- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
Canım benımde odası geldi.. O kadar tatlı oldukş surekli girip bakıyorumgünaydın hamişler bugün bebişin dolapla şifonyeri geliyor çok heyecanlıyım ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benımde odası geldi.. O kadar tatlı oldukş surekli girip bakıyorumgünaydın hamişler bugün bebişin dolapla şifonyeri geliyor çok heyecanlıyım ya![]()

Yasinin Prensesi canım benim kıyamam sana... geçicek bunlar, bence brkaçgüne toparlayacaksın kendini.. tamamen hormonal dalgalanmalar yaşıyoruz o yüzden... daha önce anlatmıştım burda, bebeğini istemeyen kişiler bile doğunca bebeklerine tapıyolar ve çok iyi anne oluyolar, biz haydi haydi olucaz
hiiiiç şüphe etme, Rabbim gösterir inşallah o günleri, bebeklerimiz için tavsiye alıcaz, deneyim paylaşıcaz herşey onlar için :)
alışveriş işlerinde de ben de çok stres yapmıştım geçen ay, hiç listem bile yoktu, gelen hediyeler falan vardı ama neyin ne olduğunu bilmiyodum, sonra evdeki şeyleri açtım hep nedir ne değildir nası kullanıcam inceledim, kıyafetler kaç bedenmiş, falan diye.. sonra listemi yaptım.
Liste yaptıktan sonra stresim geçti, çünkü herşey kolaylaşıyo. tavsiyem bu canım, mesela benim yarım kollu çıtçıtlı zıbınlarm varmış evde, ama uzun kollu yokmuş, aldım 4 tane. ilk zamanlar giydireceğim takım yokmuş, aldım ...
aldıkça listeden çiziyorum, hala eksk olanlar için de plan yapıyorum, ctesi öğleden sonra beşik bakcam , hastane çıkışı alcam mesela falan.. ama stresim geçti:)![]()
Canım benımde odası geldi.. O kadar tatlı oldukş surekli girip bakıyorum![]()

Canım bendede 50 gr lık yüklemede 163 çıktı benim doktorda 100 gr lık yükleme yapalım dedi bende yaptırmak istemediğimi söyledim o da o zaman diyet uygulacaksın ve haftada 2 kez açlık tokluk şekerini ölçeceksin dedi. Ben diyet uyguluyorum elimden geldiğince ama makinem olmadığı için açlık tokluğa bakamıyorum makineyi en kısa sürede alacağım inş.
Anlamıyorum bu insanların kilo ile çocuğun gelişimini doğru orantılı düşünmelerini , bebek anneden ihtiyacı olanı alır ve onların ihityaçlarıda mineraller, vitaminler, protein kalsiyum vs. çok kilo alırsın aaa dikkat et bunların birde vermesi var olmaz ama böyle derler, bebek iri olur obezite olmasın bu çocuk, zayıf küçük olur hasta mı neden gelişmiyor iyi bakamıyorsun derler her bebek ve her hamilelik kendine özgüdür hala bilmezler zaten millet olarak çok severiz olumsuz eleştiriyi sen doğru beslendiğine inanıyorsan takma kimseyi hem ne var sağlıklı olsunlarda küçük doğsunlar biz onları dışarda büyütürüz , benim bir kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor sağolsun bu konuda eşim destekçi daha bizi neler bekliyor aaa sütün yetmiyor, aaa falanca böyle yapıyor sen neden yapmıyorsun aaa öyle olmaz ki çok yanlış gibi gibi benim oğluşum hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli olsundabiz gardımızı alıp savunmayı yaparız
aman insanların hepsi bir değişik. Benimde 150cm boyum var zayıftımda hamile kaldığımda hemen göbeğim çıkıverdi. Şimdi baya büyük göbek ,soruyorlar 6 aylık diyorum aaa emin misin sanki doğuracak gibisin. Çok mu iri bebek, nasıl çıkaracaksın sen onu ha ha ha falan yapıyorlar kendilerince. Davul gibi şişmişsin diyorlar 6 kilo aldım aslında. daha 3 ay var önünde sen son zamanda yürüyemezsinde falan diyip kahkaha atıyorlar gülüp geçiyorum artık. Sağlıklı olsunda varsın ben 1 ay yatayım diyorum utanıyorlar biraz ama ne yaparsan yap susmuyorlar yani. Göbeğin çıktığında da bunlara maruz kalıyorsun hiçbir şekilde milleti memnun edemezsin gül geç.
canım hafif ayak şişmesi normal, benim de ayak bileklerim şiş. akşamları daha çok şiş oluyor, sabah uyandığımda inmiş oluyor. evdeysen de uzat ayaklarını ama altına yüksek yastık koy ve bol su iç. arada bir masaj yap oralara ödem dağılsıngunaydın anneler, ben toplamda 3 kılo aldım. ama ayaklarımdakı sısmeler var. tansıyon ılaclarımı da tam alıyorum tuzsuz yıyorum. doktor sıfır tuza ındırdı. ayaktada deılım. sureklı korkuyorum napcam bılemedım korkuyorum bu sısmelere.
Hahahaha aynen ben de iZliyorum canım :))))hala gerçekmiş gibi gelmiyor ya okadar az zaman kalmış ki içerde kıpırdayan şey gerçekten bir bebek ve bizim. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
süper dadıyı izliyorum şimdi iyice korkuyorum annelikten allah inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz![]()

