-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132

Grup sözcüsü :))

İlk zamanlar alışverişe verdi kendini, şimdi yapacak işi kalmadı her mesaja cevap :))

Halılar ne oldu halılar ???

Grup sözcüsü :))

İlk zamanlar alışverişe verdi kendini, şimdi yapacak işi kalmadı her mesaja cevap :))

Halılar ne oldu halılar ???

Halılar geçen hafta yıkandı geldi. Serildi bile canım daha kızımdan tık yok
Bu ara kendimi bere örmeye verdim canım, can sıkıntısından
Kardeşime 2. bereyi örüyorum

Halılar geçen hafta yıkandı geldi. Serildi bile canım daha kızımdan tık yok
Bu ara kendimi bere örmeye verdim canım, can sıkıntısından
Kardeşime 2. bereyi örüyorum

Canım bu kızın hiç niyeti yok gelmeye, sen seri üretime geç, gruptaki her bebişe birer tane ör de yolla bari :))

Canım bu kızın hiç niyeti yok gelmeye, sen seri üretime geç, gruptaki her bebişe birer tane ör de yolla bari :))

Hiç yok canım hem de
Vazgeçtim artık beklemekten
Bugün Bi daraldım bunaldım, hönküre hönküre ağlamak geldi içinden. Sonra dedim ne yapıyorsun toplan kendine gel. Evde uğraşa verdim kendimi yine

Kızlar berenin seri üretimine geçtim hangi renk istersiniz

Sevgili grup sözcümüz Selen_Ay cvp için tşkler )

Çok sazanım di mi
Kusuruma bakmayın yaaaa. Valla canım çok sıkılıyor. Kızım yüzünden acayip hareketsizim ve hiç alışık olmadığım Bi durum bu

Ha ha ha bende güldüm halılar ne olduuuu
Mutlubulut cnm Zaman çabuk geçiyor ve doğum unutuldu bile Ağrı'lar çekilebilir maşallah agra da mesela normal doğum yaptı ne güzel anlattı o dönem Selenayın cesareti hepinize gelir inş.

Ay yok canım olur mu öyle şey ne güzel iste cvp veriyosun ne güzel ben her zaman giremiyorum aklima gelince bakıyorum genelde

slm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
GöZünüz aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bebeğimi ilk kucağıma verdiklerinde bende hüngür hüngür ağlamıştım o duygu çok başka allahım hamile olanlara bir avazda kurtarmayı nasip etsin isteyen herkese de Rabbim en kısa sürede nasip etsin kimseye yokluğunu göstermesin

Bende sezeryan oldum canım bugün 13.gün oldu evet gerçekten hamileyken girenlerden girmeyenler var ne durumdalar acaba

Maşallah bayağa Doğum yapan olmuş iyi hafızanda tutmuşun canım çoğu girmiyor Doğum yapanlar hamilelikte bilgilendiğimiz gibi Doğumdan sonrada bilgilerimiz çok önemli bence

Evet ya hamilelik 35 haftadan sonra geçmemişti bende ama Bebek doğduktan sonra hemen geçiyor ne ara bu kadar zaman geçti diyorum

Çok güzeller ama pahalı yaa

Aynen canım çok güzeller ama işte çok pahalılar
Elim bi gitmiyo...
Hani burda bi mağazada olsa vercem 25 lirayı tamam. Ama internette olunca bi de kargo parası vermek zoruma gidiyor

:)) ayy çok güldüm yaaa harbi Selen_Ay halılar halilaarrr :))

Halılar yıkandı canım burda da makinalı temizlik yapan yer buldum

halılarıııııııııım
Ay bendeki cesaret herkese yeter, herkesin yerine bile doğurabilirim canım.
Ve gerçekten laf olsun diye de demiyorum
Nasip olur da normal doğum yaparsam gelip anlatıcam burda neler yaşadım

Ay yok canım olur mu öyle şey ne güzel iste cvp veriyosun ne güzel ben her zaman giremiyorum aklima gelince bakıyorum genelde

Canım ben hem bilgisayardan yazıyorum hem de telefondan
O yüzden seri cevap verebiliyorum.

Bi de ben hep aktiftim. Ama kalabalıktık belki o yüzden arada kayboluyordu.
Üstüne şimdi daha hareketsizim, sürekli iş yapamıyorum, oturuyorum ya, ondan da baya boşum sarıyorum buralara..

Maşallah bayağa Doğum yapan olmuş iyi hafızanda tutmuşun canım çoğu girmiyor Doğum yapanlar hamilelikte bilgilendiğimiz gibi Doğumdan sonrada bilgilerimiz çok önemli bence

Ben şimdi hepinizin sorunlarınızı ve çözümlerinizi takipteyim canım.
Sizin konulara pek giremiyorum alanım da değil daha ya
Ama hepsi kafaya yazıldı bile
Doğumdan sonra bir arada olmak güzel olur bence yani....
Kızım doğsun yine en aktif ben olcam görün bakın

Iste catinin dar demesi beni korkuttu. Hayirlisi artik :)Normal doguma dogru gidip son anda sezeryan korkutan hep ama bakalim artik :) bugun aklima sen geldikce rahatladim dedigin gibi benimdr hic yapmasa ayni durumda olacaktik.
Insallah :) ya bende surekli normalden korkmuyorum diyordum ama bu durum korkuttu birde cati muaynesi boyleyse dedim

Doğumdan sonra daha da önemli oluyor gerçekten insan bazen npicagini bilemiyor :))

Merhaba kızlar,
doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün.
Arada girip okudum.İnternettim bağlandı,telefonda zor oluyordu.
Henuz doğum yapmadım.Zor taşıyorum kaburgalarımı kıracak yakında.
Geçen hafta ilk NTS girdim allaha şükür herşey iyi ,kendimin hissetmediği 60 civarı bir sancı çıktı .
Çok zayıfladım resmen bacağım kolum yüzüm süzüldü,ama bebek kilo alıyor şükür,
tartıda 2 hafta da 2.5 kg almış gözüküyorum , beni yiyor bu oğlan :)

Regl dönemi öncesi sinir hali var son günlerde bende dayanamıyorum agresif oldum

Doğum yapan arkadaşlar zor geçiyor,farklı sıkıntılar çıkıyor,allahın izniyle kolay atlatırsınız,atlatırız hepimiz inşallah.
Allah yardımcınız olsun.

Seam kızlar.. Bende doğum yaptım erkenden bekleyemedi kızım gününü :) bu aralar meme de uyur olduk yatağa koyduğum an cin gibi oluyo aç olmasada sürekli memedeyiz artık sırtıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı uykusuzluktan gözlerim acıyo açamıyorum resmen herşeye rağmen çok güzel tabi giremiyorum hiç öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…