• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
yarın hazırlamayı düşünüyorum canım burdakileri okuduktan sonra korktum :)

Korkma ama tedbirli ol : ) ben geçen hafta mı hazırladım, ondan önceki hafta mı ne....
Hala da tam olarak hazır değil, hani ana kalemler var, eksik olanları ekliyorum aldıkça filan...
Hala hasta bezi alınacak mesela...

Aynı gun gıdıcez o zaman :KK200:

aynen gırdım :KK48: bunlarda net olmuyor nasılsa canım eksı artı oluyor ya :anneadayı: sagol teyzesı senın yazını gordum vallahı ugrastım ama yok :KK48: pc ye atamıyorum telefondada yuklenmıyo:KK48:
oo sıze yıne hedıye hee :KK48: ne gelecekmıs bılgın var mı

Yan çevir resmi :KK45: boyut olmadı diyince öyle yapıyom ben
Gruptaki arkadaş sordu (whatsapp grubu) süprizmiş söylemedi arkadaş bakalım neymiiiiş :KK45:

daisy5 daisy5 canım doğum yapanlardan aramızda bi sen varsın heralde :olamaz:.... Kimse girmiyo daha :eek:
Kızın iyidir inş. Anneliğe alışabildin mi :anne:

Ayy kuzucuk uyuyor bende fırsat buldum girdim nete sizde doğum yapında inş. konuşalım emmeleri uykuyu falan çok güzel şeyler:anne:

Ayy insallah canim :) kac gunluk oldunuz
Korkma ama tedbirli ol : ) ben geçen hafta mı hazırladım, ondan önceki hafta mı ne....
Hala da tam olarak hazır değil, hani ana kalemler var, eksik olanları ekliyorum aldıkça filan...
Hala hasta bezi alınacak mesela...

Yan çevir resmi :KK45: boyut olmadı diyince öyle yapıyom ben
Gruptaki arkadaş sordu (whatsapp grubu) süprizmiş söylemedi arkadaş bakalım neymiiiiş :KK45:

daisy5 daisy5 canım doğum yapanlardan aramızda bi sen varsın heralde :olamaz:.... Kimse girmiyo daha :eek:
Kızın iyidir inş. Anneliğe alışabildin mi :anne:
Olmadi canim hatta kirptim fotoyu oylede olmadi :)) oo heycanlandiriyo :D bakalim ne gelecek :)

Kizlara sancilar duzene girdi ama hala acilma 1 parmakta kalmis, ilerlemiyor, bu geceyi beklicez, ilerleme olmazda sezeryane alicak doktor, suyumuz gelmiyor artik. Dualarinizi esirgemeyin

Canım dualarim seninle sagsaglim bebegine kavusursun insallah.
Haberlerini bekliyoruz.

Kizlara sancilar duzene girdi ama hala acilma 1 parmakta kalmis, ilerlemiyor, bu geceyi beklicez, ilerleme olmazda sezeryane alicak doktor, suyumuz gelmiyor artik. Dualarinizi esirgemeyin

Merak ediyordum agra seni öyle
Buraya kadar geldi ya artık hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

İnş. inş. açılma olur :dua:
suni sancı düşünmüyor mu peki doktor?

İnş. Açılman olur canım Allah kolaylıklar versin :dua:

Kizlar yine biz :) doktor geldi muayiene etti. Su kesesi iki kat oluyormus, ben biri patlamis, digeri duruyor, cocugun yeterince suyu var, kalp atisi sukur iyi. Bu gece beklicez, yarina acilmada ilerleme sanci da artma olmazsa eve gidicez. Doktor gunune var hala dedi, suyun da yeterli, bebek sukur iyi ve kucuk bebek, o yuzden bekleyecegiz, tehlikeli durum yok. Sezaryen veya suni sanciya simdilik hic konusmadi. Ebeye hatta ikinci kat yirtilmamis deye firca atmis gibi oldu, nasil gormedin onu diyor. Sabahdam bir shey yemedim. Shimdi ufak tefek sheyler yeyecegim, sabahi bekleyecegiz. Bu kadar. Bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi.

daisy5 daisy5 evet yaa maşallah bizi unutmadın bebişin nasıl canım kolay mı annelik nasıl kolay emmeye başladı mı bize annelik bilgilerinden paylaş canım kendine de bebeğine de dikkat et öpüyorum ikinizi de

