canım hayırlı olsun çok sevindim..canımm bende düzenleme yaptırdım raporu pazartesi aldım bakalım hakkımızda hayırlsıı
canım başınız sağolsun.. çok üzücü çok kötü olmuş...Hepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Sağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Canım sakın kendini çok yorma bugün dinlenmene bak Allah korusun sancın falan olabilir, iki hafta önce bende kaynvalidemleri hacca gönderirken çok yoruldum ve sancı çıkmıştı ne olur bebeğin için dikkat et yorma kendiniHepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Hepinizden allah razi olsun arkadaslar iyiki varsınız dun cok yoruldum heralde bel agrisindan ölüyorum bugün adım atıcak halim yok
Sağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
masallah ilk bebegimiz dogmus hayirli ugurlu vatana millete size faydali saglikli uzun omurlu olur insallah hic merak etme uzulme canim kuzeniminki 500 gr dogmustu su an 5 yasinda binlerce sukurSağolun kızlar çok sağolun.Benim erken doğum şüphesi yoktu,hamileliğimi rahat geçiriyodum sıkıntım yoktu,2gün belim ağrıdı olur çocuk büyüyo dediler önemsemedim sonra gece yarısı sancım başladı yalancı kasılmalarmı acaba dedim şiddetlendi kan geldi eşimi uyandırdım hemen hastaneye gittik 4cm açıklığım varmış,hemen üniversite hastanesine sevkettiler orda yenidoğan ünitesi var diye,sezeryanla alacaktı çocuğu ve çocuklada benlede ilgili tedirgin konuşmuş o yüzden yarım saat içinde diğer hastaneye götürdüler ambulansla,gidince sancıdan duramıyodum zaten,açıklığımda artmış hemen doğuma aldılar,normal doğumla yaptım çok şükür.1260 kilo doğdu annesinin bitanesi,onu hemen küveze aldılar,en az 1ay orda kalacak,ciğerleri gelişmediği için soluk alıp veremiyo,ufacık kızlar görseniz,buzdolabı poşetine koyuyolar yavrumu ısı kaybını engellemek için,her yeri hortum serum,içeri beni alıyolar sadece,süt sağıyorum onlarda şırıngayla veriyolardı ama dün beslenmesini kestiler,o da yoruyomuş onu solunumunu etkiliyomuş serumla devam ediyolar.Kucağıma alamıyorum ama dokunmama izin veriyolar,hemen kıpırdıyo elini kaldırıyo ama eli düşüyo sonra çok halsiz,o da çabalıyo mücadele veriyo.Siz siz olun kocakarı laflarına kanmayın,olur öyle deyip geçmeyin,pimpirikli olun,en ufak sorunda doktora gidin,benim gibi yavrunuzu küvez camlarımdan izlemeyin.Gelişme olunca yazarım,dua edin kızlar aklınıza geldikçe dua edin,kendinize iyi bakın hoşçakalın.
Benim ki doğum pozisyonunu almış, ayağını sağ tarafımda hissediyorum bazen kaburgalarım A kadar dayıyor, hatta ayağını sürümesini hissediyorum üstten minik minikGünaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde
Rabbim korusun inşallah az daha sabır versin kuzuna da yatsın içerdeDün yine hastanede serum yedim, 1 haftalık dinlenmenin ardından kontrole gittim. Rutin ultrason kontrolünde herşey normal çıktı doktorum bir de NSTye bağlayalım dedi. Bağladı ve biz şok. Yine sancım var bu sefer 50-60 lara vuruyor cihazda. Acı hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ağrım yok. Hemen serum takıldı panik başladı; açılma var mı diye kontroller vb. Çok şükür açılma yok taburcu oldum. Doktorlar şaşırdı duruma ağrı hissedersen gel dediler. Anlamadım ben de şiddetli kasılma oluyor hissediyorum ama ağrım yok şükür. İnşallah da olmaz. İnşallah erken gelmez ufaklığım
Iyi geceler arkadaslar kotu ve stresli bir gun gecirdim içinizi karartmak istemem ama cnm cok sıkkın yazmak istedim bugun cenazemiz vardi 22 yasinda yiğeni mi kara toprağa verdik kalp krizine dayanamadı bünyesi... Içim kurudu bugün resmen hayata küstüm rabbim annesine babasina gayret kuvvet versin cokk zorr......
