- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Insallah canim :)Sizinde az kaldi kuzum hayırlısıyla bitecek :))
Seninde mi geldi doğum günün ayy hadi hayırlısı bebişini görünce enerjinizi gelir yerine inş. Minik kızında inş. Hasta olmadan atlatir çok az kalmış hersey düzene gircek merak etme rabbim yardimcin olsun hayırlı haberlerle gel inş.Dün hastaneye gitmeden önce son bi toparlim evi dedim, çamaşır ütü temizlik felan derken yaparken anlamadım ama çok yorulmuşum. Akşam sırtım, belim, kasıklarım, vücudumun her bir santimetre karesi ağrıdı resmen. Yine bütün gece nöbetçiydik, bu gecede heyecandan uyuyamam. Yarın artık kafa bi dünya girerim doğuma. Bide bunların üstüne kızım sabaha kadar defalarca uyandı, kırgın biraz, tam giderayak hasta oluyor galiba. Zaten 2 gün hastanedeyken aklım geride kalacaktı, şimdi hepten kötü olucam böyle hasta hasta bırakınca. Yarın hayırlısıyla miniğimi kucağıma alıcam ama bu ağrılar, hastalıklar hiç heves bırakmadı, dualarınıza ihtiyacımız var
Canim benim sende yarin kavusuyorsun he kizina :) saglikla al kucagina insallah. Spinal olacakti dimi ? Yanlis mi animsiyorum. Kizim icinde gozun arkada kaliyor anliyorum 1 gece kalmak istesen gondermez mi hastanr ? Bizim aksi durum olmadikca sadece 1 gece kaliniyormus mesela
Allah razi olsun canim benim iyiki varsin :)
Zaten 2 gundur farkli bir konudanda o kadar stresliyim goz yasi doktumki suan kiziuorum kendime son gunlerde bebegini.hic dusunmedin diye
Senin dogum yakin canim yani.hrpimizin yakin ama senin daha mi.yakin neben hic sanci vs cekmeyecekmiyim acaba demeye basladim
Amin Allah yardimvimiz olsun canim.
Az gun kaldi ama ne kadar az kasima kalmaz dogururuz insallah
Oyy yavrusu yanindayken insanin herseyi unutur tabii :))
Evet hakli olarak doguranlar tam vakit ayiramiyor biz doguramayan 2~3 kisi devamsahi selen_ay hic gunu dahi.brlli olmayan 3 kisi falan mi kaldik gunu belli olanlari saymiyorum
Dün hastaneye gitmeden önce son bi toparlim evi dedim, çamaşır ütü temizlik felan derken yaparken anlamadım ama çok yorulmuşum. Akşam sırtım, belim, kasıklarım, vücudumun her bir santimetre karesi ağrıdı resmen. Yine bütün gece nöbetçiydik, bu gecede heyecandan uyuyamam. Yarın artık kafa bi dünya girerim doğuma. Bide bunların üstüne kızım sabaha kadar defalarca uyandı, kırgın biraz, tam giderayak hasta oluyor galiba. Zaten 2 gün hastanedeyken aklım geride kalacaktı, şimdi hepten kötü olucam böyle hasta hasta bırakınca. Yarın hayırlısıyla miniğimi kucağıma alıcam ama bu ağrılar, hastalıklar hiç heves bırakmadı, dualarınıza ihtiyacımız var
Maşallah sana ya daha vakit varken bende izliyodum etkilenmiyodum ama gün yaklaştıkça izleyememeye başladım. Aslinda korkmuyorum. Bazi insan bilmeyerek yaşamayı tercih eder o an yasiyim bitsin der. Bazisida basina ne gelecgini bilip ona gore yasamak ister ya bende ne yasayacagimi bilmedigim icin korkuyorum. Bildigim zaman kendimi daha kolay motive ediyorum.
Haklisin canim ama ben kactikca sorunlar ustume geldi sanki :) ama kizim icin dusunmrmem gerek :)Ay canııım
İnsana burdan kafaya bişey takma demesi kolay geliyorda gebe kafasıyla insanın kafada en ufak şey bile kocaman oluyor
Ana yine de es geç....
Hiç bir üzüntü evladından önemli değil....
Ben de eskisi gibi bişeyleri kafamda kuruyorum... Sonra diyorum ki laaaayn bu taktığın mesele kızından önemli mi? Hayır.. Çözebilirmisin? Evet...
O zaman salla gitsin
Evet günü belli olmayan az kişiyiz değil mi
Ay gün geldi daha doğuracaz...
Ay canım Doğum öncesi niye kendini hırpaladın bu kadar...
Evladın inş hasta olmaz....
Sen de hayırlarla evladını kucağına aldığın haberlerini getir bize
Allah yar ve yardımcın olsun
Benim hiç haz etmediğim şey belirsizliktir canım.
Sonunda kötü de olsa ne olacağını bilmek önemli benim için
Asıl süprizleri sevmem
Ne bileyim ben de böyleyim...
Anladim canim kizimda hasta olmaz insallahGenel anestezi istedim canım. 2 gece kalıyorsun sezeryan doğumda. Hastane 1 gece kalmamı kabul etse bile ben cesaret edemem çıkıp gelmeye. Hastanede yataklar otomatik, rahatça yatıp kalkıyosun, evde eğilip doğrulmak, dikişli dikişli bebeği kucaklamak hepsi sıkıntı. 1 gece fazladan kalmanın faydası var, azda olsa toparlanmış oluyorsun.
