2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Rabbim inşallah tez zamanda kavusturur yawruna..o güçlü bi bebek cünkü annesi çok güçlü..Allahım saglık versin hemencecik çıksın küvezden inşallah..

Cnm basin sagolsun allah ailesine sizlere sabir versin genc acisi cok zor

Allah kimseye evlat acısı vermesin cook zor ya allah rahmet eylesin, başınız sağolsun. çok üzüldüm.

Sağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.

ahh. başınız sağolsun Allah sabırlar versin canım benimmm...

Canım benim inş kuzun çok dirayetli bu savaşı sağ salim kazanacak. Bu süreçte sakın moralini bozma canım, cok cok daha minikler hayata sımsıkı tutunuyor, Kızın da 1 ay sonra kollarında olacak inş.

Günaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde

benimki yan yatıyodu kontrole gittiğimizde ama fıldır fıldır sağolsun sürekli dönüyo. dün gece sağıma yattım soldan o kadar hızlı ve güçlü vurduki mecburen hareket ettim o da pozisyonunu değiştirdi soluma dönünce uyumuşuz. artık rahatsız oluyo hanım efendi sağa yada sırt üstü yatınca. tek çözümümüz sola yatmak oldu bu aralar. gündüzleride oturur pozisyonda çalıştığım için göğsümün tam ortasında kıpırdıyo ama aynı zamanda sağ aşağı doğruda hareketlerini hissediyorum. dediğin gibi genelde dönme şeklinde güçlü vurmaları çok yok arada oluyo

canımm inşallah gelicek sağlıkla kucağına kızın. serumla daha çabuk toparlayabilir süt onun için değişik bi madde sindirmesi gerekir. halsizliği normal daha çok minik ama ordan çıkarken kocaman olucak inşallah. şükür görebiliyorsun dokunabiliyorsun okurken gözlerim yaşardı Rabim sana güç kuvvet versin, süt stoklarını arttırki kuzun kucağına geldiğinde aç kalmasın annesi

maşallah. :)
gözünü korkutmasın sürekli etrafdan duyuyorum.Sonuçta tahmnini rakam söylüyorlar. Yanılma payları oluyor.
Sağlıklı olması önemli.
evet aslında ölçümler tam çıkacak diye bişey yok
sonuçta makinanın da yanılma payı var
hayırlısı sağlıklı olsun da paşam ve bende tabi inşallah gelir vakti zamanında hayırlısıyla

Canim allah yardimcin olsun sana guc kuvvet versin.bu gunler de gececek bebisini doyasiya koklayacaksn.en buyuk ayrıliginiz bu olsn allah başka dert sIkinti vermesin.

Aynen canım sağ tarafa dönünce bazen baya vuruyor dönüyorum bende soluma içerde hep dönme halinde bi biyere bi başka yere geçiyor. 29unda daha dr randevum 31+6 oluyorum buarada inş çalışabilir raporunu verir. çünkü 30 ağustos tatil 32+0 da

Canim Allah sana bolca sabir versin dualarimiz seninle insallah 1 ayi verimli bir sekilde atlatir saglikli bi sekilde gelisimini tamamlar, etkilenmemek mumkun degil

son anda bile dönebiliyolar ya benimki eğer bu kadar hareketli olursa kesin döner bi aksiyon yapar bana :)

bende 31 ağustosta gidicem 32+4 ken alıcam raporumu inşallah çalışabilir verir yoksa evde sıkılırım ben yaa ama riskede atmak istemem tabii

Günaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde
Canim en son gittigimde doktor başi aşagida duruyor demisti ama sonralarda ve şimdi hep tekmelerini aşagida ya da kasiklarimda hissediyorum. Simdi bile gobegimin asagisina tepiyor habire yavrum. C.tesi gunu bakalim nasilmis gorecem insallah.

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun, Allah ailesine sabır versin.

Çok gençmiş canım başınız sağolsun Gerçi ölüm hepimiz için yaşı yok ama insan yine de yakıştıramıyor. Allahım sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…