Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Canım sen cumaya kadar güzelce dinlen cuma günü detaylıda doktor tekrar ölçer zaten. İçine sinmeyen durumda özelde başka birinden de fikir almak iyi olur. Günlerdir çok stres oldun yat dinlen kendini yorma evde yavaş hareket et eğilmemeye yukarılara uzanmamaya çalış dişimizi sıkalım yolun yarısını geçtik🙏🏻
Canım hocadan hocaya her şey çok fark ediyor. Az önce doktor hastaneden aradı beni. Tansiyonun 12/8’di. Gel, gerekirse yatıralım diyor. Dedim ki serviks kısalığı için mi. Tansiyon için diyor. Her şey şaka gibi. Gerçekten sadece dinlenmek istiyorum Cuma’ya kadar. Eve geldim. İki saat geçti. Tansiyonum yeni aklına gelmiş.

Canım hocadan hocaya her şey çok fark ediyor. Az önce doktor hastaneden aradı beni. Tansiyonun 12/8’di. Gel, gerekirse yatıralım diyor. Dedim ki serviks kısalığı için mi. Tansiyon için diyor. Her şey şaka gibi. Gerçekten sadece dinlenmek istiyorum Cuma’ya kadar. Eve geldim. İki saat geçti. Tansiyonum yeni aklına gelmiş.
Bana denk gelen doktorlarda mı bir sıkıntı var, ben mi sıkıntılıyım anlamadım.

Yok artık ya. Stresten de yükselmiştir tansiyonun canım. Allahım iyilerle karşılaştırsın kendini rahatlat bebişim

Bana denk gelen doktorlarda mı bir sıkıntı var, ben mi sıkıntılıyım anlamadım.

Canım ne yazıkki devlette iyi bir doktora düşmek şans işi. Bende kanamalarım olduğunda gece şehir hastanesi aciline gitmek zorunda kalmıştım. Ve 12. Haftada sanırım bana ikiz gebelik ama birinin kalp atışını alamadım demişti. O gördüğü şey ise kanama alanı imiş. Yani ben pek güvenemiyorum ne yazık ki artık. Yine burdan bir arkadaşın çok ilerleyen dönemler de betasını istemişlerdi.
Ben gebeliğin başından beri iki tansiyon ilacı ile en düşük 12-8 görüyorum. Doktora gittiğin de 15-9 çıktığı oluyor. Ama ne kardiyoloji doktorum ne de kadın doğum doktorum özel hastane olduğu halde yatış demedi.
Bence gittiğin hastaneye fazla şans verdin.

Canım ne yazıkki devlette iyi bir doktora düşmek şans işi. Bende kanamalarım olduğunda gece şehir hastanesi aciline gitmek zorunda kalmıştım. Ve 12. Haftada sanırım bana ikiz gebelik ama birinin kalp atışını alamadım demişti. O gördüğü şey ise kanama alanı imiş. Yani ben pek güvenemiyorum ne yazık ki artık. Yine burdan bir arkadaşın çok ilerleyen dönemler de betasını istemişlerdi.
Ben gebeliğin başından beri iki tansiyon ilacı ile en düşük 12-8 görüyorum. Doktora gittiğin de 15-9 çıktığı oluyor. Ama ne kardiyoloji doktorum ne de kadın doğum doktorum özel hastane olduğu halde yatış demedi.
Bence gittiğin hastaneye fazla şans verdin.
Çok doğru diyorsun kuzum. Özeldeki doktorum tatilde olmasaydı belki bu kadar yıpranmayacaktım bile. Cuma günü özelde başka bir doktora gideceğim kesin olarak.

Selam canım bende kafayı kırdım bu konuda yaşadığın yere ve evin sıcaklığına bağlı 2,5 çok kalın olabilir. Terleme yapabilir. Örnek vereyim bizim çocuk doktorumuz şimdiden belli o İzmir için 0,5 ve 1 togun yeterli olduğunu 21-24 derecede odanın sabit tutulması halinde başka herhangi bir şeye gerek yok dedi. Ben bir tane 0wliden aldım bir tane daha bakıyorum ergopouchta olabilir yine owlide alabilirim 0-36 aya kadar kullanılıyor 😘🌸
O zaman bende 1 togla değiştireyim olmadı. 🥰

12 8 iyi değil mi tansiyon da normal değil mi

12 8 iyi değil mi tansiyon da normal deği

Kızlar ben bugün karındaki sertlik için doktorumu aradım anlattım normal dedi bebek büyüyor yukarı çıkıyor karın kasları geriliyor gelmene gerek yok dedi..
Bende diyorum ki bu durumu çoğumuz yaşadığımıza göre normal bir durum galiba.
çarşamba detalıya gideceğim orda ki doktora sorarım birde bakalım o ne diyecek

Kızlar kendi doktoruma gittim. Dün devlet hastanesi acilinde yasadığım durumu anlattım. Tahlilleri kontrol etti. Muayenemi yaptı. Devlet hastanesi acilindeki doktorların genelde yeni mezun tecrübesiz genç doktorlar olduğunu söyledi. Gebelik zehirlenmen yok, sadece enfeksiyon var dedi. Acile gittiğinde yapılan testleri ben görmeden ilaç alma dedi. Gaita tahlili istedi. Yarın vereceğim. Şuan da bizim dikkat etmemiz gereken sadece tansiyonu yükseltecek şeylerden kaçınmak dedi. Bebek 30 cm, 612 gr, 23 hafta 2 günlük. İkimizde çok şükür iyi durumdayız. İçim rahatladı çok şükür. Aĝrılar normal, bebek büyüyor. Yediklerimizin bile ağrı yapabileceğini söyledi.

Kızlar kendi doktoruma gittim. Dün devlet hastanesi acilinde yasadığım durumu anlattım. Tahlilleri kontrol etti. Muayenemi yaptı. Devlet hastanesi acilindeki doktorların genelde yeni mezun tecrübesiz genç doktorlar olduğunu söyledi. Gebelik zehirlenmen yok, sadece enfeksiyon var dedi. Acile gittiğinde yapılan testleri ben görmeden ilaç alma dedi. Gaita tahlili istedi. Yarın vereceğim. Şuan da bizim dikkat etmemiz gereken sadece tansiyonu yükseltecek şeylerden kaçınmak dedi. Bebek 30 cm, 612 gr, 23 hafta 2 günlük. İkimizde çok şükür iyi durumdayız. İçim rahatladı çok şükür. Aĝrılar normal, bebek büyüyor. Yediklerimizin bile ağrı yapabileceğini söyledi.
Çok geçmiş olsun canim bir doktorla kalmamak gerekiyormuş onu anladık o anki stres yetiyor insana Rabbim beterinden korusun tansiyon ailede var mıydı

Canim
Çok geçmiş olsun önemli bir durum
Yoktur insallah

Çok geçmiş olsun canim bir doktorla kalmamak gerekiyormuş onu anladık o anki stres yetiyor insana Rabbim beterinden korusun tansiyon ailede var mıydı
Teşekkür ederim canım. Ailemin tamamı tansiyon hastası. Gerçekten grupta neredeyse herkes bir doktor sorunu yasadı. Boşu boşuna stres yaşıyoruz.

Back
X