Günaydın annişler. Bebisi doganlar nasillar. Dogacak olanlar halen benim gibi beklemeye devam mi.. Dun hastaneye gittiğimde benden 15 gün sonra olan arkadaşımın doğum haberini aldim hemen ziyaretine gittim. Minnak bişey yaa yenidogan bebek gormeyeli çok olmuş her ne kadar bizden önce oldu diye kıskansam da) bebegi görmek cok rahatlatti beni esime diyorum iki gun hastanede kalsam 3.gun kesin dogururum herhalde. Kendi cocugumuzun verdigi mutluluk kim bilir nasıldır. Az kaldi inşallah.. Hadi bakalim gününüz güzel geçsin:)
Maşallah Can'ım benimde 40.haftaya girdiğim gün geldi sancı seninde öyle olabilirCanım benimde aynı gün transferimizin olduğu, o dönemde tanıştığım arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı
İlk NST ye girdiğimiz gün sancıları çıkmıştı kadının.... Doktor hemen pazartesi yatış verdi ama hastane şartlarından pazar yatışının yapılması gerekti ve sancılarının zirve yaptığını görünce acilen sezeryana aldılar....
Kızının biri küvözde kaldı 2 gün, diğerinde bişey yoktu yanındaydı şükür.
Ziyaretlerine gittim kızını gördüm Allahım öyle tatlı öyle tatlı ki..... Sevemedim bile yüreğim el vermedi aman bişey mi olur diye
O günden beri öyle hevesle bekliyorum ki kızımı...
Ama gelmiyor... Vardır bi vakti zamanı elbet, sabrımız sınanıyor diyorum ben...
40. haftaya girdik bugün.....
Hayırlı olsunslm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Aramizda 3 gun var sanirim bizde cuma günü 40 oluyoruz. Sabirla heyecanla bekliyoruz bakalim nazli bizim kizlar anladildiCanım benimde aynı gün transferimizin olduğu, o dönemde tanıştığım arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı
İlk NST ye girdiğimiz gün sancıları çıkmıştı kadının.... Doktor hemen pazartesi yatış verdi ama hastane şartlarından pazar yatışının yapılması gerekti ve sancılarının zirve yaptığını görünce acilen sezeryana aldılar....
Kızının biri küvözde kaldı 2 gün, diğerinde bişey yoktu yanındaydı şükür.
Ziyaretlerine gittim kızını gördüm Allahım öyle tatlı öyle tatlı ki..... Sevemedim bile yüreğim el vermedi aman bişey mi olur diye
O günden beri öyle hevesle bekliyorum ki kızımı...
Ama gelmiyor... Vardır bi vakti zamanı elbet, sabrımız sınanıyor diyorum ben...
40. haftaya girdik bugün.....
Amin kuzum insallah hrpimiz icin en hayirlisi olsun. Dedigin gibi benimdr hic yapmayabilirdi :/ uff ama hic belirti falanda yok asagida bile degil kizim. Ama dedigin gibi direk sezeryan dememesi daha guven verdi ama o kadarda kafam karisti :/Günaydın annişler
Hala bekliyoruz bakalım
Nasip ne zaman
Hadi hayırlı haberlerle canım
Tam tanıyamıyoruz burda birbirimizi.... Belki şu anki duyguların hamilelik gerginliğidir. Anne olduğunda duygularının böyle olacağını hiç sanmıyorum ben
Hakkında hayırlısı olsun canım da yine de doktorunu sevdim ben....
Şimdiki doktorlar sezeryana bahane arıyorlar... İstese direk sezeryan da diyebilirdi.
Sancın gelince normali denemesi aslında bebeğin için çok iyi. Çünkü bebeğinin hazır olup gelmek istemesi başka.... O anki sezeryana dönen karara her zaman saygılıyım.
Bu başka bişey...
Sancı deyince tam Doğum anındaki bişeyi bekleme bence, yaşamadım ama herkes aynı şeyi söylüyorsa ilk sancılar o kadar yoğun değil...
Bak ben ne bebeğimin kilosunu biliyorum ne de çatı durumum nasıl onu.... Ne de bebeğim Doğum kanalında mı onu.....
Normal doğum istiyorum o sancıyı da nasip olursa çekicem. Ha olur ki o an işler ters gider, zaten sezeryanın asıl amacı da bu... Kurtarma operasyonu....
