Nasıl bir ağrı cnm? Bnm sırtım ağrıyor emzirirken, süt kanalları sırttan geçermiş o yğzden belki. Açığı bana da keyif vermiyor emzirmek, sıkılıyorumKızlarr birşey sorcam size benim emzirirken göğüslerim çok ağrıyor yara da yok ağrı oluyor normal mi bilemedim ama hep derlerdi emzirmek çok keyif verir diye bende acı veriyordoktora gitsem hangi branş bakar bu duruma kadın doğum mu çocuk mu yoksa başka bir yermi
Cnm Göğsümde oluyor çok süt birikince oluyor daha çok doktorluk gözüküyor aslında sağsam belki düzelir ama doktora danışayım diyorum da pazartesi giderim herhaldeNasıl bir ağrı cnm? Bnm sırtım ağrıyor emzirirken, süt kanalları sırttan geçermiş o yğzden belki. Açığı bana da keyif vermiyor emzirmek, sıkılıyorum
Canim o kalca agrisi bende de uzun zamandir oluyor ara ara. Cok yoruldugumda hele mesela suanda hafif var.bazen o kadar oluyor ki mumkun degil kipirdayamiyorum geceBiz 39+1 haftaligiz. Dr dedigine göre gün 21 ekim de günüm doluyor. Ağrım sizim yok. Pazartesi tekrar gel demişti sabirsizla pazartesiyi bekliyorum. Bide dünden beri sol kalçam ağrıyor. Onuda araştırdım herkeste olanbilen normal bi durummuş. Beklicez bakalim.
Cok sukur canim sabah olmuyor simdide :)) uyusam olacaktaGünaydın annişler
Doğum yapamadığımız bir günden daha herkese merhaba
Bende Bi atraksiyon yok artık. Ama teyzemin gelini akşam 9-10 civarında (hastanede oluşunun 20. saatinde) doğumunu yaptı şükür.
Darısı bize......
Öyle diyip oturuyoruz canım napalım... Gel desek de gelmiyorlar zaten
Nazlı kızçeler
Ay hadi gözün aydın canım. Oh ne güzel annene kavuşcan
Ay hadi gözün aydın canım. Hem de iki kere.... Allah analı babalı büyütsün bebeğini
Şu an çok gereksiz biliyorum ama o çatın dar doğuramazsın bilmem nerelerin yırtılır diyen doktora Bi gitmek gerek
Darısı tez zamanda bize inş
Gözün aydın canım senin de... Kıskandım valla annelerinize kavuşuyorsunuzbenimki doğum yaparım da öyle iner buraya.
Bizim kızlar hem nazlı hem de ağır olcaklar
Bende değil onu biliyorum da...
Önce kim Doğum yapar bilemedim
Ben de değil, ben de değil
E canım Doğum yapanların da hepsi yok ki
4 kişi mi katılıyor sohbete ne.
Bizde zaten konuşacak bişey kalmadı...
Alacak da bişey kalmadı
Evet canim ya cok sukur sabah en gec 6 da velki once yanimizda insallah :)Selam kızlar doğum bekleyenler Allah bir avazda kurtarsın hepiniziMutlu haberleri bekliyoruz
yengec4 tebrik ederim sağlıklı Mutlu bir ömrü olsun inş.@MutluBulut_ , sekerli_seker gözünüz aydın anneler geliyormuş çok iyi oluyor benimkinde 1 aydır yanımda Bebek'le ilgileniyor bana öğretiyor sağolsun
Oh canim ne kaldi persembeye bizimde gelir mi o zamana :))Selen_Ay MutluBulut_
Bugünde bende değil sıra, kontrolden çıktım, çok şükür herşey yolunda, sancı felan yok. Artık son kontroldü, perşembe yatış. Perşembeye kadar sizden doğuran çıkmazsa, sıra bende artık :)))
Ayy canim ne kaldi senin sayili gunSelam kızlar bende dün son kontrolüme gittim nst ye girdim sancı galan hiç bişey çıkmadı bizim kızlar cidden ayrı bi tembel Çarşamba günü yatışım yapılacak sabah saat 8 de alırım seni sezeryana dedi doktorum. Yapacak hiç bişey de kalmadı sıkıntıdan patlıyoruz evde. Herşey hazır keşel diyorum sancım tutsa da koşup gitsek alsalar kızı artık hayatımıza renk gelseBeklemek hemde boş boş oturup beklemek çok zor hastane çantasını mı açıp kapasam tekrar acaba of ya
Canım Rabbim yardımcın olsun, sakın pes etme. Yoruldum, uykusuz kaldım deme. Mama asla çareler listende olmasın. Emdikçe sütün artacak, süt arttıkça da bebeğin doya doya içtiği için mamayı aramayacak. Ben başaramadım ilkinde, göğsüm çok yara oldu emziremedim, emzirmeye çalışsam kan emiyordu. Doktorum sağıp vermek dışında emzirmeme izin vermedi bi süre, sağdıkça biberona alıştı. Öyle pişmanım ki, sen pes etme canım, dualarım seninle.
