-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bu arada ben bugün çarşıdan pijama takımınıda aldım.

Hemde hiç lohusa takımını düşünmezken hem de pembeli filan almayım derken :KK45: en olmadı bi dahakine alt kısma mavi pijamasını alırım :KK49:.

Eki Görüntüle 1873996

Bu arada storumuzu taktık daha fon perdemizi almadık inş 1 haftaya kadar o da gelecek ama durum bu. Diğer camımız da var tabi aynı böyle

Eki Görüntüle 1874000
:D haha :) ama iyi yapmissin canim guzel guzel giy insallah

Selen_Ay Selen_Ay kapı süsü okadar cici okadar naif duruyorki anlatamam, yeni gördüm bence sen bildiğin için yanlışları görüyorsun. Çok hoş olmus kapısına da çok yakışmış, maşallah :nazar:

Sağol canım :KK200:
Muhtemelen işte ben net gördüğüm için öyle

Selen_Ay Selen_Ay canım güle güle kullan bende pijama takımı almam süslü falan hiç almam diyodum ama hem pijama takımı aldım hemde dantelli güllü:KK70:

Sen de güle güle kullan inş canım
Hani resim hani resim :sinirli:

Ya ben netten almaktan vazgeçtim. Hani önü düğmeli alayım diyordum ya...
Çarşıda bakayım dedim. Bir dükkanda ne istediğim gibi bir pijama takımı ne de lohusa takımı gördüm. Gecelikli olanlardan birkaçı hoşuma gitti ama istemedim

Sonraki mağazada direk lohusa takımı sordum. Tam böyle burun kıvıra kıvıra bakıyordum ki bunu gördüm vuruldum :D :KK200: alt kısmının pembe olduğunu filan sonra fark ettim..... Üst kısmı ve sabahlığı acayip hoşuma gitti

:KK70: haha :) ama iyi yapmissin canim guzel guzel giy insallah

Sağol canım hepimize güzel günlerimizde giyinmek nasip olsun inş.

Ya işte öyle:KK14: sen öyle almam böyle almam de git yapış :D Hem de hiç düşünmediğin parayı ver o_O :deli:

Çarşıda bakayım dedim. Bir dükkanda ne istediğim gibi bir pijama takımı ne de lohusa takımı gördüm. Gecelikli olanlardan birkaçı hoşuma gitti ama istemedim

Sonraki mağazada direk lohusa takımı sordum. Tam böyle burun kıvıra kıvıra bakıyordum ki bunu gördüm vuruldum :KK70: :KK200: alt kısmının pembe olduğunu filan sonra fark ettim..... Üst kısmı ve sabahlığı acayip hoşuma gitti

Ya işte öyle:KK14: sen öyle almam böyle almam de git yapış :KK70: Hem de hiç düşünmediğin parayı ver o_O :deli:
Güle güle kullan cnm inşallah, bazen öyle oluyor, düşünmediğin şeyi alıp geliyo insan, yaaa ben başka şey bakacaktım ama diyosun sonra:KK48:

Sonraki mağazada direk lohusa takımı sordum. Tam böyle burun kıvıra kıvıra bakıyordum ki bunu gördüm vuruldum :KK70: :KK200: alt kısmının pembe olduğunu filan sonra fark ettim..... Üst kısmı ve sabahlığı acayip hoşuma gitti

Ya işte öyle:KK14: sen öyle almam böyle almam de git yapış :KK70: Hem de hiç düşünmediğin parayı ver o_O :deli:
ayyy foto atmayı unuttum aceleye geldi:(
yazlığa geldim canım artık eve dönünce atarım foto

Günaydın annisler biz bugün kontrole gidiyoruz bakalım kızım ne kadar büyümüş uzun zamandır devlete gidiyorum hiç ne bi resim neden ki görüntu yok :KK43:inşallah bugün net bi şekilde görürüm bebisimi ve guzel haberlerle dönerim hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun canlar:KK200::KK200::KK200:

Bazen oluyo insana oyle :D ne kadara aldin canim?
Günaydın kızlar erkenciyim bebişi görmeye gideceğiz bugün 34 doldu bakalım Prenses ne durumda:KK37:bu sefer gülcemalini gösterse bize:dua:
Masallah canim ya 34 ha ne kadar buyumussunuz :) ekim sonu ile basi arasinda cok var tabi :)

