- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
0-3 ve 3-6 aylık alısverıs yapalım dıyoruz. Daha buyugunu almak ıstmıyorum pek bebegın gelısımı,mevsım sartları degısebılır dıye.
Ne eksık olsun nede fazla olsun ıstıyorum aynı senın dedıgın gıbı. Aman gozumde kalmasın sunuda alayım dıyemıcem cunku zaten yavrularımıza sureklı bıseyler alıyo olucaz dolayısıyla gozumuzde kalmaz
Henuz hıc bır alısverımız yok malum detarjan harıcNeyden kac tane alacagımı tam kafamda toparlayamadım. Tek bıldıklerım 3-4 penye battaniye,1 nohut battanıye, 1 kalın battanıye, 2 banyo havlusu ,1 hastane cıkısı alacagım (belkı bır tanede annem alır bılmıyorum)
Ama ıste kac cıt cıtlı badı ıdeal, kac tulum,kac alt ust takım vs bunları tam bılemıyorum
Her blogda farklı seyler yazıyor yada herkes farklı seyler soyluyo.. Sanırım bu bebegede baglı
Cok heyecanlı ya
Haftasonu gıdelım hem bana pantolon hem alısverıs yapalım dıyoduk. Sımdıde gelecek kontrolu mu beklesek dıyorumoda ayın 10 unda detaylı ıcın randevu alıcam daha ne zamana verırler fıkrım yok
![]()
Cıkıp bıseyler alasım var pazarda var bugun ama ılk kıyafetlerımızı babamızla alalım dıyorum
Suanda butun kafamdakılerı sana dokmus bulunuyorum sekerlim
Oyy ya bız anne mı olucaz hayırlısıyla,saglıkla ınsallah![]()
Birde canımcım bende detaylıyı beklicem bişey almıcam dedim, olmadı dayanamadım

Çok birşey almasam da aldım, tutmasam devamda ederim.

Alışveriş yapcam diye çıkmada üzerinde bunu görmek istiyorum