Yine acayip üzülücem (sezeryan olursa) ama bilicem ki ben de doktorum da elimizden geleni yaptık ama olmadı
Sen de gönlünü ferah tut. Hakkında hayırlısı neyse o olsun inş
Amin kuzum cok sagol insallah :) bakalim ne zaman grlmek isteyecek bizim kiz ne olacak :)sen nasilsinGünaydınayy bende senin gibi düşünüyordum sancıyı çekip sonra sezeryan olmak çok korkutucuydu ama sonra sancı olsun istedim çünkü sütün gelmesini hızlandırıyor ve kızların da dediği gibi bebeğin artık hazırım ben anne diyor o Ağrı'larda katlanılır zaten sen içini ferah tut Hakkı'nda hayırlısı olsun güzel haberleri bekliyoruz
Ne bileyim doktor verse karari tamam diyevektim ama oda ben cok normla istiyorum diyrmi boyle dedi bilmiyorum. Direk bunlari dedi cuma tekrar cagirdi bakalim bisey diyecek mihayırlısı olsun canım annen ve eşin haklı ama normal doğum olmuyorsa sezeryanı düşün derim. sonuçta o kadar ancıyı çekip olmayıp sezeryana girmek zorunda olanlar war. bende direk sezeryan istedi,m alttan kontrol falabn atirmedim. bizede doktor ayın 21 ine gün verdi bakalım.
Canim bende durum dun yazdigim gibi catim darmis..yinede doktor normali deneyelim dedi :/MutluBulut_ Selen_Ay @Quixx
Ne durumdasınız kızlar, benim bu gecem zor geçti biraz. Sabaha kadar tuvaletten çıkamadım. Acayip baskı yaptı, gelip odaya yatıyorum baskı yapmaya bi başlıyo, tuvaletimi tutamıyorum. Bütün gecem klozetin üstünde oturmakla geçti. Neyseki şimdi o baskı hissi çok yok.
Canim benim Allah anali babali buyutsun insallahslm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Evet canim sezeryandan korkuyordum ama daha cok sanciyi cekip sezeryan olmaktan korkuyordum ki basima gelecek sanki :/ ama muayneden sonra normaldende korktum birazCanim normal dogumu dene eger herhangi bir puruz cikarsa zaten yapilacak olan sezeryan olur. Ben hatirladigim kadariyla sen normal dogumdan korkmuyodun hatta sezeryandan daha cok korkuyordun.
B BirAnneBirEvlat @Selen_Ay Bendede oluyor ama sizim yazdiklariniZi okuyunca bnde kesinlikle isler okadar ciddi deil
Yani evet baski ve kasilma yasiyorum ama oylesi asiri degil. Sizdeki durummu normal bende ki mi
Masallah canim, yavas yavas duzenede girer hic merak etme.
Gözünaydin canim, Allah sana bagislasin.
Bizim yerimizede kokla oglunu ::))
Guveniyorum canim hani birde bu sezeryan dese baskasi normal olur dese yine kafam karisir ama doktorumda net birsry soylemedi gittiMutluBulut_ Cum bencede esin ve annen haklı yani doktoruna guveniyorsan sıkıntı etme bence sonuçta senin ve bebegın sağlığı önemli
Masallah canim ya ne cabuk gecti zamanda yavrusun 20 gunluk oldu :)Kızlarr günaydın bugün yarı kırk olduk dün zor bir gündü uyumadı hiç ben aç kalıyor sandım sürekli memedeydi ama tuvaletini yapamadıgındanmış minik kızım çok ağladı uyumadı neyseki bugün iyi dertlerini de anlatamıyorlar ki biz Zaman'la öğreneceğiz sanırım
Maşallah Can'ım benimde 40.haftaya girdiğim gün geldi sancı seninde öyle olabilirdediğin gibi benim tanıdıklarda hep erkenden doğurunca beklemek zor olmuştu inş.kolay bir doğumun olur güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlarr günaydın bugün yarı kırk olduk dün zor bir gündü uyumadı hiç ben aç kalıyor sandım sürekli memedeydi ama tuvaletini yapamadıgındanmış minik kızım çok ağladı uyumadı neyseki bugün iyi dertlerini de anlatamıyorlar ki biz Zaman'la öğreneceğiz sanırım
Günaydın kızlar bizimkiler geri gittiler kaç gundur evde mide fesati gecircektim surekli biseyler yemekten)))
dgsvnn oğluşun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizde bugün gitcez kontrole bakalım nst nasıl çıkacak doktor ne diyecek çok tırsıyore ben artık ya ;(
Aramizda 3 gun var sanirim bizde cuma günü 40 oluyoruz. Sabirla heyecanla bekliyoruz bakalim nazli bizim kizlar anladildi
Amin kuzum insallah hrpimiz icin en hayirlisi olsun. Dedigin gibi benimdr hic yapmayabilirdi :/ uff ama hic belirti falanda yok asagida bile degil kizim. Ama dedigin gibi direk sezeryan dememesi daha guven verdi ama o kadarda kafam karisti :/