Çok sevindim gözün aydın canım ya ilk ayağa kalkiş baya zor oluyo ben ilk denememde kalkamamistim hemşire kendini iyi hissedince deneriz koridorda 15 tür atman lazım bi de merdiven inip çıkman lazım deyince nevrim donmustu :)) önemli olan ikinizinde sağlıklı olmasi çok sevindim yaaKızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize.Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep
Gözünüz aydın tebrik ederim. Rabbim saglik sihhat afiyetle büyütmeyi nasip etsin. Darısı biz doğurmayı bekleyenlereKızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize.Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep
Tatlım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize.Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep
Gozun aydin guzel anne :) darisi basimiza bizde miniklerimizi kucagimiza alalim insallah :) Allah kizina saglikli uzun omur versin insallahKızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize.Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep
Senin de hayırlı olsunn analı babalı büyütsünn :) bütün bebeklerin huyu sanırım artık yavaş yavaş bişeyler öğrenmeye başlıyo tosbikler :))Hayırlı uğurlu olsun canım bu gece bizde ayniyiz sürekli memede kalmak isTiyo sürekli aranıyor memede ken uykuya daliyo yerine koyunca ağlamaya basliyo ay çok şapşik ya :))
Gözün aydın olsun canım Rabbim analı babalı büyütsünKızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize.Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep
Saol canım benim haklısın önceden uyuyodu ne güzel sanırım güsüz doğduğu için 2-3 gündür huyu değişti bişeyler öğrenmeye başladı sanırım :) sen ne durumdasın prensesin keyfi yerinde sanırım :)Günaydın annişler
Her türlü moral motivasyona hazırım canım.
Laf olarak değil hakikaten kalpten, candan
Hakkımızda hayırlısı farklı şeyleri sürekli düşünmek bizi ve bebeğimizi strese sokmaktan başka bi işe yaramaz.
Allah hakkımızda hayırlısını versin diyorum ben hep...
Normalde yüklü alışveriş yapsam gözüm görmüyor canım da, işte böyle tek parça alıcam misal ona da kargo parası
Hep aklımdasın
acaba diyorum Nisanfrm ne yaptı, evine yerleşti mi, yoksa o arada doğum yaptı mı??
Süzülmen normal canım, taşınman kolay iş değil.
Ama artık dinlen, doğum yorucu bir iş, enerji topla
Ay canım arada giriyorsun
Elbet istiyoruz anne olanlar girsin sürekli, deneyimlerini paylaşsınlar
Ama sizin en büyük işiniz minikler
Allah yardımcınız olsun
Canım Allahın izniyle çoktan bebişini kucağına almış olman lazım
Bu duygular yoktur şu an
Mis gibi evlat kokusuyla uğraşıyorsundur.
Allah analı babalı büyütsün evladını
Ben geldim canım
Geç kaldım bugün
Ama şu lafı bu ara sürekli kullanıyorum ya, gün günü aratıyor gerçekten ve bugün daha da ağırım. Belim günlerdir kütük gibi, alt tarafıma baskı gün be gün artıyor, artık geceleri bile yastık bacak aramdan kaysa büyük bir zonklamayla uyanıyorum
Gerçekten kendimi çok yorgun hissediyorum artık
Allah yar ve yardımcımız olsun
Hayırlı olsun canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah cennet kokulu meleğini :)Kızlar ben sabah doğurdum dünya güzeli bi kızım oldu rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu çok ama çok güzel bir his 3000 gr 49 cm kızım gayet sağlıklı benim çok ağrım var sadece biraz krndime geleyim hastaneyi ayağa kaldırışımı anlatırım ssize.Hepinize teşekkürler dizler için dua ettim hep
Sağol canım sanada hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum da :))Senin de hayırlı olsunn analı babalı büyütsünn :) bütün bebeklerin huyu sanırım artık yavaş yavaş bişeyler öğrenmeye başlıyo tosbikler :))
Canım topuk kani hakkında bi bilgim yok bi hastanede aldılar bide saglik ocaginda alındı olumsuz bişey olursa aranır dedi ama d Vit. Başla derim ben şu 15 gün sonra başlanan dimi benim kızı pazartesi kontrole götürdük ya multivitamin ya da d vitamini başlanmalı dedi adam prof ve yenidogan uzmani o yuzden ona guvenerek baslicam zaten doğum yaptığım hastaneden çıkarken yazmislardi multi ben onu vericemKızlar selam birşey sormak istiyorum Doğum yapanlara yapmayanlara da bilgilendirmek olsun topuk kanı verdiğimiz de olumsuz sonuç çıkarsa bizlere dönüş yapılıyor bugun beni aradılar kistik fibroriz sonucumuz biraz yüksek çıkmış ve tekrar bizden topuk kanı aldılar bugün verdik sağlık ocağı bazen böyle olabiliyor ikinciniz normal çıkabilir dedi ama merak ettim sağlık ocağına kaç kere topuk kanı verdiniz birde kızlar devit 3 bebeğine damlatan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?