-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Canlar biz geldik:anneadayı::KK46: bir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür.:anne: Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük:-) pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi:KK33: iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız :-)
Çoook teşekkür ederim dualarınız için, Allah hepinizden razı olsun, inşAllah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım:KK36:
ay cnm cok sükür iyisiniz cok sevindimim tatlım =)ve cok güzel resimlere pozvermiş bebegin tatlım benim uzme bir daha kendi boyle =)

Canlar biz geldik:anneadayı::KK46: bir az uzaktaydı, geç geldik. Her şey normal çıktı çok şükür.:anne: Sıvı da bebek de haftasına uyumlu dedi profesor, şükür bebekle ilgili hiç bi sorun yok, eee sordum dün neden sıvı çok görünmüş, dedi cihazlar farklı, benimkisi ayrıntısına göstrriyor, doktorda sadece gördüğünü söylüyor. Şeker yüklemesi yaptır dedi ama. Bebişim kesin erkek, pipisini bi daha gördük:-) pipisini gösteriyor da yüzünü göstermiyo, doktor çok uğraştı, kolunu yüzünden çekmedi:KK33: iki tane resmi var atıyorum size, inşallah anlarsanız :-)
Çoook teşekkür ederim dualarınız için, Allah hepinizden razı olsun, inşAllah hepimiz bebişlerimizi hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım:KK36:
Tatlım maşallah çok sevindimİnşallah Hep böyle sağlıklı olsun bebişlerimiz:halay:

Sağolun kızlar işte eşim burda değil yine. Bugün gelecek gelsin diş acile gidicem hemen. Çünkü geçen sefer de 2 gün mü ne bekledim sonra ilaçları kullandığım halde 3 gün boyunca zonkladı :KK61:

Kızlar bu arada Ebebek te philip avent emzik ve biberonlarda indirim varr :skandal:
Özellikle şu emziklere hastayım

Eki Görüntüle 1851435

Emzik veya biberon alırken avent natural serisi iyimiş,bilginize ;)

kızlar göğüs pompası özellikle işe başlayınca çok gerekecek Manuel'i becerebilirmiyim yoksa elektriklimi alsak daha mı pratik olur fiyatlar bayağı fark ediyor:spor: avent öneriliyor

kızlar göğüs pompası özellikle işe başlayınca çok gerekecek Manuel'i becerebilirmiyim yoksa elektriklimi alsak daha mı pratik olur fiyatlar bayağı fark ediyor:spor: avent öneriliyor
Canim ben aslinda Avent elektrikli alacaktim. Arkadas alma ben var dedi, hic kullanmamis. Markası ama Kanz elektrikli, bakalım nasıl kullanabilecekmiyim:kk77: ama en çok önerilen Avent elektrikli

Selen_Ay Selen_Ay evet aynıları alıyorum şimdi sağol Can'ım emzik ne marka alacaksınız kızlar tırnak bakım seti sevi bebe mi chicco mu alsam acaba şimdi sipariş veriyim
emzik avent natural almayı düşünüyorum.
tırnak makası bilemedim yakınadn görmek lazım.Yalnız çok küçükler o yuzden alırken tutma kolaylığı sağlayan uzantısı olsun yoksa minicik keserken fırlar elden,allah korusun bebeğe zarar verir.

elektirikli öneriyorlar.Manuel olan çok uğraştırıyormuş,anneler yorgun uykusuz manuelle uğraşmaya hali olmuyormuş.

