Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam tatlim inş. Güzel haberlerle geleceksin bugün haber bekliyoruz sendenTünaydın kızlar
deliceee cnm ben de tatlı badem yağı sürüyorum, zararlı olacağını sanmıyorum, kakao yağının da iyi olduğunu duydum. Bugün kendi doktoruma gidersem sorarım yine
şuan oturduğum yerde yok merak ettim çok ismi geçiyor Pamidorun,haftaya bakarım inşallah :)kızlar pamidorda indirim var bu ay sonuna kadar tekstil ürünlerinde 100 tl alışveriş yapana yüzde elli indirim var
Doktorum çatlaklar oluşmaya başlamadan bi krem önermisti ama hiç bi faydasi olmadı bnde aktardan aldigim kakao ve badem yağını kullanmaya başladım ama bu kremi de arastirayımYurtdışında çatlak için kakao yağlı kremler uygulanıyor zaten.Kullandığın ürünün markası güvenilir mi ona dikkat et.Malum üstünde yazanla içerik aynı olmuyor,
bak bu en çok kullanılan özellikle hamilelere için çatlak önleyici, Kakao yağı ürünü türkiyede de heryerde var.
.Eki Görüntüle 1851302
Bebe yağına da baslayAyimne demek canım tabiki birbirimize destek olcaz bizi ancak biz anlıyoz hep gırgır şamata olcak değil ya canımız sıkkın olduğunda moralde vercez
canım ben doktoruma sormuştum kakao yağı kullanabilirsin demişti.badem yağınında zararı olduğunu sanmıyorum herkes kullanıyo.ben bide her banyodan sonra bebe yağı sürüyorum tüm vücuduma bol bol:)
günaydın canım bende şimdi sağlık ocağından geldim aşımı yaptırdım.öğleden sonrada endokrin doktoruna gidicem bakalım
Doktorum çatlaklar oluşmaya başlamadan bi krem önermisti ama hiç bi faydasi olmadı bnde aktardan aldigim kakao ve badem yağını kullanmaya başladım ama bu kremi de arastirayım
selam cnm hayırlı cumalar bende iyim allah sükür kavaltı ortalı topla derken işte bir de hava sıcak öyle yani tatlım sen nasılsın =)Iyi canim sagol sen nasilsin :)
Deneme Yanılmayla en uygun olanı bulcaz yeni çatlaklar oluşması bari ama bu gidişle zorsabah akşam sürmek lazım mış ama benim aklıma gelmiyor.Dur şimdi süreyim :)
bende daha önceden evde Bio oil vardı birde eczanede indirime giren ve övülen ve önerilen Lierac markası var.
Bu söylediğim markanın minnak boyunuda gratisten denemek için almıştım.
Lierac çok yağsız jel gibi geldi eczane övdü ama bir bildiği vardır.
Bittiklerinde bu kakaolu markadan alıcam krem yağ losyon çeşitleri var hamile resmi olacak üstünde.
gratis ,watsons,rossman vs de satılıyor.
Banyodan sonra kurulanmadan sürülen krem ve yağlar nemlendirmede daha etkili oluyormuş.![]()
Hayırlı cumalar tatlim iyi şükür sen nasılsınselam hanımlar nasılsınız hayırlı cumalar hepinize =)
cildin kuru demek ki,özellikle daha sık sürüp dikkat edeceksin,elimizden geleni yapıcaz artık.Deneme Yanılmayla en uygun olanı bulcaz yeni çatlaklar oluşması bari ama bu gidişle zor![]()
aynen canım ya cok sıcak :)selam cnm hayırlı cumalar bende iyim allah sükür kavaltı ortalı topla derken işte bir de hava sıcak öyle yani tatlım sen nasılsın =)
hayırlı olsun,güzel sağlıkla giysin inşallah :)aynen canım ya cok sıcak :)
NisanFRM pamıdor yakınlarında varsa mutlaka ugra canım :) tum tekstıl urunlerınde bu ındırım olması cok guzel bır suru eksıgını aradan cıkarırsın. Hastane cıkısını bende buyuk olanlardan aldım daha uzun sure gıyer ınsallah
Amın canım ınsallahhayırlı olsun,güzel sağlıkla giysin inşallah :)
iyim cnm ne olsun aynı tatlım ya =)Hayırlı cumalar tatlim iyi şükür sen nasılsın
Canım Allah kolaylık versınKızlar yine dişim sızlamaya başladı aynada bakayım dedim yine diş etim şişmiş ve kızarmışyine apse yaptı heralde. Eşim gelse de akşam acile olsun gitsek. Bu aylar bitmicek heralde bu dişle
Kızlar yatarken ne tarafınıza yatıyorsunuz. Ben soluma hiç yatamıyorum. Sola doğru yatınca karnımın sağ tarafına bir ağrı giriyor.