-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Nasıl bir ağrı cnm? Bnm sırtım ağrıyor emzirirken, süt kanalları sırttan geçermiş o yğzden belki. Açığı bana da keyif vermiyor emzirmek, sıkılıyorum

Nasıl bir ağrı cnm? Bnm sırtım ağrıyor emzirirken, süt kanalları sırttan geçermiş o yğzden belki. Açığı bana da keyif vermiyor emzirmek, sıkılıyorum
Cnm Göğsümde oluyor çok süt birikince oluyor daha çok doktorluk gözüküyor aslında sağsam belki düzelir ama doktora danışayım diyorum da pazartesi giderim herhalde

Canim o kalca agrisi bende de uzun zamandir oluyor ara ara. Cok yoruldugumda hele mesela suanda hafif var.bazen o kadar oluyor ki mumkun degil kipirdayamiyorum gece

Cok sukur canim sabah olmuyor simdide :)) uyusam olacakta bir kac saate burada jnsallah. Oyy kizima anneannesi bir dolu cici almis cok guzeller :)) yarin bolca sevicem annemide cok ozledim yaa :)) artik gelebilir kizim haa babaannede memlekette ratildeydi 5 aydir bugun geldiler. Gittik hiiiic ihtiyac vs konu acmadi bile komsunun torunu sanki :))
Evet canim ya cok sukur sabah en gec 6 da velki once yanimizda insallah :)

Oh canim ne kaldi persembeye bizimde gelir mi o zamana :))

Ayy canim ne kaldi senin sayili gun Her goren kizlar erkenci olur diyordu 39. Hafta erkenimi kaldi yok yok 2016 kizlari nazli :))

MutluBulut_

İnanma canım sen o söylenenlere, kızlar bence hiçte erkenci olmuyor. İlkinde 41. Haftaya kadar bekledik dahada gelmeye niyeti yoktu bizim hanımefendinin. Bundada olduk 38+2 daha ses yok.

bende şu an sagip veriyorum malesef benimde göğsüm kabuk bağladı resmen damarlar hala tıkalı damla damla sagiyorum ama başka çarem yok malesef

Cnm Göğsümde oluyor çok süt birikince oluyor daha çok doktorluk gözüküyor aslında sağsam belki düzelir ama doktora danışayım diyorum da pazartesi giderim herhalde
Canım havlusu ısıt göğsüne koy damarları yumuşatıyor ben bu şekilde yapıp sonrasında sagiyorum benim sol taraf tamamen tıkalı sağda yeni yeni artmaya başladı ama 1 sağma da anca iki gogünden 30 40 cc birikiyor hemsireler böyle böyle artıcak dedi ama uçları da fena halde

Evet cnm cok tesekkurler. Annemin yanimda olmasi bnada guc verecek ilk bebegim ihtiyacim var anneme :)
Ne gzl seninde annen yaninda, sagolsunlar iyiki varlar.

Tesekkurler canim olsun dogumdan snra daha cok ihtiyacimiz var zaten seninde öyle gelsin :)

deliceee cnm gözün aydın hadi gelmiş geçmiş olsun inşallah. Göğsün için sıcak havlu ile kompres yapıp uçlarına da tahin yağı sür çok iyi geliyormuş.

MutluBulut_ az kaldı ama bana hala doğuracakmışım gibi gelmiyor sanki Çarşamba günü de bişey çıkacak alamayacaklar beni bu kız hiç doğmayacak gibi geliyor

Gerçi şuan kasılmalarım var ağrı Yok ama sanki Aralık'ları 20 25 dk süren kasılmalar oluyor düzenli gibiler anlamıyorum ki ağrı Yok ama sadece büyük tuvaletimi yapma isteğim oluşuyor kasılınca bi de bel ağrım oluyor ama hiç sancı hissetmiyorum doğuruyorum da haberim mi Yok acaba

gunaydin annisler hamileligimin son gununde ilk gunaydin benden olsun bugun sahile gidip bikac fotograf cektirecez bi aksilik cikmazsa aksam anneannemiz grliyor yigenlerim geliyor bayram yeri gibi olacak evimiz nasil olsa uzunca yoldan oglumuz gelecek bi karsilamayi hakketti minigim sabah 6.30 da hastanede olacaz yazamazsam eger dua edin bizim icin

Herkese gunaydin. Annesi gelenlerin gözü aydin. Hastaneden bebisyle beraber çıkanlara geçmiş olsun. Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin. Bugün yarin bugün yarin bi doguramadik gitti. Hadi bakalim doğum bekleyenler Allah hepimize sifa versin. Güzel mutlu bir pazar olsun herkese

Canim günaydin, dualarim seninle..
Sagsaglim kucagina almak nasip olsun bebegini. Kendini rahat birak, kolayliklar dilerim :)

Günaydın canim.
Insallah bizde zafere dogru kosuyoruz
En fazla bu ay sonlarina dogru hepimiz alacagiz kucagimiza bebeklerimizi insallah

MutluBulut_ sekerli_seker Selen_Ay Quixx hala beklemedesiniz canlar dgsvnn allah yardimcin olsun inş. Sağ salim bebegin ve senin mutlu haberlerini bekliyoruz
Kızlaar ben malesef bugün mama takviyesi ne başladım içim acıyo ama diğer turlu de doymuyor minikim zaten 2500 gr ma düşmüş sutumu sagip veriyorum arkasına mama takviyesi yapıyorum ama enazindan tok olduğunu biliyorum
Ha bu arada yengec4 doğum mu yaptın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…