Güle güle kullan cnm inşallah, bazen öyle oluyor, düşünmediğin şeyi alıp geliyo insan, yaaa ben başka şey bakacaktım ama diyosun sonra:KK48:

Sağol canım.
Hakikaten öyle oldu, düşünmediğim bişeyi aldım geldim...

ayyy foto atmayı unuttum aceleye geldi:KK43:
yazlığa geldim canım artık eve dönünce atarım foto

Ahaa da ben unutumuyorum. Hatırlatırııııım :KK45:

Sana yazlığında iyi dinlenmeler canım :KK49:

Günaydın kızlar erkenciyim bebişi görmeye gideceğiz bugün 34 doldu bakalım Prenses ne durumda:KK37:bu sefer gülcemalini gösterse bize:dua:

Hadi hayırlı haberlerle dönün inş. canım.
Gösterir inş. bu sefer

Bazen oluyo insana oyle :KK70: ne kadara aldin canim?

Masallah canim ya 34 ha ne kadar buyumussunuz :) ekim sonu ile basi arasinda cok var tabi :)

Oldu onlardan biri işte :KK45: Olmayaydı iyiydi 110 lira verdim :eek: daha doğrusu annem verdi. Önceden beşik parasıyla vermişti, kız annesi alırmış bunu da :rapci:

Dimi :)) hep ayin basinda tahmini dogumu olanlara ozeniyoruz :KK70: bayrama kadar safak sayar gibiyim bayram gecince zaman bayaa azalmis oluyor

Artık hep şafak sayıyoruz canım. Hayırlısıyla bi gelseler inş.

Dün eşim içeri gitti, ben de peşinden yatak odasına geçiyordum, baktım bebek odasında kızımızın beşiği başında :cry: :cry: Sen napıyon burda diye sordum, hiç dedi geçiştirdi, sonra kızımızın beşiğini seviyom gelse artık dedi :KK61:
Bi tuhaf oldum :KK43: Uzun zamandır hasretle bekleyen bi ben değilmişim demek ki...

Sağol canım.
Hakikaten öyle oldu, düşünmediğim bişeyi aldım geldim...

Ahaa da ben unutumuyorum. Hatırlatırııııım :KK45:

Sana yazlığında iyi dinlenmeler canım :KK49:

Hadi hayırlı haberlerle dönün inş. canım.
Gösterir inş. bu sefer

Oldu onlardan biri işte :KK45: Olmayaydı iyiydi 110 lira verdim :eek: daha doğrusu annem verdi. Önceden beşik parasıyla vermişti, kız annesi alırmış bunu da :rapci:

Artık hep şafak sayıyoruz canım. Hayırlısıyla bi gelseler inş.

Dün eşim içeri gitti, ben de peşinden yatak odasına geçiyordum, baktım bebek odasında kızımızın beşiği başında :cry: :cry: Sen napıyon burda diye sordum, hiç dedi geçiştirdi, sonra kızımızın beşiğini seviyom gelse artık dedi :KK61:
Bi tuhaf oldum :KK43: Uzun zamandır hasretle bekleyen bi ben değilmişim demek ki...
Oyy tabiki oyle canim bizde esimle hep basindayiz :)surekli hayaller kuruyoruz :)Rabbim saglikla kucagimza alacagimiz gunu gostersin insallah.
Oh ne guzel canim :D ortaklasa odemislerdi dimi odanin parasinida

Kızlar hastane çantasına neler koymağı düşünüyorsunuz? Hadi dökülün bakiim :KK45:

Oyy tabiki oyle canim bizde esimle hep basindayiz :)surekli hayaller kuruyoruz :)Rabbim saglikla kucagimza alacagimiz gunu gostersin insallah.
Oh ne guzel canim :KK70: ortaklasa odemislerdi dimi odanin parasinida

Evet canım kaynanam gardolapla şifonyeri, annem de beşiği aldı. Ortaklaşa oldu yani. İşte pijama takımını da kız annesi alırmış öyle dedi fazladan verdi para, hatta eşime de bişeyler alınırmış onlara da bakıcam
İşte ufak tefek şeyler bize kaldı. Onları da yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz

Kızlar hastane çantasına neler koymağı düşünüyorsunuz? Hadi dökülün bakiim :KK45:

