- 1 Şubat 2016
- 912
- 1.091
- 33
- 37
inşallah siz hemencecik halledersiniz ben diyorum en azından çocuk odasını yapalım o bile kar yani yanıma
beni bi oda kurtarmıycak inşallah halledilir bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah siz hemencecik halledersiniz ben diyorum en azından çocuk odasını yapalım o bile kar yani yanıma
Bende balli boregim diyoruminşallah oğlumu şimdiden ballı kaymağım diyorum zaten çocuğu yemelik yapıyorum tam :)
sağlıkla gelsinler de inşallah
cocuk hamur isi gozumdeAma kimse beklemek istemiyor yani esime diyorum 40 hafta ne kadar uzun bi sureymis dieZaten bunu dediğinde benim surat ifadesi görCen gözlerim portluyor![]()
Atsan şimdilik çok ciddiye de almazlar daha çok nazlarlar![]()
bende eşimle konuştum ağustosun ilk haftası başlarım istersen dedi tek başına yapacağı için hafta hafta yapabilir bütün evi sadece pazarları yanibeni bi oda kurtarmıycak inşallah halledilir bakalım
Ayy çok güzelmis ben de annesinin aslanı diye seviyorum![]()
Ben hamileliğimin ilk ayından itibaren başladım ilaca hâlâ da devam ediyorum doktorum 9 ay kullanman gerekiyor demişti bebek için hiç bir sakıncası zararı yokmuş içini ferah tut demişti doktorum.söyledi
Canım ben bazen öyle bir hissediyodum ki bi vuruyodu çıkıcak sanıyodum tam oramda hissediyodum. Doktoruma sordum aşağıda mı duruyo neden böyle hissediyorum diye... Baş aşağı durduğu zamanlarda yandan ayakları itince baskı uyguluyomuş direk doğum yapacakmış hissi verir ama hiç öyle birşey olmaz merak etme dedi. Sende aklına takma duruşuyla alakalı bir durum o.Kizlar benim bebeģim bazen tekme attiginda ozellikle gobegimin altina teptiginde alttan hissediuorum. Boyle sanki bi bag var ve bebegim teptiginde o sey aşagidan tutreşiyor gibi. Benim gibi alttan hissedenler var mi?
zaten ödemler de başladı şişiyorum balon gibi :)) inşallah veririz kiloları ya bu sıcakta nası erimiyorsak hayretler içindeyim :))çok iyi almışsın ben 12 oldum yani ilk aylarda kusunca 58 e düşmüştüm 4 buçuk aya kadar kilo almadım şimdi 70 oldum![]()
bende eşimle konuştum ağustosun ilk haftası başlarım istersen dedi tek başına yapacağı için hafta hafta yapabilir bütün evi sadece pazarları yani
ben ağırlaşmadan bütün temizlik bitsin istiyorum
eylül başında da kadın çağırırım halılar storları da yıkamaya yollarım oh mis
ben akıllı kızım uslu kızım diye seviyorum annesinin prenseside diyorum tabiii :) hep akıllı ol anneni babanı üzme laf dinle diye tembihliyorum şimdiden. bilinçaltına yer etsin fıstığımın ilk torun her iki taraftada çok şımartıcaklar biliyorum şimdiden önlem almam lazım
çocuğu çok şımartmıyım şimdiden diyorum arada paşam diyorum da çocuk doğar paşazade hisseder kendini gerek yok
kendi kendime dalga geçiyorum işte![]()
bende oğluma bi oda takımı aldım sonunda :))![]()
cnm çini rahat tut dr öyle dediyse..Canım ben bazen öyle bir hissediyodum ki bi vuruyodu çıkıcak sanıyodum tam oramda hissediyodum. Doktoruma sordum aşağıda mı duruyo neden böyle hissediyorum diye... Baş aşağı durduğu zamanlarda yandan ayakları itince baskı uyguluyomuş direk doğum yapacakmış hissi verir ama hiç öyle birşey olmaz merak etme dedi. Sende aklına takma duruşuyla alakalı bir durum o.

ayy cnm aynen :) ben de şımartıyo olabilirim aslında, balım kaymağım güzel kızım fındığım fındık burunlum bal kuzum diyorum :)
eşim tarafından 2. torun ama onlar da inci kızımız diye seviyorlar, doğduktan sonra inci desinler ,istemem açıkçası adı inci olmucak sonuçta ama içlerinden öyle geliyor :)
benim tarafta ilk torun, prenses diyor onlar, sülalede benden başka kız yoktu, bana prenses diyoarlar, şmdi de benim kızım prenses diye sevyorlar:)
babası da senin konuştuğun gibi konuşuyor, akıllı uslu söz dinleyen yi niyetli hayırlı bir evlat ol inşallah diye :)
canım kız bebeklere nasıl prenses deniyorsa erkek bebeklere de paşa deniyor :) çok duyacaksın sen de, benim de hoşuma gidiyor aslında :)
bizim yeğen var çocuğun adını unutmuş olabilir dedeleri neneleri paşa demekten :) ben bilerek paşa demiyorum adını söylüyorum unutmasın adını![]()
aynı zamanlarda aynı şeylerle uğraşıcaz gibi duruyo :) benimde planım öyle boya biter bitmez halıları gönderip kadın çağırıp temizlik yaptırmak sonrada bebişin odasını alırız onun eşyaları falan derken aaaayyy doğruyorum derim artık hayırlısıyla :)