Pazarda gormustum canım bunu yanlıs hatırlamıyorsam 35 tl demıstı.. Eger ımkan varsa bır bakın belkı sızın oralarda da vardırÇok pahalı diyen olursa kundağa şimdide uygun olanı atıyorum 117 tl diyor üstekine ben karar veremedim alma konusunda bakacam bu ay hastaneye yüklü ödeme yapacam beşikti dolaptı derken 2000 tl masraf yapacam bu ay başkada birşey alamam gelecek aya artık bakarım alacak olursam bu attığımda 50 tl miş kızlar bilginiz olsun
Çok pahalı diyen olursa kundağa şimdide uygun olanı atıyorum 117 tl diyor üstekine ben karar veremedim alma konusunda bakacam bu ay hastaneye yüklü ödeme yapacam beşikti dolaptı derken 2000 tl masraf yapacam bu ay başkada birşey alamam gelecek aya artık bakarım alacak olursam bu attığımda 50 tl miş kızlar bilginiz olsun
kızlar nasıl
Sanki şu son bir kaç günde bir anda karnım çıkmaya başladı, salı günü hastaneye gittiğimde tarttı doktor. 58 den 55 e düşmüştüm. Yine 55 çıktım. Kilo almamışım ama göbüşüm çıktı.
Göbüş burdaysa kilo nerde? , kilo burdaysa göbüş nerde ? :))
kendin yyap bnce cok pahalı internette
gule gule kullansın mınıgın canım :)kızlar nasıl
bende sipariş verecektim konuştum yapan bayanla siteden bakın beğenin dedi fiyatını gördüm şok oldum 20-30 bekliyordum 50-60 civarı beğendiklerim bebek süsleri yapan yere sordum boncuk vs. var bana 10 tl ye mal olduMalzemeler nerden alınıyorki canım hiç bilmiyorum ben
Çoook güzell
tsk ler kızlargule gule kullansın mınıgın canım :)
cok mantıklı yapmıssın canımbende sipariş verecektim konuştum yapan bayanla siteden bakın beğenin dedi fiyatını gördüm şok oldum 20-30 bekliyordum 50-60 civarı beğendiklerim bebek süsleri yapan yere sordum boncuk vs. var bana 10 tl ye mal oldu
Güle güle kullansın bebişin inş. canım benimde bahsettiğim emziklik buydu. Çift isimli ben de yaptırıcam inş.
cok mantıklı yapmıssın canımbende ınstagramda lohusa tacı ve terlık fıyatı sordum 55 tl dedı artı kargo ınternette malzeme fıyatlarına baktım sadece 20 tl ustelık malzeme artar bıle
Bu arada kızlar hazır lohusa terlıgı demısken nasıl terlık alacaksını? Tac ıle takımlar evet hosuma gıdıyor fakat hastane kullanıp eve gelınce yıkamam gerek ee yıkayıncada sus vs kalmaz uzerınde kullanıslı olmaz dıyorumozellıkle tecrubelı anneler B BirAnneBirEvlat ne dıyorsun canım bu konuda hastane ıcın nasıl terlık daha ıyı ?
Eki Görüntüle 1835502
Harf boncuk diye ara nette birsürü toptan satış yerleri felan çıkıyor. Tuhafiyelerde bile vardır böyle boncuklar. İstediğin renk kurdele, ip yada zincir al, diz üstüne. İster emzik zinciri yap, ister anahtarlık yap.
Yok canım zaten hayatta o kadar paara vermemCanım ben o tarz şeylere hiç para vermedim. Gittim kendime düz bi terlik aldım. Renkli keçe boncuk kurdele. Netten baktım baktım kestim diktim süsledim kendi çapımda. Hastanede dağıtmak için süs hazırladım. Kızıma doğum günü yaptım. Aldığım o malzemeler ne işler yaptı. 10 TL lik dümdüz tulumun üstüne iki kurdele dikmiş hastane çıkışı diye 100 TL ye satıyolar. Valla ben elimden gelen becerebileceğim şeylere o kadar paraları hayatta vermek istemem. Git en yakın tuhafiyeye kurdele, keçe, boncuk, ip, süs. Al kafana göre renk renk. Birazda düz saç bandı, terlik, bady, tulum al. Doğuma kadar evde sıkıldıkça kes dik. Kendi el emeğin olsun.
Yok canım zaten hayatta o kadar paara vermemben kına malzemlerımın tumu,nısan tepsım,nıkah sekerlerım ne varsa kendım yapmıs ınsanım
Arada fark cok olmasa alırdım ama cok. Sadece demek ıstedıgım suslu lohusa terlıgı mı ? yoksa klasık susu olmayan bır terlık mı hastane ıcın daha uygun ?
Eger suslu terlık yaparsam tabı ıstedıgım malzemeler ıcın emınonune gıtmem gerek yakınlarda aynı malzemeyı bulamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?