- 16 Ocak 2011
- 4.494
- 4.528
- 333
Evet büyükler hep şey diyor. Yazın hamılelık geçirenlerin bebekleri daha erken dogarmis genelde inş herkesin zamanında gelir. ama ayin 10 una kadar gozukenler eylül annesi olabilir.aman kızlar dikkat,
aşırı sıcaklar erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş, bir haber sitesinde vardı bugün konusu.
Ben de eve geldim soğuk duşa attım kendimi buara hakikaten sıcakÖlüyorum sıcaktan, bu nasıl iş anlamadım. Sürekli yapış yapış ter içindeyim nefes alamıyorum hormonlar da etkiliyor.
Tüh canım neyse sağlıklı olsunda bebeğin boşver varsın iznin yansın. Buarada ben kamudayim, tekrar sordum izinleri ayarlayan memura son 2 hafta bende yıllık izinden kullanabilecegim, bişey olmayacağını söyledi. inş olmazben de dün aldım raporu tam bayramın 2.gününe geliyor 3-4 gün iznim yandı yani
doğum iznine çıkmadan önce de bi hafta yıllık izin kullanıcam muhasebeye sordum sorun olmaz dedi ama özel sektörde çalışıyorum ben kamuda nasıldır bilmiyorum canım
Canım şükür dinlen bol bol izninde inş. iyi olmuş senin için bak.bende ilk 4 ay söylemedim kimseye senin gibi mide bulantısı ile derse girdiğim oldu. O ara 2 kongreye gittim allahım korudu çok şükür inş. Bundan sonra tüm enerjimiz onlara olsun. Buarada annem bayramdan sonra ancak geliyor yanıma yani ben temizlik ev yerlestirmesini ancak 19 20 sinde yapabileceğim. Stres oldum biraz ama inş annem hallederiz 2 3 günde dedi. Erken gelmesin bebislerimiz inş.Ben de tipki senin gibi hic rapor kullanmadim, naz yapmadim vs. Nerdeyse yillik iznimi bile kullanamayacaktim ki izinler acilinca bugunden itibaren 14 gun izin aldim. Ilk aylarimda (hamilelikten habersizken) sehir disina seminerlere gittim, kabin bagajimi ucaga indir bindir. Sonrasinda 4. aya kadar isyerinde kimseye soylemedim, en yogun donemimde dersleri hic aksatmadan girdim. Surekli tahtada ders anlattim. Cok sukur yavrum etkilenmedi tum bumlardan ama ne oldu madalya mi taktilar sanki. Bugun de sabahtan aksama kadar kizimin odasina mobilyalar geldi onlari temizledim.Evde de iste de biraz hor kullandim kendimi. Kizim beni affetsin.
Sayılı gün çabuk geçiyo ama kuzucum :):)O aradaki 10 gun bile bana cok geliyo suan
Ama o zmanda sen benden 10 gun ilerde olucaksinSayılı gün çabuk geçiyo ama kuzucum :):)
Aynen bende canım ya doğumhaneyide gördüm iyice gözüm korktuKızlar doğumu nasıl yapacagıma bir türlü karar veremiyorum . Normal doğumdan korkuyorumda
Ay ben yeni anladım dedğini senin aşağıda 73 yazıyomuş :):):) bakalım günlerinde mi doğcaklar napcaklar :):) Sağlıkla gelsinler deAma o zmanda sen benden 10 gun ilerde olucaksinkafayi yedim sonunda
Aynen canım artık kendinle bebeğinle ilgilenme zamanı. Artık son 2 aylara geldik ki bazılarımızn bebekleri aceleci bile olabiliyo :) bizde de kayınvalidenin umru diiliz sadece nasılsınız iyimisiniz diye sorar o kadar. İhtiyaç var mı yapcak bişiy var mı falan yok.. Neyse ki annem var da onunla çarşıya çıkabiliyorum plan tapabiliyorum evde de bebeğin odası için çamaşırşarı için annem yardım etcek.. Allah annesi yanında olmayanlara güç kuvvet versin bu süreçte.. Ben de daha tamamlamadım hazırlıklı diilim, ama zamanla olcak bişiyler bakalım kurban bayramından sonraya sadece hediyelikler ve bavul hazırlama falan kalcak şekilde bitiriyim istiyorum inşallah..@triton-x Canim ben riskli haftalarda bile aksatmadim islerimi ve ta ki ders dagilimlari olacak zaman soyledim ki bana ders, ogrenci vermeyin diye. Y.lisans ogrencilerime soyledim yazin zamanimi size ayiracagim islerinizi ilerletin ki ben yokken kendiniz devam edebilecek duruma gelebilelim diye. Ama ben herseyi bu kadar dusunup fedakarlik gosterirken karsimdakilerin umrunda degil. Eylulde son haftalarima danismanlik vermisler, istemedigim halde yeni y.lisans ogrencisi atamislar. Ogrencilerim su zaman oldu hala yapmalari gerekeni yapip gondermediler. Ben de artik bu saatten sonra kendimi ve kizimi dusunecegim.