Amin kuzum cok sagol insallah :) bakalim ne zaman grlmek isteyecek bizim kiz ne olacak :)sen nasilsin
Ne bileyim doktor verse karari tamam diyevektim ama oda ben cok normla istiyorum diyrmi boyle dedi bilmiyorum. Direk bunlari dedi cuma tekrar cagirdi bakalim bisey diyecek mi
Canim bende durum dun yazdigim gibi catim darmis..yinede doktor normali deneyelim dedi :/
Canim benim Allah anali babali buyutsun insallah
Evet canim sezeryandan korkuyordum ama daha cok sanciyi cekip sezeryan olmaktan korkuyordum ki basima gelecek sanki :/ ama muayneden sonra normaldende korktum biraz
Guveniyorum canim hani birde bu sezeryan dese baskasi normal olur dese yine kafam karisir ama doktorumda net birsry soylemedi gitti
Maşallah Can'ım benimde 40.haftaya girdiğim gün geldi sancı seninde öyle olabilirdediğin gibi benim tanıdıklarda hep erkenden doğurunca beklemek zor olmuştu inş.kolay bir doğumun olur güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlarr günaydın bugün yarı kırk olduk dün zor bir gündü uyumadı hiç ben aç kalıyor sandım sürekli memedeydi ama tuvaletini yapamadıgındanmış minik kızım çok ağladı uyumadı neyseki bugün iyi dertlerini de anlatamıyorlar ki biz Zaman'la öğreneceğiz sanırım
Günaydın kızlar bizimkiler geri gittiler kaç gundur evde mide fesati gecircektim surekli biseyler yemekten)))
dgsvnn oğluşun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bizde bugün gitcez kontrole bakalım nst nasıl çıkacak doktor ne diyecek çok tırsıyore ben artık ya ;(
Aramizda 3 gun var sanirim bizde cuma günü 40 oluyoruz. Sabirla heyecanla bekliyoruz bakalim nazli bizim kizlar anladildi
Amin kuzum insallah hrpimiz icin en hayirlisi olsun. Dedigin gibi benimdr hic yapmayabilirdi :/ uff ama hic belirti falanda yok asagida bile degil kizim. Ama dedigin gibi direk sezeryan dememesi daha guven verdi ama o kadarda kafam karisti :/
Amin kuzum cok sagol insallah :) bakalim ne zaman grlmek isteyecek bizim kiz ne olacak :)sen nasilsin
Ne bileyim doktor verse karari tamam diyevektim ama oda ben cok normla istiyorum diyrmi boyle dedi bilmiyorum. Direk bunlari dedi cuma tekrar cagirdi bakalim bisey diyecek mi
Canim bende durum dun yazdigim gibi catim darmis..yinede doktor normali deneyelim dedi :/
Canim benim Allah anali babali buyutsun insallah
Evet canim sezeryandan korkuyordum ama daha cok sanciyi cekip sezeryan olmaktan korkuyordum ki basima gelecek sanki :/ ama muayneden sonra normaldende korktum biraz
Guveniyorum canim hani birde bu sezeryan dese baskasi normal olur dese yine kafam karisir ama doktorumda net birsry soylemedi gitti
Kızlar ben kontrolden çıktım doktora dedim ben çok korkuyorum normal doğumdan bana sezeryan günü ver dedim o da yazık degil mi ben sana gün versem hadi önce olsa nolacak dedi gün vermedi korkma internetten bisey okuma herkesin kendine özeldir dedi haftaya kontrole gel dedi gönderdi beni
Selam canlar
Son temizliğimide yaptım şükür, çamaşırlar yıkandı, işler bitti. Yarında kızımın çantasını hazırlayıp babannesine göndericem, ayrılık vakti geldibakalım ne yapacak bensiz.
Malum ben doğurdum cnm :) normal doğum oldu, daha önce zor geçtiğini düşündüm, zaman geçtikce pek de zor olmadığını anlıyorum, o zamanki psikolojim gitti artık. 16 günlük olduk, inşallah sen de ikinci yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.daisy5 sekerli_seker AGRA tugder sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker
Listede birsürü hamilemiz vardı, çok azından haber aldık, kimler doğurdu, kimler beklemede, nasılsınız kızlar ???
Malum ben doğurdum cnm :) normal doğum oldu, daha önce zor geçtiğini düşündüm, zaman geçtikce pek de zor olmadığını anlıyorum, o zamanki psikolojim gitti artık. 16 günlük olduk, inşallah sen de ikinci yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.
daisy5 sekerli_seker AGRA tugder sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker sekerli_seker
Listede birsürü hamilemiz vardı, çok azından haber aldık, kimler doğurdu, kimler beklemede, nasılsınız kızlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?