MutluBulut_ Selen_Ay Quixx
Ne durumdasınız kızlar, benim bu gecem zor geçti biraz. Sabaha kadar tuvaletten çıkamadım. Acayip baskı yaptı, gelip odaya yatıyorum baskı yapmaya bi başlıyo, tuvaletimi tutamıyorum. Bütün gecem klozetin üstünde oturmakla geçti. Neyseki şimdi o baskı hissi çok yok.
Hergün bi dert yazmayımda kimseyi sıkmayım diyip yazmamıştım ben canım
Dün sabahtan beri var o baskı hissi, çocuğun kafası bildiğiniz bacaklarımın arasında gibi... Zaten öyleydi ama şimdi her an çıkacakmış gibi. Çok saçma ama çocuğun saçlarını bile hissediyorum sanki
Bacaklarım hiç bir şekilde birleşmiyor canımDün akşam geceliğimi giyerken es kaza bacaklarım yan yana geldi. Nasıl canım yandı anlatamam Onu geçtim kızıma bişey olursa diye içim çıktı.
Ben de geceleri artık daha sık tuvaletteyim....
Bi de gece her uyandığımda bildiğiniz doğum yapar gibi ıkınma hissi geldi sürekli. İstemli değil, bir anda olan şeylerdi. Kendimi tuttum ben de sürekli ....
Bi de şey sızısı başladı bende.... Geçen sene ameliyatımdan o sızıları biliyorum. Sol yumurtalığım yine ameliyat sonrası gibi sızlıyorÇocuk çok mu baskı yopıyor acaba. inş. o yaralar iyileşmiştirde bişey olmaz...
Cnm daha çok küçük bebeğin normal sütün. Sol göğsüne sıcak ıslak havluyla 10 15 dk sarıp sonra sağmaya çalış çok geçmiş olsun bebişine de çok sevindim cnm beslendikçe sarılığı gider hiç endişe etmeSelam kızlar bugün bebişimin kontrolü vardi çok şükür iyi dogdugu kiloya gelmiş tekrar yüzünde hafif sarılık var ama değeri normal çıktı bi de kimliğini çıkardık kuzum un ayy çok tatli :) yalnız sol göğsüm iptal elime beze geliyor tas gibi oldu sağma ya caliscam ama yine de gelmiyo bi de sağ gogsümle emziriyorum arada sagiyorum ne kadar geldiğini görebilmek için 30 cc geliyor az mı normal mi bilemedimsürekli memede kalmak isToyo orda uyuyo cekecekken tutuyorum bırakmıyor komik yaa :)))
Selam kızlar bugün bebişimin kontrolü vardi çok şükür iyi dogdugu kiloya gelmiş tekrar yüzünde hafif sarılık var ama değeri normal çıktı bi de kimliğini çıkardık kuzum un ayy çok tatli :) yalnız sol göğsüm iptal elime beze geliyor tas gibi oldu sağma ya caliscam ama yine de gelmiyo bi de sağ gogsümle emziriyorum arada sagiyorum ne kadar geldiğini görebilmek için 30 cc geliyor az mı normal mi bilemedimsürekli memede kalmak isToyo orda uyuyo cekecekken tutuyorum bırakmıyor komik yaa :)))
Ay kızlar bende de aynı sorunlar var artık gece tuvalet için uyandığımda sinirden ağlayasın geliyor zaten zor uykuya dalıyorum saati olmadan çişe kalk.
Son iki gün ama geçmek bilmiyor baskı hissi bende de var tuvalete oturmaya korkuyorum fırt diye çıkacak sanki
Selam kizlar dr gidiyorum şimdi dua edinde güzel şeyler söylesin insallah
Herseyimiz normal teyzeleri cumaya tekrar çağırdı doktorumuz. 3kg olmuşuzCanım o duyguları yaşayamadık ama okunup hafızaya aldıklarımı söyleyim sana.
