-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
kizlar sabah olurmu dersiniz uykusuzluktan oluyrum gozlerim kapanmiyorr ..iyi dilekleriniz icin hepinize tsk ederim surekli icimdenn aglamak geliyor
BebeGine kavuştuğun ani düşün önceki süreç inan bizim ddusundugumuzden daha kolay geçiyor sonrasında ise sonsuz mutluluk yok böyle bişey

Az kaldı canım seninde allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin

Bu son gunlerde hepimiz ayni hisleri tasiyoruz sanirim. Bazi arkadaslarimla konusunca dogacak bebegim icin benden daha heyecanli olduklarini bile dusunuyorum cok anac bir yapim yok benim ama bilmiyorum iste
Benimde ilk bebegim, insanlar heyecanli misin dediginde icimdeki duygulari ifade edemiyorum. Heyecanli miyim endiseli mi merakli miyim yasadigim veya hissettigim duygu tam olarak ne bilmiyorum
Umuyorum hersey cok guzel gecsin. Zorlanacagimi biliyorum ama galiba olusabilecek her durumuda zaten raziyim

Kizlar gunaydin.
Dun gittik hastaneye kizim 3400 gr 50 cm olmus. Cati muaynesi oldum. Daha once vajinal muayne olmustum 2 kez ve 0 aciydi soylemistim. Bu sefer sadece erkek doktor diye biraz stresim vardi ama acimaz ya diyodum. Muayne basladi ve saniyeler sonra canim inanilmaz yandi :/ hatta ayyy dedim dayanamadim :/ bu sirada doktor cok dar dedi :/ ama ben normali cok istiyorum diye baya kurcaladi. Basta kasmasamda aciyla kendimi cook kastim hic rahat olamadim. Ve o dar diyince ben kendimi kasiyorum diye mi dedim hayir alakasi olamaz dedi ama sanirim icim rahat etsin diye biraz daha bakti zorladi :/ sonuc bekleyelim dedi. Bebek 3500 u gecmedi dedi. Simdi gecmedi ama :/ belki sanciyla degisrn biseyler olur ona bakariz dedi. Yani sanci gelecek ve normal dogumu denicez. O kadar kotu oldum ki hani net bisey olmamasindan daha cok kotu oldum. Direk gun verse bu kadar kotu hisseder miydim bilmiyorum :/ En cok korktugum butun sanciyi cekip son anda sezeryan olmakti hemde.. Nst de sanci falan hic yok.. Annem ve esim zorlama normal olmuyosa sezeryan ol falan diyolar. Ama ben kendi ayagimla sezeryana girmekte istemiyorum kesin karari doktor verse raziyim. Normal dogum korkum yoktu dunden sonra oda basladi birazcik hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah diyorum :/

Günaydın annişler
Hala bekliyoruz bakalım
Nasip ne zaman

gunaydin kizlar biz hastanede hazir bekliyoruz

Hadi hayırlı haberlerle canım

Tam tanıyamıyoruz burda birbirimizi.... Belki şu anki duyguların hamilelik gerginliğidir. Anne olduğunda duygularının böyle olacağını hiç sanmıyorum ben

Hakkında hayırlısı olsun canım da yine de doktorunu sevdim ben....
Şimdiki doktorlar sezeryana bahane arıyorlar... İstese direk sezeryan da diyebilirdi.

Sancın gelince normali denemesi aslında bebeğin için çok iyi. Çünkü bebeğinin hazır olup gelmek istemesi başka.... O anki sezeryana dönen karara her zaman saygılıyım.
Bu başka bişey...

Sancı deyince tam Doğum anındaki bişeyi bekleme bence, yaşamadım ama herkes aynı şeyi söylüyorsa ilk sancılar o kadar yoğun değil...

Bak ben ne bebeğimin kilosunu biliyorum ne de çatı durumum nasıl onu.... Ne de bebeğim Doğum kanalında mı onu.....

Normal doğum istiyorum o sancıyı da nasip olursa çekicem. Ha olur ki o an işler ters gider, zaten sezeryanın asıl amacı da bu... Kurtarma operasyonu....
Yine acayip üzülücem (sezeryan olursa) ama bilicem ki ben de doktorum da elimizden geleni yaptık ama olmadı

Sen de gönlünü ferah tut. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inş

Günaydın ayy bende senin gibi düşünüyordum sancıyı çekip sonra sezeryan olmak çok korkutucuydu ama sonra sancı olsun istedim çünkü sütün gelmesini hızlandırıyor ve kızların da dediği gibi bebeğin artık hazırım ben anne diyor o Ağrı'larda katlanılır zaten sen içini ferah tut Hakkı'nda hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz

hayırlısı olsun canım annen ve eşin haklı ama normal doğum olmuyorsa sezeryanı düşün derim. sonuçta o kadar ancıyı çekip olmayıp sezeryana girmek zorunda olanlar war. bende direk sezeryan istedi,m alttan kontrol falabn atirmedim. bizede doktor ayın 21 ine gün verdi bakalım.

baştan şırıngayla verdim. son gece alıştırma bardağıyla verdim. emzirme kampı işe yaradı mamayı kestik emiyor çok şükür. emdikçe sütteb çoğaldı ama gazımız çok şimdide gazdan ağlıyor. yediklerime de dikkat ediyorum ama bakalım böyle böyle büyüyecekler heralde. bi de göbeği düştü hsfif kanamış alkolle bakım yapıyorum ama devam ederse doktora götürcem gözlemliyorum bakalım

