Cnm neden dedi? Ama canını sıkma, önemli olan sen de bebek de sağlıklı olsun. Doktoruna güveniyorsun eğer, hiç sıkımtı yapma, o daha iyibilir.canim cok sikkin kizlar sezaryen dedi doktor
Kirilmasin canim :) yavrularimiza kavusmak var ucunda :)28 ekim de son ama dr en son 24e kadar beklicez dedi normal istediğim için heralde o güne kadar gelmezse suni sancı verecek ben bugünü de saymıyorum artık 10 dedim :) inşallah 10 da yoktur :)) zaman geçtikçe cesaretim kırılıyo sanki
Hazirliklari annem yapar o bisey degilde. Tan toparlanmadan kalabalik misafir agirlamak istemem sanirim okutmicam bakalim :/MutluBulut_
Canım önceden ayarlicaksın şu gün Kuranımız var diye davet edeceksin, akraba komşu kim varsa işte, tabiki o gün gelemeyenler olur ama en azından bir kısmı gelip gider, geri kalanlarıda idare edersin. Ayrı ayrı kaç posta gelince daha çok yorulursun.
Ben 1 hafta içinde toparlanmıştım şükürler olsun ama sırf toparlanmayla bitmiyoki iş, bigün aşısı oluyo, bi gün gazı oluyo, bi gün kontrolü oluyo. Ortaya çıkıpta bi hazırlık yapmaya vaktin olmuyo. Mecbur öyle böyle derken 1 ay geçiyo. Sen iyi olsanda hemen okutamazsın zaten.
Hadi ya :) artik zorda olsa yapilacak napalim insallah kolay olurdaO muayeneyle o aynı degilmiş canım,bayağı eli giriyor bide daire hareketi gibi bişey yapıyorsun belki sizin ki kolay geçer ama
Sanirim hic yapmicam canim dedigim gibi yaparsam annem buradayken yapmak icin 20 gunlukken. Cokta istegim yok zaten :\Bence 2-3 aylık olsun bebiş ben öle yapmayı düşünüyorum kış soğuk bebişlerde küçük 20 gün erken sende iyice toparlanırsın hem acele etme bence
Hayirlisi canim peki.neden sezeryan dedicanim cok sikkin kizlar sezaryen dedi doktor
Oh oh masallab ben.bu sene pek bisey yapmadim annem getirecek birseyler :)Normalde akika kurbanı var canım bunu ben de biliyorum da
Ben hep şey demiştim (o kadar koşturunca) hele bi bebeğim olsun -sağ salim kucağıma alayım- kesicem kurban... Bunu akikadan ayrı mı kesmem lazım acaba???
Ben de duanın her türlü iyi geldiğine inanıyorum, yoksa dediğim gibi bizim oralarda hiç adet değil...
Gerçekten de son günler geçmiyor canım...
Aslında annen ordayken mevlüdün okunması elbet iyi olur canım.
Ben mevlüt için değil de kış için aklımdaki bütün hazırlıkları yaptım şükür.
Annem de yapmış biraz onları da getirdim. hayırlısıyla bu kışı sıkıntısız atlatırım inş.
NST ye de gitcem bakalım. Yine gidip yatıp gelcem
Hehberaber yaparmışız doğum, nasip belli mi olur...
Canım ben normal doğum düşünüyorum şimdilikte sıkıntı yokta, suni sancı verilir mi bilemiyorum. Ameliyatım olalı daha 1 sene oldu. İçerde de birsürü dikişim var, sıkıntı olur belki...
40 hafta bitince de doktorum ne der onu da bilemiyorum.
