- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar napiyosunuz
Bende evde pisiyorum canim iki is yapiyorum oturuyorumSıcaktan eriyorum
İşyerindeim canım bitsede bugün eve gitsem diye diye akşam edicem inşallah :)
Sen neyapıyorsun?
Ben yine uyku modunda gözümü açamıyorum :))Kizlar napiyosunuz
Ben yine uyku modunda gözümü açamıyorum :))
Sen calisiyomuydun evdemisin canmBen yine uyku modunda gözümü açamıyorum :))
Gercekten ya :/çok sıcak gerçekten kızlar bazı yerlerde yağmur varmış keşke oralarda olsaydım![]()
ben yazı çok severdim bu yıl sevmedim bir dahaki hamileliği yaza denk getirmemek lazımInsan kizin yazi yazinda kisi ozluyor :) ama en guzeli baharlar :)
ben yazı çok severdim bu yıl sevmedim bir dahaki hamileliği yaza denk getirmemek lazım![]()
Cnm merhaba, ben de cok şey okudum internetten, her iki doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi. Oje ile doğuöa girenler gördüm benselam kızlar..
hamile kaldıktan sonra hiç oje kullandınız mı? yarın düğün var napsam bilemedim. internetteki yazıları okuyunca korktum biraz.doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama bilemedim.gerçi doktor daha iyi bilir internette yazanlara güvenmemek lazım bide size sorayım dedim.
bende ojeli bir sürü hamile gördüm canım hatta tek sürmeyen benim galiba dedim ama insan yinede şüphe ediyo helede düşük tehlikesi geçirince daha pimpirik oldumCnm merhaba, ben de cok şey okudum internetten, her iki doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi. Oje ile doğuöa girenler gördüm ben![]()
Canım rahat olman için söyleyim, ben hep sürüyorum. Sorun da yok şükür, annem de hep sürmüş hamileykenbende ojeli bir sürü hamile gördüm canım hatta tek sürmeyen benim galiba dedim ama insan yinede şüphe ediyo helede düşük tehlikesi geçirince daha pimpirik oldum
hep kendi kendimi evhamlandırıyorum birde internette o kadar kötü yazılar okuyup her seferinde bakmıcam artık internete dediğim halde yapıyorum bunu![]()
Ben surmedim canim. Acaba diyorsan hic surme bosver :)selam kızlar..
hamile kaldıktan sonra hiç oje kullandınız mı? yarın düğün var napsam bilemedim. internetteki yazıları okuyunca korktum biraz.doktoruma sordum kullanabilirsin dedi ama bilemedim.gerçi doktor daha iyi bilir internette yazanlara güvenmemek lazım bide size sorayım dedim.