- 21 Kasım 2011
- 1.373
- 982
- 333
cnm o zaman 2 iç sen ya. iyi gelir dediyse doktor kasılmalar için. en azından 37 yi görsek rahatlıcaz valla
sancı anında bütün acındırma ve çıldırma imkanlarını kullanabilirsin benceişte kayınvalide aşağı katta anne yolun üstünde o telaşla onu alamazmış paşam ama olmaz yani annemsiz olmaz
benimde boğazımdan asit dökmüşler gibi oluyor. iş yerinde, çantamda, arabada, evde her odada bir gaviscon var :) az bile içsem rahatlatıyor hemen o kadar sıkıntı içinde birde mide sancısı çekemem diyip içiyorum dayanılmayacak durumu hiç beklemiyorum.Benim de öyle oluyorSanki ağzıma kadar asit dökülmüş gibi geliyor, kulaklarım bile yanıyor. Erik şeftali kızılcık gibi kabuğu kalın ve ekşimsi şeyler yiyince hiç kaçışım olmuyor. Hatta genel olarak meyve yiyince asitleşiyor sanki Rennie tablet vermişti doktorum, dayanılmayacak kadar yanınca bi tane ondan çiğniyorum. Bi de mide doluyken uzanmamak lazım ben yemek yiyince biraz sindirene kadar hiç uzanmıyorum hatta yürüyorum biraz.
ateş basmasının adet olamadığımız için olduğunu söyledi doktor. tabi birde hormonlar iyice çıldırdı. Bende ateş basması anında tansiyonumu ve ateşimi ölçüyorum normal çıkıyor. 11-7,5 normal bir tansiyon.Günaydın kızlarr :) siz de de ani ateş basması terleme ve kusma oluyo mu şu 3 gündür bende bu şikayet var birde dün aynı şekilde oldu kusma hariç ateş ve terleme ateş içten ama dıştan değil 20 dk sonra eczanede tansiyonumu ölçtürdüm 11e 7.5 çıktı eczacı normal dedi ama sanırım bana fazla geldi tansiyondan olur mu bu belirtiler
Teşekkürler canım baş dönmesi oldu da acaba dedim bana mı fazla en yüksek 10-5 çıkar tansiyonum bilemedim neyse :)ateş basmasının adet olamadığımız için olduğunu söyledi doktor. tabi birde hormonlar iyice çıldırdı. Bende ateş basması anında tansiyonumu ve ateşimi ölçüyorum normal çıkıyor. 11-7,5 normal bir tansiyon.
ayni durum bendede var Cnm gece rennie hap agzimda uyuyakalmisim sabaha karsi 5tebenimde boğazımdan asit dökmüşler gibi oluyor. iş yerinde, çantamda, arabada, evde her odada bir gaviscon var :) az bile içsem rahatlatıyor hemen o kadar sıkıntı içinde birde mide sancısı çekemem diyip içiyorum dayanılmayacak durumu hiç beklemiyorum.
Ya eşim o kadar aheste bir insan ki bide misafir vardı hemen alayım dedim böyle oldu şimdi hastanedeyim inslh sorun yoktur bende alicam artık aşağıya.Canim bari eşine soyleseydin o alsaydi. Sandalyeye cikmak falan cok tehlikeli zaten normal yururken bile dengemizi kaybedebiliyorz. Ben 2 ay once yukaridaki tum tabak canaklari asagiya ulasacagim yere almistim cok kolaylik oldu.
Yapiyoruz cnm zaten insallah azalir bi sekildeCANIM SORABİLİRSİN, O MAGNESİUM DiASPORAL zzaten reçetesiz satılan bişiy, eczacılar da biliyo hemen, doktor da al ve iç der bence, akşam başlarsın,
yatmadan önce bacaklarına masaj yapsın eşin ya da kendin ovala iyice kasları yumuşat ki kasılmasın gece
Olabilir sekiz saat boyunca ayakta durunca zaten alti siiyo aksamlari da 1.5 saat yuruyorum normal dogumu kolaylastirsin die en son bildigin penguen oluyorumİşyerinde başka dışarda başka giyince kaslar uyum sağlamaya çalışıyor muhtemelen ama yapacak birşey yok Allah kolaylık versin..
Benmki 28 de gittigimizde bas asagida duruyodu banada erken dogacak gibi geliyo herseyi 38 hafta dogacak gibi planliyorum icimden ole geliyoayyy ne çabuk geçmiş 10 gün
valla cnm hç belli olmaz ki, bi bakarsın senin bebişko erken gelir benim ki geç :) doğum pozisyonu almadı benimki henüz, almazsa zaten bence geç doğar 40ları görürüz gibime geliohayırlısı Allahtan, ama az kaldı bu bi gerçek...
Cnm brn iki haftadir yogurt yiyince kusuyorum. Belki oda etkilemistir cunku biraktim yemeyi artikCanım benim iki üç ay çok şiddetli idi kramplarım her gün çığlıkla uyanıyordum geceleri ve çok kötü bir acıydı o zaman doktoruma sorduğumda yoğurt sütü arttır dedi daha ne kadar arttıracam diye sitem edince bana bir ilaç verdi ilaçda ingilterede en çok tercih edilen ilaç diye yazıyor tablet olarak günde iki tane alıyorsun ben çok faydasını gördüm adı osteocare inceleyebilirsin, geçmiş olsun
Valla canım ben de o konudan çok muzdaribim oturur pozisyonda uyusam bile gece muhakkak midem ağzıma gelior. Artık şurubu koyuyorum başıma uyanınca dikiyorum kafaya rahatlatıyor baya dr. a sordum bi zararı olmaz dedi.Aynen ayran yoğurt iyi geliyor ama yanmadan önce içersem iyi, yanmaya başladıktan sonra mümkün değil hiçbirşey durduramıyorŞurubu da deneyeyim, o da naneli mi? Tablet naneli iyi geliyor nefesi de o asitten temzliyor
rennie mi kullanıyorsun bende doktorumu arayıp soracağım ilaç meselesinş bana da bi şeyler yazsın yoksa ben kilo vericem artıkValla canım ben de o konudan çok muzdaribim oturur pozisyonda uyusam bile gece muhakkak midem ağzıma gelior. Artık şurubu koyuyorum başıma uyanınca dikiyorum kafaya rahatlatıyor baya dr. a sordum bi zararı olmaz dedi.
inşallah umuyorum öyle zamanlarda daha agrasif olan bir eşim var malesef sakinleştirme özelliği pek yoksancı anında bütün acındırma ve çıldırma imkanlarını kullanabilirsin bencegözü dönmüş doğum yapan bir kadına hayır anneni almıcaz diyebileceğini sanmıyorum
bencedeeeee inşallah ikna edicemebe olması veya 50 yaşında dahi olsaydı birşey değiştirmez,doğumda pskoloji çok önemli ,kasılmalarını ağrılılarını kolay veya zor doğum yapmanı etkileyen bir durum.O an en önemlisi senin kendini en iyi nasıl hissedeceğin.
Annenle iyi hissedeceğini söylüyorsun olay bitmiştir,annen yanında olmalı.
Masalllah cnm allahim gule gule kullanmayi nasip etsin bi bebisin gelmesi kaldiÇamaşı maratonu başladııı ev mis gibi bebek kokuyor deterjan sağolsun
Aynenn canımm artık ev deterjan değil mis gibi kızım kokacak inşallah :) rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallahMasalllah cnm allahim gule gule kullanmayi nasip etsin bi bebisin gelmesi kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?