Olumlu düşünelim hayırlısı olsun
Canim benim Allah korusun kotu bir doktor olsaydi. Normal doguma alsaydi ve bahsettigi sorunlari yasaydin nasil zorluk olurdu. Herseyin hayirlisi iste demek ki bu sekilde hem yavrun icin hem senin icin daha saglikli. Bende normal istedigim icin seni anliyorum ama yapacak birsey yok bak burada cogunluk sezeryan oldu. Guzel yanini gormeye bakalim Allah in izniyle pazartesi sabah yavrun kollarinda olacak. Bakalim bana ne diyecek pazartesi sezeryan istemesemde ikisinede hazirliyorum kendimi. Onca sanci cekip son anda sezeryana alinanlarda varkizlar ancak kendime geldim kotu oldum hic beklemiyordum her gun sanci beklemekten artik psikolojik olarak hazirlamistim kendimi dr elini atti sok a girdi boyle bisey yok dedi kemik yapin bebegin cikisini engeller dedi ben normal dogum taraftariyim ama cok zor istersen bekle sancini hersekilde dogum yaptiririm ben sana da bebege de yazik olur keserek yada vakum la almaya calisirim olmazsa yine ameliyat dedi ama sezeryan olsaydim diye dua edersin dedi cok uzuldum aglaya aglaya gittim nst ye sonra konustuk pazartesi sabah 6 da yatis yapilacak kismet demekki buda
Oyle canim hayirlisi :) bende heyecan yaptim simdi acaba bana ne diyecek diye2.bebek nasil olur peki diye sordum kemik yapin degismez dedi ayni seyleri yasariz dedi yoksa duzelecek bisey olsa cekmeye raziydim pazartez spinal yapacak hayirlisi olsun bakalim
Hayırlısı neyse o canım kemik yapısı dar olunca Bebek kanalda sıkıntıya girebiliyor daha çok zorlandığı için sezeryan da hiç bişey anlamadan oluverecek. Doğum tarihlerimiz aynıydı seninle ama sen benden iki gün önce kavuşacaksın yavruna. Hiç sıkma canını güzel düşün strese sokma kendini hiç.kizlar ancak kendime geldim kotu oldum hic beklemiyordum her gun sanci beklemekten artik psikolojik olarak hazirlamistim kendimi dr elini atti sok a girdi boyle bisey yok dedi kemik yapin bebegin cikisini engeller dedi ben normal dogum taraftariyim ama cok zor istersen bekle sancini hersekilde dogum yaptiririm ben sana da bebege de yazik olur keserek yada vakum la almaya calisirim olmazsa yine ameliyat dedi ama sezeryan olsaydim diye dua edersin dedi cok uzuldum aglaya aglaya gittim nst ye sonra konustuk pazartesi sabah 6 da yatis yapilacak kismet demekki buda
Insallah canim. Gercekten anliyorum seni :/MutluBulut_ canim bi anda sok oluyorsun insallah normal der sana da diger bekleyenlere ne kadar hazir olsanda umutlarin yikiliyor sanki o kadar hayal kurdum yok sancim gelse soyle yaparim diye yuruyus yapiyordum su iciyordum bol bol bosa gitti
Hadi hayirlisi canim :) saglikla al sende kucagina insallahkızlar selam ben 39. haftadayım bugün kontrol vardı doktor nstye soktu sancı yok ama rahimde 2 cm açılma var doktorda iyice rahimi zorladı doğum iyice olsun diye 2 3 güne doğum olacak dedi bekliyorum çok Sürmez dedi yani normal olacak açılma olduğu için 2 3 günü geçmez dedi inşallah doğururum benim gibi normali bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın doğurduktan sonra yine yazarım öpüyorum hepinizi.
Insallah canim. Gercekten anliyorum seni :/
Hadi hayirlisi canim :) saglikla al sende kucagina insallah
Canım hiç bozma moralini bozma onemli olan senin ve bebeğinin sağlığı doktoruna da guveniyorsan hiç riske girme bencekizlar ancak kendime geldim kotu oldum hic beklemiyordum her gun sanci beklemekten artik psikolojik olarak hazirlamistim kendimi dr elini atti sok a girdi boyle bisey yok dedi kemik yapin bebegin cikisini engeller dedi ben normal dogum taraftariyim ama cok zor istersen bekle sancini hersekilde dogum yaptiririm ben sana da bebege de yazik olur keserek yada vakum la almaya calisirim olmazsa yine ameliyat dedi ama sezeryan olsaydim diye dua edersin dedi cok uzuldum aglaya aglaya gittim nst ye sonra konustuk pazartesi sabah 6 da yatis yapilacak kismet demekki buda
aynen canim hayirlisi artik elimizden geleni yaptik kismet gelsin artik bebis lerimizHayırlısı neyse o canım kemik yapısı dar olunca Bebek kanalda sıkıntıya girebiliyor daha çok zorlandığı için sezeryan da hiç bişey anlamadan oluverecek. Doğum tarihlerimiz aynıydı seninle ama sen benden iki gün önce kavuşacaksın yavruna. Hiç sıkma canını güzel düşün strese sokma kendini hiç.