Artik izinde iken yavas yavas eksikleri ve hazirliklari tamamlarim ben de 32. Haftaya kadar. Annem benim de ekim basinda gelebilecek. O zamana kadar bekleyemem diye ben yavas yavas yapacagim. Kayivalidemden de pek hayir yok bana. Su zamana kadar hic gelmedi, eylulde gelecekmisler birkac gun ama ondan da birsey beklemiyorum yeter ki bana yuk olmasinlar. Hepsini atlatiriz ins. Yeter ki Allah bize guc kuvvet, yavrularimiza da saglik versin.
Amin cnm saka bi yana hepsi zamaninda saglikla gelsinler insallahAy ben yeni anladım dedğini senin aşağıda 73 yazıyomuş :):):) bakalım günlerinde mi doğcaklar napcaklar :):) Sağlıkla gelsinler de
Masallah canm size kocaman olmussunuzKızlar bizde 2160 olmusuz
Biz bitirmek üzereyiz canım :) çok az bir eşyası kaldı yıkanmadik onları da yapsak bitecek inşallah :) karyolasi da bu hafta gelicek :)Merhabalar,kismetse bende ekim annesi olucam gibi simdilik oyle gorunuyor :) hazirliklariniz ne alemde basladiniz mı? bitiren var mı? :)
Stres yapma kuzum :) olacağına varır hersey:) inan normal yapacam ben diyip sezeryan yapan, sezeryan yapacam diyip normal yapan çok kadın var :) rabbim nasıl kısmet ettiyse öyle olucak :)Aynen bende canım ya doğumhaneyide gördüm iyice gözüm korktu
Kızlar doğumu nasıl yapacagıma bir türlü karar veremiyorum . Normal doğumdan korkuyorumda
tamam canım teşekkür ederim :) hurç güzel mantıkmış :)canım ben evdeki kabin boy bavulumu kullanıcam. içine iki ayrı minik hurç alıp birine kendi eşyalarımı birinede kızımınkileri koyarım diye düşünüyorum. hatta ilk giyeceklerini battaniyesine sarıp en üste koyarımki bavulu açan şaşırmasın onu alıp direk hemşireye verebilsin. kendim odaya geldikten sonrada giyeceklerimi kolaya koymayı düşünüyorum çünkü hemşireler hemen giydiriyo benim hastanede, millet ameliyat önlüğüyle görmesin falan diye. bide anne odaya gelince bebeğide hemen getiriyolar emzirmek için
sağol canım bende bakayım bi :)Ben kabin boy bir valiz aldım çekçekli sonra da kullanırım diye
Aynen canım artık kendinle bebeğinle ilgilenme zamanı. Artık son 2 aylara geldik ki bazılarımızn bebekleri aceleci bile olabiliyo :) bizde de kayınvalidenin umru diiliz sadece nasılsınız iyimisiniz diye sorar o kadar. İhtiyaç var mı yapcak bişiy var mı falan yok.. Neyse ki annem var da onunla çarşıya çıkabiliyorum plan tapabiliyorum evde de bebeğin odası için çamaşırşarı için annem yardım etcek.. Allah annesi yanında olmayanlara güç kuvvet versin bu süreçte.. Ben de daha tamamlamadım hazırlıklı diilim, ama zamanla olcak bişiyler bakalım kurban bayramından sonraya sadece hediyelikler ve bavul hazırlama falan kalcak şekilde bitiriyim istiyorum inşallah..
Kızlar bizde 2160 olmusuz
Benim guzel kızım da 1400gr olmus 30.haftadayizKızlar bizde 2160 olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?