-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın annişler

Doğum yapamadığımız bir günden daha herkese merhaba

Bende Bi atraksiyon yok artık. Ama teyzemin gelini akşam 9-10 civarında (hastanede oluşunun 20. saatinde) doğumunu yaptı şükür.
Darısı bize......

Cidden ya saglikla gelsinlerde insallah napalim

Cook guzel olmuslar ama :))

Canim ya cook grcmis olsun.

Öyle diyip oturuyoruz canım napalım... Gel desek de gelmiyorlar zaten
Nazlı kızçeler

Kizlar annem pazar sabah burada olacak insallah :) 9. Haftadan beri gormedim :)

Ay hadi gözün aydın canım. Oh ne güzel annene kavuşcan

Ay hadi gözün aydın canım. Hem de iki kere.... Allah analı babalı büyütsün bebeğini

Şu an çok gereksiz biliyorum ama o çatın dar doğuramazsın bilmem nerelerin yırtılır diyen doktora Bi gitmek gerek

Darısı tez zamanda bize inş

Gözün aydın canım senin de... Kıskandım valla annelerinize kavuşuyorsunuz benimki doğum yaparım da öyle iner buraya.

Bizim kızlar hem nazlı hem de ağır olcaklar

Herkese günaydın annişler. Güzel hafta sonlariniz olsun inşallah Bakalim doğum sırası hangimizde

Bende değil onu biliyorum da...
Önce kim Doğum yapar bilemedim

Gunaydin canim bakalim :))
Ya uyuyamadimmm gece cok gec uyudum zaten uykum var ama uyayamiyorum
Kesin o dogum sirasi bende degil senin ayin.kacincaydi?

Ben de değil, ben de değil

Doğuramayanlar olarak biz ne konuşalım bebişler gelse de muhabbete dahil olsak

E canım Doğum yapanların da hepsi yok ki
4 kişi mi katılıyor sohbete ne.
Bizde zaten konuşacak bişey kalmadı...
Alacak da bişey kalmadı

Selen_Ay hadi gözünüz aydin Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin. Bizede en yakin zaman tattirsin artikin

Selam kızlar doğum bekleyenler Allah bir avazda kurtarsın hepinizi Mutlu haberleri bekliyoruz

yengec4 tebrik ederim sağlıklı Mutlu bir ömrü olsun inş.@MutluBulut_ , sekerli_seker gözünüz aydın anneler geliyormuş çok iyi oluyor benimkinde 1 aydır yanımda Bebek'le ilgileniyor bana öğretiyor sağolsun

Selen_Ay MutluBulut_

Bugünde bende değil sıra, kontrolden çıktım, çok şükür herşey yolunda, sancı felan yok. Artık son kontroldü, perşembe yatış. Perşembeye kadar sizden doğuran çıkmazsa, sıra bende artık :)))

deliceee cnm geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
yengec4 tebrik ederim, gözün aydın, Allah bagislasin yavrunuzi size

Selen_Ay hadi gözünüz aydin Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin. Bizede en yakin zaman tattirsin artikin

Amin inş. canım

Ay benim bile cumaya kadar ümidim var canım sana da neden olmasın

Nasip kısmet meselesi

Annesi gelenlerin gözü aydin bizimkiler de bugün gelecek ama pazartesi donecekler kalmiyolar burda ben hastalaninca aroycakmisim o zaman geleceklermis ))

Selen_Ay eline sağlık güzel olmuş

Bakalım doğurma sırası kimde ben kendimden umudu kestim kasima kalicam kesin ben bu gidişle

Selam kızlar bende dün son kontrolüme gittim nst ye girdim sancı galan hiç bişey çıkmadı bizim kızlar cidden ayrı bi tembel Çarşamba günü yatışım yapılacak sabah saat 8 de alırım seni sezeryana dedi doktorum. Yapacak hiç bişey de kalmadı sıkıntıdan patlıyoruz evde. Herşey hazır keşel diyorum sancım tutsa da koşup gitsek alsalar kızı artık hayatımıza renk gelse Beklemek hemde boş boş oturup beklemek çok zor hastane çantasını mı açıp kapasam tekrar acaba of ya

Banada pazartesi net bişey söyler sanirim. Bu hastaneye yatisi belli olan arkadaslar dr 40. Haftaya gore mi degerlendirip yatis veriyor acaba?

