Canım durum şöyle ki, benim kendi doktorum komşu ilçede doğum yaptırıyor, kuşadasındaki hastanede doğumhane yok, ben de ne gerek var komşu ilçeye, diğer özel hastanede kendi ilçemde doğururum dedim, o yüzden geçen perşembe yeni doktora gittim, müayine sorunsuz geçti, bu perşembe çalışabilir raporu için gittim, yüzüme bile bakmadan kağıta yazıb verdi... Müayine etmedi.. Zaten yeni doktorun muayinelerde çok ilgisiz olduğunu duymuştum, doğumda iyiymiş diyorlar.. Ama bu kadar ilgisiz olduğunu beklemiyordum.. Belimde ağrı var diyorum, idrar tahlili yaptır diyor, neden yaptırım ne olabilir açıklama yok.. Raporu aldım sinirlendim çıktım.. Bi de sezaryen yönümlü olduğunu duydum.. Ne ise dedim, kendi doktoruma devam edim, benim doktor çok açıklayıcı detaycı ilgili.. Hamilelikten önce de ona gidiyordum.. Bugün gittim sözde doğumu üçreti falan konuşmaya.. Doktor müayine etti, çalışamazsın dedi, rahim ağzı incelmiş, 2 cm inmiş, eli ile kontrol etti bebeğin kafasımda dokunduğunu söyledi.. Ben tabii

universiteye yönlendirdi.. İnşallah pazartesi gidicez. İşin kötüsü o ki Allah korusun erken doğum olursa Kuşadasında prematüre ünitesi yok, direk Aydın universite hastanesine sevk ediyorlar, 1 saatlık yol.. İçim rahat ta, ama bazen ağlamak geliyo, inşallah bebeğime bir şey olmaz.. Çok yazdım, ama bizlerin derdini yalnız biz anlarız