çok şükür emiyor sütte arrtı ama gazımız var şimdide. göğüs ucum yok bi de benim silikon uçla emziriyorum ondan da mı daha çok gazı var anlamadım. şimdi youtube dan kolik bebekler için anne karnındaki ses diye bi video açtım sakinledi. mamayı kestim ama silikon ucu da hemen tutmuyor. anne sütü sağmayada vaktimolmuyor. silikon ucu tutsun diye bi kaç damla mama akıtıyorum ağzına. iyice alışşsın emmeye göğsüme alıştırıcam sonrada. anne olmakzormuş vesselam. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin. bebişlerimize de sağlık sıhhat versin

Aynı durumdayız valla kızlar pazartesiye kadar beklicez olmazsa suni sancı kendi sancınız gelmesiiçin bişey yapıyo musunuz ben yürüyüş yapamıyorum ama evde işlerimi hallederken bilerek eğilme klakmaya dikkat ediyorum acaba merdiven inip çıksam mı ya da 10 kerw çömelip kalksam mı faydası oluyo diyolar siz ne tür şeyler yapıyosunuz bi de her gün hurma yiyorum ama oğluşum gelmiyo

Canım göğüs ucu çıkarıcılar var, boşta kaldıkça onu kullan, hem süt sağmış oluyorsun, hemde göğüs ucun çıkmış oluyor. Zaten azcık daha emmeye alışsa o kendisi tutar bırakmaz seni.

MutluBulut_ Selen_Ay Quixx

Ne durumdasınız kızlar, benim bu gecem zor geçti biraz. Sabaha kadar tuvaletten çıkamadım. Acayip baskı yaptı, gelip odaya yatıyorum baskı yapmaya bi başlıyo, tuvaletimi tutamıyorum. Bütün gecem klozetin üstünde oturmakla geçti. Neyseki şimdi o baskı hissi çok yok.

Hergün bi dert yazmayımda kimseyi sıkmayım diyip yazmamıştım ben canım
Dün sabahtan beri var o baskı hissi, çocuğun kafası bildiğiniz bacaklarımın arasında gibi... Zaten öyleydi ama şimdi her an çıkacakmış gibi. Çok saçma ama çocuğun saçlarını bile hissediyorum sanki
Bacaklarım hiç bir şekilde birleşmiyor canım Dün akşam geceliğimi giyerken es kaza bacaklarım yan yana geldi. Nasıl canım yandı anlatamam Onu geçtim kızıma bişey olursa diye içim çıktı.
Ben de geceleri artık daha sık tuvaletteyim....
Bi de gece her uyandığımda bildiğiniz doğum yapar gibi ıkınma hissi geldi sürekli. İstemli değil, bir anda olan şeylerdi. Kendimi tuttum ben de sürekli ....

Bi de şey sızısı başladı bende.... Geçen sene ameliyatımdan o sızıları biliyorum. Sol yumurtalığım yine ameliyat sonrası gibi sızlıyor Çocuk çok mu baskı yopıyor acaba. inş. o yaralar iyileşmiştirde bişey olmaz...

Benimde bu baskı hissi oluyordu ara ara ama dün gece sabaha kadar devam etti. Tuvalete gitmesem afedersin sürekli altıma yaparım yatakta, öyle bi bastırıyorki klozetin üstünden kalkamadım korkudan ya. Yahu diyorum bastırıyorun madem o kadar, bari başka bir belirtide ver, anne ben geliyorum de ki gideyim hastaneye. Ama gelmeye niyetin yoksa da bırak 3 gün daha uyuyim dinlenim. O kadar zorluyo, çıkmaya yol arıyo ama boşş, sonuç sıfır :))

Benimde bebek aşağı indikçe iyice eski sezeryan yerim sızlamaya başladı. İki dikişim vardı, bi tane kesi başında, bi tane kesi sonunda. Ortası yapıştırma. Tam o baş ve son dikiş yerleri iğne batar gibi sızlıyo. Karnım gerildikçe galiba yara yeride zorlanıyor.

Ay sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz
Ben de diyorum kızım bu kadar baskı yapıyon gel bari... Ama yok.
Mesela şu an uzanıyorum, yan yattım da yatamadım. Bacağımın arasına yastık koydum boyuna, yoksa Bi tarafım çıkacak gibi zonkluyor

Sen öyle bahsedince doktorların sezeryan sonrası normal Doğuma neden sıcak bakmadıkları gözümün önünde canlandı.

Hakkında, hakkımızda hayırlısı canım.
Hadi biz biraz daha bekleyebiliriz canım da senin gün belli ne diyelim

Selam kızlar bugün bebişimin kontrolü vardi çok şükür iyi dogdugu kiloya gelmiş tekrar yüzünde hafif sarılık var ama değeri normal çıktı bi de kimliğini çıkardık kuzum un ayy çok tatli :) yalnız sol göğsüm iptal elime beze geliyor tas gibi oldu sağma ya caliscam ama yine de gelmiyo bi de sağ gogsümle emziriyorum arada sagiyorum ne kadar geldiğini görebilmek için 30 cc geliyor az mı normal mi bilemedim sürekli memede kalmak isToyo orda uyuyo cekecekken tutuyorum bırakmıyor komik yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…