Canım havlusu ısıt göğsüne koy damarları yumuşatıyor ben bu şekilde yapıp sonrasında sagiyorum benim sol taraf tamamen tıkalı sağda yeni yeni artmaya başladı ama 1 sağma da anca iki gogünden 30 40 cc birikiyorCnm Göğsümde oluyor çok süt birikince oluyor daha çok doktorluk gözüküyor aslında sağsam belki düzelir ama doktora danışayım diyorum da pazartesi giderim herhalde
Selam kızlar doğum bekleyenler Allah bir avazda kurtarsın hepiniziMutlu haberleri bekliyoruz
yengec4 tebrik ederim sağlıklı Mutlu bir ömrü olsun inş.@MutluBulut_ , sekerli_seker gözünüz aydın anneler geliyormuş çok iyi oluyor benimkinde 1 aydır yanımda Bebek'le ilgileniyor bana öğretiyor sağolsun
Gozunaydin cnm sevindim :)Kizlaaaaar biz hastaneden çıktık değerleri gayet iyi kuzum un uyuyor çıktığınızda beri verilen serum ların etkisinden galiba ben arada uyandırıp doyuruyorum
Günaydın annişler
Doğum yapamadığımız bir günden daha herkese merhaba
Bende Bi atraksiyon yok artık. Ama teyzemin gelini akşam 9-10 civarında (hastanede oluşunun 20. saatinde) doğumunu yaptı şükür.
Darısı bize......
Öyle diyip oturuyoruz canım napalım... Gel desek de gelmiyorlar zaten
Nazlı kızçeler
Ay hadi gözün aydın canım. Oh ne güzel annene kavuşcan
Ay hadi gözün aydın canım. Hem de iki kere.... Allah analı babalı büyütsün bebeğini
Şu an çok gereksiz biliyorum ama o çatın dar doğuramazsın bilmem nerelerin yırtılır diyen doktora Bi gitmek gerek
Darısı tez zamanda bize inş
Gözün aydın canım senin de... Kıskandım valla annelerinize kavuşuyorsunuzbenimki doğum yaparım da öyle iner buraya.
Bizim kızlar hem nazlı hem de ağır olcaklar
Bende değil onu biliyorum da...
Önce kim Doğum yapar bilemedim
Ben de değil, ben de değil
E canım Doğum yapanların da hepsi yok ki
4 kişi mi katılıyor sohbete ne.
Bizde zaten konuşacak bişey kalmadı...
Alacak da bişey kalmadı
Canim Allah.bagislasin oglusunu :))
Aa desene ayni gun yanimizda olacaklar buyyk ihtimal :) seninde gozunaydin
Kızlar bu arada kardeşimin beresini dün akşam bitirdim
Sırada diğer arkadaşlarım ve de eşim var :) eşim çok sevmiş o da istedi
Eki Görüntüle 1898288
Canim günaydin, dualarim seninle..gunaydin annisler hamileligimin son gununde ilk gunaydin benden olsunbugun sahile gidip bikac fotograf cektirecez bi aksilik cikmazsa aksam anneannemiz grliyor yigenlerim geliyor bayram yeri gibi olacak evimiz nasil olsa uzunca yoldan oglumuz gelecek bi karsilamayi hakketti minigim sabah 6.30 da hastanede olacaz yazamazsam eger dua edin bizim icin
Herkese gunaydin. Annesi gelenlerin gözü aydin. Hastaneden bebisyle beraber çıkanlara geçmiş olsun. Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin. Bugün yarin bugün yarin bi doguramadik gitti. Hadi bakalim doğum bekleyenler Allah hepimize sifa versin. Güzel mutlu bir pazar olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?