-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Sağol canım inş. geçer de çok zor :KK43:

Saate bakıyorum öyle 3 te gidecekti agra doktora

Yatabilirsen sola yatman iyi canım ama olmuyorsa sağa yatsan da fark etmez. Sadece sırt üstü iyi değil diyorlar

Ben normalde hep soluma yatan bir insandım. Başka türlü uykuya dalamıyordum mesela ama hamile kaldığımdan beri sağıma yatınca uykuya dalabiliyorum çokta zorlamamak gerek bence
bırazdan gelır o zaman ınsallah guzel seyler soylemıstır doktor

Kızlar yine dişim sızlamaya başladı aynada bakayım dedim yine diş etim şişmiş ve kızarmış :KK43: yine apse yaptı heralde. Eşim gelse de akşam acile olsun gitsek. Bu aylar bitmicek heralde bu dişle
cnm gecmiş olsun eltiminde dişleri arıyor dayan birde doktura sor ver berki ilaç felan vererir=)

Kızlar yine dişim sızlamaya başladı aynada bakayım dedim yine diş etim şişmiş ve kızarmış :KK43: yine apse yaptı heralde. Eşim gelse de akşam acile olsun gitsek. Bu aylar bitmicek heralde bu dişle
geçmiş olsun canım bu sıcakda diş ağrısı zor geçer inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız ben kızımızın çamaşırlarını şimdiden yıkamaya başladım çok erken biliyorum ama alışveriş olayı bitti bizde bir tek arabası alınacak birde benim lohusa malzemelerim benimde cnm sıkılıyor burda ailelerde uzakta eş dost yok öyle pek zaten Ramazan kimse birbirini görmüyor. Bende çamaşıra verdim kendimi siz de durumlar Nasıl

Kızlar yatarken ne tarafınıza yatıyorsunuz. Ben soluma hiç yatamıyorum. Sola doğru yatınca karnımın sağ tarafına bir ağrı giriyor.
bende önce sol tarafıma yatıyorum ama öyle uykuya dalamayınca sağa dönüyorum sonra ağrıyla uyanıp tekrar sola sonra tekrar sağa uykuda dönüşlerde ağrı sıkıntım oluyor maalesef:uykucu:bebekde dönüşlerimde tepikliyor:)

Sağolun kızlar işte eşim burda değil yine. Bugün gelecek gelsin diş acile gidicem hemen. Çünkü geçen sefer de 2 gün mü ne bekledim sonra ilaçları kullandığım halde 3 gün boyunca zonkladı :KK61:

Kızlar bu arada Ebebek te philip avent emzik ve biberonlarda indirim varr :skandal:
Özellikle şu emziklere hastayım

lPAV-9430371_1.webp

Merhaba kızlar nasılsınız ben kızımızın çamaşırlarını şimdiden yıkamaya başladım çok erken biliyorum ama alışveriş olayı bitti bizde bir tek arabası alınacak birde benim lohusa malzemelerim benimde cnm sıkılıyor burda ailelerde uzakta eş dost yok öyle pek zaten Ramazan kimse birbirini görmüyor. Bende çamaşıra verdim kendimi siz de durumlar Nasıl

Aslında evet biraz erken olmuş ama sen kendini sonuçta nasıl rahat hissediyorsan.
Ben de burda herkesten çok uzaktayım. Arkadaşlarım dediğim insanlarda eşimin iş çevresinden ve herkes çalışıyor. Ramazan sebebiyle aynı durumdayız herkes kendi halinde. Hamileliğim sebebiyle ağır olduğum için kimseyi yemeğe alamıyorum ve fark ettimki ben kimseyi çağırmayınca kimse de çağırmıyor :KK14:

Ben de bebek eşyalarına vermeye çalışıyorum ama onların da alımı bir yere kadar.

