Tatlım bana çocuk doktoru her iki saatten bir her iki göğüsünü boşalt demişdi. Ya cocuk emsin ya da pompa ile bosalt. Sen de boşaltmaya çalış, sütünü sağ buz dolabına koy. Bende de daha önce taş gibi sert oluyordu, şimdi süt olsa bile yumuşak oluyor, sürekli boşaltıyorumCnm Göğsümde oluyor çok süt birikince oluyor daha çok doktorluk gözüküyor aslında sağsam belki düzelir ama doktora danışayım diyorum da pazartesi giderim herhalde
Cnm ilk zamanlar ben de sütümle beraber mama verdim. Toparlaması için. Şimdi tamamen kestim, artık sütüm yetiyor. Ama göğüslerini her 2 saatte boşaltmaya çalış.@MutluBulut_sekerli_seker @Selen_Ay Quixx hala beklemedesiniz canlar dgsvnn allah yardimcin olsun inş. Sağ salim bebegin ve senin mutlu haberlerini bekliyoruz
Kızlaar ben malesef bugün mama takviyesi ne başladım içim acıyo ama diğer turlu de doymuyor minikim zaten 2500 gr ma düşmüşsutumu sagip veriyorum arkasına mama takviyesi yapıyorum ama enazindan tok olduğunu biliyorum
Ha bu arada @yengec4 doğum mu yaptın canım
deliceee cnm gözün aydın hadi gelmiş geçmiş olsun inşallah. Göğsün için sıcak havlu ile kompres yapıp uçlarına da tahin yağı sür çok iyi geliyormuş.
@MutluBulut_ az kaldı ama bana hala doğuracakmışım gibi gelmiyorsanki Çarşamba günü de bişey çıkacak alamayacaklar beni bu kız hiç doğmayacak gibi geliyor
Gerçi şuan kasılmalarım var ağrı Yok ama sanki Aralık'ları 20 25 dk süren kasılmalar oluyor düzenli gibiler anlamıyorum ki ağrı Yok ama sadece büyük tuvaletimi yapma isteğim oluşuyor kasılınca bi de bel ağrım oluyor ama hiç sancı hissetmiyorum doğuruyorum da haberim mi Yok acaba
Ahh bi boşalsa 2 saatte bir sagiyorum ama damla damla geliyo nası acicam ben bu damarları göğsüm patlıcakCnm ilk zamanlar ben de sütümle beraber mama verdim. Toparlaması için. Şimdi tamamen kestim, artık sütüm yetiyor. Ama göğüslerini her 2 saatte boşaltmaya çalış.
Görüştüm canım ya hemşireler baktı nası dayaniyosun böyle emziremezsin dedi amaa emziriyorum elden geldiği kadar sıcak havlu ısıtip koy masaj yap dedi enfeksiyon henüz yok galiba ama bu gidişle olacak gibideliceee daisy5
Doktorunuzla konuştunuzmu bu göğüste süt birikmesi olayını, herkes sıcak duş yada sıcak havlu diyor ama bana doktorum tam tersini önermişti. Sütüm birikti göğüslerim çok kötüydü, sabaha kadar ateşlendim serum yedim, banada buz kompressi yap demişti. Enfeksiyon olmuş, sıcak dahada arttırır demişti. Doktorunuzla görüşmeden de hemen sıcak uygulaması yapmayın, enfeksiyon varsa sıcak dahada arttırabilir.
