2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok

Allah şifa versin yavrunuza çok zor bir süreç ama atlatırsınız inşallah. Benim de benzer olaylar oldu ama sancıyı durdurdular, dediğiniz gibi pimpirikli olmak gerekiyor bu haftalarda, herşey güzel zannedip boşvermemek gerekiyor.

Hepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Canım sakın kendini çok yorma bugün dinlenmene bak Allah korusun sancın falan olabilir, iki hafta önce bende kaynvalidemleri hacca gönderirken çok yoruldum ve sancı çıkmıştı ne olur bebeğin için dikkat et yorma kendini

rosinant canımm yeni okudum bebeğin olmuş.. Allahın izniyle toparlanır çıkar bir an önce küvözden. dualarım seninle. miniğini kokla bizim yerimize...

Dün yine hastanede serum yedim, 1 haftalık dinlenmenin ardından kontrole gittim. Rutin ultrason kontrolünde herşey normal çıktı doktorum bir de NSTye bağlayalım dedi. Bağladı ve biz şok. Yine sancım var bu sefer 50-60 lara vuruyor cihazda. Acı hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ağrım yok. Hemen serum takıldı panik başladı; açılma var mı diye kontroller vb. Çok şükür açılma yok taburcu oldum. Doktorlar şaşırdı duruma ağrı hissedersen gel dediler. Anlamadım ben de şiddetli kasılma oluyor hissediyorum ama ağrım yok şükür. İnşallah da olmaz. İnşallah erken gelmez ufaklığım

Ahh bebeğim benim... Allah onudana bagıslasın inşallaaahhh.. Minik kuzum benim gercekten içim daraldı allah bolca sabır versin

masallah ilk bebegimiz dogmus hayirli ugurlu vatana millete size faydali saglikli uzun omurlu olur insallah hic merak etme uzulme canim kuzeniminki 500 gr dogmustu su an 5 yasinda binlerce sukur

Günaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde
Benim ki doğum pozisyonunu almış, ayağını sağ tarafımda hissediyorum bazen kaburgalarım A kadar dayıyor, hatta ayağını sürümesini hissediyorum üstten minik minik
Rabbim korusun inşallah az daha sabır versin kuzuna da yatsın içerde iyice büyüywnw kadar

Inna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah rahmet eylesin,ailesine sizlere metanet versin inşallah.
Evlat acısı başka birşeye benzemez.

rabbim ona güç kuvvet versin,anlatıklarından allaha şükür iyi durumu.Sadece güç toplamasını ve küvezde gelişimini tamamlaması için takibi yapılıyor allaha şükür.Korkun olmasın allahın izniyle iyi olacak o minnak inşallah.Normal olmuş allaha şükür.Sende bir hafta da tamamen toparlanırsın inşallah.Çıkar prematüre kıyafet alırsın bir iki tane.
C&A da indirim reyonunda dolu var.Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

masallah ilk bebegimiz dogmus hayirli ugurlu vatana millete size faydali saglikli uzun omurlu olur insallah hic merak etme uzulme canim kuzeniminki 500 gr dogmustu su an 5 yasinda binlerce sukur

İlk bebeğimizin haberi E esmana dan geldi o da erken doğum yaptı, Allah ikisine de güç kuvvet versin, bebişlere sağlık sıhhat versin :)

Benimki daha geçen hafta başı yukardaydı, bu hafta dönmüş. Doktor genelde ters dönmez bu haftadan sonra artık dedi. Tekmeler göbek deliğim civarında, bazen kaburgama doğru oluyor.

Günaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde
Canım benim ki de dönmüş ama başı çok aşağıda değil sırtını sağ tarafıma dayamış fakat tekmelerini hep sol aşağıda hissediyordum hatta elimi ayağımı kafam karışık, dün tekmeler sol tarafta daha yukarı çıktı ilk kez o kadar yukarıdan vurdu ama baya yer değiştirdi paşam ama doğum pozisyonu alsalar da son ana kadar yer değiştiriyor minnoşlar

Ben de benzer hissediyorum ozaman dönüp donmedigini tam anlayamiyoruz hareketlerden
Birde bizim en son gitttigimizde kafasının yanında ayakları vardı. değişik şekillerde duruyorlar ya nasıl rahat ediyorlarsa artık

Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendini dinlemeyi ihmal etme demekki ağrı eşiğin yüksek senin
Yok seninki gibi bir hareket hissetmedim daha arada kaburgamda ağrı hissediyorum ama bebekle ilgili değil sanırım

Onlarda hep aynı yerde durmaktan sıkılıyorlardır heralde ne yapsınlar :)

Onlarda hep aynı yerde durmaktan sıkılıyorlardır heralde ne yapsınlar :)
Aynen yaa zaten geçen hafta nette dolaşan kesesi yırtılmadan doğan bebek videosunu gördükten sonra eşim bana ha bire uzan demeye başladı uzan çocuk rahat etsin kıyamam ona sıkışıyor orda diye baya üzülüyor tavla bile oynamıyor taşlara eğiliyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…