- 1 Haziran 2016
- 717
- 819
- 18
Amacım seni üzmek falan değil olamaz da zaten. Yaşadığım acıyı paylaşmış olmam neden seni bu kadar gerdi anlayamadım?
Netice de bu acıyı ben yaşadım ve yazdım.
Allah korusun Rabbim kimselere vermesin kalkıp "falancanın başına gelsin" demedim ki?
Burada gebeliğin de iyi kötü yaşadığı herşeyi herkes yazıyor neden ben yazınca bu tepki?
İlk önceleri bebeğini kaybeden düşüren Ekim anneleri de vardı onlarda yazdılar.
Ben yazıncamı sorun oluyor anlamadım?
Sizler ne güzel hazırlık yapıyorsunuz bende size özeniyorum ama yapamıyorum bunu yazmak suçmu?
Forumlarda Moderatörlerin görevi:
Görevli olduğu bölümdeki tüm konuları istisnasız okumak ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek ve içerisinde küfür, polemik, reklam vs. gibi durumlarda konuya anında müdahale etmek ,uyarmak gerektiğinde konuyu kapatmak, taşımak veya silmektir.
Bu konuda sizin psikoljinizi anlıyorum aynı acıyı gecen sene bende yaşadım.Ama bundan dolayı başka hamileleri germeye onların heveslerini kırmaya yönelik birşey yazmadım,sizin gibi dalga geçmedim.Hatta geçmiş sıkıntımı bile yazmadım,kimseyi üzmeyeyim,kimseyi korkutmayayım diye.Aksine yeni durumumun tadını yaşamaya çalışıyorum.Bu forumlarda bulunma sebebimiz rahatlamak heycanımızı faydalı bilgiler paylaşmak.
Yazdıklarınızı okuyun isterseniz uslubunuz gerçekten rahatsız edici.Belki farkında değilsiniz.İyi niyetle söylüyorum.
Aldığım mesleki eğitimden sizde gördüğüm kadarıyla önerim profesyonel yardım almanız,bu şekilde çevrenize hepsinden önemlisi kendinize tamiri olmayacak zarar veriyorsunuz.Ard arda yazdığınız iki mesajda bile tutarsızlık var.
İnanının burada herkesi rahatsız edecek bir uslubunuz var.
Beddua etmeye yer arar, hazır bekliyor gibisiniz.Dışardan verdiğiniz izlenim bu.Ve biliyorsunuzdur hamileler olarak en hassas dönemdeyiz bu tavrnıız bizi geriyor.
Biraz daha hoşgörülü olmaya çalışsanız berber hoş sohbet ortamımız olur.