-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Kızlar bebişe emzik alıcakmısınız? hangı emzikden alıcaksınız? ben şundan almak istiyorum ama karar veremiyorum

Eklentiler

• 154328089_tn30_0.webp
    154328089_tn30_0.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 29
selam kızlar bugün anca giriyorum nete.
Selen_Ay Selen_Ay canım geçmiş olsun aman tansiyonsa eğer dikkat et tansiyonun hep yüksek olması sakıncalı bi durum.

kızlar izne çıktım ya annemlerle yazlığa geldim eşimi bırakıp ama vicdan azabı çekiyorum yalnız bıraktım diye:( daha öncede gelirdim ama hiç böyle olmazdım hamilelikten mi çok mu duygusalım bu ara bilemedim

Unutmadan yazayım @Inffinity aramıza hoşgeldin
İnsan ne kadar çok korkuyor değil mi....
Amin inş. :dua:
Allah seninde yardımcın olsun canım, dikkat et, son zamanlarımız artık..

Eşimde şey diye kızdı bana, ben pek ihtimal veremedim ama....
Dün sıcak yüzünden canım hiç bişey yemek istemedi, evde dün de meyve bitmişti... O yüzden eşim gelene kadar ağzıma tek lokma sokmadım

Evde bulundurmadığıma kızdığım en önemli şeylerden biri tansiyon aleti diğeri ateş ölçer....
Normal değeri geçtiğini sanmam tansiyonumun, muhtemelen açlıktan baya düştü sonra birden mi yükseldi de öyle oldu acaba
:eğlence:
Sağol canım
Sizde böyle söyleyince sanırım tansiyondu canım. Anlayamadık ki o an...:bicak:

halsizlikle birlikte baş ağrısı olunca tansiyonda yukselme oluyor genelde.Açlık tetiklemiş olabilir.
Uzun süre aç kalmak şekeride yükseltiyormuş.

Selen_Ay Selen_Ay canım geçmiş olsun aman tansiyonsa eğer dikkat et tansiyonun hep yüksek olması sakıncalı bi durum.

kızlar izne çıktım ya annemlerle yazlığa geldim eşimi bırakıp ama vicdan azabı çekiyorum yalnız bıraktım diye:KK43: daha öncede gelirdim ama hiç böyle olmazdım hamilelikten mi çok mu duygusalım bu ara bilemedim
selam aynısı bende de var daha bir üstüne düştüm sanki o bebekmiş gibi davranıyorum :KK45: önceden ufakda olsa kalbini kırdığım oluyordur belki ama hamilelikte bende ona karşı çok vicdanlı oldum:oops:normal galiba durumumuz

Günaydın annişler :KK200:

Dün akşam birden fenalaştım, ne olduğunu da anlayamadık, herşeyi geçtim de bebeğime birşey olur diye o kadar korktum ki anlatamam :KK43:

: ) sizin odanız da tamam değil mi canım? Beşiğiniz gelmişmiydi?
İstanbulda uygun fiyatlı halı bulursunuz inş. ama normalde çarşıda satılan halılar iç uygun fiyatlı değil :KK43:

Günaydın canım :KK200:

:-):-) günümüzün geneli burda geçiyor canım. Valla ben de burdakilerle endişelenip, mutlu oluyorum. Özellikle çok merak ettiğim üyeler mevcut ama genel konuştuğumuz herkesi merak ediyorum yani. :-)
Canım gecmiş olsun dikkat et :)

Kızlar bebişe emzik alıcakmısınız? hangı emzikden alıcaksınız? ben şundan almak istiyorum ama karar veremiyorum

tecrubeli anneler daha iyi bilir.Bildiğim emzik kokuyorsa bebek kabul etmiyormuş.
Birde damak diş yapısını koruyan bir emzik olmalı.
onun icinde Aventin ortodontik özellikli emziklerine bakabilirsin.

Ben Avent gelişmiş ortodontik emziğinden aldım gelişmiş olanı bulması biraz sıkıntılı oldu ama buldum şükür.

tecrubeli anneler daha iyi bilir.Bildiğim emzik kokuyorsa bebek kabul etmiyormuş.
Birde damak diş yapısını koruyan bir emzik olmalı.
onun icinde Aventin ortodontik özellikli emziklerine bakabilirsin.

Ben Avent gelişmiş ortodontik emziğinden aldım gelişmiş olanı bulması biraz sıkıntılı oldu ama buldum şükür.
canım resmini atarmısın ben de bakiim hangisi olduğuna?

Ben aldım canım emzik, tutmazsa da artık yapcak bişi yok.
avent soothie almıştım ben

kızlar izne çıktım ya annemlerle yazlığa geldim eşimi bırakıp ama vicdan azabı çekiyorum yalnız bıraktım diye:KK43: daha öncede gelirdim ama hiç böyle olmazdım hamilelikten mi çok mu duygusalım bu ara bilemedim

Yok canım. İşte ben kendimi bildim bileli hiç tansiyonum yüksek olmaz hatta hep düşüktür.
Doktora gittiğimde de 10/6 filan çıkıyor ya da 11/7 gibi. O yüzden hiç tansiyona ihmal vermemiştim ben. Kan şekerim mi bir anda çıkınca böyle oldu gibi düşünmüştüm. Ama siz burda bahsedince tansiyon en iyi ihtimal gibi.

