-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyaz :KK43: siz ne düşünüyorsunuz
canım tabii ki her kesin kendi fikri var bu konuda. ben normal karyola aldım 70x130a. ben park yatakları sevmedim, nedenini de bilmiyorum açığı :KK48: park yatağ'ı arkadşaımız verecek zaten ama oyun parkı gibi. benim aldığım karyola da tekerlikli olduğu için evin istenilen yerine sürebilicez. büyüyen beşiği de sevmiyorum, inşallah çoçuk büyüdüğü zaman kendi zevkine göre almayı planlıyorum. sen her üçüne de mağazalarda bak incele,

ayy bende ikisi arasında kararsızım park yatağın görüntüsü hoşuma gitmiyor ama genelde de onu tavsiye ediyorlar beşik daha güzel görünüyor rahatlık açısından aynılar sanırım bilemedim temmuzda alacağız o zamana kadar karar veririm umarım:KK37:
Aynen benimde normal beşik ler hoşuma gidiyor aslında ama park yatak daha kullanışlı diyorlar tammuza kadar benimde bi karar vermem lazim

canım tabii ki her kesin kendi fikri var bu konuda. ben normal karyola aldım 70x130a. ben park yatakları sevmedim, nedenini de bilmiyorum açığı :KK48: park yatağ'ı arkadşaımız verecek zaten ama oyun parkı gibi. benim aldığım karyola da tekerlikli olduğu için evin istenilen yerine sürebilicez. büyüyen beşiği de sevmiyorum, inşallah çoçuk büyüdüğü zaman kendi zevkine göre almayı planlıyorum. sen her üçüne de mağazalarda bak incele,
Bende park yataklari bi türlü sevemedim ama kullanışlı açısından nasıl olur acaba en iyisi mağazalarda inceleme dediğin gibi

bugun bizde ilk aşımızı yaptırdık cuma da kontrolumuz var :anne::KK37:

Hadi geçmiş olsun canım
Benimde cuma kontrolüm var
:halay::spor:

Kızlar besige bi türlü karar veremiyorum park yatak mi yoksa normal beşik mi alsam beyaz :KK43: siz ne düşünüyorsunuz

Canım sonuçta burda herkesin düşüncesi farklı
Önemli olan senin ne düşündüğün
Park yatağı genelde 2 kademeli, bi de her yere taşınıyor diye tercih ediyorlar
Benim nasipse alacağım beşikte 2 kademeli, isteyince 1 kenarı da çıkıyor. Bu her yere taşınmanın mantığını kavrayamadım sadece. Neden yani?
Hepsinden önemlisi de park yataklara bir türlü ısınamamam. Nedenini bilmiyorum, sadece beşikler hoşuma gidiyor :KK200:

Hadi geçmiş olsun canım
Benimde cuma kontrolüm var
:halay::spor:

Canım sonuçta burda herkesin düşüncesi farklı
Önemli olan senin ne düşündüğün
Park yatağı genelde 2 kademeli, bi de her yere taşınıyor diye tercih ediyorlar
Benim nasipse alacağım beşikte 2 kademeli, isteyince 1 kenarı da çıkıyor. Bu her yere taşınmanın mantığını kavrayamadım sadece. Neden yani?
Hepsinden önemlisi de park yataklara bir türlü ısınamamam. Nedenini bilmiyorum, sadece beşikler hoşuma gidiyor :KK200:
sagol canım gidelim bakalım kontrole bebişimiz ne yapıyor :KK46:

Slm kızlar Nasılsıniz gününüzün güzel geçmesi dileğiyle. .. ben bugun Yüzümdeki uçugun yayılmış ve kötü görüntüsüyle uyandım görüntüyü de geçtim deli gibi kaşıniyo yüzüm yayilicak korkusuyla kasiyamiyorumda kendimi pataklayasim var:confused: ne yapıcam bilmiyorum nasıl geçicekki bu uçuk ya :KK43: bileniniz varmı uçuk kremi kullanamıyorum başka doğal bi yöntem varmı bildiginiz?:işsiz::işsiz::işsiz:

Slm kızlar Nasılsıniz gününüzün güzel geçmesi dileğiyle. .. ben bugun Yüzümdeki uçugun yayılmış ve kötü görüntüsüyle uyandım görüntüyü de geçtim deli gibi kaşıniyo yüzüm yayilicak korkusuyla kasiyamiyorumda kendimi pataklayasim var:confused: ne yapıcam bilmiyorum nasıl geçicekki bu uçuk ya :KK43: bileniniz varmı uçuk kremi kullanamıyorum başka doğal bi yöntem varmı bildiginiz?:işsiz::işsiz::işsiz:
canım b vitamini al takviye olarak uçuğa iyi geliyo

sagol canım gidelim bakalım kontrole bebişimiz ne yapıyor :KK46:

aynen bakalım neler yapıyorlar :KK46::KK46:
bol tepiniyorlar zaten, içimi deşti yavrucak şimdiden
:KK49:

Canım krem değil de:KK45: kocakarı yöntemi :KK45:annemler önceden uçuk çıkınca tahta kaşığın(özellikle tahta) sapını ocakta ısıtıp uçuğa basarlardı. Korkarmış uçuk sıcaktan güya, çok büyümezmiş. Bilmem yaparmısın, az biraz can yakıyor

Deneyimli Anneler hep beşiktense park yatak öneriyor canım, tabi bilmiyorum ama duyduklarımı paylaşayım dedim.
Çok daha rahat ve kullanışlı olduğunu söylüyolar.

yengec4 yengec4 canım birlikte beğendiğimiz bebek iğneleri vardı ya e-bebekte ben onlara baktım. çok tatlı buldum çok hoşuma gitti bilgin olsun :) Acelem vardı alamadım ama en kısa zamanda almaya gideceğim.
Umarım sende beğenirsin :KK200: konuştuğumuz için seninle yazayım dedim.

