sagol cnm valla yapcak bir sey yok cnm =)sen ne yapyon nasılsınAllah kabul etsin. Oh bol keyifler ana kiza :)
Yemek yedik oturdum kaldim kalkip.mutfagi topliycam simdi :))sagol cnm valla yapcak bir sey yok cnm =)sen ne yapyon nasılsın
kızlar günaydın, genclik bayramınız kutlu olsunçatlaklar için krem sürmeye başladınız mı?
Kizlarr bugun neredesiniz :)
artık cok gezmek cok ayakta durmak bıze gore degıl :)Hepimizin kutlu olsun canım
Benim cildim kuruydu, hamilelikle daha da kuruduğu için 1 aydır kakaolu vaselin sürüyorum ben. Çatlak hiç olmıcak diye düşüncem yok ama azalsın en azından
Dışardaydık : )
Dediğim gibi Türk Yıldızlarını izlemeye gittik ama ben mahvoldum. Rahim ağzında bir ağrı başladı gösterinin sonunda, belim kalçam ayrı ağrıdı. Geldim yatıyorum öyle
Yarın doktora gidiyoruz bakalım. Bebiş nasıl, cinsiyeti değişiyor mu görücez
ay evet cnm hep oyle oluyor cnm =)Yemek yedik oturdum kaldim kalkip.mutfagi topliycam simdi :))
Valla Can'ım benim göbişte çıktı baya :) güle güle giysin cicişleri.ikea bende bakmak istiyodum ama kaliteli değil diyorlar of bilemiyorum . Bende mobilyacıları gezdim 4.000 tlden aşağı oda bulamadım.İyi akşamlar kızlar bende bugün çok yoruldum evi temizledim iyice akşamda eşimle ikea gittik dolap ve beşik bakmaya güç beğenmedim şimdi de internetten alışveriş yaptım yine dayanamadım bunları aldım kızıma kendime de hamile pijama takımı aldım nerdeyse bol olan pijamalarım dar gelmek üzere sizleri bilmem ama benim karnım resmen 6 aylık rahat duruyor
artık cok gezmek cok ayakta durmak bıze gore degıl :)
gıdın bakalım yuzde kac demıstı
Kıxlar bunun gibi bişi almayı düşünüyorum cok mantıklı geliyor bana uyku tulumuymuş kundak şeklinde siz ne düşünüyorsunuz?
İnstagramda bir sayfa güvenilir mi bilmiyorum. Ordan alışveriş yapmadım hiç . Model olarak hoşuma gitti diğerlerinde kollar dışarda olduğu için hoşuma gitmedi benim de bu mantıklı geldi. Bulabilirsem Bi yerde süper olcak. Kış bebeği bizi zorlıcak valla.Hiç değil hemde yaa
Ama benim bu kadar perte çıkmam sürekli yatmam yüzünden
%95 demiştiBu yüzdelere de bayılıyorum ha.
Aaaa çok güzel
Ben de uyku tulumu düşünüyordum ama kolları yine dışarda diye aklıma takılıyordu
Hangi siteden baktın canım buna
sorma canım bende kıyafet kolay ıvır zıvır almaya başlayayım diye düşünüyorum ama bunları kime söylesem küfür etmişim gibi suratıma bakıyorMaşallah kızlar bugün bayağa faal olmuşunuz ne güzel kıyafete takılı kalmayın kıyafet her zaman alınır çebrenizdekiler alır hediye gelir ben üç tane hastane çıkışı bir bataniye ve elbise dışında kıyafet almadım ama şuanda bebeğimin nir sürü kıyafeti var annem ve ablam sayesinde bugünde annem çeketini bitirmiş Prensesimin kıyafet almayı kenara bırakın birim birim alınacaklarınızı listeye koyun bence ben öyle derim en azından ben öyle yapıyorum banyo malzememiz bitti bizim hiçbir eksiği yok şimdi diğer birimleri almada kıyafeti yarım saatte bile dizersiniz
canım ben uyuyabiliyorum ama bende mesela gece 3 gibi uyanıyorum tekrar uykuya dalmam 1-2 saat sürüyorkızlar aksamları yatamayan var mı ben yatamıyorum ya yatmayı özledim belim felan agrıyor ya =(
canım ben lierac aldım kuzenim önermişti olan çatlakları bile geçiriyor dedi.ben göğüslerimi perte çıkardım kaşımaktan morumsu oldular çizgi çizgi.onun için aldım ama hiiiiiç bi faydasını görmedim geçirmedi.ama yinede her akşam tüm vucuduma sürüyorum birde banyoda bebe yağı sürüyorum.Ben şimdilik bebe yağı sürüyorum cnm doktor lierac yada mustella krem önerdi biraz tuzlu daha almadım ama kaşınıyor göbüşüm yakında alabilirim bende herkesin gençlik Bayram'ını kutlarım
canım ikeanın ürünleri çok kaliteli yanlış söylemişler.biz evlenirken eşyaların nerdeyse yarısını ordan aldık.koltuk,şifonyer,komidin,tv ünitesi,gardrop,yemek masası,mutfak rafı,vs.. 4 yıl oldu ama hepsi hala taş gibi 1 vidası bile oynamadı yerinden.şimdide bebişin beşiği ve yatağını ordan aldık.Valla Can'ım benim göbişte çıktı baya :) güle güle giysin cicişleri.ikea bende bakmak istiyodum ama kaliteli değil diyorlar of bilemiyorum . Bende mobilyacıları gezdim 4.000 tlden aşağı oda bulamadım.
tebrik ederim canım sağlıcakla al kucağınaKızlaaaar sonunda bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim, oğlumuz olacak inşallah.AGRA listeye eklersin canım. Belirsizlik bitti çok büyük bir rahatlıkmış ya alışverişe başlayabilirim bende artık
günaydın canımgünaydın kızlar..
ben düşünmüyorum canımGünaydın kızlar sonunda tetenoz aşımı bugün vurabildim hemşire şeker yüklemesi yapalaım dedi detayları alamadım eşim kapıda bekliyordu yaptıracakmısınız kızlar
kan hapı kullanan var mı kızlar ?
ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum canım ama bakalım doktorum ne diyecek daha konuşmadımGünaydın kızlar sonunda tetenoz aşımı bugün vurabildim hemşire şeker yüklemesi yapalaım dedi detayları alamadım eşim kapıda bekliyordu yaptıracakmısınız kızlar
ben kullanıyorum canımkan hapı kullanan var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?