İşte evde alet olmayınca ihmal olarak konuşmak sıkıntılı

halsizlikle birlikte baş ağrısı olunca tansiyonda yukselme oluyor genelde.Açlık tetiklemiş olabilir.
Uzun süre aç kalmak şekeride yükseltiyormuş.

Bi daha böyle bir hataya düşmem canım. Yaşadığım korku yetti dün.

Canım gecmiş olsun dikkat et :)

Sağol canım

Selam hanımlar nasılsınız bizde hastaneye gittik gayet iyi dedi ama kızım hiç yuZunu acmadı ya nts girdik orda hiç hareket etmedi uyudu bugun. Uykusu tutu benim kızın :)

Ay maşallah kızına annesi iyi işte ne güzel
Eh bebekler bu dönemlerde hep uyuyor ne de olsa büyümeleri lazım
:KK46:

Ben aldım canım emzik, tutmazsa da artık yapcak bişi yok.
avent soothie almıştım ben

Yok canım. İşte ben kendimi bildim bileli hiç tansiyonum yüksek olmaz hatta hep düşüktür.
Doktora gittiğimde de 10/6 filan çıkıyor ya da 11/7 gibi. O yüzden hiç tansiyona ihmal vermemiştim ben. Kan şekerim mi bir anda çıkınca böyle oldu gibi düşünmüştüm. Ama siz burda bahsedince tansiyon en iyi ihtimal gibi.

İşte evde alet olmayınca ihmal olarak konuşmak sıkıntılı

Bi daha böyle bir hataya düşmem canım. Yaşadığım korku yetti dün.

Sağol canım

Ay maşallah kızına annesi iyi işte ne güzel
Eh bebekler bu dönemlerde hep uyuyor ne de olsa büyümeleri lazım
:KK46:
Canim benimde hayatimda gordugum en yuksek tansiyon 10/6 di. Temmuzda baya kotu oldum sabahi zor ettim. Oglene dogru biraz iyi olmustum gittim saglik ocagina 13/8 olmus tansiyonum. Demek ki gece olctursem daha cok yuksekti. Senin belirtulerin yaninda basimda zonklama vardi kafami oynattigim an fena bir agri giriyodu :/

canım resmini atarmısın ben de bakiim hangisi olduğuna?

senin ki bu muydu? bu ortodontik miş zaten.
Screen Shot 2016-08-25 at 17.32.41.webp

Benim aldığımın gelişmiş modeli paketi bu şekilde,diğer emzikler gibi değil ucu yanlarda çıktıları var,ben mavisini aldım.Sirkeci havuz handa 34tl den 20 düşmüştü.
Bunlar içinde NUK markasının ucu yuvarlak slikon emzik askıları var.
Screen Shot 2016-08-25 at 17.32.05.webp

Philips Avent Ortodontik Emzikler ile Bebeğinizin Ağız Gelişimi Güvende

Bebeklerin sağlıklı ağız gelişimini desteklemek üzere tasarlanan yeni Philips AVENT Gelişmiş Ortodontik Emzikler, Philips kullanıcılarıyla tanışmaya hazır

Tüm dünyada annelerin 1 numaralı tavsiye edilen markası olan Philips AVENT, Gelişmiş Ortodontik Emzikleri piyasaya sürüyor. Philips AVENT Gelişmiş Ortodontik Emzik, sağlıklı bir ağız gelişimini desteklemek ve en üst düzeyde rahatlık sağlamak üzere, dünyanın önde gelen ortodontistlerinden Dr. Kai Hageman’ın katkılarıyla geliştirildi.
avent1.jpg

Bebeklerin ağız gelişimi konusunda ekstra güvence sağlayan Philips AVENT Gelişmiş Ortodontik Emzik, benzersiz kanatlı şekli ile özellikle dişetleri ve dişler üzerindeki baskıyı en aza indirgeyecek şekilde geliştirildi. Emziği genişleten kanatlar sayesinde, emme nedeniyle dişler üzerinde oluşan baskı damak boyunca eşit bir şekilde dağılarak azalıyor. Ortodontik şekli bebeğin dilinin doğal bir pozisyonda kalmasını sağlayarak havanın kolayca akmasına ve bebeklerin emziğe en fazla ihtiyaç duydukları durumlarda en üst düzeyde rahatlık elde edilmesine olanak veriyor.

avent3.jpg
Philips AVENT Gelişmiş Ortodontik Silikon Emzik, en yüksek kaliteyi ve güvenliği sağlayacak şekilde tasarlandı. Bebeğinizin ağız gelişimindeki farklı evrelere uygun olarak, çeşitli boyutları, biçimleri ve renkleri bulunan, 0-6 ve 6-18 ay olarak sınıflandırılan Philips AVENT emzik yelpazesine Gelişmiş Ortodontik Emzik de eklenerek bu grup ürünleri daha da güçlenmiş oldu;

Silikon Emzikler
• BPA içermez
• Tatsız ve kokusuz olması nedeniyle bebeğiniz tarafından kolaylıkla benimsenir
• Pürüzsüz, şeffaf, temizlemesi kolay ve yapışmaz özelliğe sahiptir
• Sağlam, uzun ömürlü ve zaman içinde biçim ve renginde değişim yaşanmaz

Emzik Kalkanındaki Havalandırma Delikleri
• Emzik kalkanında bulunan havalandırma delikleri tükürük birikimini önler, havanın bebeğin cildinden daha etkili bir şekilde akmasını sağlar.

