• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cnm varis bir dolaşım bozukluğu bildiğim kadarıyla mümkün olduğunca ayakta kalma ve mutlaka doktorunu ara sor, doğumla ilişkisini doktorun cevaplayabilir, belki alman gereken önlemleri falan söyler

cnm çok geçmiş olsun, maşallah bebişine de, ağrılar ufak ufak bende de oluyor bu haftalarda herkesin ortak derdi anlaşılan, sonuçların güzel çıkmış sevindim senin adına

Sagol canım allah razı olsun
Inşallah bi tedavisi vardır :(

Cnm bende bu hafta birkaç gün bebeğimin az hareket ettiğini düşünmüştüm doktorumu aradım çağırdı kontrole , çok şükür iyiydi Bebiş . Doktor ertesi günde kendimi takip etmemi aynı şeyi hissedersem hbr etmemi istedi ama ertesi gün epey hareketliydi bizim kız çok şükür ...

Normal seyrinde 2 saatte bir hareketler topluluğu şeklinde olması gerekiyormuş . Yani 2 saat geçti sadece bi tık diye vurdu , onu da yeterli bulmuyorlar . İçin rahatsız sa doktoruna hbr et git bebeğini gör , rahat ediyor insanın kafası :KK66:

Cnm geçenlerde bi gebe eğitimine katıldım. 37. haftadan sonra günde 6-7 tane günlük hurma yemenin içindeki potasyum sebebiyle normal doğuma olumlu katkıda bulunacağı söylendi :KK9:
Doktorum burda değil malesef ki pazartesi gidicem inşallah bi sorun yoktur ama hareketlendi baya baya çok teşekkürler canım benim :)

Sagol canım allah razı olsun
Inşallah bi tedavisi vardır :KK43:

Gebeliğiniz boyunca varis oluşumu engellemek için pek çok önlem almanız mümkün.

Hamileliğiniz süresince ayakta/oturarak uzun süre hareketsiz kalmaktan sakının.

Alçak sandalyelerde oturmaktan ve sert kenarların bacağa temasından sakının.

Mümkün olduğunca çok yürüyün, yüzün, bisiklete binin.

Sıcak banyo yapmayın. Uzun süre güneşte kalmayın.

Sıcak havalarda veya egzersiz sonrası, ayaklardan başlayarak bacaklarınızı soğuk su ile ıslatın.

Gece uyurken veya dinlenirken ayaklarınızı kalp seviyesinin yukarısında kalacak şekilde yerleştirin.

Ayrıca doktorunuzun tavsiye ettiği varis (elastik) çoraplarını, tarif edildiği gibi kullanmanız da varis oluşumunu engeller
.

Bende kanda pıhtılaşma sorunu var doktorum bana diz boyu ortabasınç varis çorabı önermişti.

ayrıca doğumdan 3 ay sonrası oluşan varisler düzelmez ise tedavi ile düzeltiliyormuş.

çok teşekkür ederiz.Burada bizlere böyle güzel temenilerde bulunmanız ne kadar anlamlı.Allah size yavrunuzla sağlıklı,mutlu ve huzurlu ömür versin.Hayırlı bir evlat olup yüzünüzü güldürsün inşallah. :)
Amin :nazar:
Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin :anne:

İyii geceler nasılsınız kızlar bugün adana sıcaklarında sabahtan akşama kadar çarşıyı alt üst edip kızımın artık son eksiklerini tamamladım ve kocam şişmiş fil ayaklarımla eve geri döndüm:KK42: ama çok şükür artık bir daha çıkmayacağım perdesinden bicinliğine ikramlıklardan hediyeliklere ufak tefek eksiğe varana kadar bitirdim sonunda.. Bu arada herşeyii pembiş pembiş renk körü olup dünyadaki bütün nesneleri pembe renk göreceğim bu gidişle :KK48:Bi kapı süsüm kalmıştı hastane odası için bile herşeyim hazırken onu en sona bırakmıştım az önce onuda yaptım kendi kafama göre malzeme alıp.. hayırlısı artık allah hepimize kolaylık versin inşallah :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 92
İyii geceler nasılsınız kızlar bugün adana sıcaklarında sabahtan akşama kadar çarşıyı alt üst edip kızımın artık son eksiklerini tamamladım ve kocam şişmiş fil ayaklarımla eve geri döndüm:KK42: ama çok şükür artık bir daha çıkmayacağım perdesinden bicinliğine ikramlıklardan hediyeliklere ufak tefek eksiğe varana kadar bitirdim sonunda.. Bu arada herşeyii pembiş pembiş renk körü olup dünyadaki bütün nesneleri pembe renk göreceğim bu gidişle :KK48:Bi kapı süsüm kalmıştı hastane odası için bile herşeyim hazırken onu en sona bırakmıştım az önce onuda yaptım kendi kafama göre malzeme alıp.. hayırlısı artık allah hepimize kolaylık versin inşallah :)
Bunlar cok guzel olmus. Annesi eline emegine saglik

Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı. Sabah sabah aklıma geldi Allah korusun erken doğum olacak olsa hazırlıksız yakalanacağım diye düşündüm :KK43:
Ufak ufak başlamak lazım canım her ihtimale karşı bende henüz hazırlamadım içim rahat değil allah korusun gelmeye niyetlenirse yıkanmış ütülü hiç bişiyi yok kızımın

Ayyy cok tatlııı:KK37::KK36:

Kızlar doğum çantasını hazırlayan var mı. Sabah sabah aklıma geldi Allah korusun erken doğum olacak olsa hazırlıksız yakalanacağım diye düşündüm :KK43:

Dogum tarihlerimiz yakin canim ama ben de henüz hazirlamadim.oglum gec dogdugu icin mi bu kadar rahatim bilmiyorum.bi iki parca disinda kiyafet bile almadim fakat eylul basinda tamamlamayi dusunuyorum.

benim hazir cnm gecen hafta persembe kavinvalidem dua ederek koydu cantamiza onun eli ugurlu geliyo oglumda kolay dogum gecirdim yine ona hazirlattim o yuzden

Back
X