BebeGine kavuştuğun ani düşün önceki süreç inan bizim ddusundugumuzden daha kolay geçiyor sonrasında ise sonsuz mutluluk yok böyle bişeykizlar sabah olurmu dersiniz uykusuzluktan oluyrum gozlerim kapanmiyorr ..iyi dilekleriniz icin hepinize tsk ederim surekli icimdenn aglamak geliyor
Az kaldı canım seninde allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsinDemek ki normal bu süreç Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ta biran önce çıkalım bu Buhrandan
Canım benim haklısın aslında ne güzel kavuştun yavruna bizde bi alabilsek kucağımıza senin gibi hissedeceğiz inşallah çok imreniyorum size ya hepiniz doğurdunuz
Cnm neden öyle diyorsun ağlanacak bir durum yok ki rahatlamaya çalış biraz herşey güzel olacak
Cnm inşallah bebeğine kavuşursun, az kaldı, dualarım seninlegunaydin kizlar biz hastanede hazir bekliyoruz
İnşallah cnm senin duyguların nasıl ben o kadar karışığım ki ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Bazen sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor yapacak işlerde bitti yatıp duruyorum öyle boş boş tavana bakıyorum kendimi masada düşünüyorum her gece doğuruyorum mutlu muyum tedirgin mi heyecanlı mı korkak mı hiç bilmiyorum çok garibim. Normal mi bu durum bilmiyorum sen nasılsın
gunaydin kizlar biz hastanede hazir bekliyoruz
gunaydin kizlar biz hastanede hazir bekliyoruz
Bu son gunlerde hepimiz ayni hisleri tasiyoruz sanirim. Bazi arkadaslarimla konusunca dogacak bebegim icin benden daha heyecanli olduklarini bile dusunuyorum cok anac bir yapim yok benim ama bilmiyorum iste
Benimde ilk bebegim, insanlar heyecanli misin dediginde icimdeki duygulari ifade edemiyorum. Heyecanli miyim endiseli mi merakli miyim yasadigim veya hissettigim duygu tam olarak ne bilmiyorum
Umuyorum hersey cok guzel gecsin. Zorlanacagimi biliyorum ama galiba olusabilecek her durumuda zaten raziyim
Kizlar gunaydin.
Dun gittik hastaneye kizim 3400 gr 50 cm olmus. Cati muaynesi oldum. Daha once vajinal muayne olmustum 2 kez ve 0 aciydi soylemistim. Bu sefer sadece erkek doktor diye biraz stresim vardi ama acimaz ya diyodum. Muayne basladi ve saniyeler sonra canim inanilmaz yandi :/ hatta ayyy dedim dayanamadim :/ bu sirada doktor cok dar dedi :/ ama ben normali cok istiyorum diye baya kurcaladi. Basta kasmasamda aciyla kendimi cook kastim hic rahat olamadim. Ve o dar diyince ben kendimi kasiyorum diye mi dedim hayir alakasi olamaz dedi ama sanirim icim rahat etsin diye biraz daha bakti zorladi :/ sonuc bekleyelim dedi. Bebek 3500 u gecmedi dedi. Simdi gecmedi ama :/ belki sanciyla degisrn biseyler olur ona bakariz dedi. Yani sanci gelecek ve normal dogumu denicez. O kadar kotu oldum ki hani net bisey olmamasindan daha cok kotu oldum. Direk gun verse bu kadar kotu hisseder miydim bilmiyorum :/ En cok korktugum butun sanciyi cekip son anda sezeryan olmakti hemde.. Nst de sanci falan hic yok.. Annem ve esim zorlama normal olmuyosa sezeryan ol falan diyolar. Ama ben kendi ayagimla sezeryana girmekte istemiyorumkesin karari doktor verse raziyim. Normal dogum korkum yoktu dunden sonra oda basladi birazcik hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah diyorum :/
Hadi Can'ım hayırlısıyla Güzel haberler bekliyoruzgunaydin kizlar biz hastanede hazir bekliyoruz
GünaydınKizlar gunaydin.
Dun gittik hastaneye kizim 3400 gr 50 cm olmus. Cati muaynesi oldum. Daha once vajinal muayne olmustum 2 kez ve 0 aciydi soylemistim. Bu sefer sadece erkek doktor diye biraz stresim vardi ama acimaz ya diyodum. Muayne basladi ve saniyeler sonra canim inanilmaz yandi :/ hatta ayyy dedim dayanamadim :/ bu sirada doktor cok dar dedi :/ ama ben normali cok istiyorum diye baya kurcaladi. Basta kasmasamda aciyla kendimi cook kastim hic rahat olamadim. Ve o dar diyince ben kendimi kasiyorum diye mi dedim hayir alakasi olamaz dedi ama sanirim icim rahat etsin diye biraz daha bakti zorladi :/ sonuc bekleyelim dedi. Bebek 3500 u gecmedi dedi. Simdi gecmedi ama :/ belki sanciyla degisrn biseyler olur ona bakariz dedi. Yani sanci gelecek ve normal dogumu denicez. O kadar kotu oldum ki hani net bisey olmamasindan daha cok kotu oldum. Direk gun verse bu kadar kotu hisseder miydim bilmiyorum :/ En cok korktugum butun sanciyi cekip son anda sezeryan olmakti hemde.. Nst de sanci falan hic yok.. Annem ve esim zorlama normal olmuyosa sezeryan ol falan diyolar. Ama ben kendi ayagimla sezeryana girmekte istemiyorumkesin karari doktor verse raziyim. Normal dogum korkum yoktu dunden sonra oda basladi birazcik hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah diyorum :/
Kizlar gunaydin.
