-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Canım benimde aynı gün transferimizin olduğu, o dönemde tanıştığım arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı
İlk NST ye girdiğimiz gün sancıları çıkmıştı kadının.... Doktor hemen pazartesi yatış verdi ama hastane şartlarından pazar yatışının yapılması gerekti ve sancılarının zirve yaptığını görünce acilen sezeryana aldılar....
Kızının biri küvözde kaldı 2 gün, diğerinde bişey yoktu yanındaydı şükür.
Ziyaretlerine gittim kızını gördüm Allahım öyle tatlı öyle tatlı ki..... Sevemedim bile yüreğim el vermedi aman bişey mi olur diye
O günden beri öyle hevesle bekliyorum ki kızımı...
Ama gelmiyor... Vardır bi vakti zamanı elbet, sabrımız sınanıyor diyorum ben...

40. haftaya girdik bugün.....

Maşallah Can'ım benimde 40.haftaya girdiğim gün geldi sancı seninde öyle olabilir dediğin gibi benim tanıdıklarda hep erkenden doğurunca beklemek zor olmuştu inş.kolay bir doğumun olur güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlarr günaydın bugün yarı kırk olduk dün zor bir gündü uyumadı hiç ben aç kalıyor sandım sürekli memedeydi ama tuvaletini yapamadıgındanmış minik kızım çok ağladı uyumadı neyseki bugün iyi dertlerini de anlatamıyorlar ki biz Zaman'la öğreneceğiz sanırım

Günaydın kızlar bizimkiler geri gittiler kaç gundur evde mide fesati gecircektim surekli biseyler yemekten )))

dgsvnn oğluşun hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bizde bugün gitcez kontrole bakalım nst nasıl çıkacak doktor ne diyecek çok tırsıyore ben artık ya ;(

Aramizda 3 gun var sanirim bizde cuma günü 40 oluyoruz. Sabirla heyecanla bekliyoruz bakalim nazli bizim kizlar anladildi

Amin kuzum insallah hrpimiz icin en hayirlisi olsun. Dedigin gibi benimdr hic yapmayabilirdi :/ uff ama hic belirti falanda yok asagida bile degil kizim. Ama dedigin gibi direk sezeryan dememesi daha guven verdi ama o kadarda kafam karisti :/
Amin kuzum cok sagol insallah :) bakalim ne zaman grlmek isteyecek bizim kiz ne olacak :)sen nasilsin

Ne bileyim doktor verse karari tamam diyevektim ama oda ben cok normla istiyorum diyrmi boyle dedi bilmiyorum. Direk bunlari dedi cuma tekrar cagirdi bakalim bisey diyecek mi
Canim bende durum dun yazdigim gibi catim darmis..yinede doktor normali deneyelim dedi :/
slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Canim benim Allah anali babali buyutsun insallah

Evet canim sezeryandan korkuyordum ama daha cok sanciyi cekip sezeryan olmaktan korkuyordum ki basima gelecek sanki :/ ama muayneden sonra normaldende korktum biraz

MutluBulut_ Cum bencede esin ve annen haklı yani doktoruna guveniyorsan sıkıntı etme bence sonuçta senin ve bebegın sağlığı önemli
Guveniyorum canim hani birde bu sezeryan dese baskasi normal olur dese yine kafam karisir ama doktorumda net birsry soylemedi gitti

Masallah canim ya ne cabuk gecti zamanda yavrusun 20 gunluk oldu :)

Amin inş. canım
Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin.
Seninde, diğer arkadaşlarında güzel güzel yazılarını okuyoruz ya insan ayrı Bi hevesleniyor yaaa
Anlıyorsundur sanırım

Elbet öğreneceksin canım.
Bebek her ihtiyacı için ayrı ton ağlıyormuş. Ayırt edebiliyormusun peki

Hayırlı haberlerle dönersin canım inş. Artık son günler, sürekli NST deyiz bakalım.

