Kızlar çok kötüyüm dün aksam bebeğimin rengi sarı diye acile götürdük sarılık değeri 16 çıktı bi de bununla kalsa iyi benim tek göğsüm tikali ydi emziremedim ordan az az emdi tek gogusten baya aksama kdar versem emmek istiyodu ve sütüm de fazla göğüslerim çok şişti bende seviniyor um kızım emiyor ne güzel diye dün aksam doktor bebegin vücudu susuz kalmis deyince sOk oldum kuzumm meğerse benim göğüs damarlarim yeri kadar açılmamış kuzum doymadigi için sürekli meme istiyomus kilosu da düşmüşDün akşamdan beri küvezde kuzum serum verdiler ışık veriyorlar ben de emziriyorum her nw kadar az az cekebilsede sonrasinda sagiyorum sutumu goguslerim tamamen yara oldu yarın sabah değerleri normal çıkarsa taburcu olcaz inş. Allahım güç ver minikime
Allah yardımcınız olsun canim Rabbim sifa versin çabucak anlatırsınız insallah sende dikkat et kendineKızlar çok kötüyüm dün aksam bebeğimin rengi sarı diye acile götürdük sarılık değeri 16 çıktı bi de bununla kalsa iyi benim tek göğsüm tikali ydi emziremedim ordan az az emdi tek gogusten baya aksama kdar versem emmek istiyodu ve sütüm de fazla göğüslerim çok şişti bende seviniyor um kızım emiyor ne güzel diye dün aksam doktor bebegin vücudu susuz kalmis deyince sOk oldum kuzumm meğerse benim göğüs damarlarim yeri kadar açılmamış kuzum doymadigi için sürekli meme istiyomus kilosu da düşmüşDün akşamdan beri küvezde kuzum serum verdiler ışık veriyorlar ben de emziriyorum her nw kadar az az cekebilsede sonrasinda sagiyorum sutumu goguslerim tamamen yara oldu yarın sabah değerleri normal çıkarsa taburcu olcaz inş. Allahım güç ver minikime
Allah şifa versin güç versin Allah yardımcın olsun Can'ımKızlar çok kötüyüm dün aksam bebeğimin rengi sarı diye acile götürdük sarılık değeri 16 çıktı bi de bununla kalsa iyi benim tek göğsüm tikali ydi emziremedim ordan az az emdi tek gogusten baya aksama kdar versem emmek istiyodu ve sütüm de fazla göğüslerim çok şişti bende seviniyor um kızım emiyor ne güzel diye dün aksam doktor bebegin vücudu susuz kalmis deyince sOk oldum kuzumm meğerse benim göğüs damarlarim yeri kadar açılmamış kuzum doymadigi için sürekli meme istiyomus kilosu da düşmüşDün akşamdan beri küvezde kuzum serum verdiler ışık veriyorlar ben de emziriyorum her nw kadar az az cekebilsede sonrasinda sagiyorum sutumu goguslerim tamamen yara oldu yarın sabah değerleri normal çıkarsa taburcu olcaz inş. Allahım güç ver minikime
Arkadaşlar düzenli yürüyüş yapıyor musunuz? Ben 15-20 dk yurusem belim ağrıyor hemen.. Nasil normal dogurucam merak ediyorum.
Cidden yaBizim kızlar ağır olacak anacım, rahatlarına düşkün ooooh
Cook guzel olmuslar ama :))Millet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
Canim ya cook grcmis olsun.Kızlar çok kötüyüm dün aksam bebeğimin rengi sarı diye acile götürdük sarılık değeri 16 çıktı bi de bununla kalsa iyi benim tek göğsüm tikali ydi emziremedim ordan az az emdi tek gogusten baya aksama kdar versem emmek istiyodu ve sütüm de fazla göğüslerim çok şişti bende seviniyor um kızım emiyor ne güzel diye dün aksam doktor bebegin vücudu susuz kalmis deyince sOk oldum kuzumm meğerse benim göğüs damarlarim yeri kadar açılmamış kuzum doymadigi için sürekli meme istiyomus kilosu da düşmüşDün akşamdan beri küvezde kuzum serum verdiler ışık veriyorlar ben de emziriyorum her nw kadar az az cekebilsede sonrasinda sagiyorum sutumu goguslerim tamamen yara oldu yarın sabah değerleri normal çıkarsa taburcu olcaz inş. Allahım güç ver minikime
Oyy persembe geliyor he kizin saglikla kucagina al insallah canimmSelen_Ay MutluBulut_ @Kezbosss
Benim randevumda yarın kızlar, geçen hafta yarım saat kaldım Nst de, 3 kere kasılma çıktı, kasılmalar devamlı oluyor ama sancılı olmadığı için normal dedi doktorumuz. Bakalım bu hafta ne çıkacak, artık son randevumuz, perşembe yatış inşAllah.
