2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Stres yapma kuzum :) olacağına varır hersey:) inan normal yapacam ben diyip sezeryan yapan, sezeryan yapacam diyip normal yapan çok kadın var :) rabbim nasıl kısmet ettiyse öyle olucak :)
Öyle ama elinde olmuyor ki insanın. Ay sen ne kadar pozitif enerji veriyorsun ya Sağol :) tabi canım en başta hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah ben korksamda korkmasamda elinde sonunda o çocuk çıkacak bi şekilde :)

Ölüyorum sıcaktan, bu nasıl iş anlamadım. Sürekli yapış yapış ter içindeyim nefes alamıyorum hormonlar da etkiliyor.
aynen ben de çok etkileniyorum ne uyku var ne hâl kaldı çok zor geldi bu yaz nemli hava Allah yardımcımız olsun havalarda biran önce serinlesin

günaydın kızlar ilk defa bu gece kasıklarıma sancı girdi kasılıp kaldım o an aklıma geldi insan o haldeyken nasıl doğum yapar ki anca kendini kasıyorsun:s

Arkadaşlar dün gece 5.30 suyum geldi ve erken doğm yaptm içerde hiç su kalmamaış bebeğim yoğun bakımda dua edin
canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğine sağlık versin inşallah tez zamanda yoğun bakımdan alırsınız yavrunu.sen nasılsın?? nasıl oldu bırden bıre erken doğum rıskın varmıydı? rabbim ıkınızıde korusun..

Kızlar doğumu nasıl yapacagıma bir türlü karar veremiyorum . Normal doğumdan korkuyorumda
Gunaydinlar herkese
Canim bence hic dogumu dusunme,kuzunu dusun.senin de dedigin gibi bu çocuk bi sekilde çıkacak,allah hakkimizda hayırlısıni versin.ben dogum yapmis biri olarak,dusunup o anlar aklima gelince tirsiyorum.ama sonra ogluma bakiyorum herseye deger diyorum.

günaydın kızlar, pazar gününden beri hastanelerdeyim dün yine ağrım arttı kendi doktoruma gittim çok şükür sancı çıkmadı, rahim ağzı kapalı erken doğum riskim kalkmış ortadan. Bebeğimde gayet iyi ve haftasıyla uyumlu yine yüzünü kapadı göstermedi ama maşallah pipisini göstermeyi ihmal etmedi her zaman ki gibi eşim yaa bunun hiç utanması yok buna edep öğretmemiz gerekecek dedi 32. hafta raporunu sordum 32+6 da verecek bir hafta gecikmeli verecek sağolsun sorun olur mu devlet hastanesine gitmiştim daha önce dedim yok bir şey olmaz dedi böylece bebeğime 1 hafta daha kalacak, bizde de izinler açıldı dün itibarı ile ik ile tekrar görüşeceğim doğum sonrası iznimi etkilemezse yanacak izinlerimi kullanacağım :)

hadi hayırlı olsun canım, azcık daha sabretsin kuzucuklar. Biz de ne zaman gitsek eli hep yüzünde minnakın dr. karnımı sallıyor da neden sonra paşam kaldırıyor elini:)))

hadi hayırlı olsun canım, azcık daha sabretsin kuzucuklar. Biz de ne zaman gitsek eli hep yüzünde minnakın dr. karnımı sallıyor da neden sonra paşam kaldırıyor elini:)))
Ayy yok bizimki banamısın demiyor artık doğunca göreceğiz kime benziyor şehzadem :)

Masallah kuzunaizin konusunda da benimki de ins. 2 gun gec yazmayi kabul eder.ogretmenim ve iznim carsamba basliyo cuma verse izni supppper olur

Maşallah Allah nazarlardan saklasın canım benim :) yerleri biraz daralıyor ama azcık daha sabretsinler :) Benim minik kızım da saklıyor yüzünü her seferinde totosunu dönüyor :)

Hayirlisiyla zamaninda gelsin insallah kuzucuk az kaldi siksin disini

Masallah kuzunaizin konusunda da benimki de ins. 2 gun gec yazmayi kabul eder.ogretmenim ve iznim carsamba basliyo cuma verse izni supppper olur
Canım cuma verse cuma da çalışman gerekmeyecek mi benim 32+0 Salıya denk geliyor 32+6 ' da rapor alınca başlangıcı pazartesi oluyor böylece 4 günüm bebeğime kalacak inş :)

Canım cuma verse cuma da çalışman gerekmeyecek mi benim 32+0 Salıya denk geliyor 32+6 ' da rapor alınca başlangıcı pazartesi oluyor böylece 4 günüm bebeğime kalacak inş :)
Cuma verirse,karne gunu iznim bitiyo.vermezse ilk donemin son 3 gunu okula baslamak zorunda kaliyorum.ikinci donem calisip calismayacagima da karar vermedim.hayirlisi bakalim

Tecrubeli anneler,fermuarli battaniyeler kullanisli mi?oglum haziran dogumlu olduğundan fermuarliya ihtiyac duymamistim. Simdi fermuarli mi alsam bi tane diyorum da

ay kızlar bu sırt ağrısına bi çözüm olsa keşke kaburgalarım sırtım feci ağrıyo
evde olsam yatarım geçer çalışınca zor malesef
ve kurbana kadar daha çalışıcam diyorum inşallah çalışabilirim
evde hiç durulmuyo bu sıcakta
kurbana güç kuvvet versin bana Rabbim
herşeyi de eylül başına attım tüm eksikleri eylül başında alıcam
temizliği eylül başında yaptırıcam inşallah
bol bol dua ediyorum havalar serinlesin birazda olsa diye ağustosun yarısı yaz yarısı kış diyorlar bakalım
belki cidden öyle olur bende nefes alırım rahatça
herkes gün geçtikçe çok büyüyorsun diyo :)
oğlum tosuncuk benim haftasına göre bakalım ağırlaştık iyice :) nazar değmesin ikimize de

Vallahi siz çalışanları takdir ediyorum ben, evde olduğum halde ev işlerimi bile ancak yapıyorum o da günlük işler, bazen süpürmek bile zor geliyor, wc işini hiç saymıyorum bile, benim evim de sıcak, annem de fındık topluyor derken büyük temizliğe belki de birini çağırırım Eylül de, eksikleri de Eylül de inşallah tamamlarım bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…