Hemen atlayım beeen : )

Bebek için;

Çok parçalı (10 parça)olan hastane çıkışlarından
Bir de 5 parçalı hastane çıkışından
Emzik
Bebek bezi
Islak mendili
Ağız bezi
Yüzüne örtmek için sarı yazmayı alıcam ben. Eski usül ama hoşuma gidiyor böyle şeyler

Kendim için;

Gecelik
Pijama takımı
Yazma
Kalın çorap
Süt pompası
Göğüs pedi
Göğüs kremi
İç çamaşırları
Diş fırçası vs

Hastaneye götürmek için de kolonya ve çikolata koyucam çantaya

Benim aklımdakiler böyle canım
Daha eksik varsa, gerekli olanları sizden de bir yere not ederim.

Evet canım kaynanam gardolapla şifonyeri, annem de beşiği aldı. Ortaklaşa oldu yani. İşte pijama takımını da kız annesi alırmış öyle dedi fazladan verdi para, hatta eşime de bişeyler alınırmış onlara da bakıcam
İşte ufak tefek şeyler bize kaldı. Onları da yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz

Hemen atlayım beeen : )

Bebek için;

Çok parçalı (10 parça)olan hastane çıkışlarından
Bir de 5 parçalı hastane çıkışından
Emzik
Bebek bezi
Islak mendili
Ağız bezi
Yüzüne örtmek için sarı yazmayı alıcam ben. Eski usül ama hoşuma gidiyor böyle şeyler

Kendim için;

Gecelik
Pijama takımı
Yazma
Kalın çorap
Süt pompası
Göğüs pedi
Göğüs kremi
İç çamaşırları
Diş fırçası vs

Hastaneye götürmek için de kolonya ve çikolata koyucam çantaya

Benim aklımdakiler böyle canım
Daha eksik varsa, gerekli olanları sizden de bir yere not ederim.
Babaya ne aliniyormus canim bu hazirliklarda duymamistim :) cok iyi olmus sizin acinizdan canim ne guzel :)

kendim için
-depend külot 1 paket
-1 gecelik,1 pijama,1 sabahlık,1 terlik,1 taç,Çorap
-çıkış için rahat kıyafet (geceliğim spor model,araba olacağı için olmayada bilir)
-1 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti (hangisi kullanışlı gelirse o an.
-su+pamuk içerikli ıslak mendil.
-göğüs kremi,kalkanı
-küçük boy ter bezi veya havlu
-seyahat boyu diş fırçası,macunu
-makyaj mlz,seyahat boyu saç fırçası,toka

bebek icin
(önce hastane ile görüşcem ,hastanelere göre değişiyor,
bazısı hiç birşey götürmüyorsun,bazısında liste veriyorlarmış.)

Babaya ne aliniyormus canim bu hazirliklarda duymamistim :) cok iyi olmus sizin acinizdan canim ne guzel :)

İç çamaşırı filan varmış canım. Bikaç bişeyler daha varmış heralde, araştırıyım da ben sana söylerim demişti.

kendim için
-depend külot 1 paket
-1 gecelik,1 pijama,1 sabahlık,1 terlik,1 taç,Çorap
-çıkış için rahat kıyafet (geceliğim spor model,araba olacağı için olmayada bilir)
-1 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti (hangisi kullanışlı gelirse o an.
-su+pamuk içerikli ıslak mendil.
-göğüs kremi,kalkanı
-küçük boy ter bezi veya havlu
-seyahat boyu diş fırçası,macunu
-makyaj mlz,seyahat boyu saç fırçası,toka

bebek icin
(önce hastane ile görüşcem ,hastanelere göre değişiyor,
bazısı hiç birşey götürmüyorsun,bazısında liste veriyorlarmış.)

Öyle hastaneler varmıymış :110: ben burda hiç duymadım öyle bişey canım. Olsaki bile devlet hastanesinde vereceklerini sanmam (sonuçta fakültede bir nevi devlet kurumu değil mi :110: )

Ya ben bu arada dün kaç yerde kendime emzirme sütyeni bulamadım :KK45: :cry: daha nerelere bakıcam bilmiyorum.

Bana gösterdikleri en büyük beden, benim normalde taktığım cup ve şu an onlar bana olmuyor :KK61:

Back
X