-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Ay kızlar bende de aynı sorunlar var artık gece tuvalet için uyandığımda sinirden ağlayasın geliyor zaten zor uykuya dalıyorum saati olmadan çişe kalk.

Son iki gün ama geçmek bilmiyor baskı hissi bende de var tuvalete oturmaya korkuyorum fırt diye çıkacak sanki

Cnm daha çok küçük bebeğin normal sütün. Sol göğsüne sıcak ıslak havluyla 10 15 dk sarıp sonra sağmaya çalış çok geçmiş olsun bebişine de çok sevindim cnm beslendikçe sarılığı gider hiç endişe etme

deliceee cnm doktor bana yenidoğan 30ml yese yeter demişti daha önce. Böyle bir formul var - bebeğin kilosu x 150 / günde kaç defa emzirdiğinin sayısı = bebeğinin içmesi gerekem ml veya cc

Canım o duyguları yaşayamadık ama okunup hafızaya aldıklarımı söyleyim sana.
Hergün ılık duşunu yap ve o göğsünü 3 saatte bir sağ. Süt gelse de gelmese de....

Ayrıca geçmiş olsun artık çok şükür. Bi de sizinki sarılıktanmıydı bilmiyorum ama Bebek hastaneden çıkınca kilo kaybı oluyor haliyle. Şişliği indiği için...

Ay fırt diye çıkabiliyorlarsa çıksalar ne var :)
Gerçekten gün günü aratıyor ya Allah yardımcımız olsun

Selam kizlar dr gidiyorum şimdi dua edinde güzel şeyler söylesin insallah

Hadi hayırlı haberlerle gel canım inş

Herseyimiz normal teyzeleri cumaya tekrar çağırdı doktorumuz. 3kg olmuşuz

İnş. Canım aynen sıcak havlu koyup sagiyorum damla damla da olsa gelmeye başladı

deliceee cnm doktor bana yenidoğan 30ml yese yeter demişti daha önce. Böyle bir formul var - bebeğin kilosu x 150 / günde kaç defa emzirdiğinin sayısı = bebeğinin içmesi gerekem ml veya cc
İyiymiş formül ama 30 ml ile doyacagini hiç sanmam çünkü sonrasında yine aranıyor en son sagdigim 50 ml çıktı onu bitirdi mesela şimdi rahat rahat uyuyo

Çok sağol canım hergün duşu deneyeyim kuzum bizimki işte tek gogsümle besleniyor üstte vardı göğsümde sürekli meme istiyo bende veriyorum saniyorum ki acikiyor aranıyor meğerse cocuk hiç doymamiski başlarda sağ göğsümden de damla damla geliyodu cekemiyomus kuzum vücudu susuz kalmis sariligi da buna bağlı yükselmiş yavrumm ya belirtileri vermiş ama anlayamamisiz ayy düşündükçe kötü oluyorum

slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Gözün aydın allah analı babalı buyutsun insan koklamaya doyamiyor hatta izlemeye de bizim kız uyuyor benn onu izliyorum :))

Canim normal dogumu dene eger herhangi bir puruz cikarsa zaten yapilacak olan sezeryan olur. Ben hatirladigim kadariyla sen normal dogumdan korkmuyodun hatta sezeryandan daha cok korkuyordun.

B BirAnneBirEvlat @Selen_Ay Bendede oluyor ama sizim yazdiklariniZi okuyunca bnde kesinlikle isler okadar ciddi deil
Yani evet baski ve kasilma yasiyorum ama oylesi asiri degil. Sizdeki durummu normal bende ki mi

Masallah canim, yavas yavas duzenede girer hic merak etme.

slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Gözünaydin canim, Allah sana bagislasin.
Bizim yerimizede kokla oglunu ::))

MutluBulut_ Cum bencede esin ve annen haklı yani doktoruna guveniyorsan sıkıntı etme bence sonuçta senin ve bebegın sağlığı önemli

Kızlar 24 Ekime gün verdi doktor 38+6 olacak o gün ama ben 39 u geçsin bşr kaç gün istiyorum ama doktor sancın başlar acil sezeryana gelirsin diyor. Eğer doktorun dediği zaman olursa 5 gün kaldı doğumaaaa

Günaydın annişler
Karga b.... yemeden

Doğum yapan var mı kızlar? Hani belki gece Bi sürpriz yapan olmuştur bi umut...

Rabbim evladını analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

Gözünüz aydın
Doya doya kokla evladını. Ne de olsa evlat kokusu cennet kokusu derler

Hiç kendini hırpalama canım
Sonuçta Bebek büyütmenin dersi yok ki öğrenelim.
İlk bebişler, ilk olmasa bile fark edemeyebilirdin
Sonuçta düzeldi artık çok şükür ne güzel
Sütünü de sağmaya devam ettikçe çoğalacaktır. Hiç bıkmadan sağ. Elbet gelecektir. Evladının rızkı o

Ay canım doğmadıktan sonra bu kadar şiddetli belirtiler verse ne Anca rahatsız ediyor işte.... Otururken kalkarken nasılım görme hiç...
Hani şunları yazarken bile diyorum ki, dışardan biri görse ay bu da nasıl nazlıı, kahrı hiç çekilmiyordur bunun der filan. Halbuki hiç öyle biri de değilim ama işte çook rahatsız ediyor kızım

Doğmayacak bizim bu minnaklar. Ümidimi kestim ben.
Arkası yarın matinesi gibi

Günaydın annişler. Bebisi doganlar nasillar. Dogacak olanlar halen benim gibi beklemeye devam mi.. Dun hastaneye gittiğimde benden 15 gün sonra olan arkadaşımın doğum haberini aldim hemen ziyaretine gittim. Minnak bişey yaa yenidogan bebek gormeyeli çok olmuş her ne kadar bizden önce oldu diye kıskansam da ) bebegi görmek cok rahatlatti beni esime diyorum iki gun hastanede kalsam 3.gun kesin dogururum herhalde. Kendi cocugumuzun verdigi mutluluk kim bilir nasıldır. Az kaldi inşallah.. Hadi bakalim gününüz güzel geçsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…