Can'ım toparlanınca mamayı azaltıp sütü çoğaltırsın şimdi sen sıkıntı yapma toparlanması için gerekli sonuçta sütü çok olup mama verenlerde var önemli olan doyması sonra dediğim gibi azaltırsın öyle yapıyorlar@MutluBulut_sekerli_seker @Selen_Ay Quixx hala beklemedesiniz canlar dgsvnn allah yardimcin olsun inş. Sağ salim bebegin ve senin mutlu haberlerini bekliyoruz
Kızlaar ben malesef bugün mama takviyesi ne başladım içim acıyo ama diğer turlu de doymuyor minikim zaten 2500 gr ma düşmüşsutumu sagip veriyorum arkasına mama takviyesi yapıyorum ama enazindan tok olduğunu biliyorum
@MutluBulut_sekerli_seker @Selen_Ay Quixx hala beklemedesiniz canlar dgsvnn allah yardimcin olsun inş. Sağ salim bebegin ve senin mutlu haberlerini bekliyoruz
daisy5 sekerli_seker doğru diyorsunuz en azından aç olmadığını biliyorum kuzum 4 gün aç aç durmuş yaa nası anlayamadım diye çok kızdım kendime ama neyseki atlatti
Hayırlısı inşallah benim Çarşamba günü sezeryanla doğacak inşallah kızım son 3 gün. Günler geçmiyor kasılmalarım yavaş yavaş can yakmaya başladı gibi ama nasip bakalım Heralde 3 gün götürür beni böyleCANımm ben iki haftadır nst ye giriyorum, geçen hafta yarım saatte 3 kere kasılma çıktı, bu haftada yine yarım saat 40 dk felan kaldım, 5-6 kere kasılma çıktı. Ama doktor sancılı olmadığı sürece normal diyor. Düzenli kasılmalarımın h birini umursamadılar. Kızım baya aşağı inmiş, bende sürekli tuvaletteyim, aşağılarda çok baskı hissediyorum. Durumumuz aynı, bir gün arayla doğumu bekliyoruz, bakalım sonumuz ne olacak :))
@MutluBulut_sekerli_seker @Selen_Ay Quixx hala beklemedesiniz canlar dgsvnn allah yardimcin olsun inş. Sağ salim bebegin ve senin mutlu haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı inşallah benim Çarşamba günü sezeryanla doğacak inşallah kızım son 3 gün. Günler geçmiyor kasılmalarım yavaş yavaş can yakmaya başladı gibi ama nasip bakalım Heralde 3 gün götürür beni böyle
İnşallah cnm senin duyguların nasıl ben o kadar karışığım ki ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Bazen sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor yapacak işlerde bitti yatıp duruyorum öyle boş boş tavana bakıyorum kendimi masada düşünüyorum her gece doğuruyorum mutlu muyum tedirgin mi heyecanlı mı korkak mı hiç bilmiyorum çok garibim. Normal mi bu durum bilmiyorum sen nasılsınBenimde perşembe günü, peş peşe gidiyoruz inşAllah.
İnşallah cnm senin duyguların nasıl ben o kadar karışığım ki ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Bazen sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor yapacak işlerde bitti yatıp duruyorum öyle boş boş tavana bakıyorum kendimi masada düşünüyorum her gece doğuruyorum mutlu muyum tedirgin mi heyecanlı mı korkak mı hiç bilmiyorum çok garibim. Normal mi bu durum bilmiyorum sen nasılsın
Çok iyi anlıyorum seni bense ayniydim son hafta acil alijinca ilk başta çok tedirgin oldum anasını iyiki olmuş diyorum yoksa daha dün doğumum olcakti :)İnşallah cnm senin duyguların nasıl ben o kadar karışığım ki ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Bazen sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor yapacak işlerde bitti yatıp duruyorum öyle boş boş tavana bakıyorum kendimi masada düşünüyorum her gece doğuruyorum mutlu muyum tedirgin mi heyecanlı mı korkak mı hiç bilmiyorum çok garibim. Normal mi bu durum bilmiyorum sen nasılsın
Demek ki normal bu süreç Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ta biran önce çıkalım bu BuhrandanBenimki ikinci doğum, ilkinde gün belli değildi bir anda yatış yapıldı ne olduğunu anlamadım. Bunda gün verilince bi garip oldum, karmakarışığım :S
Canım benim haklısın aslında ne güzel kavuştun yavruna bizde bi alabilsek kucağımıza senin gibi hissedeceğiz inşallah çok imreniyorum size ya hepiniz doğurdunuzÇok iyi anlıyorum seni bense ayniydim son hafta acil alijinca ilk başta çok tedirgin oldum anasını iyiki olmuş diyorum yoksa daha dün doğumum olcakti :)
kizlar sabah olurmu dersiniz uykusuzluktan oluyrum gozlerim kapanmiyorr ..iyi dilekleriniz icin hepinize tsk ederim surekli icimdenn aglamak geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?