Lohusa malzemelerini de alırsın nasılsa tek onlar kalmış. Neler alacağın kafan da belliyse onlar da tamamlanır

ıcıne nasıl sınıyorsa oyle canım :) annemde yıka dedı ama ben daha 2 ay sonra falan yıkamayı dusunuyorum en azından

Selen_Ay Selen_Ay bugün hiç giremedim internete bakıyım Can'ım inşallah varsa aynılarından alıyım AGRA AGRA saat 3 de gidecekti evet inşallah hayırlı haberler verir duam seninle tatlım

Selen_Ay Selen_Ay bugün hiç giremedim internete bakıyım Can'ım inşallah varsa aynılarından alıyım AGRA AGRA saat 3 de gidecekti evet inşallah hayırlı haberler verir duam seninle tatlım

Agra tahlil filan verdiyse onu bekliyordur inş. hayırlı haberlerle gelecek

Markafoniden aldıkların emzirme örtüsü, emzirme yastığı filandı değil mi canım. Başka neler vardı. Ona göre ben de takip edeyim trendyolu. Nasılsa heeeergün bakıyorum. Haber ederim en azından.

Selen_Ay Selen_Ay evet aynıları alıyorum şimdi sağol Can'ım emzik ne marka alacaksınız kızlar tırnak bakım seti sevi bebe mi chicco mu alsam acaba şimdi sipariş veriyim

Agra tahlil filan verdiyse onu bekliyordur inş. hayırlı haberlerle gelecek

Markafoniden aldıkların emzirme örtüsü, emzirme yastığı filandı değil mi canım. Başka neler vardı. Ona göre ben de takip edeyim trendyolu. Nasılsa heeeergün bakıyorum. Haber ederim en azından.
Sağol Can'ım o beğendiklerimin aynısı burda var başka takipe gerek yok biberon emzik bir de tırnak bakım seti alıyım diyorum çünkü fiyatları uygun

Aslında evet biraz erken olmuş ama sen kendini sonuçta nasıl rahat hissediyorsan.
Ben de burda herkesten çok uzaktayım. Arkadaşlarım dediğim insanlarda eşimin iş çevresinden ve herkes çalışıyor. Ramazan sebebiyle aynı durumdayız herkes kendi halinde. Hamileliğim sebebiyle ağır olduğum için kimseyi yemeğe alamıyorum ve fark ettimki ben kimseyi çağırmayınca kimse de çağırmıyor :KK14:

Ben de bebek eşyalarına vermeye çalışıyorum ama onların da alımı bir yere kadar.

Lohusa malzemelerini de alırsın nasılsa tek onlar kalmış. Neler alacağın kafan da belliyse onlar da tamamlanır

ıcıne nasıl sınıyorsa oyle canım :) annemde yıka dedı ama ben daha 2 ay sonra falan yıkamayı dusunuyorum en azından

Evet ya benim de aynı ben kimseyi alamıyorum kimsede beni çağırmıyor bi de bende rahim ağzı uzunluğu kısa çıktı ayrıntılı da doktor sürekli yat dedi Nasıl sıkılıyorum anlatamam az önce bi eczaneye gittim geldim 600 mt yürüdüm altı üstü hemen kasıklarım ağrıdı. Eve hapsoldum akşam eşim gelsin de bi ses duyayım diye ölüyorum resmen Çok zor çok. Ekim iple çekiyorum

valla cnm erken ama olsun kolay gelsin bende iyim ne olsun aynı evdeyim

ay kızlar valla ben bir seyler yapym felan diyor daha herken diyorlar yıkama biboran seti bu tarz seyler işte alyım bez felan ışlak bendil ama daha almıyor kapı susu yaptırmayı düsünüyorum kokulu tastan adını yazdıracakım odasına koyarız sonra dagıtmalık kokulu tas yaptıracakım terlık felan tac yaptıracagım fotaraf felan cektirmeyi düsünüyorum dogumda yapmayı düşünüyorum bakalım of ya=)

Evet ya benim de aynı ben kimseyi alamıyorum kimsede beni çağırmıyor bi de bende rahim ağzı uzunluğu kısa çıktı ayrıntılı da doktor sürekli yat dedi Nasıl sıkılıyorum anlatamam az önce bi eczaneye gittim geldim 600 mt yürüdüm altı üstü hemen kasıklarım ağrıdı. Eve hapsoldum akşam eşim gelsin de bi ses duyayım diye ölüyorum resmen Çok zor çok. Ekim iple çekiyorum
Bende evdeyim es dost yok 1 sene olcak nerdeyse taşınali bi allahın kulu kapımı çalmadi :(

Back
X