Hergün ılık duşunu yap ve o göğsünü 3 saatte bir sağ. Süt gelse de gelmese de....
Ayrıca geçmiş olsun artık çok şükür. Bi de sizinki sarılıktanmıydı bilmiyorum ama Bebek hastaneden çıkınca kilo kaybı oluyor haliyle. Şişliği indiği için...
Ay fırt diye çıkabiliyorlarsa çıksalar ne var :)
Gerçekten gün günü aratıyor ya Allah yardımcımız olsun
Hadi hayırlı haberlerle gel canım inş
Amin. Gözün aydin canim Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallah.slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
İnş. Canım aynen sıcak havlu koyup sagiyorum damla damla da olsa gelmeye başladıCnm daha çok küçük bebeğin normal sütün. Sol göğsüne sıcak ıslak havluyla 10 15 dk sarıp sonra sağmaya çalış çok geçmiş olsun bebişine de çok sevindim cnm beslendikçe sarılığı gider hiç endişe etme
İyiymiş formül ama 30 ml ile doyacagini hiç sanmam çünkü sonrasında yine aranıyor en son sagdigim 50 ml çıktı onu bitirdi mesela şimdi rahat rahat uyuyodeliceee cnm doktor bana yenidoğan 30ml yese yeter demişti daha önce. Böyle bir formul var - bebeğin kilosu x 150 / günde kaç defa emzirdiğinin sayısı = bebeğinin içmesi gerekem ml veya cc
Çok sağol canım hergün duşu deneyeyim kuzum bizimki işte tek gogsümle besleniyor üstte vardı göğsümde sürekli meme istiyo bende veriyorum saniyorum ki acikiyor aranıyor meğerse cocuk hiç doymamiskiCanım o duyguları yaşayamadık ama okunup hafızaya aldıklarımı söyleyim sana.
Hergün ılık duşunu yap ve o göğsünü 3 saatte bir sağ. Süt gelse de gelmese de....
Ayrıca geçmiş olsun artık çok şükür. Bi de sizinki sarılıktanmıydı bilmiyorum ama Bebek hastaneden çıkınca kilo kaybı oluyor haliyle. Şişliği indiği için...
Ay fırt diye çıkabiliyorlarsa çıksalar ne var :)
Gerçekten gün günü aratıyor ya Allah yardımcımız olsun
Hadi hayırlı haberlerle gel canım inş
Gözün aydın allah analı babalı buyutsun insan koklamaya doyamiyor hatta izlemeye de bizim kız uyuyor benn onu izliyorum :))slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Kizlar gunaydin.
Dun gittik hastaneye kizim 3400 gr 50 cm olmus. Cati muaynesi oldum. Daha once vajinal muayne olmustum 2 kez ve 0 aciydi soylemistim. Bu sefer sadece erkek doktor diye biraz stresim vardi ama acimaz ya diyodum. Muayne basladi ve saniyeler sonra canim inanilmaz yandi :/ hatta ayyy dedim dayanamadim :/ bu sirada doktor cok dar dedi :/ ama ben normali cok istiyorum diye baya kurcaladi. Basta kasmasamda aciyla kendimi cook kastim hic rahat olamadim. Ve o dar diyince ben kendimi kasiyorum diye mi dedim hayir alakasi olamaz dedi ama sanirim icim rahat etsin diye biraz daha bakti zorladi :/ sonuc bekleyelim dedi. Bebek 3500 u gecmedi dedi. Simdi gecmedi ama :/ belki sanciyla degisrn biseyler olur ona bakariz dedi. Yani sanci gelecek ve normal dogumu denicez. O kadar kotu oldum ki hani net bisey olmamasindan daha cok kotu oldum. Direk gun verse bu kadar kotu hisseder miydim bilmiyorum :/ En cok korktugum butun sanciyi cekip son anda sezeryan olmakti hemde.. Nst de sanci falan hic yok.. Annem ve esim zorlama normal olmuyosa sezeryan ol falan diyolar. Ama ben kendi ayagimla sezeryana girmekte istemiyorumkesin karari doktor verse raziyim. Normal dogum korkum yoktu dunden sonra oda basladi birazcik hakkimda hayirlisi neyse o olsun insallah diyorum :/
Hergün bi dert yazmayımda kimseyi sıkmayım diyip yazmamıştım ben canım
Dün sabahtan beri var o baskı hissi, çocuğun kafası bildiğiniz bacaklarımın arasında gibi... Zaten öyleydi ama şimdi her an çıkacakmış gibi. Çok saçma ama çocuğun saçlarını bile hissediyorum sanki
Bacaklarım hiç bir şekilde birleşmiyor canımDün akşam geceliğimi giyerken es kaza bacaklarım yan yana geldi. Nasıl canım yandı anlatamam Onu geçtim kızıma bişey olursa diye içim çıktı.