Geçmeli Hijyenik Kapak
• Sterilize edilmiş emziklerin temiz kalmasını sağlar.

Son düzenleme:
Kendi özel doktorum beni sepetledi:KK48: benim yapabileceğim bir şey yok dedi, professora yönlendirdi, çalışma yok, bol su iç, dinlen bu kadar. Devletteki doktor 10 günden bir nstye çağırdı, o da aynı şeyi dedi, 34ten önce olursa büyükşehire gitmem gerekecek, bizim ilçedeki tüm devlet özeller yalnız 37de olan doğumları kabul ediyorlarmış, prematüre küvoz yokmuş ondan. Bir de daha önceler doğum önleyici ilaçlar varmış ama yan etkilerinden dolayı yasaklanmış. Yani bildiğin evde oturup bekliyorsun :KK45: professor ise erken doğum riskin var ama çok düşük bi risk, rahim ağzı 2.4 müş bende, 1.5 cm altında olanlar çok riskliymiş. Ama yine nstde sancı çıkarsa çiğer geliştirici iğne yapılacakmış. Professor çok rahatlatdı korkma dedi, inşallah bir kaç hafta daha idare edersin dedi. Endişeli durum yok dedi, çocuk haftası ile uyumlu , erken doğarsa bile yaşama şansı yüzdeyüz dedi. Sancı belden gelmediği sürece korkma dedi, bende belden gelmiyo sadece adet sancısı oldu 2 gün, onu da strese bağladı, yoksa sancı durmaz dedi. Su, kan nişan gelmediği sürece korkma dedi ama bol su iç. Allah korusum erken doğum olursa da 112yi aramamız gerekiyor, öyle pat diye universite hastanesine gitmiyormuşsun, çünkü küvöz bulmak çok zor türkiyede, 112 kendisi yönlendiricekmiş, benim ilimde olmağa da bilir, neresi müsaitse oraya gönderiyorlarmış. Çok uzun oldu , okuyup bitirdiysen helal olsum:KK53:
:eğlence:Okudum tabiki de merakla CANIM Ne GÜZEL RAHATLATMİS dokTORUN Yaa DOKTOR dEDİLİR GİBİ sen hiiicc sıkıntı etme allaha emanet elinden gelen bişey yok sonuçta

Iyi yapmissin canim neler aldin :)
Gecenin bu saatınde yine ben:)) karın ağrısı ve bebeğin acıtan haraketleri ile uyandım, hala da ağrım geçmedi :işsiz:
Cnm, 1 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti, göğüs pedi, pişik kremi, çanta, su geçirmez alez bir tane daha aldım, emzik, askısı, doğum sonrası korse, tırnak makası, humana still tea falan filan:kk77: inşallah yarın hastane çantamı yaparım. Gecelik sabahlık evde olanlardan koyacam şimdilik, bebek acele etmezse eylülde alırım :KK49:

Günaydın annişler. :KK200:

Uykusuz bir geceden slm bana yine.

MutluBulut_ MutluBulut_ canım muhtemelen benim de yükseldi ama işte muhtemelen... Neyse şükür daha geçti.

Gecenin bu saatınde yine ben:)) karın ağrısı ve bebeğin acıtan haraketleri ile uyandım, hala da ağrım geçmedi :işsiz:
Cnm, 1 emzirme sütyeni, 2 emzirme atleti, göğüs pedi, pişik kremi, çanta, su geçirmez alez bir tane daha aldım, emzik, askısı, doğum sonrası korse, tırnak makası, humana still tea falan filan:kk77: inşallah yarın hastane çantamı yaparım. Gecelik sabahlık evde olanlardan koyacam şimdilik, bebek acele etmezse eylülde alırım :KK49:

Aldıkların hayırlı olsun. Benimde acilen onlardan bazılarını alıp koymam lazım canım

O gece saatlerinde ben de ayaktaydım canım.
Dün akşam yine karnım taş gibiydi. Ve sonrasında kızım hiç rahat durmadı. Doğum öncesi alıştırmalarmış onu iyice öğrendim...
Kızım da döndükçe her yeri batıyor gibi ağrıdı :(
Yalnız ekstra karın ağrısı da vardı ve uzun süre geçmedi. Gecede kaç saat uykusuz kaldım.
Sonra afedersiniz ishal olduğumdan olduğunu anladım. Bu magnezyum bana hiç iyi gelmiyooooor.
:cry:

Back
X