Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar açıkçası süreç her anlamda çok zor özellikle prematüre ebeveyni olmak. Ben ilk günden beri ayaktayım bebeğim için vajinal doğum olmasının galiba avantajlari da vardı. Aynı zamanda ilk hafta hastane değişikliği de yapmamız gerekti doktordan kaynaklı o yüzden ilk hafta full hastanelerde sonraki günlerde yani son iki haftadır haftada üç gün hastaneye gidip geliyoruz.Kızım Doğa Nek teşhisi ile ameliyat geçirdi. Erken doğum kaynaklı bebeğin sindiremediği zamanda bağırsakların ödem yapması aslında şimdi tekrar anne sütü alması sindirmesi bekleniyor. Bol bol dua edin bize. Siz karnınızı da biz kalbimizde büyütüyoruz.❤️ Bugün tam 22 gün oldu hâlâ yenidoğan yoğun bakımında. İnşallah sağlıcakla güzelliklerle evimize de gelecek🧿
Birde bura geldiğinde artık güzel haberle seni bekliyoruz güçlü ol bebeğin için🤗

Kızlar İzmir'de olan var mı en iyi hastane ve doktor kim acaba ? Medicana iyi mi ? Hangi doktorlar iyi bileniniz var mı? Ya da başka hastane?

Kızlar İzmir'de olan var mı en iyi hastane ve doktor kim acaba ? Medicana iyi mi ? Hangi doktorlar iyi bileniniz var mı? Ya da başka hastane?
ben ilk hamileliğimde medicana ya gitmiştim. hastane olarka çok "ticari" bulmuştuk.
çınarlı iyi galiba, su var
ama doktor olarak çok bilmiyorum
şehir hastanesi de iyi diye duydum
ben medifema ya gidiyorum sen muhtemelen merkeze yakınsındır, medifema uzak kalır

ben hastane çantamı dün hazırladım. aramızda 1 hafta var. bence çok geçe bırakma
ağırlaşıyoruz malum
Teşekkür ederim öyle yapayım bende o zaman bebiş çamasırlarını atayım makınaya
Yatağını da yani beşik içini hazırlamadım onu hazırladınızmı

Ben Karşıyaka tarafında olduğum için buradaki hastaneleri değerlendirmiştim. Medicalpoint eskiden iyiydi fakat adam akıllı doktor kalmadı diye Can hastanesine geçmiştin. Orada doğum yapacağım inşallah. Çok arkadaşım Can’da doğum yaptı geneli memnun ayrıldı. Çınarlı kadın doğum da iyi diyorlar yılların hastanesi

Kızlar beşik içindeki nevresim takımı nı yastıkları ve kenar minderleri uyku setini kısacası kaç derecede hangı programda yıkamalıyım

Kızlar beşik içindeki nevresim takımı nı yastıkları ve kenar minderleri uyku setini kısacası kaç derecede hangı programda yıkamalıyım

Teşekkür ederim öyle yapayım bende o zaman bebiş çamasırlarını atayım makınaya
Yatağını da yani beşik içini hazırlamadım onu hazırladınızmı
ya el kadarlar ama çok uğraştırıyor kıyafetler
yatağını hazırlamadım evde değil çünkü yazlığa gidip almamız lazım

Bende bismillah diyerek valiz hazırlığına başlamış bulundum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben doktora gideli on beş gün oldu şimdide kendi doktoruma on beş gün sonraya randevu bulabildim gittiğimde 36. Hafta olur sezeryan gününü tayin ederiz ha durumdan memnunmuyum hayır sora diyorumki kendi kendime eskiden aman ultrasyon mu vardı ben hatırlıyorum annemi yengelerimi bir kere sadece cinsiyet için giderlerdi hastaneye birde suları gelince biraz kendimi akışa biraktim bir yerde okudum bir uzman diyorki şimdi bilinmiyor ama fazla ultrasyona girmek Bebek için zararlı olabilir ilerde karşımıza çıkacak yan etkileri çünkü bebeğe doğrudan ultrasyon ışığı temas ediyormuş
ultrason ışıkla değil, ses dalgalarıyla ölçüyor diye biliyorum.

Back
X