selam kızlar ben anca yazıyorum.doktorum doğumdaydı yeni görüşebildim.
açılmam aynı 1cm değişiklik yok,nst sonuçlarıda iyi ama gelen kanama nişanımmış.beklicez bakalım ne zaman olcak doğum hayırlısıyla.
doktor um normal dogum taraftari olunca icim cok rahat o konuda bide normal dogum ucreti daha fazla demek hayirlisi buymusCanım hiç bozma moralini bozma onemli olan senin ve bebeğinin sağlığı doktoruna da guveniyorsan hiç riske girme bence
aynen canım az kaldı valla heyecan panik hepsi bir arada hayırlısıyla sağ salim kucağıma bi alsam..Ay bende seni merak ediyordum canım öyle
Gelen nişansa az kaldı o zaman doğumun başlamasına canım
Hayırlarla inş. sağ salim sen de evladın da kurtulursunuz...
Bol yürü, bol çömelme hareketleri filan yap. Gelsin yiğenimiz bekletmesin daha
Çok şükür canım iyiyiz bana çocuk doktoru krem kullanma dedi göbek bağı düştükten sonrada kullanma dedi bende kullanmadım bir sıkıntı yok yara falan olmadı işitme testini hastanede yaptılar bize doktor bir kağıt verdi onu da sağlık ocağına vereceksin dedi evime 40 çıkınca gideceğim için daha sağlık ocağına veremedim canım bebeğine dikkat et enfeksiyon kapmasın umarım hemen iyileşir göbüşüMerhaba kızlar, erkek doktor can acıtmıyor veya az acıtıyor konusuna ben de katılıyorum. Benim doktor erkekdi, eli çok hafifdi, ebenin yaptığı müayinenim iki katını yapıyordu hiç can acıtmıyordu ya da az acıtıyordu.
tugder günaydım cnm bebiş nasıl? Benimkinin göbeği 4. Gün düştü ama yeri hala iyileşmedi. Ara sızı şekilde kanama oluyor, yaktılar k vitamini vurdular ama yine var. Doktora gidicez yarın işitme testi için, göbeğe de baktıracağım
Ben yapacam Mevlüt ama 40 olunca bence 20 sinde yaptırma nedeni ise kanaman daha devam edebilir 40 ında da devam edebilir ama bence geç yap Mevlüt'ü tercih seninSinav bitince gelse bari :) senin yazdiklarini okumaya baslayinca dogumun basladi sandim bir an ki sancilar gecmis :/
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Evet ama icimden bir yanda pazar aksam annem geldikten sonra olacak diyokeske ic sesim dogrugu soylese
Nisan degil yani oylemi canim. Git bakalim ne diyecek doktor belkide basladi dogum
----
Kizlar bebek mevludu okutacakmisiniz ? Okutacaksaniz kac gun sonra okutmayi dusunuyosunuz? Okutmak gerekli mi :/ annem 20 gun bitince okuturuz diyo ama cok erken degil mi okutuo okutmama konusunda kararsizim. Gorumcem kokulu tas magnetler yaptirdi hediyelik icin. Mevlut yaparsam o zamani beklerim ama yapmazsak gelene veririm kararsiz kaldim :/
Monovit değilde devit 3 verecekler ama 15 günlükken kullanacakmışım günde bir kere 3 damlaSelam kızlar herkes iyidir umarım
Ben sezeryan olmuştum ama doktor 40.haftaya kadar beklettiğini için suyum gelmişti gece o doğum Ağrı'larını da 2 saat çektim adet sancısının çok yoğunu oluyor kesin anlarsınız zaten yerinde durdurmuyor ama katlanılacak birşey korkmayın zaten sonra hepsi unutuluyor
MutluBulut_ Can'ım 40 çıkınca yaptılar çevremdekiler burda pek tanıdığım yok Ankara'da Annemlere gittiğimizde yaparız dedik
deliceee , AGRA , tugder Kızlarr monovit d verdilermi sağlık ocağı verdi kullanacakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?