Ben de geceleri artık daha sık tuvaletteyim....
Bi de gece her uyandığımda bildiğiniz doğum yapar gibi ıkınma hissi geldi sürekli. İstemli değil, bir anda olan şeylerdi. Kendimi tuttum ben de sürekli ....
Bi de şey sızısı başladı bende.... Geçen sene ameliyatımdan o sızıları biliyorum. Sol yumurtalığım yine ameliyat sonrası gibi sızlıyorÇocuk çok mu baskı yopıyor acaba. inş. o yaralar iyileşmiştirde bişey olmaz...
Selam kızlar bugün bebişimin kontrolü vardi çok şükür iyi dogdugu kiloya gelmiş tekrar yüzünde hafif sarılık var ama değeri normal çıktı bi de kimliğini çıkardık kuzum un ayy çok tatli :) yalnız sol göğsüm iptal elime beze geliyor tas gibi oldu sağma ya caliscam ama yine de gelmiyo bi de sağ gogsümle emziriyorum arada sagiyorum ne kadar geldiğini görebilmek için 30 cc geliyor az mı normal mi bilemedimsürekli memede kalmak isToyo orda uyuyo cekecekken tutuyorum bırakmıyor komik yaa :)))
Gözünaydin canim, Allah sana bagislasin.slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
aynen canim ya cennet diyo lardi otesi varsa inan o kadar guzel rabbim bizlere bagisinGözün aydın allah analı babalı buyutsun insan koklamaya doyamiyor hatta izlemeye de bizim kız uyuyor benn onu izliyorum :))
Amin amin ins. Canim bi kaç gün ağrın oluyor ama ona baktıkça iyiki diyorsun :)) 3 günden sonrası biraz daha rahataynen canim ya cennet diyo lardi otesi varsa inan o kadar guzel rabbim bizlere bagisin
slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Çok sağol canım hergün duşu deneyeyim kuzum bizimki işte tek gogsümle besleniyor üstte vardı göğsümde sürekli meme istiyo bende veriyorum saniyorum ki acikiyor aranıyor meğerse cocuk hiç doymamiskibaşlarda sağ göğsümden de damla damla geliyodu cekemiyomus kuzum vücudu susuz kalmis sariligi da buna bağlı yükselmiş yavrumm ya belirtileri vermiş ama anlayamamisiz ayy düşündükçe kötü oluyorum
Canim normal dogumu dene eger herhangi bir puruz cikarsa zaten yapilacak olan sezeryan olur. Ben hatirladigim kadariyla sen normal dogumdan korkmuyodun hatta sezeryandan daha cok korkuyordun.
B BirAnneBirEvlat @Selen_Ay Bendede oluyor ama sizim yazdiklariniZi okuyunca bnde kesinlikle isler okadar ciddi deil
Yani evet baski ve kasilma yasiyorum ama oylesi asiri degil. Sizdeki durummu normal bende ki mi
Masallah canim, yavas yavas duzenede girer hic merak etme.
Gözünaydin canim, Allah sana bagislasin.
Bizim yerimizede kokla oglunu ::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?