-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
AGRA AGRA Bebek arabasıyla ilgili ne fikir aldın Can'ım ne dediler
henüz cevap veren yok, cevap aldığımda yazacağım size de. ben ama ekonomik model için fikir sordum. travel sistem istemiyorum, araba için ana kucağı var, arkadaşımız verecek, mama sandalyesi falan da, sağ olsun.

canım deterjanları bilmiyorumda bence ıslak mendilde son kullanma tarihi çokta anlam ifade etmiyor.yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar.eğer mendil kurumamışsa bence kullanılabilir :KK66:

ayy sorma benim kuzenim bilmem kaç para verip kaliteli makine almış şu fotoğrafçılarınkinden.tutturdu doğum fotoğraflarını ben çekeyim diye.ya istemiyom dedikçe çekeyim diyo :KK70:
ne bileyim bi taraftan anı olur diye düşünüyorum bi taraftan doğumla mı uğraşcam ona mı bakcam uğraşamam diyorum :KK70:

ayy sorma canım benim çok aklımda kaldı kararsada alcam galiba:KK66: dediğin gibi yıkamış olabilir.hadi kaplaması kalkıyo desem anlıcamda durduk yere kararmazki ki benim gümüş üzerine altın kaplama kolyem var ensem o kadar terlediği halde kararma yapmadı.

Sana ulastiginda banada haber verirmisin canim begenirsen sen bende siparis edeyim.

Kizlar kontrolum vardi..
Kızım Ada iyi çok şükür, doktor hersey cok guzel dedi. :KK200::KK200::anne::anne:
18hafta 3gunluk gozukuyor 270g olmuş, iyimi acaba ki :oops:
Gözün aydın Canım ayrıntılı ultrasona girmedin demi valla kilo olarak bilgim yok ben en son 17 de gittim 186 gramdı bende pazartesi gidecem ayrıntılı ultrasonum var acayip heyecanlıyım darısı başıma bizde de inşallah herşey yolundadır Allah'ın izniyle

Kizlar kontrolum vardi..
Kızım Ada iyi çok şükür, doktor hersey cok guzel dedi. :KK200::KK200::anne::anne:
Can'ım haftana göre olması gereken kilon yazıyor paylaştığın Zaman bakarsan 280 gram olması lazım diyor 19 haftalıkta gayet iyi yanı

Kizlar kontrolum vardi..
Maşallah ada bebeğe benimde o hafta öyleydi kilosu iyi bence bende 14 ünde şeker yüklemesine gideceğim inş.:anne:

Maşallah ada bebeğe benimde o hafta öyleydi kilosu iyi bence bende 14 ünde şeker yüklemesine gideceğim inş.:anne:
Merhaba canım sen benden 2 hafta öncesi yanma falan varmı midende bu haftalarda saç çıkıyor diye biliyorum bir değişiklik varmı

Kizlarr ben geldim ama ne yoruldum :kahve:
Sonunda bizde kizimiza alisveris yaptik :) pamidor indiriminden yararlandik harika urunler vardi:anneadayı::KK46:
Off cok ugrastim resim.boyutu buyuk geliyor :KK17:

Sonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldim :110:Bunlarda prensesimizin cicileri :nazar:Insallah saglikla giydirmek nasip olur:anne:

20160528_215640.webp

Merhaba canım sen benden 2 hafta öncesi yanma falan varmı midende bu haftalarda saç çıkıyor diye biliyorum bir değişiklik varmı
Yok Can'ım hiç yanmam yok ama Sindirim problemi başladı 2 haftadır öncesinde yoktu onun içinde şurup kullanıyorum :KK16:

Gözün aydın Canım ayrıntılı ultrasona girmedin demi valla kilo olarak bilgim yok ben en son 17 de gittim 186 gramdı bende pazartesi gidecem ayrıntılı ultrasonum var acayip heyecanlıyım darısı başıma bizde de inşallah herşey yolundadır Allah'ın izniyle

Yok canim ayrintiliya almadi, 11haziranda ayrintili ultrasona cagirdi.
Insallah sende cok guzel haberlerle gelirsin..
Mide yanmasi canim bnde hep vardi, gastrit var bende hamile kaldigimdan beri mide koruyucu bile kullanamadigim icin mide yanmam oldu hep suandada var malesef.
Soda iciorum dayanamadigimda.

Back
X