2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay valla cnm yeni doğan bebeğe günde 10 tane bile gidiyor. Tatlı şeyler her meme yediklerinde altlarına yapıyor komedi resmen ya çok sevimli oluyor birde sık sık altını ıslatıyorlar yani yeni doğan bebişe bir iki saatlik dışarı çıksan bile en az 3-4 bez alıyorsn:)

tedbir amaçlı verdiğini söylemişti ama genetik testten sonra verdi. bi kimyasal gebelik bi de bebek gelişmediği için kürtaj vardı. mthrs 4G/5G heterozigot yazıyordu sanırım.

Ayy gözümün önüne geldi :) hain zaman yavaşladi sanki biran önce hayırlısi ile kavuşma vakti gelsin yaa çok özledimmmm ben oglusumu

Ayy gözümün önüne geldi :) hain zaman yavaşladi sanki biran önce hayırlısi ile kavuşma vakti gelsin yaa çok özledimmmm ben oglusumu
Bende yaa vallaha ilk olmamasına rağmn ilk gibi heyecanlıyım ve sabırsızm hele birde biraz hayal edince çıldırıyorm niye doğmuyor diye çok sevimliler yaaa

prima nın sayfasına baktım birde diğer sayfada ki anneler ilk ay gunde 7-8 kez değiştiriliyormuş.
2.aydan sonra 5-6 kez diye yazmışlar.Butun kaynaklar aynı yazmış.

açıkcası kendi işimi hep kendimi görürüm,bebek alışverişi,doktoru ,hazırlığın a dan -z sine kadar tek başıma hallettim.
Eşime şunu al dersem yanlış alabilme ihtimali yuksek.Ben garantiye alayım.
10 günlük 1 numara alayım. inidirmli bulursam 60 günlükte 2 numara alırım. Gerisine sonra internetten veya kendim dışarda hallederim inşallah.

Iyi geceler arkadaslar kotu ve stresli bir gun gecirdim içinizi karartmak istemem ama cnm cok sıkkın yazmak istedim bugun cenazemiz vardi 22 yasinda yiğeni mi kara toprağa verdik kalp krizine dayanamadı bünyesi... Içim kurudu bugün resmen hayata küstüm rabbim annesine babasina gayret kuvvet versin cokk zorr......

canim basiniz sagolsun, Allah ailesine sabir versin insallah. Allah kimseyi evlat aisiyla terbiye etmesin, yasi kac olursa olsun.

kizlar selamlar, nasilsiniz? sayfalarin hepsini okuyamadim kusura bakmayin. cok sık giremiyorum da zaten. rahatsiz olan arkadaslar vardi, onlar iyidir insallah? artik son iki ay donemecine girdik bakalim. Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun, gerek saglik, gerek maddi gerekse islerin denk gelmesi acisindan.

kizlar ben sizden isim konusunda tavsiye isteyecektim. Allah nasip ederse bir kizim olacak ve isim konusunda hala bir karara varamadik. acikcasi islerimis cok yogun oldugu icin pek dusunme firsatimiz da olmadi. anlami guzel, soylenisi guzel bildiginiz isimler var mi? dini isim onceligimiz ama anlami guzel olduktan sonra kesin sinirlarimiz yok. cevap verirseniz cok sevinirim :))

Basiniz sagolsun canim .gencecikmis allah sanir versin

Canim hos geldin :)
Isim konusunda kolay gelsin :)
Benden oneri cikmadi

canım yacok üzüldüm ALLAH yardımcısıolsun özelillkle anne babasının basınızsagolsun(ölümün yası yokk ve hersekilde cok acı maleseff

Canim basınız sağolsun rabbim ailesine sabır versin inşallah Allahtan geldik Allaha gideceğiz...

Canim hanim sahabe isimlerine bak çok güzel isimler var... mesela sevdenur ;efendimizin eşi, manası esmer güzeli

Başınız sağolsun cnm ya çok üzüldm rabbim rahmet eylesn ailesine sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…