- 21 Mart 2018
- 5.240
- 15.246
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, karaciğer enzimlerim önceki gebeliğimde yüksek diye diyet yapmıştım, brokoli ve semizotu ağırlıklı bir süreçti, belki sana da böyle bir şey önerilerKızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil
Karaciğer değerlerimin düşmesi lazımmış canım. Ama birşey yapılmıyorsa ancak gözetim altında tutarlar kan aldılar 2/3 saate çıkar sonuçlar dediler ona göre bakacaklar . Ama hiç kalmak istemiyorum umarım düşmüştür![]()
Aşkım zaten diyet yapıyorum nasıl oldu anlamadım ama karaciğer enzimlerini safra kesesi taşları yükseltti diye düşünüyorlar büyük bir ihtimal ..Geçmiş olsun canım, karaciğer enzimlerim önceki gebeliğimde yüksek diye diyet yapmıştım, brokoli ve semizotu ağırlıklı bir süreçti, belki sana da böyle bir şey öneriler![]()
O da olabilir canım Allah şifa versin, inşallah toparlanırsın hemen, hamilelikte bu olmaz dediğimiz her şey başımıza geliyoAşkım zaten diyet yapıyorum nasıl oldu anlamadım ama karaciğer enzimlerini safra kesesi taşları yükseltti diye düşünüyorlar büyük bir ihtimal ..
Aşırı tuaf şeyler oluyor ya hamilelikte . Önceden suyu çok az içerdim ozaman bile böyle birşey yalamadım, şimdi hamileyim diye 1,5/2 litre günlük su içiyorum safra kesesi taşı oluşuyor. Ağrısıda yanında bonusu Allah düşmanıma vermesin kıvrandıran bir ağrıUmarım düzelir canım hamilelikte vücudun her yerinden bir şey çıkıyor sanırım
gecmıs olsun hamılelıkte karacıger sıkıntı cıkarabılıyo malesef dogumdan sonra kalıcı olmayacaktır üzülme.Kızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil
Cidden gebelik aşırı tuaf bir olay . Vucüt ne yapacağını şaşırıyor. Gebeliğim 14 cü haftasında felan bir enfeksiyonyan dolayı hastaneye gitmiştim ozaman doktor bana demişti. Hazır ol bir sürü tuhaflıklar hamilelikte olacakO da olabilir canım Allah şifa versin, inşallah toparlanırsın hemen, hamilelikte bu olmaz dediğimiz her şey başımıza geliyo![]()
Neyse ki az kaldıCidden gebelik aşırı tuaf bir olay . Vucüt ne yapacağını şaşırıyor. Gebeliğim 14 cü haftasında felan bir enfeksiyonyan dolayı hastaneye gitmiştim ozaman doktor bana demişti. Hazır ol bir sürü tuhaflıklar hamilelikte olacakbu ne saçmaladı diyordum hahaha ay kadın haklıymış
Ya umarım öyle olur .. safra kesesinin zorundanda olmuş olabilir diiyorlar bilmiyoruz anlamadım . Kimsede net şundan diyemiyor zatengecmıs olsun hamılelıkte karacıger sıkıntı cıkarabılıyo malesef dogumdan sonra kalıcı olmayacaktır üzülme.
evet malesef doktorlarda bu konuda cok bişey yapamıyor. dogumla beraber gecıyor genelde. ama sıkıntısı acısı zor. Umarım ılerlemez senınkıde. Allah sıfa versın canımYa umarım öyle olur .. safra kesesinin zorundanda olmuş olabilir diiyorlar bilmiyoruz anlamadım . Kimsede net şundan diyemiyor zaten
Evet evet işte sütümüz geliyor inşallah bol bol emzirecez bebeklerimiziBenimde meme ucumdan bi iki kere sari sivi geldi uyandiğimda farkettim doktora soracaktm aklmdan çikmiş internette okuduğum kadariyla normalmiş gelmesi.
Evet canım dünki yaşadığım ağrı sancı çok zordu Rabbim hamile kimseye yaşatmasın..evet malesef doktorlarda bu konuda cok bişey yapamıyor. dogumla beraber gecıyor genelde. ama sıkıntısı acısı zor. Umarım ılerlemez senınkıde. Allah sıfa versın canım
Merhaba sizin miyomunuzun yeri neredeydi. Bende de var ama doktor hiç miyomu takmıyor sadece sezeryan olacak galiba dedi o kadarBebişkoyla bir görüş gününden daha herkese merhaba :)
Kendisi iyi,büyüme hızına hala şok olmaktayımçok şükür her şey yolunda ve miyoma rağmen doktorum artık olması gereken zamana kadar durabileceğine daha çok inanıyor
![]()
Aşırı tuaf şeyler oluyor ya hamilelikte . Önceden suyu çok az içerdim ozaman bile böyle birşey yalamadım, şimdi hamileyim diye 1,5/2 litre günlük su içiyorum safra kesesi taşı oluşuyor. Ağrısıda yanında bonusu Allah düşmanıma vermesin kıvrandıran bir ağrı
Geçmiş olsun canım şuan nasılsınKızlar safra kesesi taşı oluşmuş karaciğer değerlerim yükselmiş o sancının ağrının açıklaması buymuş . Çok şükür bebekle alakalı değil
Benim miyomum aslında rahmin dışında olduğu için bu biraz pozitif. Tam yeri sağ kasık ve bacak birleşiminin orası,anlatabilmişimdir umarım. Ama asıl sıkıntı büyüklüğü. Belki sizinki benimki kadar büyük değildirMerhaba sizin miyomunuzun yeri neredeydi. Bende de var ama doktor hiç miyomu takmıyor sadece sezeryan olacak galiba dedi o kadar
İyim canım ağrı kalmadı dünki iki büklüm gezen benden eser yok . Doktor kum gibidir inmiştir idrarla diye düşünüyor .Geçmiş olsun canım şuan nasılsın
Ay iyi iyiİyim canım ağrı kalmadı dünki iki büklüm gezen benden eser yok . Doktor kum gibidir inmiştir idrarla diye düşünüyor .