Allaha şükürler olsun,çooook sevindim.Maşallah oğluşuna da,,ünlü mü olacak ne yüzünü göstermiyor :) artık için rahat alışveriş yapabilirsin :)

Selen_Ay Selen_Ay valla ben mi hayırsızim bilemedim ama ev taşırken olsun sonrasında olsun bi kapımızi çalan olmadı komşulardan :(
H hayatalya canım asker yolu mu bekliyeceksin kısa dönemdir inş. Gerçi bebisleri bekledimizden daha çabuk geçiyo :KK15: bu arada ben de mersinliyim ama konyadayım uzuuun zamandirr :(

Ya millete kalsan ben kıyafet almaya başladığım zaman da erken diyorlardı canım. O kadar alıyorum hala bitmiyor bu mübarekler. Elinde para varsa gidip 1 günde hallersin herşeyi diyorlar. Bizde hiç bir zaman öyle toplu para olmadı ki. Şu ana kadar aldıklarımı hesaplıyorum. Biz de hiç bir ay o kadar toplu para elimizde kalmadı ki. Sen kendi keseni biliyorsun canım ona göre davran.
Ben geçen ay 1 paket bezini de aldım
Bu ay da bir tane alıcam inş. Yalnız bizim ekstrem durum olarak marketten bedava alışveriş hakkımız vardı ondan aldım ve alıcam yoksa 7. ayda bez almaya başlayım diyordum.
Eşime hep diyordum bebeği 36. haftadan sonra beklemek gerek herkes tamam o hafta doğurmuyor ama olaki tut doğdu. Bi de kız çocukları erken doğar derler. Eşim pek kulak asmıyordu. Geçenlerde arkadaşıyla konuşurken onun 36. haftada doğum yaptığını duyunca bana hak vermeye başlamış aaaa bizim az kaldı o zaman şu zaman şunu hallederiz bu zaman bunu diye kafasında kurmaya başladı bile

elinde toplu para olsa o gittiğinde butun bebek malzemesini hemen indirimli bulabilecek misin birde?
şimdi indirimde gördüklerimizi almaya başladık.İstediğimiz marka ürünler tükenebiliyor.
Böylede düşünmek lazım. ;)

haklısın cnm bende düşünüyorum tasınmayı ve birikim bile yapamıyor cnm cocukta olursa hiç yani o yuzden tasınmak ve kuzeyde benim evim o yuzden güneş gormuyor hiç
sonbaharda apartman görevlisine kalorifer peteklerini kontrol ettir,ev ısınmıyorsa havası almak lazım.Ben yapı marketten (nalburda da var)petek anahtarı aldım hersene kendim havasını alıyorum,çok farkediyor.

Evet canım duydum
Emziğini avent alıcam ama biberonlarını dr brown almayı düşünüyorum. Dr Browndan çok daha fazla olumlu yorum okudum

ben bu biberona bayıldım,emzik ucunu bile anne memesi gibi yapmışlar,bebek eliyle sıktığında anne memesi yumuşaklık dokusuna sahipmiş.Ama türkiye de yok malesef.

Screen Shot 2016-06-24 at 20.34.03.webp
Screen Shot 2016-06-24 at 20.31.04.webp

Son düzenleme:
AGRA AGRA canım geçmiş olsun çok şükür korkulcak bişi yokmuş.yine bir doktor vakası mı oldu bilemedim.haftaya benimde kontrolüm var şimdiden bende korkmaya başladım:(

Selen_Ay Selen_Ay valla ben mi hayırsızim bilemedim ama ev taşırken olsun sonrasında olsun bi kapımızi çalan olmadı komşulardan :KK43:
H hayatalya canım asker yolu mu bekliyeceksin kısa dönemdir inş. Gerçi bebisleri bekledimizden daha çabuk geçiyo :KK15: bu arada ben de mersinliyim ama konyadayım uzuuun zamandirr :KK43:
evet cnm esim askere gidecek 2 ay sonra ben dogum yapacakım kısmet olursa tatlım kısa donem yapacak cnm benim =)ya bende konyada okudum cnm orda tanıstık esimle tesadüfe baksana ya=)

Kızlar yine dişim sızlamaya başladı aynada bakayım dedim yine diş etim şişmiş ve kızarmış :KK43: yine apse yaptı heralde. Eşim gelse de akşam acile olsun gitsek. Bu aylar bitmicek heralde bu dişle
Canım apseye iyi gelir mi.bilmiyprum da karanfil yağı anında kesiyo sızlama ve ağrıyı

Back
X