pazartesi verdi doktor asırı iştahım acıldı mide bulantım kalmadı yemeği cok fazla yer oldum acaba kan hapından olabilir mi canım ?ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum canım ama bakalım doktorum ne diyecek daha konuşmadım
ben kullanıyorum canım
mutlu yıllar canım allah kabul etsin simdiden kolay gelsin sanaGünaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bugün bizim biraz telaşımız var. Kızım yarın 2 yaşını dolduruyor inşAllah. Bugün Kuran okutuyorum kızım için, hazırlık işler güçler, size iyi muhabbetler, akşam misafirlerden sonra okurum artık
bende duymuştum kan hapı iştah açar diye ama belki kişiden kişiye değişiyordurdaisy5 iki aydır balık yağı kullanıyorum bu ayda kan hapı verdi onun etkisi sanırım bende yeni yeni toparlanıyorum sanırım bundan sonra kilo alacam gibi
olabilir canım kan hapı iştahı açabiliyor bende de bu ay biraz iştah artışı oldu.eee artık bebişlerimiz büyüyo daha çok besine ihtiyaçları oluyo birde bol su içmeyi unutma canım iştahını azaltır biraz.pazartesi verdi doktor asırı iştahım acıldı mide bulantım kalmadı yemeği cok fazla yer oldum acaba kan hapından olabilir mi canım ?
Annemin eline sağlık anlasamda keşke bende örebilsem
Kızlar iyi akşamlar, ben de ufak ufak almaya başladım. Bugün bunları aldım. Bende liste tutacağım. Geçen bebek dükkanlarınun birinde liste verdiler bana.
aynen canım ben normalde de kış yaz cok su tüketiyordum şimdide cok tüketiyorumolabilir canım kan hapı iştahı açabiliyor bende de bu ay biraz iştah artışı oldu.eee artık bebişlerimiz büyüyo daha çok besine ihtiyaçları oluyo birde bol su içmeyi unutma canım iştahını azaltır biraz.
İyi akşamlar kızlar bende bugün çok yoruldum evi temizledim iyice akşamda eşimle ikea gittik dolap ve beşik bakmaya güç beğenmedim şimdi de internetten alışveriş yaptım yine dayanamadım bunları aldım kızıma kendime de hamile pijama takımı aldım nerdeyse bol olan pijamalarım dar gelmek üzere sizleri bilmem ama benim karnım resmen 6 aylık rahat duruyor
doktorumu değiştirdim bu ay iştahımın olmadığını bilmiyordu ama kan hapı verdi geçen ay elevit kullandım balık yağıda kullanıyorum dedım tekrar balık yağı verdi eczacı zaten demişti bebeğin beyin gelişimi için hamileliğin sürecince mutlaka balık yağı kullanmalısın demişti canımB BirAnneBirEvlat nice Mutlu yıllara olsun Rabbim uzun ömür versin allah kabul etsin kan hapını niçin verdi kızlar ben Demir ve magnezyum içiyorum sadece iştah içinse benim iştahım çok şükür fazlasıyla yerinde iki saate bir yemek yiyorum birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bugün bizim biraz telaşımız var. Kızım yarın 2 yaşını dolduruyor inşAllah. Bugün Kuran okutuyorum kızım için, hazırlık işler güçler, size iyi muhabbetler, akşam misafirlerden sonra okurum artık
İnstagramda bir sayfa güvenilir mi bilmiyorum. Ordan alışveriş yapmadım hiç . Model olarak hoşuma gitti diğerlerinde kollar dışarda olduğu için hoşuma gitmedi benim de bu mantıklı geldi. Bulabilirsem Bi yerde süper olcak. Kış bebeği bizi zorlıcak valla.
Günaydın kızlar sonunda tetenoz aşımı bugün vurabildim hemşire şeker yüklemesi yapalaım dedi detayları alamadım eşim kapıda bekliyordu yaptıracakmısınız kızlar
kan hapı kullanan var mı kızlar ?
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Bugün bizim biraz telaşımız var. Kızım yarın 2 yaşını dolduruyor inşAllah. Bugün Kuran okutuyorum kızım için, hazırlık işler güçler, size iyi muhabbetler, akşam misafirlerden sonra okurum artık
canım ben bi tane paylaşmıştım ama gri değildi maviydi yanlış hatırlamıyorsamkızlar burda biri alt açma minderi paylaşmıştı gri katlanabilir cok güzel di acaba onu kim paylaştı
Kesinlesmis canim cinsiyetiniz hayirli olsun :)Hiç değil hemde yaa
Ama benim bu kadar perte çıkmam sürekli yatmam yüzünden
%95 demiştiBu yüzdelere de bayılıyorum ha.
Aaaa çok güzel
Ben de uyku tulumu düşünüyordum ama kolları yine dışarda diye aklıma takılıyordu
Hangi siteden baktın canım buna
Ben kullaniyorum canim ama istahimda fazladan bir artis olmadikan hapı kullanan var mı kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?