Cnm hangi biberoa veriyorsun? Ben de bazen mama takviyesi yapiyorum, şimdi baya azalttım mamayı. Ilk zamanlar kaşıkla verdim ama sonra bir iki kes biberonla verdim Dr Brown doğal akış biberonu ile. Çok şükür biberona alışmadı, hem meme alıyo hem biberon. Acaba doğal akış olduğundan mı anlayamadım.
Canım Rabbim yardımcın olsun, sakın pes etme. Yoruldum, uykusuz kaldım deme. Mama asla çareler listende olmasın. Emdikçe sütün artacak, süt arttıkça da bebeğin doya doya içtiği için mamayı aramayacak. Ben başaramadım ilkinde, göğsüm çok yara oldu emziremedim, emzirmeye çalışsam kan emiyordu. Doktorum sağıp vermek dışında emzirmeme izin vermedi bi süre, sağdıkça biberona alıştı. Öyle pişmanım ki, sen pes etme canım, dualarım seninle.
Aynı durumdayız valla kızlar pazartesiye kadar beklicez olmazsa suni sancı kendi sancınız gelmesiiçin bişey yapıyo musunuz ben yürüyüş yapamıyorum ama evde işlerimi hallederken bilerek eğilme klakmaya dikkat ediyorum acaba merdiven inip çıksam mı ya da 10 kerw çömelip kalksam mı faydası oluyo diyolar siz ne tür şeyler yapıyosunuz bi de her gün hurma yiyorum ama oğluşum gelmiyoİnşallah cnm senin duyguların nasıl ben o kadar karışığım ki ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Bazen sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor yapacak işlerde bitti yatıp duruyorum öyle boş boş tavana bakıyorum kendimi masada düşünüyorum her gece doğuruyorum mutlu muyum tedirgin mi heyecanlı mı korkak mı hiç bilmiyorum çok garibim. Normal mi bu durum bilmiyorum sen nasılsın
çok şükür emiyor sütte arrtı ama gazımız var şimdide. göğüs ucum yok bi de benim silikon uçla emziriyorum ondan da mı daha çok gazı var anlamadım. şimdi youtube dan kolik bebekler için anne karnındaki ses diye bi video açtım sakinledi. mamayı kestim ama silikon ucu da hemen tutmuyor. anne sütü sağmayada vaktimolmuyor. silikon ucu tutsun diye bi kaç damla mama akıtıyorum ağzına. iyice alışşsın emmeye göğsüme alıştırıcam sonrada. anne olmakzormuş vesselam. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin. bebişlerimize de sağlık sıhhat versin
MutluBulut_ Selen_Ay Quixx
Ne durumdasınız kızlar, benim bu gecem zor geçti biraz. Sabaha kadar tuvaletten çıkamadım. Acayip baskı yaptı, gelip odaya yatıyorum baskı yapmaya bi başlıyo, tuvaletimi tutamıyorum. Bütün gecem klozetin üstünde oturmakla geçti. Neyseki şimdi o baskı hissi çok yok.
Hergün bi dert yazmayımda kimseyi sıkmayım diyip yazmamıştım ben canım
Dün sabahtan beri var o baskı hissi, çocuğun kafası bildiğiniz bacaklarımın arasında gibi... Zaten öyleydi ama şimdi her an çıkacakmış gibi. Çok saçma ama çocuğun saçlarını bile hissediyorum sanki
Bacaklarım hiç bir şekilde birleşmiyor canımDün akşam geceliğimi giyerken es kaza bacaklarım yan yana geldi. Nasıl canım yandı anlatamam Onu geçtim kızıma bişey olursa diye içim çıktı.
Ben de geceleri artık daha sık tuvaletteyim....
Bi de gece her uyandığımda bildiğiniz doğum yapar gibi ıkınma hissi geldi sürekli. İstemli değil, bir anda olan şeylerdi. Kendimi tuttum ben de sürekli ....
Bi de şey sızısı başladı bende.... Geçen sene ameliyatımdan o sızıları biliyorum. Sol yumurtalığım yine ameliyat sonrası gibi sızlıyorÇocuk çok mu baskı yopıyor acaba. inş. o yaralar iyileşmiştirde bişey olmaz...
Benimde bu baskı hissi oluyordu ara ara ama dün gece sabaha kadar devam etti. Tuvalete gitmesem afedersin sürekli altıma yaparım yatakta, öyle bi bastırıyorki klozetin üstünden kalkamadım korkudan ya. Yahu diyorum bastırıyorun madem o kadar, bari başka bir belirtide ver, anne ben geliyorum de ki gideyim hastaneye. Ama gelmeye niyetin yoksa da bırak 3 gün daha uyuyim dinlenim. O kadar zorluyo, çıkmaya yol arıyo ama boşş, sonuç sıfır :))
Benimde bebek aşağı indikçe iyice eski sezeryan yerim sızlamaya başladı. İki dikişim vardı, bi tane kesi başında, bi tane kesi sonunda. Ortası yapıştırma. Tam o baş ve son dikiş yerleri iğne batar gibi sızlıyo. Karnım gerildikçe galiba yara yeride zorlanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?