masallah ilk bebegimiz dogmus hayirli ugurlu vatana millete size faydali saglikli uzun omurlu olur insallah hic merak etme uzulme canim kuzeniminki 500 gr dogmustu su an 5 yasinda binlerce sukur
Benim ki doğum pozisyonunu almış, ayağını sağ tarafımda hissediyorum bazen kaburgalarım A kadar dayıyor, hatta ayağını sürümesini hissediyorum üstten minik minik
Rabbim korusun inşallah az daha sabır versin kuzuna da yatsın içerdeiyice büyüywnw kadar
Canım benim ki de dönmüş ama başı çok aşağıda değil sırtını sağ tarafıma dayamış fakat tekmelerini hep sol aşağıda hissediyordum hatta elimi ayağımı kafam karışık, dün tekmeler sol tarafta daha yukarı çıktı ilk kez o kadar yukarıdan vurdu ama baya yer değiştirdi paşam ama doğum pozisyonu alsalar da son ana kadar yer değiştiriyor minnoşlarGünaydın bebeği doğum pozisyonunu alan arkadaşlar tekmeleri nerede hissediyorsunuz?
Benimki daha donmedi sanırım hep asagilarda tekmeler üstte çok nadir oluyor oda dönme ve yer değiştirme şeklinde
Ben de benzer hissediyorum ozaman dönüp donmedigini tam anlayamiyoruz hareketlerdenCanim en son gittigimde doktor başi aşagida duruyor demisti ama sonralarda ve şimdi hep tekmelerini aşagida ya da kasiklarimda hissediyorum. Simdi bile gobegimin asagisina tepiyor habire yavrum. C.tesi gunu bakalim nasilmis gorecem insallah.
Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendini dinlemeyi ihmal etme demekki ağrı eşiğin yüksek seninDün yine hastanede serum yedim, 1 haftalık dinlenmenin ardından kontrole gittim. Rutin ultrason kontrolünde herşey normal çıktı doktorum bir de NSTye bağlayalım dedi. Bağladı ve biz şok. Yine sancım var bu sefer 50-60 lara vuruyor cihazda. Acı hissetmiyor musun diyorlar yok diyorum ağrım yok. Hemen serum takıldı panik başladı; açılma var mı diye kontroller vb. Çok şükür açılma yok taburcu oldum. Doktorlar şaşırdı duruma ağrı hissedersen gel dediler. Anlamadım ben de şiddetli kasılma oluyor hissediyorum ama ağrım yok şükür. İnşallah da olmaz. İnşallah erken gelmez ufaklığım
Yok seninki gibi bir hareket hissetmedim daha arada kaburgamda ağrı hissediyorum ama bebekle ilgili değil sanırımBenim ki doğum pozisyonunu almış, ayağını sağ tarafımda hissediyorum bazen kaburgalarım A kadar dayıyor, hatta ayağını sürümesini hissediyorum üstten minik minik
Rabbim korusun inşallah az daha sabır versin kuzuna da yatsın içerdeiyice büyüywnw kadar
Onlarda hep aynı yerde durmaktan sıkılıyorlardır heralde ne yapsınlar :)Canım benim ki de dönmüş ama başı çok aşağıda değil sırtını sağ tarafıma dayamış fakat tekmelerini hep sol aşağıda hissediyordum hatta elimi ayağımı kafam karışık, dün tekmeler sol tarafta daha yukarı çıktı ilk kez o kadar yukarıdan vurdu ama baya yer değiştirdi paşam ama doğum pozisyonu alsalar da son ana kadar yer değiştiriyor minnoşlar
Aynen yaa zaten geçen hafta nette dolaşan kesesi yırtılmadan doğan bebek videosunu gördükten sonra eşim bana ha bire uzan demeye başladı uzan çocuk rahat etsin kıyamam ona sıkışıyor orda diye baya üzülüyorOnlarda hep aynı yerde durmaktan sıkılıyorlardır heralde ne yapsınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?