2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
E esmana canim iyi olmana cok sevindim. Bebegin nasil peki, kac kilo dogdu, normalmi dogurdun? Cok soru sordum ama tecrubelerine su anda cooookk ihtiyacimiz var. Umarim bebeginin kokusunu alip hemen emzirebilirsin

Haftasonuna biraz serinliyormus hava diye okudum. Hadi insallah.

sırt üstü yatmak baskıdan dolayı sırt ağrılarını arttırabilir eğer yatıyorsan. birde duruş şekline dikkat et eğer dik durmuyorsan beline fazla yük bindiriyor olabilirsin

Canım çok ayıp etmişler ya hayret bişey. .ama sana sormadan yüksek lisans öğrencisi nasıl yazarlar, ben dağılım yaparken başta dedim kontenjana beni yazmayın diye. Birde öğrencilerini de takma kafaya kendileri senin doğum yapacağını düşünüp bizahmet calissalardi, şimdi yetismezse sana sitem etmeye asla hakları yok. Artık dinlenmene bak, bende YL dr mulakatinda olacağım. İnş çok başvuru yoktur. O kadar saat nasıl oturaxagim bilmiyorum. Eylül u iple çekiyorum.
Kızlar bizde 2160 olmusuz

Benim guzel kızım da 1400gr olmus 30.haftadayiz

Maşallah hepinizin bebişler ine büyüsün hepsi böyle

Ayyy Allahim İnsaallahhh bu sicaklar beni bitİrdi, hamilelik degil zor olan, bi sicaklarla ugrasmak ne zormus Allahim, bunca yildir hic bukadar piştigimi terledigimi hatirlamiyorum ne garip sey
Ben sıcağı çok severdim. çok terlemezdiim. Yazın büyük kısmında corapla gezerdim hatta ama bu sıcaklar benim benden aldı bu sene

Ay cnm biliyoum bunu çok çok ilginç mucize gibi bişiyy :)
bu kesenin içinde ve derimizin altında, ama vuruşlarını hareketlerini hissediyoruz çok çok acaip değil mi ya :)

Ay cnm biliyoum bunu çok çok ilginç mucize gibi bişiyy :)
bu kesenin içinde ve derimizin altında, ama vuruşlarını hareketlerini hissediyoruz çok çok acaip değil mi ya :)
her aşaması gelişimi mucize.
doğdukları zaman kollarını sarmayalarak yatırdığında bu yuzden sakinleşiyorlar demek ki? Anne karnı hissi...
Rahat dokunuyor :)

Kızlar doktordan geliyorum paşam 1250 gram zayıf oğluşum :) doğum pozisyonunu almış kafa aşağıda ayaklar yukarda ille ben normal doğcam diyo :))
Canim benim de oğlum 29+3 iken 1200 gramdi. Doktorum da bebegin zayif demisti. Uzerinden 1 hafta gecti son 1 haftadir kendimi besiye aldim bakalim diger haftaya gittigimde ne kadar olacak yavrum merak ediyorum.

Kızlar bugunbebegim cok hareketsiz yine tedigrin oldum

Kızlar doktordan geliyorum paşam 1250 gram zayıf oğluşum :) doğum pozisyonunu almış kafa aşağıda ayaklar yukarda ille ben normal doğcam diyo :))
Yesinler
Minnosu:)
Canim benim kuzuda
Minik.. Allah saglik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…