-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Seam kızlar.. Bende doğum yaptım erkenden bekleyemedi kızım gününü :) bu aralar meme de uyur olduk yatağa koyduğum an cin gibi oluyo aç olmasada sürekli memedeyiz artık sırtıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı uykusuzluktan gözlerim acıyo açamıyorum resmen herşeye rağmen çok güzel tabi giremiyorum hiç öpüyorum hepinizi

Seam kızlar.. Bende doğum yaptım erkenden bekleyemedi kızım gününü :) bu aralar meme de uyur olduk yatağa koyduğum an cin gibi oluyo aç olmasada sürekli memedeyiz artık sırtıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı uykusuzluktan gözlerim acıyo açamıyorum resmen herşeye rağmen çok güzel tabi giremiyorum hiç öpüyorum hepinizi

Merhaba kızlar bugun sabah saat 9 da sezeryanım var. 2 gündür ruh gibiyim. Kendimi hiç hazır hissetmiyorum hep güzel şeyler düşünüp motive olmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor ne hissettiğimi bilmiyorum heyecanlı değilim mutlu değilim sanırım biraz endişe hissediyorum bir de içimden kaçmak gitmek geliyor neden böyle oldum anlamıyorum bebeğimi seviyorum ama bişeyler yanlış gibi eksik gibi kötü bi annemiyim ben neden böyle şeyler hissediyorum

Hayırlı uğurlu olsun canım bu gece bizde ayniyiz sürekli memede kalmak isTiyo sürekli aranıyor memede ken uykuya daliyo yerine koyunca ağlamaya basliyo ay çok şapşik ya :))

Canım benim hiç korkma bende aynı durumdaydım insan ister istemez koku tedirginlik hissediyo acaba hersey yolunda gidecek mi bebeğimi saglikla kucagima alacakmiyim diye bebeğim ilk döndü xocuk doktoru muayene etti herseyi iyi dedi ama bende hala tedirginlik devam ediyodu bu kötü anne olduğun anlamına hiç gelmez sadece biraz fazla tedirgin sin inş. Hayirlisiyla saglicakla alırsın bebeğini kucağına o zaman bütün tedirginlikler yok oluveriyor ben hazır degilmisim gibiydi doğum zamanında oysa 9 ay sabırsızlıkla beklemiştim yinede hazır olmadığımı düşünüyordum ama kucağıma alınca kuzum un kokusunu çekince içime sanki hep benimleymis gibi birdenbire bütün tedirginlik ler yok oldu gitti allahın izniyle sende atlatıcam sin bunları sıkma sen canını bebeGine kavuştuğum ana odaklan hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin benden yana varsa helal hş olsun. Dualarınızı eksik etmeyin nolur
Bak yaaa boyle yazmissin cok tuhaf oldum. Hakkim helal olsun. Eminim suan minik yavrunu kokluyotsun saat 09.57 sanirim bitmistir. Birde seni anliyorum tum korkun ameliyat yoksa cook iyi bir annesin. Allah anali babali buyutsun
Merhaba arkadaşlar bende cuma sabah sezaryena gireceğim. Dualarınızı bekliyorum.
Saglikla yavrunu kucagina al insallah :)

Günaydın annişler

Her türlü moral motivasyona hazırım canım.
Laf olarak değil hakikaten kalpten, candan

Hakkımızda hayırlısı farklı şeyleri sürekli düşünmek bizi ve bebeğimizi strese sokmaktan başka bi işe yaramaz.

Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum ben hep...

Selen_Ay cidden kargo parasına sinir oluyorum yaa

Normalde yüklü alışveriş yapsam gözüm görmüyor canım da, işte böyle tek parça alıcam misal ona da kargo parası

Hep aklımdasın
acaba diyorum Nisanfrm ne yaptı, evine yerleşti mi, yoksa o arada doğum yaptı mı??
Süzülmen normal canım, taşınman kolay iş değil.
Ama artık dinlen, doğum yorucu bir iş, enerji topla

Ay canım arada giriyorsun
Elbet istiyoruz anne olanlar girsin sürekli, deneyimlerini paylaşsınlar
Ama sizin en büyük işiniz minikler
Allah yardımcınız olsun

Canım Allahın izniyle çoktan bebişini kucağına almış olman lazım
Bu duygular yoktur şu an
Mis gibi evlat kokusuyla uğraşıyorsundur.

Allah analı babalı büyütsün evladını

Kizlar kalanlar neredesiniz

Ben geldim canım
Geç kaldım bugün
Ama şu lafı bu ara sürekli kullanıyorum ya, gün günü aratıyor gerçekten ve bugün daha da ağırım. Belim günlerdir kütük gibi, alt tarafıma baskı gün be gün artıyor, artık geceleri bile yastık bacak aramdan kaysa büyük bir zonklamayla uyanıyorum
Gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorum artık

Allah yar ve yardımcımız olsun

Allah razi olsun canim benim iyiki varsin :)
Zaten 2 gundur farkli bir konudanda o kadar stresliyim goz yasi doktumki suan kiziuorum kendime son gunlerde bebegini.hic dusunmedin diye
Senin dogum yakin canim yani.hrpimizin yakin ama senin daha mi.yakin ne ben hic sanci vs cekmeyecekmiyim acaba demeye basladim
Amin Allah yardimvimiz olsun canim.
Az gun kaldi ama ne kadar az kasima kalmaz dogururuz insallah

Burdayım canım burdayım tam teli elime alıyorum kızım mızmızlaninca herseyi unutuyorum o Jürgen girmeye çalışıyorum isTe buralar çok sessizlesmis ama yaaa
Oyy yavrusu yanindayken insanin herseyi unutur tabii :))
Evet hakli olarak doguranlar tam vakit ayiramiyor biz doguramayan 2~3 kisi devam sahi selen_ay hic gunu dahi.brlli olmayan 3 kisi falan mi kaldik gunu belli olanlari saymiyorum

Dün hastaneye gitmeden önce son bi toparlim evi dedim, çamaşır ütü temizlik felan derken yaparken anlamadım ama çok yorulmuşum. Akşam sırtım, belim, kasıklarım, vücudumun her bir santimetre karesi ağrıdı resmen. Yine bütün gece nöbetçiydik, bu gecede heyecandan uyuyamam. Yarın artık kafa bi dünya girerim doğuma. Bide bunların üstüne kızım sabaha kadar defalarca uyandı, kırgın biraz, tam giderayak hasta oluyor galiba. Zaten 2 gün hastanedeyken aklım geride kalacaktı, şimdi hepten kötü olucam böyle hasta hasta bırakınca. Yarın hayırlısıyla miniğimi kucağıma alıcam ama bu ağrılar, hastalıklar hiç heves bırakmadı, dualarınıza ihtiyacımız var

Maşallah sana ya daha vakit varken bende izliyodum etkilenmiyodum ama gün yaklaştıkça izleyememeye başladım. Aslinda korkmuyorum. Bazi insan bilmeyerek yaşamayı tercih eder o an yasiyim bitsin der. Bazisida basina ne gelecgini bilip ona gore yasamak ister ya bende ne yasayacagimi bilmedigim icin korkuyorum. Bildigim zaman kendimi daha kolay motive ediyorum.

Canim benim sende yarin kavusuyorsun he kizina :) saglikla al kucagina insallah. Spinal olacakti dimi ? Yanlis mi animsiyorum. Kizim icinde gozun arkada kaliyor anliyorum 1 gece kalmak istesen gondermez mi hastanr ? Bizim aksi durum olmadikca sadece 1 gece kaliniyormus mesela

Sizinde az kaldi kuzum hayırlısıyla bitecek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…