Arkadaslar kapi susunu ve hediyelikleri internetten yaptirip memnun olanlar veya tavsiye edebileceginiz siteler varsa paylasir misiniz? Ben bulduklarimdan hala begenemedim bir sey.
Cnm ben cok arastirdim ne istedigine nasil istedigine bagli ben bole bise yaptirdim oglumaArkadaslar kapi susunu ve hediyelikleri internetten yaptirip memnun olanlar veya tavsiye edebileceginiz siteler varsa paylasir misiniz? Ben bulduklarimdan hala begenemedim bir sey.
aman insanların hepsi bir değişik. Benimde 150cm boyum var zayıftımda hamile kaldığımda hemen göbeğim çıkıverdi. Şimdi baya büyük göbek ,soruyorlar 6 aylık diyorum aaa emin misin sanki doğuracak gibisin. Çok mu iri bebek, nasıl çıkaracaksın sen onu ha ha ha falan yapıyorlar kendilerince. Davul gibi şişmişsin diyorlar 6 kilo aldım aslında. daha 3 ay var önünde sen son zamanda yürüyemezsinde falan diyip kahkaha atıyorlar gülüp geçiyorum artık. Sağlıklı olsunda varsın ben 1 ay yatayım diyorum utanıyorlar biraz ama ne yaparsan yap susmuyorlar yani. Göbeğin çıktığında da bunlara maruz kalıyorsun hiçbir şekilde milleti memnun edemezsin gül geç.
Hahahaha aynen ben de iZliyorum canım :))))
Bide iki çocuk daha zordur tAbi![]()

kızlar midesi bulanan var mı
ilk aylara döndüm gibi iki günde bir midem bulanıyo kustuğumda oluyor
çocuk saçlanırken olurmuş diyorlar ya doğru mu ki?
Gaviscon şurup veriyor doktorlar hamileler için rahatlatıyorkızlar midemde yanma var benim
yemek borum yanıyor reflü gibi napıcam ben yaa![]()
Cnm ben cok arastirdim ne istedigine nasil istedigine bagli ben bole bise yaptirdim oglumaEki Görüntüle 1860862
ben de yazmıştım bu konuda eczaneden şeker ölçüm kiti alıp diyet yapıp takip ediliyor açlık tokluk amaç diyet ile düşecek mi eğer düşmezse tekrar yükleme yapılıyor garanti duruma göre sonra insülin iğnesi vs.. tedavisi yapıyorlarMrb kızlar
Benim 50 gr lik şeker yuklemesi sonucu 160 cikti.doktr 3 gunluk diyet yap gel tekrar yukleme yapalim dedı. .ama ben tekrar yükleme yaptırmak istemiyorum.
Bunun başka bi yolu yokmu.
Burda bı arkadaş tekrar yükleme yerine açlık tokluk olcturecegini söylemiş. Acaba diyet yapıp mi yapmadan mi olcturecek.
Bilen arkadaşlar cvp yazarsa sevinirim..
olabilir saçlanması doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama bu ara güzel etkiliyor benisaçtan değil de bebek artık baya yukarı çıktığı için mideyi rahatsız etmeye başlamış olabilir,
ama geçen hafta çok sıcaktı, ben sıcaktan fenalaşıp istifra etmiştim, kötü olmuştum, hep yatmıştım.
o tarz bir şey de olabilir.
Bende kusma yok ama bulantı oluyor canım ilk dönemlerden tek farkı yemek yiyebiliyorum :)kızlar midesi bulanan var mı
ilk aylara döndüm gibi iki günde bir midem bulanıyo kustuğumda oluyor
çocuk saçlanırken olurmuş diyorlar ya doğru mu ki?