Banada pazartesi net bişey söyler sanirim. Bu hastaneye yatisi belli olan arkadaslar dr 40. Haftaya gore mi degerlendirip yatis veriyor acaba?
Benim 38+6 da olacak cnm Doğumum 40 haftayı beklemedi bebeğin başı iyice kanala girerse sezeryan da zor oluyor die biraz erken alıyoruz bebeği. Bide ben artık çok yoruldum biran önce olsun istiyorum bana kalsa bugün gidip doğuracağım

Benimkide 38+6 da olacak inşAllah, benimki ikinci doğum, ilki sezeryan olduğu için planlı sezeryan günü verildi. Eğer önceden sezeryan doğum kararı verildiyse, son haftayı beklermiyor doktorlar, normal doğum sürecine girilmesin, sancılar gelmesin diye.

kızlar yaa bebeğim iyice mamaya alıştı. göğsümü reddediyo yine başladım üzülmeye. internette gezinirken emzirme kampı diye bişey okudum. onu yapmaya karar verdim. bugün uygulamaya başladım bakalım. mama yok biberon yok. emzik de yoktu ama. 1 saat aralıksız emmesine rağmen uyumadı cadı kızım. göğsümde uyuyo bırakırken kalkıyo. emziği kampa dahil ettim. uykuya dalması için verdim. gak meme guk meme vericem artık. o uyurken bende uyumaya çalışıyorum. inşallah başarılı oluruz emzirme kampında da emer.
dua edin bize. 3 gün sonra haberdar ederim sizi. inşallah kızım emiyo artık derim.

Selen_Ay aynen canım.eşime diyorum eski doktoru ziyarete gidelim diye yok ya ne işim olur diyo:)

Canım Rabbim yardımcın olsun, sakın pes etme. Yoruldum, uykusuz kaldım deme. Mama asla çareler listende olmasın. Emdikçe sütün artacak, süt arttıkça da bebeğin doya doya içtiği için mamayı aramayacak. Ben başaramadım ilkinde, göğsüm çok yara oldu emziremedim, emzirmeye çalışsam kan emiyordu. Doktorum sağıp vermek dışında emzirmeme izin vermedi bi süre, sağdıkça biberona alıştı. Öyle pişmanım ki, sen pes etme canım, dualarım seninle.

Kızlar bu arada kadehle besleme diye bir yöntem var hiç duydunuzmu bilmiyorum. Ben sütümü sağıp vermek zorunda kalınca hemşireler öğretmişti. Minicik plastik bardaklar var, hani şu hastanelerde ilaç koydukları minik kaplar varya, yada şurupların ölçek kapları gibi. Sağdığım sütü onlarla içirdim bir süre, kediler süt içerken yalanırya hani, aynı öyle ağzına yavaş yavaş süt akıtıyordum bardaktan, süt geldikçe bardağı diliyle yalaya yalaya içiyordu kızım. İlk başta kaşık,şırınga yada kadehle beslenmeyi öneriyorlar. Biberona alışmamış oluyor. Sağıp vermek zorunda kalırsanız aklınızda bulunsun.

Birde kaşık biberonlar var, yine biberona alışmaması için doktorumuz önermişti.

Eklentiler

• IMG_5442.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_5443.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 34
Cnm hangi biberoa veriyorsun? Ben de bazen mama takviyesi yapiyorum, şimdi baya azalttım mamayı. Ilk zamanlar kaşıkla verdim ama sonra bir iki kes biberonla verdim Dr Brown doğal akış biberonu ile. Çok şükür biberona alışmadı, hem meme alıyo hem biberon. Acaba doğal akış olduğundan mı anlayamadım.

Bizde de yok ümit canım
pes ettik artık

Selen_Ay aynen canım.eşime diyorum eski doktoru ziyarete gidelim diye yok ya ne işim olur diyo:)

Asıl şimdi gidilmesi gerek kendi keyfi için yapıcaktı ameliyatı

Artık neyse ne canım, sen hayırlarla doğurdun ya gerisini boşver gitsin. İnsan sadece içten içe kızıyor...

Kızlarr birşey sorcam size benim emzirirken göğüslerim çok ağrıyor yara da yok ağrı oluyor normal mi bilemedim ama hep derlerdi emzirmek çok keyif verir diye bende acı veriyor doktora gitsem hangi branş bakar bu duruma kadın doğum mu çocuk mu yoksa başka bir yermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…