- 26 Haziran 2007
- 3.215
- 1.892
- 373
- 41
Günaydın annişler 

Güle güle kullan canım
Ebatlar senin istediğin gibiyse sıkıntı olmaz inş merak etme
Dediğim gibi ben özellikle 2 modele çok odaklanmıştım ebatları küçüklüğü dikkatimi çekmemişti
Oyuncağını da güle güle kullansın kızın annesi. Oyuncak işi çok abartılmadığı sürece erken görmüyorum ben. Hepimizde bi heves sonuçta
Üzerlerinde yazmasa bile kanuna göre bütün ürünler en az 2 yıl garantili olmak zorunda canım
Bulunduğun ilçede doğum yapmak istemen en doğal hakkın da doğru doktor olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor.
Normalde gittiğin doktorun çok mu uzak canım?
Canım senin oğlan beklemicek heralde ama sağlıklıca gelsin de önemli değil gerisi. Dediğim gibi 34. haftada doğan kaç bebeğin küveze bile konmadığını duydum, olursa öyle bişey inş sizin de ihtiyacınız olmaz
Yoksa yeni doğan ünitesi uzaktaysa hakikaten zor olur
Sen kendini ferah tut inş herşey iyi olur
Bunun gibi şeyleri kaç anneden duydum canım o yüzden sıcak bakamıyorum işte ama kafam da karışıyor yani...
Günaydın canım. Herkes çantaları tamamladı sanırım.
Güle güle kullanın inş

Çok sağol canım bende şimdi aldım Kraft carmeni aldım joienin ürünü çok küçük içi 65*90 ablam da baktı bügünde bende onun için almadım daha yeni internetten satışı onayladım atıyım resimleri yatakta aldım %100 Pamuk annemde yün yorgan ped yaptırmıştı dayanamadım kızıma erken ama Pamuk Prenses 7 cüceler aldım yinede çok teşekkür ederim araba işim kaldı başkada eksiğim yok çok şükür inşallah içime siner
Güle güle kullan canım
Ebatlar senin istediğin gibiyse sıkıntı olmaz inş merak etme
Dediğim gibi ben özellikle 2 modele çok odaklanmıştım ebatları küçüklüğü dikkatimi çekmemişti
Oyuncağını da güle güle kullansın kızın annesi. Oyuncak işi çok abartılmadığı sürece erken görmüyorum ben. Hepimizde bi heves sonuçta
Üzerlerinde yazmasa bile kanuna göre bütün ürünler en az 2 yıl garantili olmak zorunda canım
Canım durum şöyle ki, benim kendi doktorum komşu ilçede doğum yaptırıyor, kuşadasındaki hastanede doğumhane yok, ben de ne gerek var komşu ilçeye, diğer özel hastanede kendi ilçemde doğururum dedim, o yüzden geçen perşembe yeni doktora gittim, müayine sorunsuz geçti, bu perşembe çalışabilir raporu için gittim, yüzüme bile bakmadan kağıta yazıb verdi... Müayine etmedi.. Zaten yeni doktorun muayinelerde çok ilgisiz olduğunu duymuştum, doğumda iyiymiş diyorlar.. Ama bu kadar ilgisiz olduğunu beklemiyordum.. Belimde ağrı var diyorum, idrar tahlili yaptır diyor, neden yaptırım ne olabilir açıklama yok.. Raporu aldım sinirlendim çıktım.. Bi de sezaryen yönümlü olduğunu duydum.. Ne ise dedim, kendi doktoruma devam edim, benim doktor çok açıklayıcı detaycı ilgili.. Hamilelikten önce de ona gidiyordum.. Bugün gittim sözde doğumu üçreti falan konuşmaya.. Doktor müayine etti, çalışamazsın dedi, rahim ağzı incelmiş, 2 cm inmiş, eli ile kontrol etti bebeğin kafasımda dokunduğunu söyledi.. Ben tabiiuniversiteye yönlendirdi.. İnşallah pazartesi gidicez. İşin kötüsü o ki Allah korusun erken doğum olursa Kuşadasında prematüre ünitesi yok, direk Aydın universite hastanesine sevk ediyorlar, 1 saatlık yol.. İçim rahat ta, ama bazen ağlamak geliyo, inşallah bebeğime bir şey olmaz.. Çok yazdım, ama bizlerin derdini yalnız biz anlarız
![]()
Bulunduğun ilçede doğum yapmak istemen en doğal hakkın da doğru doktor olmayınca insan ne yapacağını şaşırıyor.
Normalde gittiğin doktorun çok mu uzak canım?
Canım senin oğlan beklemicek heralde ama sağlıklıca gelsin de önemli değil gerisi. Dediğim gibi 34. haftada doğan kaç bebeğin küveze bile konmadığını duydum, olursa öyle bişey inş sizin de ihtiyacınız olmaz
Yoksa yeni doğan ünitesi uzaktaysa hakikaten zor olur
Sen kendini ferah tut inş herşey iyi olur
Burun tıkanıklığı zamanı odanın sıcaklığını bir az düşürüyorsun o zaman bebişin burnu açılıyo, bir doktordan duydum.. O da kesinlikle önermedi aspirator, çocuk kendisi açsın burnunu demişti
Bunun gibi şeyleri kaç anneden duydum canım o yüzden sıcak bakamıyorum işte ama kafam da karışıyor yani...
Günaydın kızlarRR
AGRA
tugder Güle güle kullanın
Kızlaaaar bizde aliexpres ten çanta siparisi verdikEki Görüntüle 1873336
Günaydın canım. Herkes çantaları tamamladı sanırım.
Güle güle kullanın inş