cnm allah sagılıcakla kucagına almak nasip etsin cnm =)Kızlaaaar sonunda bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim, oğlumuz olacak inşallah.AGRA listeye eklersin canım. Belirsizlik bitti çok büyük bir rahatlıkmış ya alışverişe başlayabilirim bende artık
Saglıkla kucagına al oglusunu canımKızlaaaar sonunda bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim, oğlumuz olacak inşallah.AGRA listeye eklersin canım. Belirsizlik bitti çok büyük bir rahatlıkmış ya alışverişe başlayabilirim bende artık
oyyybu arada cumartesi randevum var kızlar, bebişi görmek için sabırsızlanıyorum
sanırım evet esıme alalım alalım lutfen dıyodumKesin konuşsaydı dayanamazdın :) Bende cinsiyeti öğrensemde bişe almayacağım dedim ama çok olmasada bişeler aldım dayanamadım çünkü :) Eminim sende doktoruna güvenseydin başlardın, ayrıntılıyı falan beklemezsn yani
Ozaman yenidoğan kıyafetlerine çok yüklenmemek lzm 3-6 yada 6aylık ağırlıklı alalım.
Kollu çıtçıtlı badi dediğin tulum gibi olanlarmı canım
Yaz bebeği olsa daha kolaydı sanki kıyafet işi
Selen_Ay canım aldıkların cok seker dıger topıkce gordum masallah :)
hele nevresımlere bayıldım ne kadara gelıyor tam takım ?
Bırde ben seyı dusunmeye basladım nevresım almak daha mantıklı gelıyor fakat besıklerın kenar koruyucusu ne olacak bu durumda ? aynı model olsun ıstıyorum en azından bır takımla ama uyku setı alırsamda yorganın kılıfı cıkmayacak degıstıremıcemKafam karıstı
Erkek kardeşim yeni doğan bebeği için chicco nun Travel sistem bebek arabasını aldı ellerinde patladı resmen. Ne rahat kullanabiliyorlar,ne bir yere sığdırabiliyorlar çokpişman. Okadar kusur inan o model için hiç sorun değil bakalım bende elimdeki bebek arabamı satıp onu düşünüyorum çok hafifben de o arabayı beğendim, çok hafifmiş. Biz travel sistem almak istiyorduk ama bazı arkadaşlar almayın kullanışsız diyorlar... kafamızı karıştırdılar. senin söylediğin araba da güzel kapandığında çok yer kaplıyo, benim için tek sorun o
Eki Görüntüle 1834646 Eki Görüntüle 1834647
Evet canım kızım mayıs sonu doğdu, bütün yazı tek kat çıtçıtlı badi ve kısa çoraplarla geçirdik. Yenidoğan değil 3-6 almak daha iyi. Çıtçıtlı badi dediklerim bunlar canım. Kolsuz, kısa kollu, uzun kollu bir kaç tane almak lazım. Havanın durumuna göre takımın içine giydiriyodum ben.
Saglıkla kucagına al oglusunu canım
oyyybızde gıdıcez cumartesı ınsallah
sanırım evet esıme alalım alalım lutfen dıyodumama gercı yınede hemen baslayamazdım kredı kartımız yok netten alamıyorum. Magazada burada yakında cok secenek yok. Avm ye falan gıderız dıyorum onun ıcınde 1 ay daha beklıyımde kendımede bır pantolon alayım dıyorum sımdılık ıdare edıyorum ama
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için uğraştırdım seni resimli çok iyi oldu :)
Allah razı olsun.
Selen_Ay canım aldıkların cok seker dıger topıkce gordum masallah :)
hele nevresımlere bayıldım ne kadara gelıyor tam takım ?
Bırde ben seyı dusunmeye basladım nevresım almak daha mantıklı gelıyor fakat besıklerın kenar koruyucusu ne olacak bu durumda ? aynı model olsun ıstıyorum en azından bır takımla ama uyku setı alırsamda yorganın kılıfı cıkmayacak degıstıremıcemKafam karıstı
Kızlaaaar sonunda bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim, oğlumuz olacak inşallah.AGRA listeye eklersin canım. Belirsizlik bitti çok büyük bir rahatlıkmış ya alışverişe başlayabilirim bende artık
Ayrıda satıılıyor yanı o zaman guzel ben sadece uyku setlerı ıcınde var sanıyordum :)Canım bazı mağazalar beşikle beraber iç takımda veriyorlar. Kenar koruyucuları ister mağazadan beşikle al istersen kendin al, krem rengi yada beyaz alırsan sıkıntı olmaz bence, içine istediğin yorganı nevresimi ser hepsiyle uyar.
Amın kuzum ınsallah eger gercekten kızımız olacaksa bızde pembıs pembıs baslarızEn kısa zamanda öğrenirsin inşallah sende paylaşırsın bebişinin cicilerini :)
Cook ıyı gelmıs fıyatlarSağol canım, daha güzelleri bebişine nasip olsun inş.
Nevresimi ve yastıkları ayrı aldıklarım; (% 50 indirimdeydi) nevresimler 15 tl, yastıklar 3,5 tl idi çarşafını da alıcam o da 15 tl civarı yani 33,5 tl ye filan geliyor canım.
Komple aldığım takım da 30 tl idi.
Beşik kenarına koruyucu ben de alıcaktım, geçen gün hangi programdı bilmiyorum bir doktor beşik kenar koruyucuları bebekleri korumaya yönelik hiç bir işlevi yok hatta bebek boğulmalarına da sebep oluyor dedi, o andan sonra vazgeçtim
Ama önceden düşündüğüm düz beyaz (ikeada görmüştüm sanırım) bişey alcaktım. Bütün takımlara kullanırım şeklinde
Hadi gözün aydın canım, hayırlarla ve sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun
insan rahatlıyor değil mi cinsiyeti öğrenince
Sağol canım, daha güzelleri bebişine nasip olsun inş.
Nevresimi ve yastıkları ayrı aldıklarım; (% 50 indirimdeydi) nevresimler 15 tl, yastıklar 3,5 tl idi çarşafını da alıcam o da 15 tl civarı yani 33,5 tl ye filan geliyor canım.
Komple aldığım takım da 30 tl idi.
Beşik kenarına koruyucu ben de alıcaktım, geçen gün hangi programdı bilmiyorum bir doktor beşik kenar koruyucuları bebekleri korumaya yönelik hiç bir işlevi yok hatta bebek boğulmalarına da sebep oluyor dedi, o andan sonra vazgeçtim
Ama önceden düşündüğüm düz beyaz (ikeada görmüştüm sanırım) bişey alcaktım. Bütün takımlara kullanırım şeklinde
Hadi gözün aydın canım, hayırlarla ve sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun
insan rahatlıyor değil mi cinsiyeti öğrenince
ay cok güzeller cnm benim =)Annemin eline sağlık anlasamda keşke bende örebilsem
bu ozelde gecerlı degıldır sanırım :/Kızlar dün haberleri izledinizmi, sezeryan doğumun artması nedeniyle, normal doğum yaptıran doktorlara ekstra ücret ödenecekmiş devlet tarafından ve senede bilmem kaç tane normal doğum yaptırmazsa belgeleri ellerinden alınacakmış. İnşAllah etkili olur da doktorlar gereksiz yere sezeryan yaptırmazlar.
Yok Can'ım daha erken değil mi benim karnım bayağada büyük 6aylık gibi duruyor ama sorunum yok çok şükürkızlar aksamları yatamayan var mı ben yatamıyorum ya yatmayı özledim belim felan agrıyor ya =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?