Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarınız için çook teşekkür ederim, iyiki varsınız![]()
Kızlar bu arada ben bugün çarşıdan pijama takımınıda aldım.
Hemde hiç lohusa takımını düşünmezken hem de pembeli filan almayım derkenen olmadı bi dahakine alt kısma mavi pijamasını alırım
.
Eki Görüntüle 1873996
Bu arada storumuzu taktık daha fon perdemizi almadık inş 1 haftaya kadar o da gelecek ama durum bu. Diğer camımız da var tabi aynı böyle
Eki Görüntüle 1874000
Selen_Ay kapı süsü okadar cici okadar naif duruyorki anlatamam, yeni gördüm bence sen bildiğin için yanlışları görüyorsun. Çok hoş olmus kapısına da çok yakışmış, maşallah
![]()
Selen_Ay canım güle güle kullan bende pijama takımı almam süslü falan hiç almam diyodum ama hem pijama takımı aldım hemde dantelli güllü
![]()
haha :) ama iyi yapmissin canim guzel guzel giy insallah
Güle güle kullan cnm inşallah, bazen öyle oluyor, düşünmediğin şeyi alıp geliyo insan, yaaa ben başka şey bakacaktım ama diyosun sonraSağol canım
Muhtemelen işte ben net gördüğüm için öyle
Sen de güle güle kullan inş canım
Hani resim hani resim
Ya ben netten almaktan vazgeçtim. Hani önü düğmeli alayım diyordum ya...
Çarşıda bakayım dedim. Bir dükkanda ne istediğim gibi bir pijama takımı ne de lohusa takımı gördüm. Gecelikli olanlardan birkaçı hoşuma gitti ama istemedim
Sonraki mağazada direk lohusa takımı sordum. Tam böyle burun kıvıra kıvıra bakıyordum ki bunu gördüm vuruldum![]()
alt kısmının pembe olduğunu filan sonra fark ettim..... Üst kısmı ve sabahlığı acayip hoşuma gitti
Sağol canım hepimize güzel günlerimizde giyinmek nasip olsun inş.
Ya işte öylesen öyle almam böyle almam de git yapış
Hem de hiç düşünmediğin parayı ver
![]()
![]()
ayyy foto atmayı unuttum aceleye geldiSağol canım
Hani resim hani resim
Çarşıda bakayım dedim. Bir dükkanda ne istediğim gibi bir pijama takımı ne de lohusa takımı gördüm. Gecelikli olanlardan birkaçı hoşuma gitti ama istemedim
Sonraki mağazada direk lohusa takımı sordum. Tam böyle burun kıvıra kıvıra bakıyordum ki bunu gördüm vuruldum![]()
alt kısmının pembe olduğunu filan sonra fark ettim..... Üst kısmı ve sabahlığı acayip hoşuma gitti
![]()
![]()
Hayırlı haberlerle gel tatlımGünaydın kızlar erkenciyim bebişi görmeye gideceğiz bugün 34 doldu bakalım Prenses ne durumdabu sefer gülcemalini gösterse bize
![]()
Bazen oluyo insana oyleSağol canım
Hani resim hani resim
![]()
![]()
Masallah canim ya 34 ha ne kadar buyumussunuz :) ekim sonu ile basi arasinda cok var tabi :)Günaydın kızlar erkenciyim bebişi görmeye gideceğiz bugün 34 doldu bakalım Prenses ne durumdabu sefer gülcemalini gösterse bize
![]()
Dimi :)) hep ayin basinda tahmini dogumu olanlara ozeniyoruzGunaydiinnn kızlaaarrdaisy5
balammm hayırlı haberlerle gelin inş.
MutluBulut_ ben de sabirsizlaniyorum 34 olsun diye bayaa buyur o zamanaaaa :)
Güle güle kullan cnm inşallah, bazen öyle oluyor, düşünmediğin şeyi alıp geliyo insan, yaaa ben başka şey bakacaktım ama diyosun sonra![]()
ayyy foto atmayı unuttum aceleye geldi
yazlığa geldim canım artık eve dönünce atarım foto
Günaydın kızlar erkenciyim bebişi görmeye gideceğiz bugün 34 doldu bakalım Prenses ne durumdabu sefer gülcemalini gösterse bize
![]()
Bazen oluyo insana oylene kadara aldin canim?
