-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Seninde mi geldi doğum günün ayy hadi hayırlısı bebişini görünce enerjinizi gelir yerine inş. Minik kızında inş. Hasta olmadan atlatir çok az kalmış hersey düzene gircek merak etme rabbim yardimcin olsun hayırlı haberlerle gel inş.

Genel anestezi istedim canım. 2 gece kalıyorsun sezeryan doğumda. Hastane 1 gece kalmamı kabul etse bile ben cesaret edemem çıkıp gelmeye. Hastanede yataklar otomatik, rahatça yatıp kalkıyosun, evde eğilip doğrulmak, dikişli dikişli bebeği kucaklamak hepsi sıkıntı. 1 gece fazladan kalmanın faydası var, azda olsa toparlanmış oluyorsun.

Ay canııım
İnsana burdan kafaya bişey takma demesi kolay geliyorda gebe kafasıyla insanın kafada en ufak şey bile kocaman oluyor

Ana yine de es geç....
Hiç bir üzüntü evladından önemli değil....

Ben de eskisi gibi bişeyleri kafamda kuruyorum... Sonra diyorum ki laaaayn
bu taktığın mesele kızından önemli mi? Hayır.. Çözebilirmisin? Evet...
O zaman salla gitsin
Evet günü belli olmayan az kişiyiz değil mi
Ay gün geldi daha doğuracaz...

Ay canım Doğum öncesi niye kendini hırpaladın bu kadar...

Evladın inş hasta olmaz....

Sen de hayırlarla evladını kucağına aldığın haberlerini getir bize

Allah yar ve yardımcın olsun

Benim hiç haz etmediğim şey belirsizliktir canım.
Sonunda kötü de olsa ne olacağını bilmek önemli benim için

Asıl süprizleri sevmem

Ne bileyim ben de böyleyim...

Haklisin canim ama ben kactikca sorunlar ustume geldi sanki :) ama kizim icin dusunmrmem gerek :)
Bugun annemi her arayan kisi ne zaman geliyor diye sordu. Yav anlamadigim hepside dogum yapmis insanlar normal dogumun gunu saati olmadigini bilmiyor mi sabki kendilerine doktor su tarih su saat su saniyede normal dogumla dogum yapacaksin demis gibiler

Anladim canim kizimda hasta olmaz insallah

Kızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize. Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep

Çok sevindim gözün aydın canım ya ilk ayağa kalkiş baya zor oluyo ben ilk denememde kalkamamistim hemşire kendini iyi hissedince deneriz koridorda 15 tür atman lazım bi de merdiven inip çıkman lazım deyince nevrim donmustu :)) önemli olan ikinizinde sağlıklı olmasi çok sevindim yaa

Gözünüz aydın tebrik ederim. Rabbim saglik sihhat afiyetle büyütmeyi nasip etsin. Darısı biz doğurmayı bekleyenlere

Tatlım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün evet Can'ım en zorlu yeri o ilk kalkış

Gozun aydin guzel anne :) darisi basimiza bizde miniklerimizi kucagimiza alalim insallah :) Allah kizina saglikli uzun omur versin insallah

Hayırlı uğurlu olsun canım bu gece bizde ayniyiz sürekli memede kalmak isTiyo sürekli aranıyor memede ken uykuya daliyo yerine koyunca ağlamaya basliyo ay çok şapşik ya :))
Senin de hayırlı olsunn analı babalı büyütsünn :) bütün bebeklerin huyu sanırım artık yavaş yavaş bişeyler öğrenmeye başlıyo tosbikler :))

Gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün

Saol canım benim haklısın önceden uyuyodu ne güzel sanırım güsüz doğduğu için 2-3 gündür huyu değişti bişeyler öğrenmeye başladı sanırım :) sen ne durumdasın prensesin keyfi yerinde sanırım :)

Hayırlı olsun canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah cennet kokulu meleğini :)

Kızlarr buraya çok sık giremiyorum tam gircem kızım uyanıyo uyuttum diyorum hızlı hızlı evi.topla bulaşıkları topla derken bi bakmışım gene uyanmış vs. Whatsaap grubu kursak ya ? Nasıl olur ki :)

Kızlar selam birşey sormak istiyorum Doğum yapanlara yapmayanlara da bilgilendirmek olsun topuk kanı verdiğimiz de olumsuz sonuç çıkarsa bizlere dönüş yapılıyor bugun beni aradılar kistik fibroriz sonucumuz biraz yüksek çıkmış ve tekrar bizden topuk kanı aldılar bugün verdik sağlık ocağı bazen böyle olabiliyor ikinciniz normal çıkabilir dedi ama merak ettim sağlık ocağına kaç kere topuk kanı verdiniz birde kızlar devit 3 bebeğine damlatan var mı

Senin de hayırlı olsunn analı babalı büyütsünn :) bütün bebeklerin huyu sanırım artık yavaş yavaş bişeyler öğrenmeye başlıyo tosbikler :))
Sağol canım sanada hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum da :))

Canım topuk kani hakkında bi bilgim yok bi hastanede aldılar bide saglik ocaginda alındı olumsuz bişey olursa aranır dedi ama d Vit. Başla derim ben şu 15 gün sonra başlanan dimi benim kızı pazartesi kontrole götürdük ya multivitamin ya da d vitamini başlanmalı dedi adam prof ve yenidogan uzmani o yuzden ona guvenerek baslicam zaten doğum yaptığım hastaneden çıkarken yazmislardi multi ben onu vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…