Aramizda 3 gun var sanirim bizde cuma günü 40 oluyoruz. Sabirla heyecanla bekliyoruz bakalim nazli bizim kizlar anladildi

Çok nazlı canım çok

Kafanı çok karıştırma canım
Zira karışacak hiç bişey yok
Anlattığın kadarıyla doktorun gerçekten çok sağlıklı karar veriyor.
Şuna inan normal doğumun o sancısını çekmiceksin. Eğer sezeryana dönerse....
Bak daisy5 bile direk sezeryanken sancı çekti. Tam bilmiyorum dayanılmıcak sancımıydı. Kendi anlatsın

Sen gönlünü ferah tut. Hiçte korkma normal doğumdan.
Zaten şunu unutma, basit bişey değil normal doğum ama dayanılmıcak bişey de değil. Yoksa kimse yapamazdı. Değil mi. Biraz zor ama sonunda evladının mis gibi kokusu o an seninle

Sen gönül ferahlığınla bekle

Amin inş. canım
Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin.
Seninde, diğer arkadaşlarında güzel güzel yazılarını okuyoruz ya insan ayrı Bi hevesleniyor yaaa
Anlıyorsundur sanırım

Elbet öğreneceksin canım.
Bebek her ihtiyacı için ayrı ton ağlıyormuş. Ayırt edebiliyormusun peki

Hayırlı haberlerle dönersin canım inş. Artık son günler, sürekli NST deyiz bakalım.

Çok nazlı canım çok

Kafanı çok karıştırma canım
Zira karışacak hiç bişey yok
Anlattığın kadarıyla doktorun gerçekten çok sağlıklı karar veriyor.
Şuna inan normal doğumun o sancısını çekmiceksin. Eğer sezeryana dönerse....
Bak daisy5 bile direk sezeryanken sancı çekti. Tam bilmiyorum dayanılmıcak sancımıydı. Kendi anlatsın

Sen gönlünü ferah tut. Hiçte korkma normal doğumdan.
Zaten şunu unutma, basit bişey değil normal doğum ama dayanılmıcak bişey de değil. Yoksa kimse yapamazdı. Değil mi. Biraz zor ama sonunda evladının mis gibi kokusu o an seninle

Sen gönül ferahlığınla bekle

Ay kaç kere gitmiş mesaj :)

Kızlar bu arada trendyolda kız bebişler için çok güzel şapkalar ve bandanalar vardı.

Öyle cıcıklı bıcıklı şapka-bere çok istiyorum ama az pahalı geldi. Bi şapkaya 25 lira nedir yaaa..
Koca penye battaniyeye 28 lira verdim ben.
Sırf süs diyemi onca para

Hani bir tane alsam yetmez 3 tanesi de 75 lira yapar ooooooo

Eşim vurur kesin beni

Son düzenleme:
Kızlar ben kontrolden çıktım doktora dedim ben çok korkuyorum normal doğumdan bana sezeryan günü ver dedim o da yazık degil mi ben sana gün versem hadi önce olsa nolacak dedi gün vermedi korkma internetten bisey okuma herkesin kendine özeldir dedi haftaya kontrole gel dedi gönderdi beni

Canım şu an ne moral vermeye çalışsam boş.
Çünkü sen kendi kendini motive edeceksin.

Bende de ayrı bir mazoşistlik var sanırım. O kadar hikaye anlatıyorlar, o kadar video seyrediyorum banamısın demiyor.
Bi geçenlerde etkilendim ama geçti gitti.

Ben nasıl bir insanım herkesin yerine doğurabilirim gibi geliyor şu an

Ay canım hakkında hayırlısı.
Hayırlarla kucağına al gel bebeğini
Büyük kızını da öp bizim için

Malum ben doğurdum cnm :) normal doğum oldu, daha önce zor geçtiğini düşündüm, zaman geçtikce pek de zor olmadığını anlıyorum, o zamanki psikolojim gitti artık. 16 günlük olduk, inşallah sen de ikinci yavrunu sağlıkla kucağına alırsın.

Hepsinin kendine göre bir zorluğu var canım, normal yapan ona zor diyor, sezeryan yapan ona zor diyor. Benim ikincisi normal olsaydı aradaki farkı anlatabilirdim size :) son 2 günümüz bizimde, perşembe sabah hayırlısıyla ikinci evladımı alıcam kucağıma. Heyecanla beklemedeyiz.

Canım onlar gelmeden ben sazanlık yapıp bildiklerimi söyleyim

daisy- doğum yaptı
hayatalya-doğum yaptı
agra- kendide söyledi, doğum yaptı
tugder- doğum yaptı
şekerli şeker- bekliyor
ysmnmesut- günü belli bekliyor
dgsvnn- doğum yaptı
solmez-doğum yaptı
omruum91-doğum yaptı
foolfancy-doğum yaptı
balammm- doğum yaptı
yengec4-doğum yaptı
kezboss- beklemede
mutlubulut-beklemede
quixx-günü belli beklemede

Diğer arkadaşların bazılarını bilmiyorum.Bazıları da sonradan devam etmedikleri için ne oldu bitti bilmiyorum.

Benden böyle

Herşeye yorum yapmasam olmuyo, illa atlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…