- 24 Şubat 2016
- 640
- 805
- 23
Canım onlar gelmeden ben sazanlık yapıp bildiklerimi söyleyim
daisy- doğum yaptı
hayatalya-doğum yaptı
agra- kendide söyledi, doğum yaptı
tugder- doğum yaptı
şekerli şeker- bekliyor
ysmnmesut- günü belli bekliyor
dgsvnn- doğum yaptı
solmez-doğum yaptı
omruum91-doğum yaptı
foolfancy-doğum yaptı
balammm- doğum yaptı
yengec4-doğum yaptı
kezboss- beklemede
mutlubulut-beklemede
quixx-günü belli beklemede
Diğer arkadaşların bazılarını bilmiyorum.Bazıları da sonradan devam etmedikleri için ne oldu bitti bilmiyorum.
Benden böyle
Herşeye yorum yapmasam olmuyo, illa atlıcam
Grup sözcüsü :))
İlk zamanlar alışverişe verdi kendini, şimdi yapacak işi kalmadı her mesaja cevap :))
Halılar ne oldu halılar ???
Halılar geçen hafta yıkandı geldi. Serildi bile canımdaha kızımdan tık yok
Bu ara kendimi bere örmeye verdim canım, can sıkıntısından
Kardeşime 2. bereyi örüyorum
Canım bu kızın hiç niyeti yok gelmeye, sen seri üretime geç, gruptaki her bebişe birer tane ör de yolla bari :))
Çok güzeller ama pahalı yaaBakın bikaç tane ekliyorum. Bu arada eklediğim bütün resimler 0-3 yaş geçiyor
Hepsi de 25 TL yaaaaa
Eki Görüntüle 1899591 Eki Görüntüle 1899590 Eki Görüntüle 1899587 Eki Görüntüle 1899585 Eki Görüntüle 1899584 Eki Görüntüle 1899582
:)) ayy çok güldüm yaaa harbi @Selen_Ay halılar halilaarrr :))Grup sözcüsü :))
İlk zamanlar alışverişe verdi kendini, şimdi yapacak işi kalmadı her mesaja cevap :))
Halılar ne oldu halılar ???
Ay yok canım olur mu öyle şey ne güzel iste cvp veriyosun ne güzel ben her zaman giremiyorum aklima gelince bakıyorum geneldeHiç yok canım hem de
Vazgeçtim artık beklemekten
Bugün Bi daraldım bunaldım, hönküre hönküre ağlamak geldi içinden. Sonra dedim ne yapıyorsun toplan kendine gel. Evde uğraşa verdim kendimi yine
Kızlar berenin seri üretimine geçtim hangi renk istersiniz
Çok sazanım di mi
Kusuruma bakmayın yaaaa. Valla canım çok sıkılıyor. Kızım yüzünden acayip hareketsizim ve hiç alışık olmadığım Bi durum bu
GöZünüz aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bebeğimi ilk kucağıma verdiklerinde bende hüngür hüngür ağlamıştım o duygu çok başka allahım hamile olanlara bir avazda kurtarmayı nasip etsin isteyen herkese de Rabbim en kısa sürede nasip etsin kimseye yokluğunu göstermesinslm kizlar biz dogduk minik oglum la hastanedeyiz mis gibi kokuyor ameliyattan cikana kadar agladim herkese nasip etsin rabbim
Bende sezeryan oldum canım bugün 13.gün oldu evet gerçekten hamileyken girenlerden girmeyenler var ne durumdalar acabadaisy5 @hayatalya AGRA tugder @Tlyy2016 @isevgi @sekerli_seker @Ysmnmesut @dgsvnn @solmez @al umut @Selen_Ay @esem-16 @sinsirella @Omrumm91 @Feron @foolfancy @Olgun abla @balammm @yengec4 @Kezbosss @d_kupcu @aria26 @MutluBulut_ @deliceee @grpaysgl @foton @madley @nadirem @Inffinity @Qiuxx
Listede birsürü hamilemiz vardı, çok azından haber aldık, kimler doğurdu, kimler beklemede, nasılsınız kızlar ???
Maşallah bayağa Doğum yapan olmuş iyi hafızanda tutmuşun canım çoğu girmiyor Doğum yapanlar hamilelikte bilgilendiğimiz gibi Doğumdan sonrada bilgilerimiz çok önemli benceCanım onlar gelmeden ben sazanlık yapıp bildiklerimi söyleyim
daisy- doğum yaptı
hayatalya-doğum yaptı
agra- kendide söyledi, doğum yaptı
tugder- doğum yaptı
şekerli şeker- bekliyor
ysmnmesut- günü belli bekliyor
dgsvnn- doğum yaptı
solmez-doğum yaptı
omruum91-doğum yaptı
foolfancy-doğum yaptı
balammm- doğum yaptı
yengec4-doğum yaptı
kezboss- beklemede
mutlubulut-beklemede
quixx-günü belli beklemede
Diğer arkadaşların bazılarını bilmiyorum.Bazıları da sonradan devam etmedikleri için ne oldu bitti bilmiyorum.
