• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bunlarda benim cinsiyeti öğrenir öğrenmez kızıma yaptığım bebek şekeri bebek kolonyaları çubuklarımız ve kendime yaptığım terlikle kızımın takımı :) inanın internetten almanıza hiç gerek yok hepsinin malzemesini alıp kendim yaptım bana toplam 80 liraya maal oldu :)
maşallah çok tatlılar Allah kullanmayı nasip etsin eee artık bizde isteriz

canım ben zaten istanbulda oturmuoyurum işte mALZEMeleri burdan temin edenbilir miyim hiç bilmiyorum...netten sipariş versem evde ugrassam cok ii gelir bana çünkü ben 4 aydır evdeyim sıkıntılı gecityor hamileleigim biraz
canım malzemeler nette de satılıyor, bebek şekeri toptan malzeme diye yazılınca bir çok site çıkıyor

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı.23 haftaligiz ve en basindan beri 2 hafta geriden geliyo oglum.gec dollenme demisti doktor. Bugun ekstra bas cevresi iki hafta geride çıktı. Olumsuz cumle kurmadi ama aciklama da yapmadi.bu konuda bilgisi olan var mi?
cok gecmiş olsun inş en kısa zamanda gününe yaklasır canım

geç döllenme sık rastlanan bir durum , bunu sıkıntı yapma , 2 hafta değişmemiş baştan beri iki hafta geri çıkmış yani bebeğin normal şekilde gelişimine devam ediyor.Sonradan ortaya çıkan bir sıkıntı yok.Durum stabil.Eğer normal gidip birden gerilemeye başlasaydı ve diğer kontrollerinde gerilme haftası 3 hafta vs şeklinde artsaydı o zaman sıkıntı olurdu.Ama anlattığına göre bebek normal gelişimini devam ediyor sat tarihine takılıp üzme canını , allah bebeğinide senide korusun ;)

geç döllenme sık rastlanan bir durum , bunu sıkıntı yapma , 2 hafta değişmemiş baştan beri iki hafta geri çıkmış yani bebeğin normal şekilde gelişimine devam ediyor.Sonradan ortaya çıkan bir sıkıntı yok.Durum stabil.Eğer normal gidip birden gerilemeye başlasaydı ve diğer kontrollerinde gerilme haftası 3 hafta vs şeklinde artsaydı o zaman sıkıntı olurdu.Ama anlattığına göre bebek normal gelişimini devam ediyor sat tarihine takılıp üzme canını , allah bebeğinide senide korusun :KK66:
Umarım öyledir canim.insan ister istemez takıyor.keske doktora sorsaydim o zaman ama doktorun rahatlığı endişe yaratmamisti o an.simdi simdi kurmaya basladim kendimce

amin canım benim hepimizinki inşallah sağolasın :)
listeyi nerde görebiliyoruz ben denk gelmedim hiçte :)
Merhaba canım, yanlış okumadıysam Düzce lisin sen de, acaba hangi doktora gidiyorsun?
Uzun zamandır foruma girmemiştim kötü haberler sebebiyle, şimdi okudum da haberler güzel inşallah, çok sevindim herkes adına

Canim doktorlar bir terslik oldugunda soylemekten cekinmiyor icin rahat olsun bi sikinti olsa soylerdi

Kızlar ne zamandır girmiyorum. İnşallah herkes iyidir. Benim bugğn elim ayağım çok şişti bi de yüzümde şişlik, gözümde şişlik var. İnternette tehlikeli olabilir diyor yarın dr randevusu alamadım ama gitmeye çalışcam. Sizde de var mı?

Kızlar ne zamandır girmiyorum. İnşallah herkes iyidir. Benim bugğn elim ayağım çok şişti bi de yüzümde şişlik, gözümde şişlik var. İnternette tehlikeli olabilir diyor yarın dr randevusu alamadım ama gitmeye çalışcam. Sizde de var mı?
Canim istersen bi dontorunu ara.
Tuz kullanimin nasil

Merhaba canım, yanlış okumadıysam Düzce lisin sen de, acaba hangi doktora gidiyorsun?
Uzun zamandır foruma girmemiştim kötü haberler sebebiyle, şimdi okudum da haberler güzel inşallah, çok sevindim herkes adına

merhaba canım evet düzceliyim
sende sanırım öylesin
ben düzcede hiç bir doktoru beğenmiyorum çevremdekilerden çok şeyler duydum
çok yakınlarımdan hatta bi kerede yaşadım
ilk bolu çağsuya gidiyordum 3. aydan sonra fatmahatuna gitmeye başladım
hastane sahipleri aynı zaten çokta memnunum
sen hangi hastaneye gidiyorsun

Back
X