Cidden yasaglikla gelsinlerde insallah napalim
Cook guzel olmuslar ama :))
Canim ya cook grcmis olsun.
Kizlar annem pazar sabah burada olacak insallah :) 9. Haftadan beri gormedim :)
selam kızlar...
biz bugün öğlen bebeğimize kavuştuk çok şükür herşey yolunda
dün gece sancım başladi sabaha kadar sürdü.sabah hastaneye kontrole geldik direkt doğuma aldılar.normal doğum oldu çok şükür birkaç dikişim var şimdilik ağrıyo ama sezeryanı düşününce yanında hiç bişi kalıyo..
Nazli mi agir mi olurlar bakalim :))
Çok guzel olmus canim, emegine saglik. Gule gule kullansin bebisin:)
Kadin dogum ve cocuk doktorlarinin gercekten ozenle secilmesi gerekli ama malesef..
Canim Allah sifa versin cok gecmis olsun ben inaniorum gecicek sagsaglim doneceksiniz evinize hic uzulme.
Dualarimiz seninle.
Ben yapmiyorum canim daha dogrusu normaldede hareketli bir insanim yuruyus yapmama gerek kalmiyor birde onu yapsam esim beni mahfeder:)
Gözunaydin canim bnm annemde pazar veya pazartesi burada olacak cok mutluyum.
Herkese günaydın annişler. Güzel hafta sonlariniz olsun inşallahBakalim doğum sırası hangimizde
Gunaydin canim bakalim :))
Ya uyuyamadimmm gece cok gec uyudum zaten uykum var ama uyayamiyorum
Kesin o dogum sirasi bende degil senin ayin.kacincaydi?
Doğuramayanlar olarak biz ne konuşalım bebişler gelse de muhabbete dahil olsak
Günaydın annişler
Doğum yapamadığımız bir günden daha herkese merhaba
Bende Bi atraksiyon yok artık. Ama teyzemin gelini akşam 9-10 civarında (hastanede oluşunun 20. saatinde) doğumunu yaptı şükür.
Darısı bize......
Öyle diyip oturuyoruz canım napalım... Gel desek de gelmiyorlar zaten
Nazlı kızçeler
Ay hadi gözün aydın canım. Oh ne güzel annene kavuşcan
Ay hadi gözün aydın canım. Hem de iki kere.... Allah analı babalı büyütsün bebeğini
Şu an çok gereksiz biliyorum ama o çatın dar doğuramazsın bilmem nerelerin yırtılır diyen doktora Bi gitmek gerek
Darısı tez zamanda bize inş
Gözün aydın canım senin de... Kıskandım valla annelerinize kavuşuyorsunuzbenimki doğum yaparım da öyle iner buraya.
Bizim kızlar hem nazlı hem de ağır olcaklar
Bende değil onu biliyorum da...
Önce kim Doğum yapar bilemedim
Ben de değil, ben de değil
E canım Doğum yapanların da hepsi yok ki
4 kişi mi katılıyor sohbete ne.
Bizde zaten konuşacak bişey kalmadı...
Alacak da bişey kalmadı
Selen_Ay hadi gözünüz aydin Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin. Bizede en yakin zaman tattirsin artikin
Selen_Ay MutluBulut_
Bugünde bende değil sıra, kontrolden çıktım, çok şükür herşey yolunda, sancı felan yok. Artık son kontroldü, perşembe yatış. Perşembeye kadar sizden doğuran çıkmazsa, sıra bende artık :)))
Benim 38+6 da olacak cnm Doğumum 40 haftayı beklemedi bebeğin başı iyice kanala girerse sezeryan da zor oluyor die biraz erken alıyoruz bebeği. Bide ben artık çok yoruldum biran önce olsun istiyorum bana kalsa bugün gidip doğuracağımBanada pazartesi net bişey söyler sanirim. Bu hastaneye yatisi belli olan arkadaslar dr 40. Haftaya gore mi degerlendirip yatis veriyor acaba?
Banada pazartesi net bişey söyler sanirim. Bu hastaneye yatisi belli olan arkadaslar dr 40. Haftaya gore mi degerlendirip yatis veriyor acaba?
kızlar yaa bebeğim iyice mamaya alıştı. göğsümü reddediyoyine başladım üzülmeye . internette gezinirken emzirme kampı diye bişey okudum. onu yapmaya karar verdim. bugün uygulamaya başladım bakalım. mama yok biberon yok. emzik de yoktu ama. 1 saat aralıksız emmesine rağmen uyumadı cadı kızım. göğsümde uyuyo bırakırken kalkıyo. emziği kampa dahil ettim. uykuya dalması için verdim. gak meme guk meme vericem artık. o uyurken bende uyumaya çalışıyorum. inşallah başarılı oluruz emzirme kampında da emer.
dua edin bize. 3 gün sonra haberdar ederim sizi. inşallah kızım emiyo artık derim.
Cnm hangi biberoa veriyorsun? Ben de bazen mama takviyesi yapiyorum, şimdi baya azalttım mamayı. Ilk zamanlar kaşıkla verdim ama sonra bir iki kes biberonla verdim Dr Brown doğal akış biberonu ile. Çok şükür biberona alışmadı, hem meme alıyo hem biberon. Acaba doğal akış olduğundan mı anlayamadım.kızlar yaa bebeğim iyice mamaya alıştı. göğsümü reddediyoyine başladım üzülmeye . internette gezinirken emzirme kampı diye bişey okudum. onu yapmaya karar verdim. bugün uygulamaya başladım bakalım. mama yok biberon yok. emzik de yoktu ama. 1 saat aralıksız emmesine rağmen uyumadı cadı kızım. göğsümde uyuyo bırakırken kalkıyo. emziği kampa dahil ettim. uykuya dalması için verdim. gak meme guk meme vericem artık. o uyurken bende uyumaya çalışıyorum. inşallah başarılı oluruz emzirme kampında da emer.
dua edin bize. 3 gün sonra haberdar ederim sizi. inşallah kızım emiyo artık derim.
nisaa doğum oldumuuKimler doğurdu kimler çatı muayenesi oldu kimler normal kimler sezaryen kızlar bellimi???
Annesi gelenlerin gözü aydin bizimkiler de bugün gelecek ama pazartesi donecekler kalmiyolar burda ben hastalaninca aroycakmisim o zaman geleceklermis))
Selen_Ay eline sağlık güzel olmuş
Bakalım doğurma sırası kimde ben kendimden umudu kestim kasima kalicam kesin ben bu gidişle
Selen_Ay aynen canım.eşime diyorum eski doktoru ziyarete gidelim diye yok ya ne işim olur diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?