• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende kusma yok ama bulantı oluyor canım ilk dönemlerden tek farkı yemek yiyebiliyorum :)
aynen yemekten yana sıkıntım yok artık çok rahat bende yiyorum ama
koku hassasiyetim geldi yine bi de midem tutuyo işte anlamadım gitti

Gülüm hangi devirde yaşıyoruz alışveriş listeni yap en kötü ihtimal internetten işte üzme o tatlı canını da:KK200: bebisin de üzülür ama bak Allah korusun :KK200:
tamam canım çok teşekkür ederim bugün daha iyiyim inşallah bundan sonra da böyle devam eder
duysal günlerim çok yoğundu bu ara napalım oğlum hormonlarımla oynuyo sanırım içerde :KK70:

kızlar benim sütüm geliyor sizde bi değişiklik var mı ya böyle sarı bi sıvı kolostrom gibi bişey galiba. erken doğum belirtisi değildir inslh :(

Canim cok guzel gule gule kullan ama sen internet uzerinden yaptirmamistin sanirim. Izinlerde kalkti benim fiziksel olarak gezecek imkanim yok, online halletmeye calisacagim bu isi.
O yuzden demedim canm ben bi kac yer buldum ama onlar daha suslu seyler yapiyolar aynali yazilar fln senin cinsiyeti neydi

kızlar benim sütüm geliyor sizde bi değişiklik var mı ya böyle sarı bi sıvı kolostrom gibi bişey galiba. erken doğum belirtisi değildir inslh :KK43:
aaa bende de oldu canım 2 gün önce internetten kısa bi araştırma yaptım olabiliyormuş ancak kanlı değişik renkte bi sıvı gelirse doktora başvurun diyor onun haricinde normalmiş.

Doğumum 4 Ekim görünüyor. Yataktan zor kalkıyorum ayaklarım davul gibi şişmiş oluyor. Eklemlerim ağrıyor sürekli. :(

btlyur btlyur gecmis olsun canim allah yardimcin olsun.grupta ilk doğum yapacaklardansin sanirim, az kalmis.

Biz de bugun dr gittik. Masallah bebisim 1026gr 35 cm olmus:nazar:masallah..cati kemigim agriyo dedim hemen magnezyum yazayim dedi,istemedim.dayanilmayacak gibi degil ara ara oluyo dedim.

btlyur btlyur gecmis olsun canim allah yardimcin olsun.grupta ilk doğum yapacaklardansin sanirim, az kalmis.

Biz de bugun dr gittik. Masallah bebisim 1026gr 35 cm olmus:nazar:masallah..cati kemigim agriyo dedim hemen magnezyum yazayim dedi,istemedim.dayanilmayacak gibi degil ara ara oluyo dedim.
Canim benim bebegim de biraz asagida duruyormuş. Bu yuzden doktorum gecen hafta magnezyum yazmisti. Onu ictiktan bikac gun sonra bebegimi daha yukarida kaburgalarim hizasinda hissetmeye başladim. Yarari oldu cok ssukur

MRB cnm ilk gebelikte çıkmamıştı şeker bunda da çıkmaz saniyodum. Sekere hamurisi ne düşkün biri değilim çok şaşırdım. Artık dediğin gibi eczaneden olctürüp takip ederim bende .çok şükür çok yüksek degil.inslh diyetle düşer. Sağlıklı sıhhatli hamilelikler cnm
düşer inşallah yürüyüş yap her gün meyve az ye pilav makarna ve nişastalı şeyler patates gibi yok bunlar benim doktorumun önerileri tabi bana benim de sınırda

Onunadimutluluk Onunadimutluluk benimki gayet yukarida nefes almami bile zorlastiriyo..benim bisiklet surmus gibi cati kemigim aciyordu,dogum belirtisi falan mi diye danistim.cunku nette cati kemigi yumusar,agirlik artinca da oyle olur diyordu.

kızlar bebek mobilyalarını neyle siliyoruz yahu? bu arada mobilyalarım geldi çilekteki adam haklıymış gerçekten koku yok çok sağlamlar ben oğlanı everene kadar kullanırız artık diye düşünüyorum :KK69:. ama yerinden kaldırmak için 1-2 adam lazım :KK53:

kızlar bebek mobilyalarını neyle siliyoruz yahu? bu arada mobilyalarım geldi çilekteki adam haklıymış gerçekten koku yok çok sağlamlar ben oğlanı everene kadar kullanırız artık diye düşünüyorum :KK69:. ama yerinden kaldırmak için 1-2 adam lazım :KK53:
hayirli olsun.fotoğraf koyarmisn nasıl aldin

güle güle kullan canım biz de karyolasını çilekten aldık

Back
X