2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
işte kayınvalide aşağı katta anne yolun üstünde o telaşla onu alamazmış paşam ama olmaz yani annemsiz olmaz
sancı anında bütün acındırma ve çıldırma imkanlarını kullanabilirsin bence gözü dönmüş doğum yapan bir kadına hayır anneni almıcaz diyebileceğini sanmıyorum

benimde boğazımdan asit dökmüşler gibi oluyor. iş yerinde, çantamda, arabada, evde her odada bir gaviscon var :) az bile içsem rahatlatıyor hemen o kadar sıkıntı içinde birde mide sancısı çekemem diyip içiyorum dayanılmayacak durumu hiç beklemiyorum.

ateş basmasının adet olamadığımız için olduğunu söyledi doktor. tabi birde hormonlar iyice çıldırdı. Bende ateş basması anında tansiyonumu ve ateşimi ölçüyorum normal çıkıyor. 11-7,5 normal bir tansiyon.

Teşekkürler canım baş dönmesi oldu da acaba dedim bana mı fazla en yüksek 10-5 çıkar tansiyonum bilemedim neyse :)

ayni durum bendede var Cnm gece rennie hap agzimda uyuyakalmisim sabaha karsi 5te bi uyandim dudaklarim bembeyaz olmus güldüm kendi kendime ne hallere düştüm dedim

Canim bari eşine soyleseydin o alsaydi. Sandalyeye cikmak falan cok tehlikeli zaten normal yururken bile dengemizi kaybedebiliyorz. Ben 2 ay once yukaridaki tum tabak canaklari asagiya ulasacagim yere almistim cok kolaylik oldu.
Ya eşim o kadar aheste bir insan ki bide misafir vardı hemen alayım dedim böyle oldu şimdi hastanedeyim inslh sorun yoktur bende alicam artık aşağıya.

Yapiyoruz cnm zaten insallah azalir bi sekilde

İşyerinde başka dışarda başka giyince kaslar uyum sağlamaya çalışıyor muhtemelen ama yapacak birşey yok Allah kolaylık versin..
Olabilir sekiz saat boyunca ayakta durunca zaten alti siiyo aksamlari da 1.5 saat yuruyorum normal dogumu kolaylastirsin die en son bildigin penguen oluyorum

Benmki 28 de gittigimizde bas asagida duruyodu banada erken dogacak gibi geliyo herseyi 38 hafta dogacak gibi planliyorum icimden ole geliyo

Cnm brn iki haftadir yogurt yiyince kusuyorum. Belki oda etkilemistir cunku biraktim yemeyi artik

Valla canım ben de o konudan çok muzdaribim oturur pozisyonda uyusam bile gece muhakkak midem ağzıma gelior. Artık şurubu koyuyorum başıma uyanınca dikiyorum kafaya rahatlatıyor baya dr. a sordum bi zararı olmaz dedi.

Kızlar mide ağrısından bulantısından dolayı beslenmeme de dikkat edemiyorum. Hiçbi şey yemek istemiyorum. Sütü içerken bile midem bulanıyor bazen. Sanırım son iki ay bu durumlar hiç geçmiyormuş

Valla canım ben de o konudan çok muzdaribim oturur pozisyonda uyusam bile gece muhakkak midem ağzıma gelior. Artık şurubu koyuyorum başıma uyanınca dikiyorum kafaya rahatlatıyor baya dr. a sordum bi zararı olmaz dedi.
rennie mi kullanıyorsun bende doktorumu arayıp soracağım ilaç meselesinş bana da bi şeyler yazsın yoksa ben kilo vericem artık

sancı anında bütün acındırma ve çıldırma imkanlarını kullanabilirsin bence gözü dönmüş doğum yapan bir kadına hayır anneni almıcaz diyebileceğini sanmıyorum
inşallah umuyorum öyle zamanlarda daha agrasif olan bir eşim var malesef sakinleştirme özelliği pek yok

bencedeeeee inşallah ikna edicem

kızlar sabaha kadar bir kaşınma tuttu beni uykumdan uyandıran cinsten. ne olduğunu anlamadım.

sızde de var mı bu sorundan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…