Bizim kızlar ağır olacak anacım, rahatlarına düşkün ooooh
Millet biz doğuramıycaz galiba bu gidişle bakın can sıkıntısından ben neler yaptım
Biz de bugün devlete gittik işitme testi için, bayan doktor biri suratsız bi suratsız...çocuk doktorusun sonuçta, güleryüzlü olman gerekmez mi çocuğa öyle dokunuyordu ki sanki Allah korusun sokaktam hasta hayvan getirmişim iyiki kendi doktorumuz iyi valla
Kızlar çok kötüyüm dün aksam bebeğimin rengi sarı diye acile götürdük sarılık değeri 16 çıktı bi de bununla kalsa iyi benim tek göğsüm tikali ydi emziremedim ordan az az emdi tek gogusten baya aksama kdar versem emmek istiyodu ve sütüm de fazla göğüslerim çok şişti bende seviniyor um kızım emiyor ne güzel diye dün aksam doktor bebegin vücudu susuz kalmis deyince sOk oldum kuzumm meğerse benim göğüs damarlarim yeri kadar açılmamış kuzum doymadigi için sürekli meme istiyomus kilosu da düşmüşDün akşamdan beri küvezde kuzum serum verdiler ışık veriyorlar ben de emziriyorum her nw kadar az az cekebilsede sonrasinda sagiyorum sutumu goguslerim tamamen yara oldu yarın sabah değerleri normal çıkarsa taburcu olcaz inş. Allahım güç ver minikime
Ben yapmiyorum canim daha dogrusu normaldede hareketli bir insanim yuruyus yapmama gerek kalmiyor birde onu yapsam esim beni mahfeder:)Arkadaşlar düzenli yürüyüş yapıyor musunuz? Ben 15-20 dk yurusem belim ağrıyor hemen.. Nasil normal dogurucam merak ediyorum.
Gözunaydin canim bnm annemde pazar veya pazartesi burada olacak cok mutluyum.Kizlar annem pazar sabah burada olacak insallah :) 9. Haftadan beri gormedim :)
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin bebeğim büyük ihtimalle beslenemediğinden sarılık olmuştur kızlar hepinizin aklında bulunsun emzirirken bir tarafı sonra diğer tarafı emzirin yara diye emzirmemezlik etmeyin göğüs şişmeye başlar emzirmediğinizden dolayı buda hastalık yapar size Allah korusun Rabbim acil şifalar versin canım inşallah hemen iyileşir bebişinKızlar çok kötüyüm dün aksam bebeğimin rengi sarı diye acile götürdük sarılık değeri 16 çıktı bi de bununla kalsa iyi benim tek göğsüm tikali ydi emziremedim ordan az az emdi tek gogusten baya aksama kdar versem emmek istiyodu ve sütüm de fazla göğüslerim çok şişti bende seviniyor um kızım emiyor ne güzel diye dün aksam doktor bebegin vücudu susuz kalmis deyince sOk oldum kuzumm meğerse benim göğüs damarlarim yeri kadar açılmamış kuzum doymadigi için sürekli meme istiyomus kilosu da düşmüşDün akşamdan beri küvezde kuzum serum verdiler ışık veriyorlar ben de emziriyorum her nw kadar az az cekebilsede sonrasinda sagiyorum sutumu goguslerim tamamen yara oldu yarın sabah değerleri normal çıkarsa taburcu olcaz inş. Allahım güç ver minikime
Hayırlı olsun canım bebişin Rabbim analı babalı büyütsünselam kızlar...
biz bugün öğlen bebeğimize kavuştuk çok şükür herşey yolunda
dün gece sancım başladi sabaha kadar sürdü.sabah hastaneye kontrole geldik direkt doğuma aldılar.normal doğum oldu çok şükür birkaç dikişim var şimdilik ağrıyo ama sezeryanı düşününce yanında hiç bişi kalıyo..
Canim Allah.bagislasin oglusunu :))selam kızlar...
biz bugün öğlen bebeğimize kavuştuk çok şükür herşey yolunda
dün gece sancım başladi sabaha kadar sürdü.sabah hastaneye kontrole geldik direkt doğuma aldılar.normal doğum oldu çok şükür birkaç dikişim var şimdilik ağrıyo ama sezeryanı düşününce yanında hiç bişi kalıyo..
Aa desene ayni gun yanimizda olacaklar buyyk ihtimal :) seninde gozunaydinNazli mi agir mi olurlar bakalim :))
Çok guzel olmus canim, emegine saglik. Gule gule kullansin bebisin:)
Kadin dogum ve cocuk doktorlarinin gercekten ozenle secilmesi gerekli ama malesef..
Canim Allah sifa versin cok gecmis olsun ben inaniorum gecicek sagsaglim doneceksiniz evinize hic uzulme.
Dualarimiz seninle.
Ben yapmiyorum canim daha dogrusu normaldede hareketli bir insanim yuruyus yapmama gerek kalmiyor birde onu yapsam esim beni mahfeder:)
Gözunaydin canim bnm annemde pazar veya pazartesi burada olacak cok mutluyum.
Gözün aydınHayırlı olsun canım bebişin Rabbim analı babalı büyütsün
Gunaydin canim bakalim :))Herkese günaydın annişler. Güzel hafta sonlariniz olsun inşallahBakalim doğum sırası hangimizde
Gunaydin canim bakalim :))
Ya uyuyamadimmm gece cok gec uyudum zaten uykum var ama uyayamiyorum
Kesin o dogum sirasi bende degil senin ayin.kacincaydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?