-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kirilmasin canim :) yavrularimiza kavusmak var ucunda :)

Hazirliklari annem yapar o bisey degilde. Tan toparlanmadan kalabalik misafir agirlamak istemem sanirim okutmicam bakalim :/

O muayeneyle o aynı degilmiş canım,bayağı eli giriyor bide daire hareketi gibi bişey yapıyorsun belki sizin ki kolay geçer ama
Hadi ya :) artik zorda olsa yapilacak napalim insallah kolay olurda

Bence 2-3 aylık olsun bebiş ben öle yapmayı düşünüyorum kış soğuk bebişlerde küçük 20 gün erken sende iyice toparlanırsın hem acele etme bence
Sanirim hic yapmicam canim dedigim gibi yaparsam annem buradayken yapmak icin 20 gunlukken. Cokta istegim yok zaten :\

canim cok sikkin kizlar sezaryen dedi doktor
Hayirlisi canim peki.neden sezeryan dedi

Oh oh masallab ben.bu sene pek bisey yapmadim annem getirecek birseyler :)

kizlar ancak kendime geldim kotu oldum hic beklemiyordum her gun sanci beklemekten artik psikolojik olarak hazirlamistim kendimi dr elini atti sok a girdi boyle bisey yok dedi kemik yapin bebegin cikisini engeller dedi ben normal dogum taraftariyim ama cok zor istersen bekle sancini hersekilde dogum yaptiririm ben sana da bebege de yazik olur keserek yada vakum la almaya calisirim olmazsa yine ameliyat dedi ama sezeryan olsaydim diye dua edersin dedi cok uzuldum aglaya aglaya gittim nst ye sonra konustuk pazartesi sabah 6 da yatis yapilacak kismet demekki buda

Canim benim Allah korusun kotu bir doktor olsaydi. Normal doguma alsaydi ve bahsettigi sorunlari yasaydin nasil zorluk olurdu. Herseyin hayirlisi iste demek ki bu sekilde hem yavrun icin hem senin icin daha saglikli. Bende normal istedigim icin seni anliyorum ama yapacak birsey yok bak burada cogunluk sezeryan oldu. Guzel yanini gormeye bakalim Allah in izniyle pazartesi sabah yavrun kollarinda olacak. Bakalim bana ne diyecek pazartesi sezeryan istemesemde ikisinede hazirliyorum kendimi. Onca sanci cekip son anda sezeryana alinanlarda var

2.bebek nasil olur peki diye sordum kemik yapin degismez dedi ayni seyleri yasariz dedi yoksa duzelecek bisey olsa cekmeye raziydim pazartez spinal yapacak hayirlisi olsun bakalim

2.bebek nasil olur peki diye sordum kemik yapin degismez dedi ayni seyleri yasariz dedi yoksa duzelecek bisey olsa cekmeye raziydim pazartez spinal yapacak hayirlisi olsun bakalim
Oyle canim hayirlisi :) bende heyecan yaptim simdi acaba bana ne diyecek diye

MutluBulut_ canim bi anda sok oluyorsun insallah normal der sana da diger bekleyenlere ne kadar hazir olsanda umutlarin yikiliyor sanki o kadar hayal kurdum yok sancim gelse soyle yaparim diye yuruyus yapiyordum su iciyordum bol bol bosa gitti

kızlar selam ben 39. haftadayım bugün kontrol vardı doktor nstye soktu sancı yok ama rahimde 2 cm açılma var doktorda iyice rahimi zorladı doğum iyice olsun diye 2 3 güne doğum olacak dedi bekliyorum çok Sürmez dedi yani normal olacak açılma olduğu için 2 3 günü geçmez dedi inşallah doğururum benim gibi normali bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın doğurduktan sonra yine yazarım öpüyorum hepinizi.

Hayırlısı neyse o canım kemik yapısı dar olunca Bebek kanalda sıkıntıya girebiliyor daha çok zorlandığı için sezeryan da hiç bişey anlamadan oluverecek. Doğum tarihlerimiz aynıydı seninle ama sen benden iki gün önce kavuşacaksın yavruna. Hiç sıkma canını güzel düşün strese sokma kendini hiç.

Insallah canim. Gercekten anliyorum seni :/

Hadi hayirlisi canim :) saglikla al sende kucagina insallah

selam kızlar ben anca yazıyorum.doktorum doğumdaydı yeni görüşebildim.
açılmam aynı 1cm değişiklik yok,nst sonuçlarıda iyi ama gelen kanama nişanımmış.beklicez bakalım ne zaman olcak doğum hayırlısıyla.

Canım hiç bozma moralini bozma onemli olan senin ve bebeğinin sağlığı doktoruna da guveniyorsan hiç riske girme bence

aynen canim hayirlisi artik elimizden geleni yaptik kismet gelsin artik bebis lerimiz

Ay bende seni merak ediyordum canım öyle
Gelen nişansa az kaldı o zaman doğumun başlamasına canım
Hayırlarla inş. sağ salim sen de evladın da kurtulursunuz...

Bol yürü, bol çömelme hareketleri filan yap. Gelsin yiğenimiz bekletmesin daha

Canım hiç bozma moralini bozma onemli olan senin ve bebeğinin sağlığı doktoruna da guveniyorsan hiç riske girme bence
doktor um normal dogum taraftari olunca icim cok rahat o konuda bide normal dogum ucreti daha fazla demek hayirlisi buymus

aynen canım az kaldı valla heyecan panik hepsi bir arada hayırlısıyla sağ salim kucağıma bi alsam..
artık günde 2kere mi yürüyüşe çıksam diyorum tabi gitcek halim olursa:)

Çok şükür canım iyiyiz bana çocuk doktoru krem kullanma dedi göbek bağı düştükten sonrada kullanma dedi bende kullanmadım bir sıkıntı yok yara falan olmadı işitme testini hastanede yaptılar bize doktor bir kağıt verdi onu da sağlık ocağına vereceksin dedi evime 40 çıkınca gideceğim için daha sağlık ocağına veremedim canım bebeğine dikkat et enfeksiyon kapmasın umarım hemen iyileşir göbüşü

Ben yapacam Mevlüt ama 40 olunca bence 20 sinde yaptırma nedeni ise kanaman daha devam edebilir 40 ında da devam edebilir ama bence geç yap Mevlüt'ü tercih senin

Monovit değilde devit 3 verecekler ama 15 günlükken kullanacakmışım günde bir kere 3 damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…