• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
KIZLAR DÜN BASKIM VAR DYODM HASTANEYE GİTİTK GECE 3 TE EVE GELDİM DR YATISD ONERDİ ama yatmadım bunaldım hastanede cünkü catı muayensi oldumm beni cok gerdibu durumm :KK43: ayy dogumghane soguk bi yermiş ya ALLAHIM yardım etsin bizlere. serum yedim ntseye baglandım iki kez sancım cıkmadı ama agrı hissediydum
Geçmiş olsun canım zor doğum çok zor Allah yardımcımiz olsun

Kızlar ben ikramlık hazırlamadm. Ama yapmak istiyorm. geçen bir üye yazmştı hatırlamıyorm hangisi ama hurmayın içine badm koyup paket yaptırmıştı sanrm nasıl oluyor acaba. Sizler ne yaptınız nasıl yaptınız ya banada diyiverin :dua::KK200:

bu arada mecburen üniversteye gidyorum ben orası daha kötü ya berbatbi ortamm :KK43:((ya bebek büyüdğü içindir dedi yada cok yormususn kendini dedi .ilk bebek oldugu için sancnı tam anlayAmazsın oyuzden yatıs öneriyorum dedi ama kalmadımm. dinlenicem bu ara
Dinlen canım bol bol. Yorma kendi. Doğumuda dusunmemeye çalış sonrasını düşün kucağına aldığın anı :) sonuçta o doğumhaneye gircez mecbur Allah yardımcımız olsun. :)

KIZLAR DÜN BASKIM VAR DYODM HASTANEYE GİTİTK GECE 3 TE EVE GELDİM DR YATISD ONERDİ ama yatmadım bunaldım hastanede cünkü catı muayensi oldumm beni cok gerdibu durumm :KK43: ayy dogumghane soguk bi yermiş ya ALLAHIM yardım etsin bizlere. serum yedim ntseye baglandım iki kez sancım cıkmadı ama agrı hissediydum
Bu kadarı ile geçmiş olsun inşallah canım, doğum zamanı canımızın, bebeğimizin derdine düşüp doğumhane yi görmez gözümüz heralde inşallah
Kızlar ben ikramlık hazırlamadm. Ama yapmak istiyorm. geçen bir üye yazmştı hatırlamıyorm hangisi ama hurmayın içine badm koyup paket yaptırmıştı sanrm nasıl oluyor acaba. Sizler ne yaptınız nasıl yaptınız ya banada diyiverin :dua::KK200:
Açıkçası ben biraz eski kafalıyım heralde, doğumu mu düşüneyim ikramı mı, doğuma nasıl gidicem belli değil :KK45:doğum yapacak olan benim onlar bana ikram etsin :KK48:

bende tam sana ne yaptın diye yazmak için girdim iyi olmanıza sevindim canım biraz daha beklesin bebişler sağsalim zamanında elimize alırız inşallah inan akşam aklım sende kaldı
nazar.png
nazar.png

nonetheless happy nonetheless happy sağol canım bisekildr dunu atlattim ama daha ne ağrılar la gidicez otaya ALLAH yardımcımız olsun ..@ayseyma ind dedgin gibi kolayca atlatiriz iktamlik lafinada cokk guldunm aslında çokta haklisinn;)))) A Ankaaa bilmem olutmuki almasak;))

bademli hurmalar bendeydi :D onlar hazir seker paketi gibi geldi bana cnm onlari kulahlar buldum süslü 2ser tane hastaneye eve gelenlere dagiticam hurma satilan Yerler de vardir diye düşünüyorum banq esim umreden getirdi cunku onlari

İyii geceler nasılsınız kızlar bugün adana sıcaklarında sabahtan akşama kadar çarşıyı alt üst edip kızımın artık son eksiklerini tamamladım ve kocam şişmiş fil ayaklarımla eve geri döndüm:KK42: ama çok şükür artık bir daha çıkmayacağım perdesinden bicinliğine ikramlıklardan hediyeliklere ufak tefek eksiğe varana kadar bitirdim sonunda.. Bu arada herşeyii pembiş pembiş renk körü olup dünyadaki bütün nesneleri pembe renk göreceğim bu gidişle :KK48:Bi kapı süsüm kalmıştı hastane odası için bile herşeyim hazırken onu en sona bırakmıştım az önce onuda yaptım kendi kafama göre malzeme alıp.. hayırlısı artık allah hepimize kolaylık versin inşallah :)
Maşallah sana canım, kapı süsünde çok güzel olmuş sen mi yaptın, ben de bugün çıktım bir kolaçan edeyim ne yapabilirim ne yapamam diye ama elim boş döndüm ama kafamda bazı şeyler netleşti ihtiyacım olanları belirleyip bir daha çıkıp tıkır tıkır almayı düşünüyorum tabi inşallah olur

Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı. Sabah sabah aklıma geldi Allah korusun erken doğum olacak olsa hazırlıksız yakalanacağım diye düşündüm :KK43:
canım ben pazartesi hastaneye yattıktan sonra hemen bebeğin kıyafetlerini yıkadım, 1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastane çıkışını poşetleyip nişanda getirilen bohçalardan birine koydum eşimide tembihledim çocuk kıyafetsiz kalmasın diye en azından oğluşumun eşyaları hazır :) sıra bende

çok geçmiş olsun canım maalesef o ağrılardan bende de var kuzucuklar iyi olsunda annesi 1-1,5 ay daha dayanacağız inşalllah

Maşallah sana canım, kapı süsünde çok güzel olmuş sen mi yaptın, ben de bugün çıktım bir kolaçan edeyim ne yapabilirim ne yapamam diye ama elim boş döndüm ama kafamda bazı şeyler netleşti ihtiyacım olanları belirleyip bir daha çıkıp tıkır tıkır almayı düşünüyorum tabi inşallah olur
Evet canım ben yaptım malzemelerini alıp ya hem çok uygun oldu fiyat konusunda da bu tipleri sordum önce çarşıda 110 lira diyorlar 35 liraya malzemelerini aldım kapı tülü bile içinde hem uygun fiyat olmuş oldu hem uğraşması çok zevk veriyor :) malzeme bulabilirsen kafana göre yap :)

Evet canım ben yaptım malzemelerini alıp ya hem çok uygun oldu fiyat konusunda da bu tipleri sordum önce çarşıda 110 lira diyorlar 35 liraya malzemelerini aldım kapı tülü bile içinde hem uygun fiyat olmuş oldu hem uğraşması çok zevk veriyor :) malzeme bulabilirsen kafana göre yap :)

Gayet hesapli olmus. Eline saglik. Sanirim silikonla yapistiriyorsunuz herseyi. Birde harfler o sekilde satiliyor mu yoksa siparisle mi yazdilar ismi?

Kızlar bugün bebek arabamızı ve park yatagimizi aldık. Park yatakta kraft calipsoyu seçtik. Arabamızı da arkadaşımızın önerisiyle bebe confort streety3 modelini aldık. Araba inanilmaz pratik. Puseti monte edilebiliyor.eşim cok ayrinticidir,onun bile cok icine sindi. Imkani olanın incelemesini tavsiye ederim. Baston araba kadar hafif,normal araba kadar konforlu

Back
X