Benden böyle
Herşeye yorum yapmasam olmuyo, illa atlıcam
Evet ya hamilelik 35 haftadan sonra geçmemişti bende ama Bebek doğduktan sonra hemen geçiyor ne ara bu kadar zaman geçti diyorumHa ha ha bende güldüm halılar ne olduuuu
Mutlubulut cnm Zaman çabuk geçiyor ve doğum unutuldu bile Ağrı'lar çekilebilir maşallah agra da mesela normal doğum yaptı ne güzel anlattı o dönem Selenayın cesareti hepinize gelir inş.
Çok güzeller ama pahalı yaa
:)) ayy çok güldüm yaaa harbiSelen_Ay halılar halilaarrr :))
Ha ha ha bende güldüm halılar ne olduuuu
Mutlubulut cnm Zaman çabuk geçiyor ve doğum unutuldu bile Ağrı'lar çekilebilir maşallah agra da mesela normal doğum yaptı ne güzel anlattı o dönem Selenayın cesareti hepinize gelir inş.
Ay yok canım olur mu öyle şey ne güzel iste cvp veriyosun ne güzel ben her zaman giremiyorum aklima gelince bakıyorum genelde
Maşallah bayağa Doğum yapan olmuş iyi hafızanda tutmuşun canım çoğu girmiyor Doğum yapanlar hamilelikte bilgilendiğimiz gibi Doğumdan sonrada bilgilerimiz çok önemli bence
Amin inş. canım
Rabbim hepimize güzel doğumlar nasip etsin.
Seninde, diğer arkadaşlarında güzel güzel yazılarını okuyoruz ya insan ayrı Bi hevesleniyor yaaa
Anlıyorsundur sanırım
Elbet öğreneceksin canım.
Bebek her ihtiyacı için ayrı ton ağlıyormuş. Ayırt edebiliyormusun peki
Hayırlı haberlerle dönersin canım inş. Artık son günler, sürekli NST deyiz bakalım.
Çok nazlı canım çok
Kafanı çok karıştırma canım
Zira karışacak hiç bişey yok
Anlattığın kadarıyla doktorun gerçekten çok sağlıklı karar veriyor.
Şuna inan normal doğumun o sancısını çekmiceksin. Eğer sezeryana dönerse....
Bakdaisy5 bile direk sezeryanken sancı çekti. Tam bilmiyorum dayanılmıcak sancımıydı. Kendi anlatsın
Sen gönlünü ferah tut. Hiçte korkma normal doğumdan.
Zaten şunu unutma, basit bişey değil normal doğum ama dayanılmıcak bişey de değil. Yoksa kimse yapamazdı. Değil mi. Biraz zor ama sonunda evladının mis gibi kokusu o an seninle
Sen gönül ferahlığınla bekle
Insallah :) ya bende surekli normalden korkmuyorum diyordum ama bu durum korkuttuHa ha ha bende güldüm halılar ne olduuuu
Doğumdan sonra daha da önemli oluyor gerçekten insan bazen npicagini bilemiyor :))Maşallah bayağa Doğum yapan olmuş iyi hafızanda tutmuşun canım çoğu girmiyor Doğum yapanlar hamilelikte bilgilendiğimiz gibi Doğumdan sonrada bilgilerimiz çok önemli bence
Seam kızlar.. Bende doğum yaptım erkenden bekleyemedi kızım gününü :) bu aralar meme de uyur olduk yatağa koyduğum an cin gibi oluyo aç olmasada sürekli memedeyiz artık sırtıma bıçak saplanır gibi ağrılar girmeye başladı uykusuzluktan gözlerim acıyo açamıyorum resmen herşeye rağmen çok güzel tabi giremiyorum hiç öpüyorum hepinizidaisy5 @hayatalya AGRA tugder @Tlyy2016 @isevgi @sekerli_seker @Ysmnmesut @dgsvnn @solmez @al umut @Selen_Ay @esem-16 @sinsirella @Omrumm91 @Feron @foolfancy @Olgun abla @balammm @yengec4 @Kezbosss @d_kupcu @aria26 @MutluBulut_ @deliceee @grpaysgl @foton @madley @nadirem @Inffinity @Qiuxx
Listede birsürü hamilemiz vardı, çok azından haber aldık, kimler doğurdu, kimler beklemede, nasılsınız kızlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?