-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Ay canım
Allah şifa versin bebeğine

Hayırlarla atlatırsınız inş.

Allah yardımcınız olsun canim Rabbim sifa versin çabucak anlatırsınız insallah sende dikkat et kendine

Arkadaşlar düzenli yürüyüş yapıyor musunuz? Ben 15-20 dk yurusem belim ağrıyor hemen.. Nasil normal dogurucam merak ediyorum.

Allah şifa versin güç versin Allah yardımcın olsun Can'ım

Arkadaşlar düzenli yürüyüş yapıyor musunuz? Ben 15-20 dk yurusem belim ağrıyor hemen.. Nasil normal dogurucam merak ediyorum.

Ben yürümüyorum canım, yürümeyide çok istiyorum bi de...
Eşime bi çarşıya indir desem yola gidemiyon napcan diyip oturtuyo
Sanırım benim yerime o doğuracak anlamıyo bi türlü

Bizim kızlar ağır olacak anacım, rahatlarına düşkün ooooh
Cidden ya saglikla gelsinlerde insallah napalim
Millet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
Cook guzel olmuslar ama :))

Canim ya cook grcmis olsun.

Oyy persembe geliyor he kizin saglikla kucagina al insallah canimm

selam kızlar...
biz bugün öğlen bebeğimize kavuştuk çok şükür herşey yolunda
dün gece sancım başladi sabaha kadar sürdü.sabah hastaneye kontrole geldik direkt doğuma aldılar.normal doğum oldu çok şükür birkaç dikişim var şimdilik ağrıyo ama sezeryanı düşününce yanında hiç bişi kalıyo..

Bizim kızlar ağır olacak anacım, rahatlarına düşkün ooooh

Nazli mi agir mi olurlar bakalim :))

Millet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım

Çok guzel olmus canim, emegine saglik. Gule gule kullansin bebisin:)

Kadin dogum ve cocuk doktorlarinin gercekten ozenle secilmesi gerekli ama malesef..

Canim Allah sifa versin cok gecmis olsun ben inaniorum gecicek sagsaglim doneceksiniz evinize hic uzulme.
Dualarimiz seninle.

Ben yapmiyorum canim daha dogrusu normaldede hareketli bir insanim yuruyus yapmama gerek kalmiyor birde onu yapsam esim beni mahfeder:)

Kizlar annem pazar sabah burada olacak insallah :) 9. Haftadan beri gormedim :)
Gözunaydin canim bnm annemde pazar veya pazartesi burada olacak cok mutluyum.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bebeğim büyük ihtimalle beslenemediğinden sarılık olmuştur kızlar hepinizin aklında bulunsun emzirirken bir tarafı sonra diğer tarafı emzirin yara diye emzirmemezlik etmeyin göğüs şişmeye başlar emzirmediğinizden dolayı buda hastalık yapar size Allah korusun Rabbim acil şifalar versin canım inşallah hemen iyileşir bebişin

Hayırlı olsun canım bebişin Rabbim analı babalı büyütsün

Canim Allah.bagislasin oglusunu :))

Aa desene ayni gun yanimizda olacaklar buyyk ihtimal :) seninde gozunaydin

Günaydınlar bayanlar. Bende 39+6 yım yalancı sancılar var 3 gündür. Yarın acil günüm.

Gunaydin canim bakalim :))
Ya uyuyamadimmm gece cok gec uyudum zaten uykum var ama uyayamiyorum
Kesin o dogum sirasi bende degil senin ayin.kacincaydi?

Biz 39+1 haftaligiz. Dr dedigine göre gün 21 ekim de günüm doluyor. Ağrım sizim yok. Pazartesi tekrar gel demişti sabirsizla pazartesiyi bekliyorum. Bide dünden beri sol kalçam ağrıyor. Onuda araştırdım herkeste olanbilen normal bi durummuş. Beklicez bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…