- 12 Ocak 2015
- 1.149
- 1.376
- 133
- 39
Doğru diyorsun pahalı, belki patiksiz bir iki şey aldımAma marka gercekten guzel ama cok pahali.ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru diyorsun pahalı, belki patiksiz bir iki şey aldımAma marka gercekten guzel ama cok pahali.ya
henüz cevap veren yok, cevap aldığımda yazacağım size de. ben ama ekonomik model için fikir sordum. travel sistem istemiyorum, araba için ana kucağı var, arkadaşımız verecek, mama sandalyesi falan da, sağ olsun.AGRA Bebek arabasıyla ilgili ne fikir aldın Can'ım ne dediler
canım deterjanları bilmiyorumda bence ıslak mendilde son kullanma tarihi çokta anlam ifade etmiyor.yazmak zorunda oldukları için yazıyorlar.eğer mendil kurumamışsa bence kullanılabilir
ayy sorma benim kuzenim bilmem kaç para verip kaliteli makine almış şu fotoğrafçılarınkinden.tutturdu doğum fotoğraflarını ben çekeyim diye.ya istemiyom dedikçe çekeyim diyo
ne bileyim bi taraftan anı olur diye düşünüyorum bi taraftan doğumla mı uğraşcam ona mı bakcam uğraşamam diyorum
ayy sorma canım benim çok aklımda kaldı kararsada alcam galibadediğin gibi yıkamış olabilir.hadi kaplaması kalkıyo desem anlıcamda durduk yere kararmazki ki benim gümüş üzerine altın kaplama kolyem var ensem o kadar terlediği halde kararma yapmadı.
Gözün aydın Canım ayrıntılı ultrasona girmedin demi valla kilo olarak bilgim yok ben en son 17 de gittim 186 gramdı bende pazartesi gidecem ayrıntılı ultrasonum var acayip heyecanlıyım darısı başıma bizde de inşallah herşey yolundadır Allah'ın izniyleKizlar kontrolum vardi..
Kızım Ada iyi çok şükür, doktor hersey cok guzel dedi.
18hafta 3gunluk gozukuyor 270g olmuş, iyimi acaba ki![]()
Can'ım haftana göre olması gereken kilon yazıyor paylaştığın Zaman bakarsan 280 gram olması lazım diyor 19 haftalıkta gayet iyi yanıKizlar kontrolum vardi..
Maşallah ada bebeğe benimde o hafta öyleydi kilosu iyi bence bende 14 ünde şeker yüklemesine gideceğim inş.Kizlar kontrolum vardi..
Merhaba canım sen benden 2 hafta öncesi yanma falan varmı midende bu haftalarda saç çıkıyor diye biliyorum bir değişiklik varmıMaşallah ada bebeğe benimde o hafta öyleydi kilosu iyi bence bende 14 ünde şeker yüklemesine gideceğim inş.![]()
Yok Can'ım hiç yanmam yok ama Sindirim problemi başladı 2 haftadır öncesinde yoktu onun içinde şurup kullanıyorumMerhaba canım sen benden 2 hafta öncesi yanma falan varmı midende bu haftalarda saç çıkıyor diye biliyorum bir değişiklik varmı
Sağlıkla giysin inş.çok güzellerSonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldimBunlarda prensesimizin cicileri
Insallah saglikla giydirmek nasip olur
Eki Görüntüle 1839311
Sagol canim :) AminSağlıkla giysin inş.çok güzeller![]()
Amin tatlım inşallah çok güzel bunlar güle güle giysin PrensesinSonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldimBunlarda prensesimizin cicileri
Eki Görüntüle 1839311
Bayıldım hepsi çok güzel sağlıkla giysin yavrun inşallah :))Sonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldimBunlarda prensesimizin cicileri
Eki Görüntüle 1839311
Gözün aydın Canım ayrıntılı ultrasona girmedin demi valla kilo olarak bilgim yok ben en son 17 de gittim 186 gramdı bende pazartesi gidecem ayrıntılı ultrasonum var acayip heyecanlıyım darısı başıma bizde de inşallah herşey yolundadır Allah'ın izniyle
Maşallah ada bebeğe benimde o hafta öyleydi kilosu iyi bence bende 14 ünde şeker yüklemesine gideceğim inş.![]()
Sonunda oldu kizlar cozunurlugu dusurmek zorunda kaldimBunlarda prensesimizin cicileri
Eki Görüntüle 1839311
Canim tebrik ederim, inshallah hep boyle guzel devam ederKizlar kontrolum vardi..