- 21 Kasım 2011
- 1.373
- 982
- 333
aman kızlar dikkat,
aşırı sıcaklar erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş, bir haber sitesinde vardı bugün konusu.
Önceden içmemişler canım ama benim annemin dişleri zayıflamış diş kaybı yaşamış mesela.. Herşeyden yiyor olmasına rağmen.. Herşeyden dengeli sağlıklı beslensek kendimize kadar. Ama yetmeyebiliyor bebeğe. Ya da bebeğe yetiyor bebek alıyor, bu sefer bize az kalıyor..
Ben gebelik gibi içimizde büyüyen bir şey olduğu zaman ek takviye vitamin minarel almamız gerektiğine inanıyorum. Bence hepimiz kullanmalıyız..
12.haftamdan beri multivitamin kullanıyorum devam da edicem emzirirken Allah nasip ederse..
Evet canım sıcak tetikliyor... zaten doğumu başlatmak için belinize sicaga yakin ılık su tutun diyolar ya... sıcak rahmi etkiliyor cidden...aman kızlar dikkat,
aşırı sıcaklar erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş, bir haber sitesinde vardı bugün konusu.
ben de dün aldım raporu tam bayramın 2.gününe geliyor 3-4 gün iznim yandı yaniArkadaşlar 32. hafta çalışabilir raporumu verdim ama yıllık izinler yeni açıldı. Geçen seneden kalan izinleri kullanabileceğimizi söylediler. Aynı durumda olan var mı?
Allah senin de yardımcın olsun canım, ben kafamı tam toplayamıyorum bu halde ders nasıl çalışırdım bilemiyorum, iş yerinde bazen uyku çok bastıryor utanmasam izin isteyip toplantı odasında uyuyacağım, çalışmanın tek güzel yanı sanırm klima altında rahat rahat nefes almakKızlar siz çalışanların cidden rabbim yardımcısı olsun... haftaya 3 gün finallerim var topu topu 1 er saat ama kara kara düşünüyorum ne yapcam diyehava da çok sıcak. ..
Kızlar siz çalışanların cidden rabbim yardımcısı olsun... haftaya 3 gün finallerim var topu topu 1 er saat ama kara kara düşünüyorum ne yapcam diyehava da çok sıcak. ..
pozisyon değiştirdiğinde (ayaktaysan yattığında yatıyorsan kalktığında) geçiyorsa yalancı sancıdır. 32 de başladı benim doktorum nstye.Kızlar kafama takıldı ben doktora gittiğim de sancım var dedim hiç nst bağlayalim demedi sadece suyumun gelip gelmedigine test yaptı çok şükür negatif çıktı. Ama ben az bi iş yapıyım hemen bir ağrı giriyor adet ağrısı gibi. Acaba bişey ben mi çok takıntılıyım.
O aradaki 10 gun bile bana cok geliyo suanEvet canım ya aşağıda da yazıyor ya 63 gün kaldı falan diye :) insan hem geriliyo hem mutlu oluyo günleri sayarken :):)
32. haftadayım canım 9 kilo aldım. Dün gittim dr. a bi daha 3 hafta sonra geldi dedi.merhaba ben 30. haftaya girdiim dr kontrolleriniz ne kadar zamanda biir oluyor birde nst ye ne zaman başlarız ??
şuanda 11 kilo aldım ve inanılmaz iştahım açıldı daha fazla almak istemiyorum dr takıntılı çünkü siz kaç kilo aldınız
Ben de 30. haftadayım 6 kilo aldım çok dikkat ediyordum yememe içmeme. Bu hafta erken doğum riski oluşunca annem evde yoğun bakıma aldı canım ne istiyorsa yiyorum valla. İştahım da açıldı mesela nutella yemezdim yasaklamıştım kendime, şimdi sabahları çeyrek ekmek nutella yiyorum normal kahvaltı haricindemerhaba ben 30. haftaya girdiim dr kontrolleriniz ne kadar zamanda biir oluyor birde nst ye ne zaman başlarız ??
şuanda 11 kilo aldım ve inanılmaz iştahım açıldı daha fazla almak istemiyorum dr takıntılı çünkü siz kaç kilo aldınız
Canim yaa rabbim yar ve yardimcin olsunŞu an erken doğum riski sebebiyle 10 gün raporluyum ama haftaya işe dönmem gerekiyor o kadar strese giriyorum ki. Çok anlayışsız ve işleri üstüme yıkan bir ortamım var, ben de bu vakte kadar hiç rapor kullanmadan çalıştığım için hamile olduğumu bile anlamadılar nerdeyse. Naz yapmadım hiç keşke yapsaymışım. Servis var 1 saat gidiş 1 saat dönüş çok rahatsız ediyor, ofisin kliması yetersiz, akşama kadar iki büklüm oturmak zorundayım uzanamıyorum, ayaklarımı uzatamıyorum..
Allah razı olsun canım velhasilkelam hamilelik zor meslek :)Allah senin de yardımcın olsun canım, ben kafamı tam toplayamıyorum bu halde ders nasıl çalışırdım bilemiyorum, iş yerinde bazen uyku çok bastıryor utanmasam izin isteyip toplantı odasında uyuyacağım, çalışmanın tek güzel yanı sanırm klima altında rahat rahat nefes almak
Hmmm genelde ayaktayken ağrıyor Yalanci sancı o zamanpozisyon değiştirdiğinde (ayaktaysan yattığında yatıyorsan kalktığında) geçiyorsa yalancı sancıdır. 32 de başladı benim doktorum nstye.
Canim yaa rabbim yar ve yardimcin olsuncidden nazlanmak gerekiyor insan nazlanmayinca eşi bile anlamıyor insanı. .. dillendireceksin suram agriyor buram agriyor diye..
Şu an erken doğum riski sebebiyle 10 gün raporluyum ama haftaya işe dönmem gerekiyor o kadar strese giriyorum ki. Çok anlayışsız ve işleri üstüme yıkan bir ortamım var, ben de bu vakte kadar hiç rapor kullanmadan çalıştığım için hamile olduğumu bile anlamadılar nerdeyse. Naz yapmadım hiç keşke yapsaymışım. Servis var 1 saat gidiş 1 saat dönüş çok rahatsız ediyor, ofisin kliması yetersiz, akşama kadar iki büklüm oturmak zorundayım uzanamıyorum, ayaklarımı uzatamıyorum..
bende raporluyum 1 haftadır. evde bıle kasıktaki agrılar geçmiyo surekli ayaklarımı uzatıp oturuyorum. 32. haftada dogum iznine cıkacagımm ben. benimde hiç anlayıslı bir ortamım yok işyerinde. iki büklümde oturamam artık öyle geliyo.Ben de 30. haftadayım 6 kilo aldım çok dikkat ediyordum yememe içmeme. Bu hafta erken doğum riski oluşunca annem evde yoğun bakıma aldı canım ne istiyorsa yiyorum valla. İştahım da açıldı mesela nutella yemezdim yasaklamıştım kendime, şimdi sabahları çeyrek ekmek nutella yiyorum normal kahvaltı haricindeBir de dondurmayı kısmamaya başladım ,bir de pilavı :) aslında herşeyi serbest bıraktım şimdilik. Bu haftayı atlatayım yine dikkat edeceğim.
Çok ayıp yaaAmin.. Aynen dillendirmeden olmuyor.. Müdürüm en başta rahatsızlandığımda bi tek sen doğuruyosun sanki demişti bakış açısı böyle yani.. Üstelik kendi karısı çocuğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?