- 3 Mayıs 2023
- 1.378
- 752
- 53
- 32
Bizimki aşırı pahalı valla doktorumu değiştirmeyi göze alamıyorum 60-70 bin civarı herhalde son zamlardan sonraKızlar hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz? Doğum fiyatları nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki aşırı pahalı valla doktorumu değiştirmeyi göze alamıyorum 60-70 bin civarı herhalde son zamlardan sonraKızlar hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz? Doğum fiyatları nasıl?
Ben yaptimDaha önce Epiduralli normal doğum yapmış olan var mı aramızda
Hangi hastane?Bizimki aşırı pahalı valla doktorumu değiştirmeyi göze alamıyorum 60-70 bin civarı herhalde son zamlardan sonra
AcıbademHangi hastane?
Acıbademse normal medicalparka göre bana biraz pahalı geldiAcıbadem
Gümüş kapakları nasıl patlatacaksın canım var mı bi formülünAyyy nereye koyduğumu unuttuğum gümüş kapaklarımı, süt sağma pompamı, bebek el çantamı buldum çok sevindimbaza altında sanıyordum hurçların birinde çıktı. Yarın parlatayım gümüş kapaklarımı
Göğüs kalkanımda duruyormuş aventin ama sararmış içim almadı. Atarım yenisini alırım 3 senedir duruyor sonuçta niye sakladıysam
Nette gördüm. Karbonatı macun gibi yapıp sürüp bekleticem. O şekilde parlıyormuş , denicem bakalımGümüş kapakları nasıl patlatacaksın canım var mı bi formülün
Hmm bende deneyeyim o vakitNette gördüm. Karbonatı macun gibi yapıp sürüp bekleticem. O şekilde parlıyormuş , denicem bakalım
Ataşehir Avicenna 45 binKızlar hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz? Doğum fiyatları nasıl?
Rica etsem süreci anlatabilir misiniz önerir misinizBen yaptim
Canım gümüş kapak ne ise yarıyorAyyy nereye koyduğumu unuttuğum gümüş kapaklarımı, süt sağma pompamı, bebek el çantamı buldum çok sevindimbaza altında sanıyordum hurçların birinde çıktı. Yarın parlatayım gümüş kapaklarımı
Göğüs kalkanımda duruyormuş aventin ama sararmış içim almadı. Atarım yenisini alırım 3 senedir duruyor sonuçta niye sakladıysam
Bebek için hemşireye verilecek bir hastane çıkışı koydum içinde battaniye ve beziyle beraber ekstrada yanına iki tane yedek hastane çıkışı biri çoklu diğeri sadece alt üst ve zıbın şeklinde bez alt açma örtüsü birde ıslak mendilEylül anneleri hastane çantanıza neler koydunuz
Amiin inşallah cok tesekkur ederimAllah şifa versin, inşallah bu günler geride kalır bebeğini hastaneden alıp evinize götürürsünüz
Saolun canim benim cok tesekkur ederim Rabbim size boyle acilar yasatmasin gercekten cok zorlaniyorum psikolojikmen hic iyi degilim ben ve bebegim sizlerden dua bekliyoruzCanım benim tez vakitte kucağına almani dilerim ne denir ki onu da bilemiyorum
Şu süreçte ne mutlu sana ki sütünü sağa biliyor bebeğe getirebiliyorsun sıkıntı etmemeye çalış sütün kesilmesin elinden geleni yapıyorsun gerisi Allah'a kalmış