Kizlar bizde ana kucağı aldık ben onla idare etmeyi dusunuyorum bi sure gocebe hayatı yaşıyoruz biz resmen ordan oraya ordan oraya daha kurulu bi evimiz bile bakalım nasıl olacak ;)

yengec4 yengec4 canım birlikte beğendiğimiz bebek iğneleri vardı ya e-bebekte ben onlara baktım. çok tatlı buldum çok hoşuma gitti bilgin olsun :) Acelem vardı alamadım ama en kısa zamanda almaya gideceğim.
Umarım sende beğenirsin :KK200: konuştuğumuz için seninle yazayım dedim.
ya ben çok beğendim ama gidemedim daha almaya.kararıyosada alcam bana ne kararırsa bi daha alırım :D zaten ebebekten alcağım başka şeylerde var gitcem bu ara inşallah

deliceee deliceee canım ben ikeadan normal beşik aldım park yatak hiç düşünmedim zaten tipi bi kere bana itici geldi bi ısınamadım ona:) bide o çok alçak olmuyo mu kademeli oluyo mu bilmiyorum hiç incelemedim.anneme yada bi yerlere gidersek yanımda yatakta yatırırım diye düşündüm.birde reflü yatağı diye yataklar satılıyo onlardanda alabilirim bi yerlere gidersek yatırmak için.

Amin canim. Malesef daha once elim icin denedim ama hic bir etkisini gormedim
Ban aaralıklı sirkeli su ile yıkamak iyi gelmişti.
ama internette bakarsan yurtdışında bütün vucudu egzamakaplamış ama hiçbirşekilde tedavi edilememiş kişilerin yulaf ezmesi ile iyileştikleri gazetelerde haberleri vardı.resimlerinide koymuşlardı.
Bunlar birde hamilelikte zararsız ama bitkiselde olsa başka şeyler zararlı olabilir.Mesela Aynı sefa bitkisi çok iyimiş ama hamilelikte riskli diye biliyorum.

yulaf lapası tarifi egzama için

ben okuduğum yorumlar ve çevremde gördüğüm kadarı ile beşikte alınsa yinede park yatak alınıyor.
Beşiği kısa süreli kullanıcak sonrasında evde nereye kaldırsam sıkıntısı yapıcamız birşey.En mantıklısı Park yatak ama onlarında çeşitleri var,sağlam portatik,kaç yaşına kadar kullanılacağı.vs

Anneanne yöntemi var bildiğim ekmek içini koparıp kaynayan su buharına tutuyorsun sonra o sıcaklıktauçuğa bastırıyorsun ve tekrarlıyorsun,ani şok oluyor .Ben bugune kadar hep öyle yapmıştım.Şükür şuan yok geçmiş olsun. Ardından yulaf lapası(b vitamin deposu) sürebilirsin belki uçuğa da iyi gelir.

Kizlar bizde ana kucağı aldık ben onla idare etmeyi dusunuyorum bi sure gocebe hayatı yaşıyoruz biz resmen ordan oraya ordan oraya daha kurulu bi evimiz bile bakalım nasıl olacak :KK66:

kış bebekleri olacaklar araba çok kullanılmaz gibi geliyor bende kışı iyi uzun süreli kullanabileceğim bir anakucağı ile geçirip bahar- yazgibi arabasını almayı düşünüyorum.

Ban aaralıklı sirkeli su ile yıkamak iyi gelmişti.
ama internette bakarsan yurtdışında bütün vucudu egzamakaplamış ama hiçbirşekilde tedavi edilememiş kişilerin yulaf ezmesi ile iyileştikleri gazetelerde haberleri vardı.resimlerinide koymuşlardı.
Bunlar birde hamilelikte zararsız ama bitkiselde olsa başka şeyler zararlı olabilir.Mesela Aynı sefa bitkisi çok iyimiş ama hamilelikte riskli diye biliyorum.

yulaf lapası tarifi egzama için

Sagol canım :KK68: bunu denıcem tabı ama yuzumu saramam ınsallah ıse yarar

deliceee deliceee canım ben ikeadan normal beşik aldım park yatak hiç düşünmedim zaten tipi bi kere bana itici geldi bi ısınamadım ona:) bide o çok alçak olmuyo mu kademeli oluyo mu bilmiyorum hiç incelemedim.anneme yada bi yerlere gidersek yanımda yatakta yatırırım diye düşündüm.birde reflü yatağı diye yataklar satılıyo onlardanda alabilirim bi yerlere gidersek yatırmak için.

bende geçen meraktan baktım plastik uyduruk gibi geliyordu, beşikler şirin ama sonra yorumlara baktıkca doğumdan sonra herşeyden önemlisi ihtiyacını ne derecede karşılamsıymış,.çok yoğun ve şuanda aklımızagelmeyen sıkıntılar olabiliyormuş.
Kademli ilk başta üstkademede kullanıyorsun,sonrasında 3-4 yaşına kadar alt kademede kendisinin girip çıkabildiği fermuarlı kapısı var,birde ayrıca en üstüne alt değiştirme yatağı ve çöp,ıslak mendil bölmesi oluyor genelde.Enazından benim gördüğüm model oyleydi 500tl civarıydı

Back
X