Masallah canim ya 34 ha ne kadar buyumussunuz :) ekim sonu ile basi arasinda cok var tabi :)
Dimi :)) hep ayin basinda tahmini dogumu olanlara ozeniyoruzbayrama kadar safak sayar gibiyim bayram gecince zaman bayaa azalmis oluyor
Oyy tabiki oyle canim bizde esimle hep basindayiz :)surekli hayaller kuruyoruz :)Rabbim saglikla kucagimza alacagimiz gunu gostersin insallah.Sağol canım.
Hakikaten öyle oldu, düşünmediğim bişeyi aldım geldim...
Ahaa da ben unutumuyorum. Hatırlatırııııım![]()
Sana yazlığında iyi dinlenmeler canım
Hadi hayırlı haberlerle dönün inş. canım.
Gösterir inş. bu sefer
Oldu onlardan biri işteOlmayaydı iyiydi 110 lira verdim
daha doğrusu annem verdi. Önceden beşik parasıyla vermişti, kız annesi alırmış bunu da
Artık hep şafak sayıyoruz canım. Hayırlısıyla bi gelseler inş.
Dün eşim içeri gitti, ben de peşinden yatak odasına geçiyordum, baktım bebek odasında kızımızın beşiği başında![]()
Sen napıyon burda diye sordum, hiç dedi geçiştirdi, sonra kızımızın beşiğini seviyom gelse artık dedi
![]()
Bi tuhaf oldumUzun zamandır hasretle bekleyen bi ben değilmişim demek ki...
Oyy tabiki oyle canim bizde esimle hep basindayiz :)surekli hayaller kuruyoruz :)Rabbim saglikla kucagimza alacagimiz gunu gostersin insallah.
Oh ne guzel canimortaklasa odemislerdi dimi odanin parasinida
Kızlar hastane çantasına neler koymağı düşünüyorsunuz? Hadi dökülün bakiim![]()
Babaya ne aliniyormus canim bu hazirliklarda duymamistim :) cok iyi olmus sizin acinizdan canim ne guzel :)Evet canım kaynanam gardolapla şifonyeri, annem de beşiği aldı. Ortaklaşa oldu yani. İşte pijama takımını da kız annesi alırmış öyle dedi fazladan verdi para, hatta eşime de bişeyler alınırmış onlara da bakıcam
İşte ufak tefek şeyler bize kaldı. Onları da yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz
Hemen atlayım beeen : )
Bebek için;
Çok parçalı (10 parça)olan hastane çıkışlarından
Bir de 5 parçalı hastane çıkışından
Emzik
Bebek bezi
Islak mendili
Ağız bezi
Yüzüne örtmek için sarı yazmayı alıcam ben. Eski usül ama hoşuma gidiyor böyle şeyler
Kendim için;
Gecelik
Pijama takımı
Yazma
Kalın çorap
Süt pompası
Göğüs pedi
Göğüs kremi
İç çamaşırları
Diş fırçası vs
Hastaneye götürmek için de kolonya ve çikolata koyucam çantaya
Benim aklımdakiler böyle canım
Daha eksik varsa, gerekli olanları sizden de bir yere not ederim.
Kızlar hastane çantasına neler koymağı düşünüyorsunuz? Hadi dökülün bakiim![]()
Babaya ne aliniyormus canim bu hazirliklarda duymamistim :) cok iyi olmus sizin acinizdan canim ne guzel :)
kendim için
-depend külot 1 paket
-1 gecelik,1 pijama,1 sabahlık,1 terlik,1 taç,Çorap
-çıkış için rahat kıyafet (geceliğim spor model,araba olacağı için olmayada bilir)
-1 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti (hangisi kullanışlı gelirse o an.
-su+pamuk içerikli ıslak mendil.
-göğüs kremi,kalkanı
-küçük boy ter bezi veya havlu
-seyahat boyu diş fırçası,macunu
-makyaj mlz,seyahat boyu saç fırçası,toka
bebek icin
(önce hastane ile görüşcem ,hastanelere göre değişiyor,
bazısı hiç birşey götürmüyorsun,bazısında liste veriyorlarmış.)