- 3 Mart 2016
- 280
- 309
- 33
- 35
cok begendım canım ınternetten mı aldın ?sabah sabah bebişe nevresim aldım da onu da atmışım heyecandan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok begendım canım ınternetten mı aldın ?sabah sabah bebişe nevresim aldım da onu da atmışım heyecandan:)
Kızlar günaydın
Kanamam durdu şükür, serumlarda bitti. Doktor muayenesini bekliyorum. Kaçta gelirse, büyük ihtimal bugün gönderir evime.
Günaydın canım sevindimbundan sonra inşallah her şey yolunda gider
Günaydın canım sevindimbundan sonra inşallah her şey yolunda gider
Kızlar günaydın
Kanamam durdu şükür, serumlarda bitti. Doktor muayenesini bekliyorum. Kaçta gelirse, büyük ihtimal bugün gönderir evime.
ama bunlar cok seker :)
ınternetten aldın sanırım :)
bız ınternetten alısverıs yapamıyoruz cunku kart kullanmıyoruz ve nıyeyse kapıda odemede yapmıyorlar :/
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
ıyıyız canım sen nasılsın ?merhaba arkadaşlar nasılsınız?
kızlar benim 1 haftadır acayip iştahım açıldı ipin ucu kaçacak gibi sizde nasıl durumlar![]()
ıyıyız canım sen nasılsın ?
Gözünaydın canım sağlıkla al kızını kucağına inşallah.![]()
Netten indirim kovalamak biraz daha kolay ama napalim :) bizimde bu hafta sonu cinsiyet belli olursa yavas yavas baslariz insallah :)Evet canım netten aldım. Olsun gidip gezinmek bence daha zevklidir, dayanamadım ben oyüzden aldım :) Gezerek yapacağım vaktim oldukça. Çalışıyorum ben çok gezinemeyebilirim.
sağlık ocağı aşı için 20. haftada ge demişti banaçok şükür canım giremiyordum bikaçgündür işyerinde işler biraz yoğun. kızlar bişey soracam siz hiç aşı yaptırdınız mı?
sağlık ocağı aşı için 20. haftada ge demişti bana
hayırlı olsun canım sağlıcakla al oğlıuşunu kucağına :)ekimde oğluşum olacak inşallahhhh :))))
yok canım erken vurulanlar var tetenoz aşısını 18. haftadabenim bu zamana kadar bilgim yoktu daha önce aşı vurulması gerek değildi dimi
aminn cümlemiz inşallah çok tşk ederimmhayırlı olsun canım sağlıcakla al oğlıuşunu kucağına :)