37.haftanda 9 da gel dedi ama cati muayenesi var demedi bakalim kismet 35.hafta da 2700 kg di iki haftada kilo almismidir ki:anneadayı:
Seninki 3200 falan olmuştur kilosu canım almaz olur mu belki 3200 de geçmiştir çatı muyahenesini benim doktor hiç yapacam demedi kiloya bakınca senin çatına baktık mı demişti bende yok dedim öyle baktı önceden söylemedi benim ki de

Kizlar yine biz :) doktor geldi muayiene etti. Su kesesi iki kat oluyormus, ben biri patlamis, digeri duruyor, cocugun yeterince suyu var, kalp atisi sukur iyi. Bu gece beklicez, yarina acilmada ilerleme sanci da artma olmazsa eve gidicez. Doktor gunune var hala dedi, suyun da yeterli, bebek sukur iyi ve kucuk bebek, o yuzden bekleyecegiz, tehlikeli durum yok. Sezaryen veya suni sanciya simdilik hic konusmadi. Ebeye hatta ikinci kat yirtilmamis deye firca atmis gibi oldu, nasil gormedin onu diyor. Sabahdam bir shey yemedim. Shimdi ufak tefek sheyler yeyecegim, sabahi bekleyecegiz. Bu kadar. Bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi.
Canım hakkında hayırlısı olsun açılma yoksa aslında sezeryana alsa ya seni de yormasa ama doktor biliyordur işini duamız seninle

Seninki 3200 falan olmuştur kilosu canım almaz olur mu belki 3200 de geçmiştir çatı muyahenesini benim doktor hiç yapacam demedi kiloya bakınca senin çatına baktık mı demişti bende yok dedim öyle baktı önceden söylemedi benim ki de
benimde tek korkum cati muayenesi :bicak:

Sende bebeginde iyi olunda kalsın göbişinde zamanda gelsin :anneadayı:

Gelesi yok senin minigin :)

Gecenin bi yarısı uyku yine tutmayınca beeeen :KK12::KK45:

Seni merak ettiğimden girdim agra
Çok şükür iyiymişsiniz çok sevindim :anneadayı:
Seninki gelme atakları yapıp beceremiyor gibi :KK46::KK200:
Hakkınızda hayırlısı artık ama artık gelmesi; kim bilir belki yarın belki yarından da yakın :KK66:

Ay agra çok sürmez doğurursun sen Can'ım açılmayı kolaylaştıran şeylerin başında seks geliyor açılmayı çok güzel tetikliyor. Hurma yemek yerde dizlerinin üzerine çömelip başını öne doğru eğip durmak merdiven inip çıkmak açılma için biçilmiş kaftanlardır. Bol bol sıcak duşa girmeyi ihmal etme rahatla sürekli zen müzikleri dinleyebilirsin doğum da çok rahatlatıyor ve doğumu kolaylaştırıyor. Merak ettiğin bişey olursa sor şimdilik aklıma gelenler bunlar senin için hayırla al bebeğini kucağına cnm

benimde tek korkum cati muayenesi :bicak:
Valla doğum gecesi kaç kez bakıldı hesabını tutamıyorum
Dr un eli çok etkili bu işte
Kendi dr umds hiçbir ağrı sızı hissetmedim
Ama nobetcivardi erkek canımı çıkardı
Kendinizi kasmayin Allahin izniyle basit bir islem

Valla doğum gecesi kaç kez bakıldı hesabını tutamıyorum
Dr un eli çok etkili bu işte
Kendi dr umds hiçbir ağrı sızı hissetmedim
Ama nobetcivardi erkek canımı çıkardı
Kendinizi kasmayin Allahin izniyle basit bir islem
Aslında absürt bi benzetme olacak ama en kolay yolu sanırım bu anlatmak için affınıza sığınıyorum kızlar şimdi çatı muayenesi işaret ve orta parmağım birleştirilip içeri sokulması suretiyle yapılan bi işlem düşünün ki Oray'a onun 2 3 katı(artık kişiye göre değişir) büyük birşey giriyor ve acımıyor. Çatı muayenesi yapılırken acımasının sebebi çok sıkmak kendini Nasıl vaginusmus olanların canı çok yanıyor ilişki sırasında çatı da böyle bişey aslında normal kendinizi bırakırsanız ilişki de ki gibi hiç ama hiç acı hissetmezsiniz.

Back
X