-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
cnm allah sagılıcakla kucagına almak nasip etsin cnm =)

Saglıkla kucagına al oglusunu canım

bu arada cumartesi randevum var kızlar, bebişi görmek için sabırsızlanıyorum
oyyy bızde gıdıcez cumartesı ınsallah

sanırım evet esıme alalım alalım lutfen dıyodum ama gercı yınede hemen baslayamazdım kredı kartımız yok netten alamıyorum. Magazada burada yakında cok secenek yok. Avm ye falan gıderız dıyorum onun ıcınde 1 ay daha beklıyımde kendımede bır pantolon alayım dıyorum sımdılık ıdare edıyorum ama

Evet canım kızım mayıs sonu doğdu, bütün yazı tek kat çıtçıtlı badi ve kısa çoraplarla geçirdik. Yenidoğan değil 3-6 almak daha iyi. Çıtçıtlı badi dediklerim bunlar canım. Kolsuz, kısa kollu, uzun kollu bir kaç tane almak lazım. Havanın durumuna göre takımın içine giydiriyodum ben.

Canım bazı mağazalar beşikle beraber iç takımda veriyorlar. Kenar koruyucuları ister mağazadan beşikle al istersen kendin al, krem rengi yada beyaz alırsan sıkıntı olmaz bence, içine istediğin yorganı nevresimi ser hepsiyle uyar.

Erkek kardeşim yeni doğan bebeği için chicco nun Travel sistem bebek arabasını aldı ellerinde patladı resmen. Ne rahat kullanabiliyorlar,ne bir yere sığdırabiliyorlar çokpişman. Okadar kusur inan o model için hiç sorun değil bakalım bende elimdeki bebek arabamı satıp onu düşünüyorum çok hafif

Anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için uğraştırdım seni resimli çok iyi oldu :)
Allah razı olsun.

En kısa zamanda öğrenirsin inşallah sende paylaşırsın bebişinin cicilerini :)

Sağol canım, daha güzelleri bebişine nasip olsun inş.

Nevresimi ve yastıkları ayrı aldıklarım; (% 50 indirimdeydi) nevresimler 15 tl, yastıklar 3,5 tl idi çarşafını da alıcam o da 15 tl civarı yani 33,5 tl ye filan geliyor canım.
Komple aldığım takım da 30 tl idi.

Beşik kenarına koruyucu ben de alıcaktım, geçen gün hangi programdı bilmiyorum bir doktor beşik kenar koruyucuları bebekleri korumaya yönelik hiç bir işlevi yok hatta bebek boğulmalarına da sebep oluyor dedi, o andan sonra vazgeçtim

Ama önceden düşündüğüm düz beyaz (ikeada görmüştüm sanırım) bişey alcaktım. Bütün takımlara kullanırım şeklinde

Hadi gözün aydın canım, hayırlarla ve sağlıcakla kucağına da almak nasip olsun

insan rahatlıyor değil mi cinsiyeti öğrenince

Ayrıda satıılıyor yanı o zaman guzel ben sadece uyku setlerı ıcınde var sanıyordum :)
En kısa zamanda öğrenirsin inşallah sende paylaşırsın bebişinin cicilerini :)
Amın kuzum ınsallah eger gercekten kızımız olacaksa bızde pembıs pembıs baslarız

Cook ıyı gelmıs fıyatlar ve bır o kadarda cıcıler ferah ferah yatsın ınsallah
Gercekten mı ama bende kafasını vs vurur dıye mecbur alınıyor sanıyodum
tek satılması ıyıymıs uyku setının yorganı cıksa yıne neyse ama cıkmayınca yedek nevresım ıcın yedek yorgan alamam ya aslında bebıs ıcınde yorgan ne kadar ıyı bılmıyorum Allah korusun bogulma falan

Aynen öyle.. Şimdi bişeyler hayal edebiliyorum.. Yatak odası, kıyafetler falan, büyük rahatlık :)

Maşallah kızlar bugün bayağa faal olmuşunuz ne güzel kıyafete takılı kalmayın kıyafet her zaman alınır çebrenizdekiler alır hediye gelir ben üç tane hastane çıkışı bir bataniye ve elbise dışında kıyafet almadım ama şuanda bebeğimin nir sürü kıyafeti var annem ve ablam sayesinde bugünde annem çeketini bitirmiş Prensesimin kıyafet almayı kenara bırakın birim birim alınacaklarınızı listeye koyun bence ben öyle derim en azından ben öyle yapıyorum banyo malzememiz bitti bizim hiçbir eksiği yok şimdi diğer birimleri almada kıyafeti yarım saatte bile dizersiniz

kızlar aksamları yatamayan var mı ben yatamıyorum ya yatmayı özledim belim felan agrıyor ya =(

Kızlar dün haberleri izledinizmi, sezeryan doğumun artması nedeniyle, normal doğum yaptıran doktorlara ekstra ücret ödenecekmiş devlet tarafından ve senede bilmem kaç tane normal doğum yaptırmazsa belgeleri ellerinden alınacakmış. İnşAllah etkili olur da doktorlar gereksiz yere sezeryan yaptırmazlar.

bu ozelde gecerlı degıldır sanırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…