- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
Kızlar doktor randevuya gittiğim gün kafası yukarıda, ayakları aşağıda o yüzden aşağıyı çok tekmeliyor demişti. Ama 3 gündür daha rahatım, şimdide göğsümün altına sürekli sert tekmeler hissediyorum. Sanki bebek döndü gibi hissediyorum.
Birde 2 gecedir midem değil ama boğazlarım çok yanıyor, hani birşeyden zehirlenirsinya, boğazım yanıyor acı acı, ağzımın tadı değişsin diye ne yesem fayda etmiyor. Acaba diyorum yediğim birşeymi rahatsız ediyor, yoksa hamilelikten kaynaklı birşeymi.
Bir söylenti var, bebeğin saçları uzadıkça annenin midesi yanarmış diye, acaba onunla alakalı birşeymi diye düşündüm. Sizinde böyle sıkıntınız oluyormu ???
Muhtemelen gebelikten ve bebeğin büyümesinden canım ama sen Bi dahaki sefere doktoruna mutlaka sor.
Çünkü bebeğin saçı uzadıkça mide yanar derler canım, pek boğaza çıktığını duymadım
Hani telaşe için değil, Nasıl olduğunu da hiç bilmem ama sen böyle yazınca acaba reflü mü ki dedim??
Bikaç gece yüksek Bi yastıkta yat bakalım fark olacak mı
Merhaba Kızlar, nasılsınız? randevular yeni cicişler falan filan..... biz de varız biz de
yengec4 cnm canını hiç sıkma, bebiş kiloluymuş ne güzel, büyük bebek olacak inşallah, başka bir sıkıntın çıkmaz inşallah, moralini bozma, doktorlar öyle her şeyi pat diye söylüyorlar, onlar için normal böyle konuşmaları, düşün onlar neler görüyorlar ne sorunlarla uğraşıyorlar... o yüzden bir doktordan empati bekleme, patavatsızlar, hatırlıyorum bana suyun çok dedi, işte şöyle sorun olur, şöyle bir şey olur, ay kilo almıyorsun erken doğum olur falan da filan...
ben de çok üzüldüm, ama sonra hepsinin boş şey olduğunu gördüm,bebek iyiyse sen de kendini iyi hissediyorsan boş ver, onlar hepsi ihtimaller.. inşallah herkez sağlıcakla bebişini kucağına alacak
Selen_Ay iyi yolculuklar, bebek arabası hayırlı olsun cnm, bir az geç oldu yazmak
ben de görümsenin düğününe gitmeliydim ankaraya, doktor riskli dedi, bizden 8-9 saatlık arabayla, her 1 buçuk saatte mola vermem lazımmış yürümem lazımmış, sonra devam yola devam...
kaç saata giderim ankaraya... vaz geçtim gitmekten. inşallah 34. haftam olacak, şimdi 15 dak bi yerde oturamıyorum, belim feci ağrıyor, 8-9 saat napacam
bi de düğünde oturmak
sizlerde de öyle mi acaba, belim çok ağrıyor benim
Sağol canım
Daha güzelleri hepimizin bebeğine inş.
Ben şu an bile arka koltukta yata yata gidiyorum
Ben de Kurban bayramında annemlerin yanına gitmek istiyorum. Kardeşimi eşim götürecek ya. Ben de gitmek istiyom, gerekirse her yarım saatte duralım hiç önemli değil.
O bel ağrısı hepimizin tatlı belası heralde canım.
Ortadan ayrılıyor sanki, daha sonra da belimden altı benim değil sanki. Çok ağrı ve halsizlik oluyor
magnoram yazmıştır o iyi gelir kramplara Can'ım ama sen sütle yoğurtlu eksik etme onlarda kramp yaptırmaz
İnş iyi gelir canım
Şu an adını hatırlayamadım evde
Evden yoğurdumu, peynirimi hiç eksik etmem. Çok sever bol bol da yerim ama işte yetmeyince yetmiyor demek ki.